flere SKÆBNER

 
 

Lille Forest dukkede op og manglede et hjem, og heldigvis var en skøn familie netop blevet godkendt. De forelskede sig fuldstændig i den lille fyr. Selvfølgelig skulle han flytte ind hos dem og han ankom lige i tide til at få den skønne jul i Danmark med.

 

Smukke lille Lola var en af de mange hunde fra hvalpefabrikken i Athen. Da hendes nye familie så de første billeder af hende var de slet ikke i tvivl. Lola skulle selvfølgelig bo hos dem og deres lille hund, Anton, på Fanø. Lola er nu et skønt og forkælet midtpunkt i sin dejlige familie.

     

Lille Frida kom også fra en ulovlig hvalpefabrik, men nu har hun heldigvis fundet en rigtig familie i Tyskland, der vil forkæle hende som hun har fortjent.

 

Skønne lille Lara tog sine mennesker med storm, blot med dette foto. Så hun hoppede på et fly nordpå. Lara er nu forkælet enehund i Malmø.

     

Roxy blev fundet alene på gaden. Der var ingen tvivl om, at hun kunne blive alletiders familiehund, så hun var heldig, at blive tilbudt en plejefamilie i Danmark. Her forelskede en skøn familie sig i hende og hun er nu flyttet til Nørrebro, hvor hun deler mor og far med to skønne unger og et par marsvin.

 

Pia kommer fra en ulovlig hvalpefabrik. Vi kaldte Pia "skabshunden" først, fordi hun havde gemt sig i et skab da vi tømte hvalpefabrikken, og skrækslagen sprang ud da vi åbnede døren ... men så snart vi var ude derfra, viste hun en helt anden side af sig selv - kontaktsøgende og kærlig. Heldigvis har Pia fundet sig til rette i Holte, hos et sydamerikansk par med masser af erfaring med hjemløse hunde og masser af kærlighed til Pia.

     

Charlie blev sat på gaden af sin tidligere familie, men nu har en ny familie i Athen forelsket sig i ham, og tilbudt ham et hjem i julegave.

 

Romeo, der blev afleveret på et internat af sin tidligere familie, har nu fået en ny familie i Athen.

     

Lille usikre Viggo er desværre ikke længere til adoption, da det har vist sig at han er syg.

 

Stille, forsigtige Rosita har fået den bedste julegave hun kunne få. Hun er nemlig blevet adopteret af en familie i Holland.

     

Frække Erwin, der blev indleveret på internatet, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Søde Shirley, der blev efterladt udenfor internatet, har nu fået et hjem i Athen.

     

Magga, der blev fundet på gaden efter hendes familie var flyttet videre, har nu fået et permanent hjem i Athen.

 

Lille Melita, der blev fundet på gaden, bliver i Grækenland, da hun har fået et hjem i Xanthi.

     

Marie Antoinette, som blev efterladt sammen med sin bror i Grækenland, er nu blevet Københavner. Hun går nu under navnet Tango -et stærkt navn til en stærk personlighed, og det er hun. Hendes familie er bare så glade for hende, hun forstår snart alt på dansk, og bliver frækkere og mere legesyg som dagene går. Hvis vi spørger Tango, er hun vist flyttet ind hos byens bedste kok - der altid serverer noget lækkert sammen med tørfoderet. Tillykke <3

 

Søde, forsigtige Julius, som nu hedder Viggo og er flyttet til Højbjerg, hvor han skal dele både hjem og forældre med en sød græsk hundepige, Vera som familien adopterede for 5 år siden.

     

MAUI, der var en del af vores plejeprogram, er taget over regnbuebroen, da hun desværre fik en slem infektion i livmoderen og hendes familie valgte at give hende fred.

 

Skønne Ginger blev indleveret til internatet, sikkert fordi hun er et kæmpestort energibundt. Hun er nu flyttet til Sverige, hvor hun skal bo sammen med en anden hund og hvor hun kan få lov at bruge sin energi på agility, som er familiens hobby.

     

Frækkerten Louis med det pragtfulde tandsæt, fik yndet sig så meget ind hos sin danske plejefamilie, at de besluttede at adoptere ham. Han er, trods alle sine små skævheder, højt elsket af alle i familien, både to- og firbenede.

 

Hero fra øen Limnos har gået på gaden siden han var hvalp, hvor pigerne har fulgt ham, men da der blev lagt gift ud, valgte de at tage ham ind på internatet.. Hero har været så heldig at finde sit helt eget hjem og bliver i Grækenland.
God vind smukke dreng.

     

Aliki levede på gaden i Athen til hun fik chancen for at komme til Danmark i pleje. Det tog dog ikke plejemor mange dage at beslutte, at skønne Aliki ikke skulle videre, men blive hos hende og hendes hunde.

 

Lille bedårende Perle, nåede slet ikke på hjemmesiden, førend hun havde sin egen familie. Perle bor nu i Helsingør, hvor hun har selskab hele dagen både af hunde søskende og sine forældre.

     

Lige før jul 2015 blev Noel fundet på gaden, mere død end levende. Hun var så syg, at man knapt troede på at hun ville overleve. Noel er en fighter og hun vendte tilbage til livet. Da hun var ved at være rask, måtte hun vige pladsen hos plejefamilien og flyttede ind på internatet i Ilioupoulis. Her var hun højt elsket af personalet, men en stor sort hund bliver ikke set og derfor ventede Noel i næsten et år. Pludselig kom der en mand som ønskede sig en hund med det rette glimt i øjet, farven var ligegyldig og det blev Noels lykke. Som en julegave på forskud, har hun nu fundet sit hjem i Nordjylland. Held og lykke til dig smukke pige <3

Billederne viser Noel da hun først blev fundet, og forneden et billede fra lufthavnen, hvor hun lige er landet i Danmark.

 

Polly er flyttet ind hos et par unge mennesker i København, som begge synes om idéen, at adoptere frem for at købe en hvalp og med en lille stjerne som Polly, kan man slet ikke bebrejde dem.

     

Pippin skal dele sit hjem med sin nye mor. De to skal være sammen hele dagen og lille Pippin er godt i gang med at opdrage på mor i stedet for omvendt.

 

Poppy, Polly, Perle og Pippin blev sat på gaden af deres tidligere ejer sammen med deres mor, Mamma Pepper. Heldigvis kom den lille familie i trygge omgivelser hos en plejemor og de voksede sig alle store og stærke.
Poppy bor nu hos en skøn familie med et par store piger som elsker den lille hvalpepige.

     

Lille Diego fra Santorini var egentlig på vej til Sverige, efter hjemkomsten i Kastrup. Men en familie fra København forelskede sig i den lille fyr, så han kom ikke videre.
Han nyder livet som forkælet enehund, men har allerede fået nye legekammerater, bl.a. Max, hans "hunde-fætter" også fra Grækenland. Tillykke til Diego :-)

 

Rodney er en super charmerende lille fyr, som blev fundet på gaden på Santorini, sikkert dumpet af sin ejer, da sommeren var forbi.
Den lille fyr nåede slet ikke at komme til adoption på vores hjemmeside, før en familie så ham på Facebook og faldt pladask for ham.
Rodney er nu flyttet til Skive, hvor han skal nyde livet og aldrig bekymre sig om at blive forladt igen.

     

Lillebitte Tammy blev fundet på Santorini og kom i pleje mens hun ventede på det første fly til Danmark. Her gik der ikke længe før en familie fik øje på hende. De mente hun var et perfekt match til deres lille græske Jack. Det viste sig at være helt rigtigt set. De to krudtugler har nu hinanden og kan lege fra morgen til aften.

 

Mamma Peppers familie efterlod hende med 4 hvalpe på gaden på Ios, da de flyttede tilbage til Athen. Det var en ussel gerning, men det blev alligevel den lille families held, for de kom i pleje på øen og straks de små hvalpe var gamle nok, flyttede Mamma P. til Ålborg, hvor hun er hjemmets stjerne og forkælet ud over alle grænser.

     

Lille bedårende Magda, der blev fundet efterladt i bjergene, ventede ikke forgæves, selvom det varede længe. Hun er nu højtelskede Bertha, som har taget sin familie med storm. Hun skal aldrig være alene, for mor går hjemme, og der er flere hunde og katte på gården, som hun kan lege med.

 

Den lille spirrevip Billy, var ventet med længsel af sin nye mor. Hjerteknuseren er nu flyttet til Nørrebro, hvor han charmer sig ind på alle han møder. Billy er bare så modig, tillidsfuld og glad, og går gerne forrest på gåture, og er der noget, der er lidt farligt, så hopper man op ad mor og søger lidt trøst :-)

     

Hjerteknuseren Beethoven var ikke til adoption længe før en fantastisk familie tilbød at give ham et hjem. Han deler mor og far med tre skønne unger som er pavestolte af ham og far går hjemme hele dagen, så livet kunne ikke se lysere ud for den flotte fyr.

 

Søde Rihanna var bestemt vundet i livets lotteri, for er nu flyttet til Småland hos en dansk familie, der i forvejen har 2 ældre, græske hunde, og hvor daglige gåture i skoven bliver en del af hendes liv.

     

Billie, der blev dumpet af sin tidligere ejer, har nu fået en ny familie i Xanthi i Grækenland.

 

Søde, glade Myrto, der elsker mennesker, har fået helt sin egen familie i Grækenland.

     

Milan, der blev jagtet i det område hvor han boede, har nu fået en familie i Grækenland der holder af ham :)

 

Søskendeparret Notte og Noche, der blev født af en tæve som var taget ind af én af vores kontakter, er begge adopteret i Grækenland.

 

     

Skønne milde Milou, der blev fundet på gaden, er nu blevet Fynbo. Hun er nu forkælet enehund hos en dejlig familie.

 

Lille bedårende Amelia var ikke længe på siden, førend hendes familie fik øje på hende. Hun er nu flyttet til Hillerød, hvor hun både har menneskesøster og hundesøster :-)

 

     

Skønne Goldie er en heldig hund. Hendes hjemrejse blev sponsoreret og hun kom i pleje på Djursland, og hendes plejemor faldt pladask for hende. Goldie har nu fået sin gamle gadehunde-veninde som søster samt en dansk hundebror - en stor og meget glad hundefamilie.

 

 

Alexandros - nu Buster - er kommet til sin egen familie, og fra første pote inde i stuen, blev han accepteret af deres anden hund Alma. Datteren i huset er også helt væk i ham, så tillykke til Alexandros med sin nye familie :)

     

Store skønne Nellie er flyttet på landet med masser af plads til at strække de lange ben og dagen går med agility, lange gåture og leg med husets tre andre hunde, bl.a. to spanske galgoer.

 

I juli måned 2016 blev Roulis fundet efterladt på gaden på øen Limnos - bange og ked af det. Han var ikke en hund der gjorde stort væsen af sig, men i september fik vi den meget triste nyhed, at Roulis var blevet overfaldet af andre hunde, og døde af sine kvæstelser. Du fik aldrig chancen Roulis, men vi håber at du er et bedre sted nu ...

     

Ermis blev samlet op i gaderne omkring Piræus havn, hvor ha gik helt alene. Han var heldig at komme i pleje hos en dansk plejefamilie, som kun havde rosende ord at sige om den lille charmør. Det varede ikke længe før han fik besøg af sin nye familie og Ermis er nu flyttet ind og opfører sig som om han altid har boet i huset sammen med sin familie.

 

Flora blev fundet løbende alene på en trafikeret gade. Forvirret, bange og fyldt med tæger. Til Floras store held fik en flok GH-frivillige øje på hende og samlede hende op. Vi var spændte på, om der var en familie til Flora. Mellemstor, sort, med afklippede ører og et par triste øjne. Men selvfølgelig var der det :) Flora er nu flyttet til Østjylland til sin nye familie som har god erfaring med de græske hunde og straks kunne se alt det smukke i Flora.

     

Fine Mamma Bezoula blev fundet på gaden med sine tre små hvalpe. Først blev hvalpene adopteret i Danmark og endelig blev det Mammas lykkedag. Hun er nu flyttet til Køge, hvor hun bliver så forkælet af sine nye forældre. I den nærmeste familie er der allerede græske hunde, som hun også hygger med. Alt det bedste til Mamma og hendes nye familie.

 

Dora der gik på gaden med sine to hvalpe, er desværre ikke længere til adoption, da hun har fået konstateret flåtfeber og leishmania. Hun vil nu blive passet i en fodergruppe.

 

     

Iman - så stor, og så fuld af kærlighed, har endelig fået en familie at øse den over. Iman er på vej til Tysklamd til sin egen familie :)

 

Dejlige Eva, som nu hedder Luna, er flyttet til Frederiksberg. Hun vil få en to-benet søster og det er den eneste, hun skal dele sine nye forældre med i hverdagen, så der er masser af tid og lyst til, at hun får en masse dejlige oplevelser.

     

Smukke Meli er flyttet til Sverige, hvor hun skal være forkælet enehund. Hun vil komme på en masse skønne ture i skoven og også med på kanotur, hvis hun har lyst til det.

 

Bobby og hans søskende, Billie og Bibi, blev samlet op fra gaden sammen med deres mor, Mama Bezoula.

Bobby er en kærlig og glad lille hvalp, som har taget sin nye mor og far med storm. Heldigvis er mor efterlønner, så heldige Bobby skal slet ikke være alene i hverdagen.

     

Lille Buddy er desværre forsvundet fra internatet, og derfor ikke længere til adoption.

 

Lille bedårende Tara, nu Mr. Freeze, er blevet Amar'kaner. Hun har taget sine forældre med storm, og er bare så dejlig en lille hundepige, så lækker, at der er folk i kø, for at hundesitte ;)

Mr. Freeze går også til hundetræning - og mødes med flere hunde, et dejligt liv, for en dejlig hvalp.

     

Charlie - Freedom charmede sig ind på plejefamilien og sin hundesøster, græske Rosa, så de har valgt at beholde ham. Han bliver derfor i Regstrup, hvor familien vil tage sig kærligt af ham, på trods af de skavanker, som han desværre har.

 

Lille bedårende Bibi, nu Luna, der blev fundet med sin mor, Mama Bezoula og sine brødre, er blevet Amar'kaner. Hun deler nu hjem med sin hundesøster græske Chili, katten Odin, 2 menneskebørn og deres forældre. Chili og Luna er altid klar til sjov og ballade :-)

     

Dejlige lille frække Otto har fundet sit drømmehjem i Herfølge. Han er en rigtig lille bandit, der charmer alt og alle på sin vej - men især sine forældre. Selv katten er han ved og blive gode venner med.

 

Gamle Liza - endnu en hund fra vores plejeprogram - bliver hos sin plejemor, da hun både har taget plejemor og hundeflokken med storm <3

     

Dejlige gamle Mormor Fay, som var med i vores plejeprogram for ældre hunde, har fået en skøn familie i Jylland, hvor hun trives sammen med familiens ældre Cocker Spaniel.

 

Sofie blev fundet alene på gaden, fyldt med flåter og i løbetid.

Fie-pigen har taget sit helt eget hjem med storm. Hverdagen deler hun med sin menneskemor som går hjemme og de to tager på besøg hos familien, når de da ikke har besøg af børn og børnebørn og en masse skønne hunde.

     

Domino kom ind på internatet på Santorini efter at have vandret rundt ulykkelig i 3 dage i det samme område, sikkert sat af af nogen som ikke mere ønskede ham. Nu har den dejlige dreng fået en ny familie i Sverige :)

 

Busti er en glad og kvik lille papillon på 3 år her fra Danmark, som har fik lov til at søge nyt hjem her gennem Græske Hundes side. Og det lykkedes at finde et hjem til Busti, så historien endte lykkeligt :)

     

Nikita (Scraps) blev kun godt 3 år, for hans familie valgte at aflive ham, fordi de ikke ville vente længere på et nyt hjem til ham.

 

Dejlige Foxy er flyttet til Gadstrup, hvor hun skal være forkælet enehund. Hendes nye mor arbejder kun få timer, så der er masser af tid til både hjemmehygge og ture med legekammerater i området.

     

Smukke Leni, er flyttet til Nordjylland, hvor hun skal nyde livet med sin nye familie.

 

Så er Laika flyttet til Frederikshavn. Det var en hård tur så hun startede ud med at sove det meste af tiden i 2 dage, men nu er hun tø'et op nyder sit nye liv med sin nye familie... Det er jo ikke dårligt at flytte på landet med masser af plads til at folde sig ud på... :-D

     

Den skønne Peanut fra Santorini, som betager alle på sin vej, er nu flyttet til en dejlig familie i Trige, hvor han skal bo sammen med en anden ældre græsk hund samt menneskebørn, så han kommer til at gå gennem livet med selskab ved sin side.

 

Billie, hendes mor Mama Bezoula og hendes to søskende, Bobby og Bibi, blev fundet på gaden og taget ind i pleje.
Heldigvis kunne Billies nye familie straks se, hvor skøn en hund hun er og hun skal nu dele sine mennesker og fremtiden med en skøn mopsedreng.

     

Dejlige, blide Hercules blev fundet på gaden sammen med Milan. De blev jagtet af beboerne, da de var uønskede i området.
Nogen har skamferet Hercules, ved at klippe hans ører af, men det skræmte ikke hans nye familie i Danmark. Tvært imod, der venter Hercules et liv med masser af kærlighed og omsorg.

 

Skønne Freddie nåede aldrig til adoption på vores hjemmeside før hans nye familie faldt for ham. Freddie er flyttet til Galten, hvor han er enehund og familiens et og alt.

     

Doris, som blot blev dumpet i bjergene, skal aldrig være alene mere. Hun er flyttet til Helgenæs, og nyder livet med hjemmegående mor og en dejlig ældre Dalmatiner -Bogart. Og hendes plejemor bor ved siden af, så også der har hun legekammerater.

 

Skønne Esmeralda, som blev fundet bundet til hegnet på SAWA, har fået sit helt eget hjem.
Hun nåede at være "amme" for 2 hvalpekuld som boede på internatet, inden hun flyttede til Danmark. Vilma som hun hedder nu, nyder livet som dansker og er bare flyttet ind :-D Tillykke til Jer alle

     

Lille milde og blide, lidt usikre Denny fra Athen, nåede ikke at være i pleje længe, førend den rette familie var der. Tulle som hun hedder nu, er en højt elsket hund, som bare er så glad - selvom det næsten ikke kan måle sig med hendes forældres glæde, ved at have fået hende <3

 

Dolly blev som hvalp fundet på gaden med sine to søstre. Hun var i pleje et helt år, førend den rette familie var der. Hendes mor besøgte hende, men Dolly ville hende ikke. Så hendes mor fik en anden græsk hund, som plejemor skullle passe - og Snubbe og Dolly blev så gode venner, at da Snubbe blev hentet igen, flyttede Dolly med :)

     

Lille Bonne, der blev fundet på gaden med sine søstre, er blevet Københavner.
Hun går nu under navnet Stevie og er en rigtig lille frækkert med mod på livet, - og hendes forældres fodtøj ☺Hun nyder opmærksomhed fra alle, og deler gladelig kys ud. Tillykke til Jer alle.

 

Jason er desværre ikke længere til adoption, da han er forsvundet fra det område hvor han blev fodret, og hans skæbne er uvis ...

     

Lille bedårende Bubbles, som blev fundet i en papkasse, på Santorini, med sin bror Squeak, nåede aldrig på hjemmesiden. Et par billeder af hende, og så var familien "solgt". Så Ella, som hun nu hedder og lystrer, er flyttet til Gilleleje. Hun har virkelig taget sine forældre med storm, hun er bare sådan en kærlig og hengiven hundepige. Tillykke til Jer alle.

 

Lille Squeak som blev sat i en papkasse med søster Bubbles udenfor SAWAs internat er en heldig lille hund. Hans nye mor, mødte ham på gaden i Grenå sammen med hans plejemor - og det var bare kærlighed ved første øjekast. Så Oskar som han nu hedder, nyder tilværelsen som forkælet enehund. Han er bare flyttet ind, renlig og lystrer sit nye navn. Og glæden ved at putte i mors seng og sofa er stor.

     

Lex blev fundet på gaden, og ingen ville kendes ved ham da han blev fremlyst. Nu har en græsk familie heldigvis fået øjnene op for ham, og tilbudt ham et kærligt hjem.

 

Podolsky blev fundet sammen med sin søster udenfor det lille internat. Nu har han heldigvis fået helt sin egen familie i Athen.

     

Blackie blev fundet på gaden med et brækket ben, og en dyrlæge vi kender tog ham ind og opererede ham uden beregning. Vi håbede så inderligt at Blackie ville få sin egen familie - og det er nu sket :)

 

Chuck blev dumpet på gaden af sin tidligere familie, men nu har en anden familie adopteret ham, og vi håber de vil holde af ham som man skal holde af en hund.

     

Audrey blev indleveret på internatet i forbindelse med en påskebazar. Nu har hun fået sin egen familie.

 

Lille Jack der blev fundet alene på gaden, har nu fået en rigtig familie i Grækenland.

     

Dejlige Mimi, som nu hedder Pixie, er faldet rigtigt godt til hos sin nye familie i Valby, hvor hun har fået et par 2-benede søskende.

 

Skønne Florian var så heldig, at hans nye mor tog på ferie på SAWA, så han fik lejlighed til at vise hvor charmerende han er. Han er nu flyttet til Esbjerg, har skiftet navn til KODA og er blevet lillebror til græske NALA, som ligesom resten af familien, er helt vild med ham.

     

Lille Megan, der blev dumpet i vores kontakts have i Athen og overlevede Parvo, er blevet Københavner. Lila, som hun hedder. er den skønneste hund, der elsker at blive nusset. Gåture i området er også et hit, det tog lige et døgns tid, så var det slet ikke farligt at gå, hvor der var busser, cykler m.m. Tillykke til Jer alle 3.

 

Lille uldtot Mika, som blev fundet gående på gaden, skal aldrig være alene mere. Hun er så heldig, at far er hjemmegåede og bruger masser af tid sammen med hende. Mika er en egensindig lille hund, der allerede har lært en masse tricks - hun har dog ikke fået lært, ikke at gå på bordene. Tillykke til Jer alle.

     

Skønne Tessa, som blev fundet på gaden i Athen er blevet Bornholmer og hedder Deva nu. Hun nyder livet med sin hundebror Sofus, som er blomstret op og gladeligt leger med hende. Deva er en skøn hvalp med mod på livet, samt sko og andet hun kan stjæle :-D hun er en klog hund, som gerne vil lære og udfordres på opgaver. Tillykke til Jer alle 4.

 

Lucy blev dumpet i bjergene og det viste sig hun havde et gammelt brud på benet som gjorde ondt. Da Lucy var blevet opereret, kom den skønneste, blide personlighed frem. Hun blev sat til adoption og er nu så heldig at være flyttet til København, hvor hun skal dele hverdagen med en skøn lille hundedreng.

     

Lille José, som blot blev smidt over hegnet til vores kontakts have i Grækenland, har fået sit helt eget hjem. Han bor nu i Horsens, hvor han deler sine forældre med 2 katte. Han hedder nu Jack, og er en heldig hund med en far der er hjemmegående. Så Jack og far, går dejlige ture sammen, og så nupper de også gerne en "morfar" sammen. Jack elsker at komme med ud og køre bil, så der bliver ingen problemer, når han skal med på campingferie.

 

Lille Juno, der blev sat af på internatet på Santorini, er nu flyttet til Göteborg i Sverige.

     

Pointerpigen Juanita er flyttet til Sverige, og bor hos en sød familie udenfor Stockholm, hvor hun stortrives.

 

Kassandra sad i flere måneder og kiggede på vores hjemmeside, uden der var nogen der faldt for hende. Men nu er der heldigvis en familie i Göteborg der har fået øjnene op for hende, så hun er på vej til et nyt lykkeligt liv i broderlandet.

     

Så blev det lille Eddies tur. Han kom ind på internatet på Santorini sammen med sin mor og sine søskende i en kælder i Perrissa af sin såkaldte familie, da de tog hjem til Athen. Hans mor er adopteret i Sverige, og flere af hans søskende er på vej til hjem i Tyskland og Sverige. Og nu er Eddie også på vej til Tyskland, hvor en kærlig familie venter på ham.

 

Rob, der var efterladt i et hus efter hans ejer døde, har nu fået en ny familie i Athen.

     

Den søde, rolige Madox blev afleveret hos den lokale dyrlæge på Santorini, og kom på den måde videre til internatet SAWA.

Herfra har vi nu fået besked om at en tysk familie er faldet helt og aldeles for ham, og at han allerede er flyttet til Tyskland, hvor han er høje elsket :)

 

Skønne Frazier, der blev indleveret på internatet på Santorini som nyfødte sammen med sin mor og øvrige kuldsøskende, er nu til Frederikshavn til en dejlig familie, hvor han med garanti får bedste venner i familiens 6 årige datter og labradorblanding.

     

Skønne Stacia blev fundet på gaden sammen med en anden hvalp, Bonnie. Begge så alvorligt angrebet af tæger at de havde tægefeber. Men efter endt behandling, er lykken vendt for Stacia, og hun har nu fået et permanent hjem i Grækenland.

 

Lille Eric, kaldet Zarzu, fra Santorini, har nu fået sit eget hjem i Højbjerg ved Århus. Han er så heldig, at hans nye far er hjemmegående, og har stor forståelse for Zarzu's meget usikre sind, og alt foregår derfor i Zarzu's tempo. Zarzu har også fået en ældre hundebror, og de to leger rigtig meget sammen, og putter begge med i både sofa og seng. Tillykke til Jer.

     

Skønne Pipis, hvis bror er adopteret her i Danmark, er nu blevet tilbudt et hjem i Athen.

 

Clara,nu Kiara, kom i pleje på Als - og det blev hendes og familiens skæbne. De kan nemlig slet ikke undvære den lille frække hund. Kiara skal der arbejdes meget med, men hendes far er heldigvis hjemmegående, og har masser af mod på træning m.m. - Tillykke til Jer alle.

     

Lille Milly der blev fundet på gaden med sin søster, er flyttet til København. Hun har taget sine forældre med storm, og selv de folk hun møder på gaden, bliver begejstrede for hende. Hun er så glad og imødekommende en hundepige, legesyg og glad for at møde andre hunde. I nær fremtid, skal Milly og søster Mille mødes for hundeleg :-)

 

Dejlige miss Coakley, som nu hedder Cookie, blev efterladt udenfor internatet på Santorini, med sin madskål og sine legeting. Men nu er hun flyttet til Hjørring, hvor hun skal dele sin familie med Smutter på 14 år og græske Møffe på 12 år. Familien fortæller at hun allerede er ved at falde til.

     

Skønne Lucky (som nu hedder Eddie) er flyttet til Århus og familien beskriver ham som følger: Han er den kæreste, sjoveste og frækkeste lille vaps og har allerede undersøgt hver en krog af hus og have og har fundet sig helt til rette.

 

Lille sjove Cid, der blev fundet på gaden, ser en lys fremtid i møde. Han er nemlig blevet adopteret af en tysk familie :)

     

Dejlige Francesca er flyttet til Viborg, hvor hun nyder livet på landet, sammen med en ældre ruhåret gravhund, en masse høns og ænder og selvfølgelig hendes nye forældre.

 

Skønne Terry er flyttet til Herfølge, hvor han er højt elsket og har været det, fra han landede i Kastrup.

     

Frække Fonzy, som er omdøbt til Zorba, bor nu i Risskov, sammen med sin familie og sin nye storebror Charlie, en Petit basset på 8 år. Han er så heldig at bo tæt på både strand og skov, så han nyder livet og mange dejlige gåture.

 

Lille Alkis, bror til Pipis som stadig er til adoption, nåede aldrig længere end på Facebook, så var hans forældre forelskede. Alkis er blevet til Sezar og trives i hjemmet i Gl. Lundby. Han har fået en lille hundestoresøster Merle, som også er græker og de to har det fantastisk sammen.

     

Lille Dewy, der blev sat af udenfor internatet på Santorini med sine søskende, er blevet dansker. Han lystrer sit nye navn Fredo og er blevet Kongen af Frederikssund. Fredo er bare den skønneste hvalp, elsker alle mennersker men det bedste er og bliver hans pivebamse.

 

Lille skønne Chico nåede ikke at være hos sin plejemor ret længe, førend der var en familie til ham. Han har indtaget hjemmet i Kalundborg, både seng, sofa og vindueskarm og lyder nu navnet Zico. Familiens datter har været på besøg med sin lille hund, og alt hvad den gjorde - det gjorde Zico også :-)

     

Harry blev efterladt hos en hundetræner som vi arbejder sammen med. Men nu har Harry heldigvis fået en ny familie i Grækenland.

 

Gaia var i pleje i Skive, men er nu flyttet til sin egen familie i Greve, hvor hun var længe ventet og meget elsket, lige den hunde-pige de ønskede sig..

     

Lille Bezoula, der blev fundet på gaden med sin søster Mavrola, er flyttet til Frederikssund. Hendes menneskebror Elliot, har døbt hende Coco, og de er allerede bedste venner, dog syntes han ikke det er så sjovt, når hun kravler rundt i hovedet på ham, når det er tid til at stå op :-)

 

Lille bedårende Mavrola, der blev fundet på gaden sammen med sin søster Bezoula, er flyttet til Haslev.
Her nyder hun livet sammen med familien, der alle syntes hun er super sød - og fuld af energi. Hun lyder nu navnet Pyt :-D

     

Albert blev efterladt på internatet i Athen da han var en lille hvalp - og nu efter næsten 1½ år, har han fået sit helt eget hjem. Albert hedder igen Snoopy, som pigerne dernede havde kaldt ham, og han er ved at vænne sig til at være i et hjem, sofaen er indtaget :-D og fuglene der kommer i haven er meget interessante.

 

Skønne Rosa, der pludselig var alene i et hus med Rob, da deres mor desværre døde, er flyttet til Regstrup. Her har hun indtaget hus og familiens hjerter - selv kattene er ved at acceptere hende. Rosa er en mild og glad en lille hund, utrolig lærenem, elsker sine tøjdyr som hun leger meget med. Det bedste hun ved, er at komme på gåture på markerne :-)

     

Lille Molly, som blev fundet på gaden med sin søster, har indtaget Roskilde. Hun hedder nu Mille og er bare den mest perfekte hundehvalp. Hun er glad og kærlig, elsker at lege med sine pivedyr og bamser. Første nat fik hendes mor ikke sovet meget, da der skulle kysses og leges :)

 

Skønne lille Gilda er flyttet til Holbæk. Hun er faldet godt til i familien som fortæller at hun er den dejligste, nemmeste og kærlige hund. Gilda har også fået en ven i familiens ældre han hund med hvem hun allerede deler hundekurv, legetøj m.m.

     

En familie i Athen fik øjnene op for den godmodige Petit Beure, og hun er nu adopteret.

 

Sjove, lille Bunny, der blev dumpet på gaden, er nu adopteret af en familie i Athen.

     

Den søde, blide Wilma, der længe var holdt som lænkehund, har nu fået et godt og kærligt hjem i Hollan.d

 

Det har desværre vist sig at lille Mini er for angst til at være adoptionsegnet.

     

Juliet, der blev fundet i bjergene uden for Athen, har nu fået helt sin egen familie.

 

Fantastiske Holberg har vundet i lotteriet og er flyttet ind hos en familie hvor han skal være træningsmakker for sin 'far'. De skal ud og gå masser af lange ture og nyde et stille og roligt liv sammen.

     

MacCloud boede udenfor hospitalet i Thira på Santorini, hvor han blev fodret af de ansatte, men de mente han kunne få et bedre liv - og det havde de fuldkommen ret i; MacCloud skal nu slå sine folder som elsket familiehund i Gøteborg.

 

Skønne Linos har skiftet livet på gaden ud med livet som forkælet enehund. Hans mor var slet ikke i tvivl, at på trods af hans handicap, skulle han bare flytte hjem til Jylland. Så nu er der dømt hygge og masser af kærlighed til den skønne hund <3

     

Den lille glade Ivy, der blev fundet på gaden med skab, er blevet Københavner. Hun lystrer - nogen gange, sit nye navn Inga. Og familien er bare så vilde med hende. hun er alt hvad man kan ønske sig: fræk, kærlig og nussesyg. Hun skal dog lige lære, at det ikke er farligt at gå tur på gaden.

 

Der var helt sikkert en mening med, at skønne Penny måtte skifte hjem, for hun er nu højtelsket hos sin nye familie. Hun lyder navnet Daisy, og har fået en hundebror, Albert, der er lige så aktiv som hun selv, så de har nogle gode fangelege sammen. Og ellers er der flere hænder til at kæle med hundene og putte med i sofaen :-)

     

Lille forsigtige Victor, fik sig charmeret ind på en familie i lufthavnen, så han nåede aldrig til sin plejefamilie, førend han var adopteret. Han er flyttet til Lolland, hvor han bor sammen med hundesøster Emma. Begge deres forældre er hjemmegående, og har masser af tid til hundene og gåture i den skønne natur.

 

Bedårende lille Robin, der blev fundet på gaden. er flyttet til Falster. Her deler han mor og far med græske Teddy og danske Laban -som er en ældre herre på 14 år. Og så har nogle familiemedlemmer samtidig adopteret Victor - så det endte med en stor familie :-D

     

Smukke Zoltan, der desværre skulle skifte hjem pga allergi i familien, har fået et nyt hjem.
Hun er flyttet til Lyngby, hvor hun er forkælet enehund hos sin mor, der er hjemmegående.
Zoltan, har fået sit gamle navn Mokka tilbage, og nyder livet med masser af hundevenner i området, og slapper fint af med mor i sofaen :-) tillykke til Jer.

 

Skønne Brownie, nåede kun lige på Facebook, så var hans mor forelsket. Så Brownie hedder nu Nicky og er højtelsket enehund i Jyllinge. Nicky er en klog hund, han får mor op af sofaen, ved at sige, jeg vil ud i haven - og vupti, ligger han der hvor mor ellers sad :-) han er renlig, og han elsker og gå tur, og går rigtig pænt. Tillykke til Jer alle.

     

Blide Brownie blev fundet på en strand på Santorini i oktober 2016, hvor hun kæmpede for sine seks hvalpes overlevelse. Hvalpene kunne desværre ikke reddes, men dejlige Brownie får nu en kærlig familie i Gøteborg, som vil give hende al den kærlighed hun har brug for.

 

Katten Moster behøver alligevel ikke at finde et nyt hjem, da hun har fundet melodien i sit nuværende. Tillykke til Moster, og til hendes familie :)

     

Lille Ruby og hendes søskende blev dumpet udenfor internatet på Santorini. Hendes mor mødte hende der, i juleferien, og har derfor ventet meget længe på sin kærlighed. Lille Ella som hun nu hedder er bare en dejlig hvalp, der bliver mere og mere modig - og hun kender helt sikker vejen hjem fra gåturen :-D

 

Lille Rocky og hans søskende blev dumpet udenfor internatet på Santorini. De har nu alle fået et hjem, og smukke Rocky har fået et drømmehjem, hvor han bliver super forkælet. Han elsker at følge sin menneske-søster overalt, men hvalpestreger behøver han ikke hjælp til :-D

     

Skønne Lexi er flyttet til sin egen familie i Frederiksværk hvor hun var længe ventet af hele familien.
Lexi er faldet godt til og nyder livet, bl.a. sammen med familiens andre hunde hvoraf flere er græske.

 

Dejlige Luke er flyttet til sin egen familie på Falster hvor han allerede er faldet godt til og nyder livet sammen med familiens anden hund samt et par katte.

     

Kæmpestore, skønne Ramon er flyttet til Danmark og har fuldstændig vundet sin mor og menneskebrors hjerter - og omvendt. Ramon sover i arm om natten og er en helt igennem kærlig hundebror.

 

Skønne, kærlige Bibi måtte desværre omplaceres, da familiens datter viste sig at være meget allergisk overfor hunde.
Bibi har nu fundet en ny, dejlig familie som vil gå til træning med hende og ellers bare forkæle hende som hun fortjener.

     

Mr. Pickles blev fundet på Perissa strand på Santorini som stor hvalp, og kom til internatet, hvor han konstant søgte menneskekontakt. Og nu ser fremtiden lys ud for Mr. Pickles, han er nemlig blevet adopteret af en svensk familie, og skal bo på en gård udenfor Gøteborg.

 

Lola er flyttet til skønne Bornholm og har det fantastisk - hun har allerede fundet en legekammerat så det tegner godt for hende.

     

Lille Larz der er flyttet til Haderslev hvor han bare har det så godt..

 

Smukke Coffee som blev afleveret på internatet, efter ikke en, men hele to familier ikke gad ham, har fundet lykken i Danmark. Han er nu højtelsket enehund i Sønderjylland. Stort tillykke til Jer <3

     

Smukke lille Mickie er flyttet til Århus, hvor han skal være forkælet enehund. Hans forældre har før haft en græak hund, så det er ikke nyt for dem. Mickie er allerede højt elsket og han kommer aldrig til at mangle noget, men bliver en vigtig del af familien.

 

Skønne Fred, der overlevede en forgiftning på Santorini, er nu adopteret af en familie i Tyskland.

     

Roger er, ligesom sin søster Rosy, blevet adopteret af en familie i Sverige.

 

Lille Rosy, der blev dumpet foran internatet på Santorini sammen med sine søskende, er nu adopteret af en familie i Sverige.

     

Belunga, der var én af den søskendeflok der blev født på et tag i Athen, er nu adopteret af en græsk familie.

 

Den godmodige og kærlige Nutella er desværre testet positiv for Leishmania, og er derfor ikke længere til adoption.

     

Lille nuttede Ketchup, er blevet adopteret af en familie i Athen.

 

Smukke Goofy, som blev efterladt udenfor internatet i Athen er flyttet til Frederiksberg. Her er han en højtelsket hund - som især datteren, havde glædet sig længe til at få hjem <3

     

Jack nåede kun at være til adoption i meget kort tid, før en sød familie fra Frederikssund faldt for ham. Han er nu så heldig, at hans nye mor er hjemme om dagen, så han skal næsten aldrig være alene hjemme og der er god tid til lange gåture.

 

Dejlige Gizmo har fået sit helt eget hjem i Kastrup, som hun kun skal dele med en kat. Hendes far er hjemmegående og mor arbejder nat, så det er sjældent hun kommer til at være alene hjemme :-)

     

Cassanova, den flotte fyr der en morgen blev fundet uden for internatet på Santorini sammen med sin "kone" og deres hvalpe, er nu blevet tilbudt et kærligt hjem i Tyskland.

 

Lille Outlaw, der en morgen sad udenfor internatet på Santorini, skal nu flytte til Sverige - nærmere bestemt Gøteborg.

     

Sally, der blev indleveret på internatet på Santorini sammen med sine hvalpe, er blevet adopteret af en familie i Sverige.

 

Lille Raffi er en meget heldig hund. Han kom i pleje hos vores Debbie, der slet ikke ville undvære ham igen. Så nu lever Raffi livet på Santorini, hvor hans mor er frivillig på internatet.

     

Apricot er søster til Ochra, og har nu også fået helt sin egen familie.

 

Ochra er født med sine søskende på et tag i Athen, men er nu blevet adopteret af en græsk familie.

     

Dejlige Blue er flyttet til Kirke Hyllinge, hvor hun skal være forkælet enehund, men have selskab af et par katte.
Hendes nye mor har tilbragt mange ferier i Grækenland, hvor hun har familie, så det er ikke ukendt for hende, at have en græsk hund i huset.

 

Smukke Snowey, skal være forkælet enehund og bo i Ballerup. Hendes mor er for tiden hjemme om dagen, så der er masser af tid til hygge, lange gåture og til at træne alene hjemme.

     

Pongo, én af tre fantastiske "mini-pointers" fra internatet på Santorini, har nu fået en blivende hjem i Østrig.

 

 

Max er nu flyttet til Jyllinge, hvor han bor sammen med sine to mennesker og to hunde brødre. Det var kærlighed ved første møde og der gik under 5 minutter så tumlede Max rundt i hus og have i leg med den yngste hunde bror, alt imens den ældste så lettet til, og helt sikkert tænkte "Endelig, kan jeg få lidt fred" :-)

     

OZZIE fra vores plejeprogram har fundet sin familie. Ozzie er en gammel dreng, som blev fundet på gaden uden for mange tænder, og blind på det ene øje. Vi gætter på at han er 8 til 10 år gammel, men han har stadig mod på livet. Han er altid glad når han får opmærksomhed, og hans lille hale kører som en propel non stop, hvilket er noget så charmerende ..

Ozzie har nu fundet et fantastisk hjem i Grenå hos sin nye mor og de to har mange venner, så Ozzie har fået rigtig mange fans :)

 

 

Chigo er en heldig hund. Han blev indleveret til internatet i Athen og da vi havde en fri plads på et fly til Danmark, kom han med hertil og flyttede ind hos en plejefamilie.
Her gjorde han stort indtryk på hele familien - også sin hunde-storebror, så der gik kun få dage før familien besluttede, at Chigo ikke skulle flytte igen.
Stort tillykke charmetrold!

     

Lille Meli - nu Melli, er blevet Amar'kaner. Hun har indtaget sit nye hjem med største glæde, har allerede flere favorit sovepladser, men det bedste er at sidde ved mor og se TV. Melli er så heldig, at mor er hjemmegående og har masser af tid til den lille prinsesse :-)

 

Stakkels Jango blev fundet udsultet og forladt i ruinerne i Ancient Thira på Santorini i begyndelsen af november. På trods af at han var døden nær af sult, logrede han med halen, og havde lyst til at kæle! Nu er den dejlige dreng på vej til sin familie i Østrig.

 

     

Lille Milly kom hjem som plejehund og da hun fra første dag var helt fantastisk og aldeles bedårende, kunne det jo kun ende med, at den heldige plejefamilie måtte adopterede hende.
 

Skønne lille Zizel var blevet sat af i en fodergruppe på gaden, men blev samlet op og kom i pleje i Athen.

I julegave fik Zizel et rigtigt hjem hun kan kalde sit eget og hun og hendes nye far går mange og lange ture rundt i København, hvor de har venner og legekammerater de mødes med.

     

Lillebitte Romeo, der var blevet dumpet uden for internatet på Santorini sammen med sine søskende, er desværre død af parvo virus. Christina kæmpede indædt for at redde hans liv, men hendes anstrengelser var forgæves. RIP lille mand...
 

Lille Noni, der var lænkehund fra hun var hvalp, trives nu som familiehund i Skovlund. Hun nyder livet, familien og sin græske hundesøster Milly.
     

Milde Emma er blevet adopteret af en familie i Bjæverskov, der bl.a også består af en anden græsk hund. Hun vil med garanti gå en dejlig tilværelse i møde.
 

Penny fra Santorini er flyttet til Tølløse, hvor hun skal leve et skønt og trygt hundeliv sammen med to andre græske hunde.
     

Skønne Erika, som boede hos en mindre god familie på Santorini, fik et kuld hvalpe, som alle blev afleveret til SAWA, og nogle måneder efter, blev hun også afleveret der.

Hun er nu blevet forkælet ene hund, men har fået en menneskebror på 11 år, som hun allerede har et rigtigt godt venskab med og nogle forældre der er vilde med hende.

 

 

 

Mere heldig end Makis kan en hund med nogle år på bagen formentlig ikke blive, for hans dejlige plejefamilie besluttede sig efter få dage for, at han ikke skulle videre. Han lever nu et skønt otium sammen med tre andre grækere i Herfølge.

     

 

Lille Grace, som blev fundet på gaden, er flyttet til sit helt eget hjem i Lemvig. Hun hedder nu Molly og er jordens største kysse-hund. Molly deler sine forældre med 2 andre hunde, katte og heste, og det allerbedste er deres lille datter, som aldrig har en krumme i mundvigene, efter Molly er flyttet ind :-)

 

De to tidligere gadehunde, Claudia og Amor, var heldige, en familie ønskede at adoptere to hunde og det blev lykken for dem. De er flyttet til Præstø, hvor de begge er i gang med at lære at bo i et hjem, - sofaen har de lært at bruge :-) Claudia er den forsigtige hundepige, hvorimod Amor er bulderbassen der bare skal frem, og de har allerede rigtig megen glæde af hinanden og leger vilde lege i haven.

     

 

Smukke Mamma Lilly er flyttet til København, hvor hun er blevet forkælet enehund. Hun har allerede fået opdraget sin mor temmelig godt, for damen vil ikke spise tørkost uden noget lækkert i, og selvfølgelig får hun sin vilje. Ellers går dagene med lange gåture og hjemmehygge.

 

Heldige Lucy er adopteret til en familie på Fyn hvor hun skal være forkælet alene hund...

     

Smukke Penelope blev fundet sammen med sin søster Nappa, begge havde skab og i et forsøg på at slippe ud gennem et hegn, brækkede Penelope sit forben. Heldigvis er benet helet fint og Penelope er nu flyttet til Danmark hvor hun skal dele sin menneskemor med en anden dejlig græker.

 

 

Maria er nu blevet fynbo og skal leve et dejligt, trygt liv i selskab med to gravhundedrenge.

     

Skønne Hanna, som blev fundet på gaden, har nu fået sin helt egen familie i Silkeborg. Hanna gir allerede sin mor grå hår i hovedet, med hendes skøre påfund og turbo-energi :-) Så Hanna er i gang med at lære, at borde skal man ikke gå på, men da Hanna samtid er en super klog hundepige, skal hun nok få det lært, ligesom hun allerede har fundet ud af, at putte i sengen.

 

 

Totalt vidunderlige Casper, der sammen med Maria blev fundet i en park, har stjålet mange hjerter, men hans nye mor blev den heldige, der skal dele hverdagen med denne flotte charmebøf.

     

Jasmine, nu Laika, som blev fundet efterladt i en skov med sine søskende er flyttet til Farum. Her nyder hun livet som forkælet enehund, hvor sofa og mors seng er blevet indtaget med største selvfølge, hendes menneske bror er vist også ret forelsket i hende. Laika vil ikke mangle legekammerater, da der i den nærmeste familie er flere både danske og græske hunde :-)

 

Smukke Betty - nu Nanna, som blev fundet efterladt på gaden, skal aldrig mere være alene. Hun er flyttet til Rønnede, hvor hun deler hus med 3 andre græske hunde og deres mor. Nanna er en utrolig klog og lærenem hund, som hurtigt har lært husets rutiner, og der lægges allerede op til lidt leg med de andre.

     

 

Skønne Goofy, som har levet på gaden, siden han blev sat af, er nu kommet hjem, og han behøver aldrig mere være bange for at blive sat af. Han er flyttet København, hvor han er så heldig at hans nye mor, selv kan tilrettelægge sin arbejdstid, så der også kan blive tid til lange ture i park og skov...

 

Blossom, som blev fundet efterladt i en skov med sine søskende er flyttet til Svenstrup. Her deler hun hus med sine forældre og sine to menneske søstre. Blossom har taget det hele så fantastisk, og hun er en utrolig klog og glad lille hund. Hun elsker at komme på gåture -syntes dog at ænderne i parken er til for hende :-)

     

Lille Mark er nu, ligesom sin bror Martini, flyttet til Sverige, hvor han bare skal være en glad og elsket hund.

 

Maximillian, der kom fra en ulovlig opdrætter, har nu fået et rigtigt hjem i Athen.

     

Cookie blev fundet sammen med sin bror i en park i Athen. Nu har Cookie været så heldig at en græsk familie har forelsket sig i hende, så hun behøver ikke engang at flyve til et andet land for at blive elsket :)

 

Lille Frixos er en meget heldig hund og er nu flyttet til Vendsyssel, hvor han skal leve et skønt liv som topforkælet enehund sammen med et par katte.

     

Skønne Beauty der blev fundet på gaden med mor og søskende, har nu fået sit helt eget hjem. Ronja, som hun hedder nu, er flyttet til Ebeltoft, og hendes mor beskriver hende som den skønneste blide og charmerende tigge-prinsesse :-), der selvfølgelig sover med i sengen om natten.

 

Lille Pipis, der blev efterladt ved en dyreelskers hjem, har nu atter fået sin egen familie i Grækenland.

     

Supersjove lille Ellie blev fundet sammen med sine søskende på gaden på Santorini.
Med sin søde charme har hun indtaget sit hjem i Hvidovre, hvor hun rundhåndet vil uddele våde kys og masser af kærlighed.

 

Lille rare Junior har fået sin egen familie i Grækenland.

     

Aero som blev sat af i Lufthavnen på Kefalonia, er nu flyttet til Fyn. Han lever ikke helt op til sit nye navn Chaos, men elsker dog at stjæle sko og ting fra bordene, ellers er han bare flyttet ind, og er utrolig glad og tillidsfuld. Chaos er en drøm og gå tur med, og han er så heldig, at familien bor lige ved skoven, som har en masse spændende dufte :-)

 

Lakis som blev fundet på gaden, har fundet sit drømmehjem i Ll. Skensved. Han og hans hunde-storesøster Vigga, er meget glade for hinanden og leger hele dagen. Lakis kopier hvad Vigga gør, og har allerede fanget at sit og dæk udløser lækkerier. Kattene og hønsene har han hilst pænt på. Natten tilbringes helst i mors favn, i sengen.

     

Ben blev fundet på gaden som lille hvalp. Han var heldig, at komme i pleje i Athen hos en af vore kontakter. Heldigvis faldt den perfekte familie for hans charmerende lille fjæs og Ben har nu indtaget Virum med storm.

 

Sandra blev fundet på gaden som lille hvalp og kom i pleje til der var en billet til Danmark med hendes navn på.
Nu er hun flyttet til Tunø, hvor hun skal være hele øens charmetrold.

     

Lille Bianca, der blev fundet på gaden med sine hvalpe, er nu blevet adopteret af en familie i Tyskland

 

Lille Macy, der blev efterladt ved SAWA internatet på Santorini sammen med sin søster, er ny flyttet til Skåne, hvor hun deler familie med en kat og en sød Springer Spaniel på 5 år.

     

Den dejlige Martini er nu flyttet til Sverige, hvor han skal bo hos en familie i Stockholm, sammen med en hundesøster fra Polen.

 

Norton blev efterladt ved SAWA internatet på Santorini, hvor han hurtigt blev venner med alle de andre hunde. Nu er han så heldig, at hans tyske plejefamilie har taget ham til sig, så nu er han atter blevet en del af en familie :)

     

Så er Hera (nu Raki) flyttet til sin egen familie i det Jyske, hvor hun har taget hele familien med storm, og fra dag et fundet sig hjemme. Turen hjem fra Kastrup gik problemfrit selv en tissetur midtvejs tog hun som en selvfølge, hun er som mange andre gadehunde kræsen, men hun får sin familie til at lave special mad til hende så hun er kommet til en familie med hunde hjertet på rette sted...

 

Lille Lola, som blev fundet med sin søster på gaden, har nu fået sin helt egen familie.
Hun hedder nu Olivia og bor i Vordingborg. Her nyder hun livet som forkælet enehund hos en dejlig familie med tvillingedrenge, som hun allerede har knyttet sig til.

     

Den tidligere lænkehund Blacky, er så heldig at han har fået et rigtigt hjem i Grækenland.

 

Theodora var hos en æselmand på Ios, men da hun var uønsket der, kom hun i pleje og straks hun kom til adoption, meldte den perfekte familie sig til at adoptere hende. Theodora er flyttet til Glostrup og har taget hele huset med storm.

     

Dejlige Emily er flyttet til Mørkøv, hvor hun skal dele sin mor med Tilde en dværgschnauzer på 5 år Desuden har hendes "mormor" en yngre dværgschnauzer, som hun har mulighed for at lege med, næsten hver eneste dag...

 

Skønne Billy er flyttet til Sønderjylland, hvor han skal være forkælet enehund. Han kommer dog ikke til at mangle opmærksomhed, for han får både forældre og to menneskesøskende, som vil gøre alt for, at han skal få et dejligt liv.

     

Sweety har fundet et skønt og blivende hjem i Padborg, hvor hun skal dele livet sammen med både en hanhund og 2 generationer af tobenede ejere under samme tag.

 

Søde Nappa - nu Nellie - der som lille hvalp blev sat af og boede på gaden, er en meget heldig lille hund, der er flyttet hjem til sin helt egen familie, hvor hun rigtig bliver forkælet.
Hun er faldet godt til og opfører sig som en glad hundehvalp skal, og nyder det sammen med hundebror Miro på 9 år, som også kommer fra Grækenland.

     

Så lykkedes det for lille Maya at finde sin egen familie. Hun skal i fremtiden bo i Tyskland.

 

Dejlige Ria, der blev sat af ved internatet på Santorini, er nu flyttet ind hos en familie i Tyskland.

     

Johnny blev fundet på gaden, helt alene, forkommen og med skab. Da han var færdigbehandlet, kom han til adoption og der gik ikke længe før en fantastisk familie var på banen. Lille Johnny er nu flyttet ud til et skønt sted med nabohunde at lege med og masser af familie der er helt tossede med den lille fyr.

 

Arya har levet på gaden i flere år og hendes venner i Athen havde opgivet håbet om at finde en familie til hende. Heldigvis var der en i Danmark som aldrig holdt op med at tænke på hende og da det blev muligt, skulle Arya hjem og tilbringe resten af sine dage i en tryg og dejlig familie.

     

Lille Koula, nu Luna, ventede længe, men har nu fundet sin helt egen familie. Hun er flyttet til Tølløse, hvor hun nyder livet sammen med sin danske hundebror Bølle. Bølle er 8 år, og kan ikke altid følge med Luna, som har så megen energi, men det er dog ham der viser hende, at alt det nye ikke er så farligt endda :-)

 

Lile Bianca blev hurtigt adopteret af en græsk familie, efter hun blev fundet på gaden.

     

Lille Cracker blev fundet med sin søster på gaden. Nu har Cracker fået sit "forever-hjem" i Grækenland.

 

Sirius blev dumpet ved en dyrevens hus sammen med en anden hund, men nu har den glade dreng fået helt sin egen familie i Grækenland.

     

Frække Mayo, der blev indleveret på et internat i Athen, har nu fået sin egen familie i Grækenland.

 

Den kære Phoebe, er flyttet fra Grækenland til Tyskland, hvor hun snart bliver medlem af en rigtig familie :)

     

Store skønne Yoga nåede slet ikke på siden, førend den helt rette familie var der til hende. Tenna bliver hun nu kaldt, og hun nyder livet som forkælet enehund med sin hjemmegående mor. Tenna elsker at være i haven, og har allerede fundet en hule under buskene ;-) Tillykke til Jer alle.

 

Store blide Nina er nu flyttet til Hornsherred, hvor hun nyder livet som forkælet enehund. Da hun flyttede ind, var hun lidt forsigtig - det er glemt og hun er blevet kåd og glad som en hvalp, hendes mors sutsko er snuppet :-) Der venter en masse skønne oplevelser med familien - tillykke til Jer.

     

Lille Pepe har fundet sit drømmehjem. Han er flyttet ud på landet, og deler hus med to hundebrødre, hvoraf den ene også er græsk. Han skal nu lære at kattene jagter man ikke - og heste er heller ikke legekammerater. Heldigvis er hans mors hjemmegående og har masser af tid og erfaring med Shiz-Tzu'er.

 

Dringo fra internatet på Kefalonia, er nu adopteret af en græsk familie.

     

Skønne Lily nyder nu livet i Skovlunde med sin nye familie, to katte og hendes græske hundesøster Viola. De to hundepiger kommer med på en masse spændende ture og nyder det i stor stil.

 

Teddy var så heldig at komme til Danmark på et afbud. Den hund som hendes mor havde kig på, egnede sig ikke til trapper og det blev Teddys held. Teddy nyder nu livet i Brøndby Strand sammen med en dejlig familie på tre voksne.

     

Krøltoppen Riley fra SAWA på Santorini er flyttet til Nordjylland og der skal kan dele et hjem på landet med bl.a. en hundebror og en etbenet and.

 

Lille, forsigtige Mustang fra Santorini går en tryg fremtid i møde hos et par fra København, hvor han ultimativt vil blive centrum for tid og kærlighed.

     

Søde Sugar nu med det fine navn Lotus er flyttet til sin egen familie hvor hun allerede er faldet godt til og hygger/ leger med de tre andre hundesøskende hun har fået.

 

Søde lille Chico er flyttet til Rødding hvor han var længe ventet. Han er faldet godt til og højt elsket af hele sin familie. Han hygger og leger og er bedste venner med familiens anden hund Mikki.

     

Lille Tessa, der blev fundet uden for internatet på Santorini, er nu adopteret af en familie i Tyskland.

 

Belinda gik med en flok hunde på Santorinis strande, men når turisterne tager hjem, er der ingen mad eller kærtegn, så hun blev samlet op og kom på SAWA internatet. Og nu er det så endelig blevet hendes tur. En skøn familie faldt for hende, og hun er nu på vej til et herligt nyt liv i Tyskland.

     

Lille frække Ted blev fundet på gaden sammen med sine søskende og han fik ikke lov at vente længe før hans nye familie fik øje på ham.
Ted er nu en glad lille københavnerdreng med masser af mod sit nye liv i Danmark

 

Lille Maria fra Santorini er nu flyttet til Viborg til en familie, der er i forvejen rummer to græske og en spansk hund. De de dyrker alle agility på konkurrenceplan, så Maria går en skøn fremtid i møde med masser af motion og gode venner.

     

Lille søde Shaggy, nu Buster er flyttet til sin helt egen familie og skal nyde livet på Samsø :)
Han er allerede faldet godt til og hygger og leger med de 3 andre hunde i den nærmeste familie, hvoraf den ene er græske Gizmo.

 

Skønne Aisha er flyttet til sin helt egen familie hvor hun var længe ventet.
Hun er allerede faldet godt til og nyder livet som forkælet enehund.

     

Lille Buddy - nu King, var længe ønsket af familien i Lemvig. Han er forkælet enehund, med hjemmegående mor, og en menneske-søster. King er faldet rigtig godt til, og har mødt en masse nye hunde-legekammerater.

 

Molly blev fundet på gaden sammen med sine søskende og de fik masser af opmærksomhed på SAWA på grund af deres glade og ukomplicerede tilgang til livet.
Molly er nu flyttet ind hos sin mor og sin hundesøster Kima og har allerede taget huset med storm.

     

Lille Zoe, som blev fundet på gaden, er nu flyttet til Veksø. Her nýder hun livet med sin nye mor, som forkælet enehund. Zoe har også allerede lært at være med i cykelkurven, i bus og tog - da de ferier i Lynæs. Zoe har taget hele familien med storm, for hun er så sød, kærlig og dejlig nem - og hendes mors omgangskreds vokser også, fordi Zoe gerne vil hilse på alle hun møder :-)

 

Amir og Amira er et søskendepar fra Egypten, som blev reddet af en privatperson. Personen har fra starten, ønsket at have dem boende, men det har ikke været muligt før nu. De 2 heldige hunde er ikke bare reddet fra et liv på gaden, men de er også højt elskede og lever et luksusliv i Odder, sammen med nogle spanske hunde.

     

Lille Martin blev fundet på gaden på Santorini, men kan nu gå en tryg og elsket fremtid i møde hos et par på Østerbro, hvor han med garanti bliver centrum for kærlighed og opmærksomhed.

 

Milde Mille er fremover at finde i Albertslund. Hun har taget sin mor med storm og er bare flyttet ind. Mille har virkelig fået sit drømmehjem, som forkælet enehund, der også må komme med mor på job. Tillykke til Jer begge.

     

Dejlige Garcia, med den sjove personlighed, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Jet og hans bror Mikey (adopteret i Danmark) blev reddet af en engelsk dyreven på Santorini, og Jet er nu flyttet til en dejlig familie i Sverige.

     

De to søstre, Zille og Zita, der blev fundet på gaden sammen med deres bror, er nu begge adopteret af familier i Athen.

 

Mimosa, der ligesom Gella nedenfor, blev dumpet i en have, er nu flyttet til Holland, hvor en glad familie ventede på hende.

     

Gella blev sat af i haven hos én af vores kontakter, men er nu blevet adopteret af en græsk familie.

 

Smukke Rosa var ikke på hjemmesiden i mange dage, før hendes nye mor mente hun skulle bo hos dem. Rosa bor nu sammen med to græske hunde, og et par skønne katte, så hun mangler ikke hverken selskab eller legekammerater.

     

Lille Butterfly med de store ører var en eftertragtet lille hundepige <3 og hendes nye mor, kunne næsten ikke vente til hun kom hjem. Aida, som hun nu hedder, har indtaget hjemmet i Hørsholm, og i dagtimerne deler hun sin mor med sin hunde "fætter" Cody, som er en godmodig Shar Pei. Og natten tilbringes selvfølgelig i sengen.

På billedet er hun sammen med sin bror Buddy.

 

Debbie slog nok alle rekorder i hurtig formidling :-) Hun er flyttet til Ringsted, hvor hun nyder livet sammen med sin spanske hundebror Pieter. Pieter syntes pludselig godt om alt sit gamle legetøj, så der er blevet købt en masse nyt til dem. Og trods hundesenge i soveværelset, sover de da begge med i sengen.

     

Skønne Honey er flyttet til Djursland, har fået en hundesøster - Thea, og lyder navnet Fie :-) Thea og Fie er ved at blive rigtig gode venner og der bliver tit lagt op til leg. Begge hunde nyder lange ture i skoven med deres mor.

 

Lille Hara havde en hård start på livet, men skal nu nyde en dejlig tryg tilværelse på Bornholm og dele hjem med fire katte.

     

Lille bedårende James har nu fået sit drømmehjem. Hans plejemor ville nemlig slet ikke af med ham igen :-) Så James, nu Rollo, er blevet jyde og har fået en glad hundebror.

 

Da lille Tiko døde af sygdom var han allerede reserveret til et hjem i Danmark. Det blev smukke Echos held, for hans hjertesnude og frække pletter gik lige i hjertet på hans nye mor. Echo er nu flyttet til Århus og er en rigtig skøn og forkælet lille fyr.

     

Lille Lily, der blev fundet på gaden sammen med sine søskende, er nu adopteret af en tysk familie.

 

Skønne Flora, nu Daisy, er flyttet til Hillerød, hvor hun skal bo sammen med Chili, en hundelillesøster, sine nye forældre og 3 menneskesøskende. Hun vil også komme til at mødes med Fifi, som kommer fra samme sted i Grækenland.

     

Søde lille Mimi, er flyttet til Højer, hvor hun skal være forkælet enehund, men bo sammen med både kat og papegøje. Hendes mor har længe ønsket sig en Kokoni og da hun så Mimi, var hun ikke i tvivl om, at det skulle være hende.

 

Skønne Robby, hedder nu Linus og er flyttet til Helsingør, er en heldig lille hund. Han har nemlig fået et skønt hjem, hvor han også har fået en dejlig hundestorebror og en 2-benet søster, som han er meget glad for.

     

Dejlige Ruby, som nu hedder Luna, er flyttet til Horsens. Hun er så heldig at få både en græsk storesøster, som hun allerede er blevet rigtigt gode venner med.

 

Dejlige Fanny har trukket et meget heldigt kort i livets lotteri og er nu flyttet til Roskilde, hvor hun nyder livet som forkælet enehund, hvor hub også kan komme med på job sammen med sin menneskemor.

     

Lille AVA (nu Issa) er flyttet til Århus hvor hun er "flyttet ind" med bravur. Hun har fået en legekammerat i græske Molly og en ældre hunde ven i Tilde, hendes nye mor & far er suuuuper glade for hende....

 

Så blev det Zizis tur til at få helt sin egen familie. Han blev dumpet uden for internatet på Santorini, men nu flytter han til Tyskland, hvor han skal være et elsket familiemedlem.

     

Den skønne Einstein er nu på vej til Tyskland, hvor en familie længselsfuldt venter på ham :)

 

Lille Falco har byttet livet på internatet ud, med en tilværelse som forkælet enehund. Han lystrer allerede sit nye navn Bjarne, og er bare en heldig hund, for hans far er næsten altid hjemme. Der er også en menneskebror, som glæder sig ekstra meget til at komme på weekend :-)

     

Lille charmerende Jack, fandt sin helt egen familie i Helsinge, hvor han skal være forkælet enehund - Han bliver helt sikkert aldrig efterladt igen, tværtimod glædede hans menneskebror sig til at få en hund at putte med.

 

Søde lille Bella, er flyttet til Spøttrup, hvor hun skal være forkælet ene hund. Hun er så heldig, at hendes nye far, er hjemme det meste af tiden, og hvis han skal noget, hvor hun ikke kan komme med, vil "farmor" elske at stille op som barnepige.

     

Smukke Cleo er flyttet til Frederiksværk, hvor hun skal være eneste hund, men bo sammen med flere katte. Hun er så heldig, at hun fik lov at tage sin bedste ven med, nemlig den rød/hvide kat, Lazarus, som hun har boet sammen med i Grækenland. - Hvem kan nænne at skille to bedste venner? Cleos familie kunne heldigvis ikke..

 

Bobby er flyttet til Valby, hvor han er blevet forkælet enehund. Han er ved at vænne sig til sit nye liv og snart vil han også kunne gå på opdagelse i de svenske skove, hvor hans familie også tilbringer meget tid.

     

Lille Elina er adopteret af en familie i Sverige.

 

Smukke Christie er nu flyttet til Holland, hvor en glad familie ventede på hende.

     

Malou er adopteret og flyttet til Tyskland.

 

Lille Zoe er blevet adopteret af en familie i Athen.

     

Glade Einstein fra Limnos er blevet tilbudt et hjem I Tyskland.

 

Dee nåede ikke at bo mange dage hos sin plejefamilie, før de fandt ud af, at de da ikke ville af med hende igen - Så Dee blev til Deedee, og hun skal nu forkæles og bo sammen med en masse andre heldige hunde og katte i Randers.

     

Indtil for kort tid siden levede Giorge i en fodergruppe i bjergene i Grækenland. Den glade, smukke og gode dreng kom i pleje i Danmark, og så skete det at hans plejemor slet ikke ville af med ham igen :) Giorge går nu et lykkeligt liv i møde som forkælet indbygger i Poteland, hvor han skal bo sammen med mange andre meget heldige dyr. Tillykke til både Giorge og hans nye MOAR!

 

Lille frække Eric er nu flyttet til Lolland. Han nyder livet med sin familie, som også har 2 andre små hunde, men datteren er nu det allerbedste, og han har allerede været med til at hente hende fra skolen. Han sover med i seng og især sofa - og lyder nu navnet Zarzu.

     

En dyreglad familie med flere hunde, bl.a. græske Sunny, søgte en voksen tæve. Valget blev skønne lille Elma fra Santorini. Selma, som hun nu hedder, er bare flyttet ind til hunde og katte - og elsker at være hvor mor er. Det eneste Selma ikke bryder sig om, er når kattene vil vaske hende i hovedet - men kattene er nu også meget større end hende.

 

Inja, der blev sat af på internatet på Santorini sammen med sin mor og sin søster, er nu adopteret af en familie i Tyskland.

     

Benny har fået sin egen familie i Tyskland.

 

Søskendeparret Maggie og Bart er desværre ikke til adoption mere, da de ikke anses for at være godt nok socialiserede til et hjem i Danmark.

     

Lille Camilla er helt specielt udvalgt, da et ungt par søgte en lille hund, som kunne være med som håndbagage under flyveture. Camilla har nu været på sin første rejse fra Santorini til København, og mange spændene rejser venter hende, sammen med sin familie.

 

Lille Marcel, nu Milo, der blev sat af ved dyrlægen på Santorini er nu flyttet til Frederiksværk. Han er den mest fantastiske lille hund, forsigtig men en tyveknægt når det kommer til sko og strømper :-)

     

Smukke Vega, der var til omplacering, har nu fået sit ønske opfyldt. En hjemmegående mor med masser af hunde-erfaring, og rigtig mange hundevenner. Der venter hende mange spændende udfordringer, da hendes mor træner i DCH og Vega vil så gerne lære meget mere.

 

Skønne Tommy, der tidligere boede på gaden, har fundet sit drømmehjem. Han er nu flyttet til Estland, hvor han nyder livet med hunde-søskende og menneske-søskende.

     

Garlic, der blev fundet på gaden med sin mor og søskende, har nu fået sit helt eget hjem i Danmark. Han lyder navnet Charley og er at finde i Strøby Egede, hvor han nyder livet med sin nye hundestoresøster Freja, som også kommer fra Grækenland.

 

Freja nåede slet ikke på adoptionssiden, førend der var en familie i Danmark til hende. Hun er nu storesøster til Charley, og de to har masser af sjov sammen. De går så fint i snor sammen, de leger vilde lege, og er bare blevet så glade for hinanden, nu skal de begge så lige acceptere, at der også bor et par katte sammen med dem.

     

Jalena, der blev sat af i vores kontakts have sammen med sine søskende, er nu blevet tilbudt et hjem i Holland.

 

Søde Oscar er ikke længere til adoption, da hans familie besluttede at han skulle blive hos dem :)

     

Lille ANA - nu med det fine navn Ellie - er flyttet til sin helt egen familie hvor hun var længe ventet.Ellie er en meget heldig hund for i familien bor også græske Billy og de to er allerede blevet bedste venner og hygger/leger og bliver godt forkælet af hele familien.

 

Så fik forsigtige blide Nora endelig sin helt egen familie :-) En familie der har både tiden og kærligheden til at tage det hele i hendes tempo og som ikke ser dette som et problem.
Og med de to hunde søskende (Sisse og Milo) har hun nogen at støtte sig op af og lege med, så ingen tvivl om at hun har fået det helt rigtige hjem.

     

Lille Sprocket som blev dumpet hos SAWA på Santorini har fået sit drømmehjem i Danmark.
Han er nu den bedste repræsentant for tidligere gadehunde i bybilledet på Frederiksberg, og alle falder for den lille charmerende kommodehund. Flytning fra internat til lejlighed klarede han super godt - at sove i ske med mor, er da en selvfølge :-) og så har han næsten lært at lystre sit nye navn, Sigurd.

 

Skønne sorte Teddy er så heldig, at hans nye mor gerne ville have en sort hund. Teddy er flyttet til Falster, hvor han er blevet modtaget med åbne arme, både af sine forældre og især også af sin nye hundestorebror, Laban, en Labrador på 13 år.

     

Joker, som faktisk hedder Spider, er blevet nordjyde. Spider er allerede faldet godt til hos sin familie, som ud over hans nye forældre, hvor mor er hjemmegående, også består af to to-benede brødre, som begge er meget glade for ham.

 

Lille Tiko var netop på vej ud af karantæne-området på internatet på Santorini, da det blev konstateret af han var smittet med den frygtede Parvo-virus. I dag modtog vi så den triste besked, at den lille fyr tabte kampen og døde af Parvo i nat.

     

Ebony, der skrækslagen blev sat af på internatet på Santorini, er nu atter i trygge arme i en græsk familie

 

Uldtotten Flora som blev sat af på gaden i Athen, er flyttet til sit nye hjem i Nordjylland. Her skal hun dele hverdagen med Cairn Terrieren Max og mor og far.

     

Lille bedårende Izzy stjal et par hjerter i Århus med det samme hun kom til adoption og hun er nu forkælet enehund med hjemmegående far.

 

Lille Dingo har nu indtaget det nordjyske. Han flyttede simpelthen bare ind hos sin nye familie og deres store labrador. Hundene har stor glæde af hinanden og fjoller og leger sammen. Familien har 2 små piger i weekender og det er bare gået så godt med at møde dem. Det bedste Dingo ved, er at kunne sove længe, han er en rigtig sovetryne :-)

     

Lille Mille har fået sit ønskehjem ved Roskilde. Hun er blevet lillesøster til hundebror Pixie og menneskesøster Mira. Og flytningen er bare gået så godt, og hun er en glad og kælesyg hundepige <3

 

Endelig kom dagen, hvor skønne Malou satte poterne på dansk jord. Hun er nu flyttet til Skanderborg, hvor hun bor sammen med en ældre hanhund - trods hans alder så leger de lidt sammen. Malou er meget glad for sine nye mennesker og elsker at være nær dem begge.

     

En kageglad mor kunne da ikke andet end adoptere den lille Muffin :-) Så fra at være uønsket hvalp på gaden i Grækenland er Muffin nu en meget ønsket og elsket lille hund i Jylland. Han deler mor med 3 andre hunde og er, ifølge sin mor ikke mindre end fantastisk.

 

Junior blev efterladt som hvalp i Athen, men skal nu aldrig mere være utryg, for er blevet en drønforkælet enehund i Rødovre.

     

Asteris, der blev sat af i en have, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Så blev det endelig Pixie´s tur til at få sit eget hjem, og det var kærlighed fra første blik da hendes nye moar mødte Pixie, og vi er ikke i tvivl om at hun vil blive en højt elsket lille hundepige.

     

Lille Daffy har fået konstateret dårlige hofter. Dyrlægen kan ikke sige noget endeligt omkring diagnosen, før Daffy er mindst et år gammel, så nu er han kommet i langtidspleje hos en fantastisk plejefamilie, indtil hans endelige diagnose kan stilles.

 

Mikey, der som lille hvalp blev fundet på en strand på Santorini, er nu flyttet til Esbjerg, hvor han har fundet sin drømmefamilie. Han er blevet forkælet enehund, og det skal han lige vænne sig til, men med to menneskebrødre og en mor som alle elsker ham, skal han nok snart finde ud af at det slet ikke er så tosset - Stort tillykke til jer alle fire :-)

     

 

Store blide Millie, der blot blev sat af ved et supermarked har vundet i lotteriet. Hun er flyttet til Valby og skal aldrig være alene mere, for mor er gået på efterløn. De to vil tit være at møde i Søndermarken, måske også i selskab med Otto, en ældre jagthund som Milles mor lufter. Mille er bare flyttet ind, hun er alt det, som hendes mor havde ønsket, og mere til <3

 

Johny der blev efterladt af sin familie i Grækenland, skal aldrig være alene mere. Han er flyttet til Nordjylland og har fået græske Elli som storesøster. Han deler også hjem med en masse katte og der er specielt en af disse, som Johny er meget glad for. Tillykke til Jer :-)

     

 

Bouklas som nu hedder Buster er flyttet til Greve, hvor han nyder livet sammen med sin spanske hundebror Elvis. Deres "far er taget på cykeltur i udlandet - hvilket de 2 hunde udnytter, for så er der plads til, at de begge kan ligge hos mor i sengen om natten :-)

 

Lille Digger, der blev fundet på gaden med sine brødre er flyttet til Græsted. Her vil man kunne møde den glade hundemand under sit nye navn Tyson. Tyson er en heldig hund, for han har sine forældre hjemme og hundelegekammerater i den nærmeste familie. Og hvor sover så en lille hund henne? Jo selvfølgelig mellem sine forældre i smørhullet - hvor heldig har han lige lov og være. Tillykke til Jer alle.

     

Smukke Clia, som blev fundet dumpet på en parkeringsplads på Ios, er flyttet til Danmark. Hun er så heldig at skulle bo i Vanløse, sammen med sine nye forældre og Murphy, en sød græsk hundebror. Tillykke til Clia og hendes nye familie..

 

 

Maui, hvis familie flyttede til København, og ønskede et roligere sted til Maui, har nu besluttet sig for at beholde hende.

     

 

Drasoula, der blev fundet alene på gaden, har nu fået et hjem i Grækenland.

 

Lille Dottie, der blev samlet op sammen med sine søskende i kulde og frost, bliver i Grækenland for altid.

     

 

Kanello gik rundt midt i trafikken i Thira på Santorini i slutningen af sæsonen, og blev reddet af pigerne på SAWA internatet - Kanello kom til en plejefamilie i Danmark. Plejefamilien måtte få ham passet en tid, da de skulle på ferie, og så skete det at hans "feriefamilie" fandt ud af, at de slet ikke kunne undvære ham. Han bor nu i Broager, hvor han er så heldig, at hans mor er hjemme om dagen og har rigtigt god tid til leg og lange gåture...

 

Stakkels Vuola blev fundet smidt af i bjergene med 5 hvalpe at tage sig af. Nu ser det heldigvis ud til at lykken er vendt for hende, og hun er adopteret af en sød familie i Athen.

     

 

Lille Harry var højt elsket af sin græske mor, men hun blev desværre syg, og måtte ikke længere tage sig af Harry. Nu har han heldigvis fået en anden familie i Athen.

 

Alt godt kommer til den, der venter længe nok - således gik det også for Crusoe, eller Hugo som han hedder nu. Han har fundet sin drømmefamilie i Hobro, hvor han får både en menneske- og en hundebror, en mor som blev helt forelsket i ham, da de mødtes første gang, og en far som er gået på efterløn, og være sammen med - Hvad kan man ønske sig mere? Stort tillykke til jer alle med hinanden.

     

 

Vi har desværre fået den meget triste besked, at Magky, som var én af vores fjernadoptionshunde, på en gåtur med sin plejemor, stak af, og ud i trafikken, hvor hun blev ramt af en bil. Hendes liv stod ikke til at redde, og plejemor er naturligvis helt knust. Held og lykke på den anden side smukke Magky...

Du kan læse hele Magkys historie her

 

Smukke, milde Lavie, der blev fundet på gaden i Athen lige før jul, er ikke længere til adoption, da hendes plejefamilie i Grækenland besluttede at hun skulle være deres hund.

     

Lille Rudy, nu Woody, er flyttet til Odense, hvor han skal være forkælet enehund - Hans nye mor siger, at han er faldet rigtig godt til i sit nye hjem, og skal snart begynde i hundeskolen. Stort tillykke til Woody og hans mor!

 

 

Lille Iris som boede på en strand med sine hvalpe, har nu fået sit helt eget hjem i Danmark.
Hun er flyttet til Farum, og har fået både hundebror og menneskebror. Iris har helt sikkert været nogens hund, hun er helt renlig, elsker at gå ture og komme med i bilen. På ture i skoven er egernet et hit :-) Tillykke til Jer alle

     

 

Skønne Mickey er flyttet til Faxe, hvor han skal være forkælet enehund. Tillykke til Mickey og familien med hinanden..

 

 

Så endte det alligevel med at Trunten bliver hos sin plejefamilie - Det der adoption var nu heller ikke noget, hverken Trunten eller hendes plejefar var blevet spurgt til råds om, og heldigvis kan lidt tid betyde at det man først troede ikke var så godt, alligevel ender med at kunne lykkes! Så rigtig stort tillykke til Trunten og hendes forevigt-far.

     

 

 

Lille Felini er blevet adopteret i Athen, hendes plejemor kunne slet ikke forestille sig et liv uden den lille hundepige, så hun bliver hvor hun er!

 

Dejlige Daisy er flyttet til Sverige, og det er hun vist godt tilfreds med. Få timer efter hun flyttede ind, havde hun og hendes nye bror, som også er Fransk Bulldog, fundet hinanden og var i fuld gang med at lege..

     

 

 

Suzy blev dumpet på gaden, men nu har hun fået helt sin egen familie i Patras.

 

Smukke Whitey blev fundet på gaden i Patras. Nu er han blevet adopteret af en familie samme sted.

     

 

 

Caramella, der blev fundet skræmt og alene i bjergene, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Bat blev efterladt i en have i Andros. Nu har han fået sin egen familie i Athen.

     

 

 

Lille Celine, nu Luna, er flyttet til Fakse, hvor hun nyder livet sammen med familiens anden græske hund, Nico. Hun og Nico tager nogle gevaldige løbeture på stranden, og når de er hjemme er der heldigvis mange hænder til at kæle og nusse, da familien også har 3 store børn.

 

Lille Danny charmerede sig så meget ind på sin plejemor, at hun ikke kunne sende ham videre. Så han er nu en del af uldtottebanden i Nykøbing Sj. :-)

     

Cirkushunden Analiza behøver ikke længere at bekymre sig om sine to skønne hvalpe, for de har begge fået nogle fantastiske hjem i Sverige, endda i den samme by, så de vil fotsat kunne mødes og lege sammen.
Analiza skal til gengæld være forkælet enehund i Roskilde, og hun er så heldig at begge hendes nye forældre er studerende, så der er masser af tid til at være sammen med den lille hundepige.

 

Lille Toby, som blev fundet på gaden i Xanthi med sine brødre, er nu blevet dansker. Toby blev til Sofus og er flyttet til Møn. Hans mor fortæller at han er en skøn lærenem hund, han er nysgerrig og fuld af krudt. Alt det krudt skal han nok komme af med i skoven, som er nærmeste nabo. Tillykke til Jer.

     

Lille søde Molly fandt lykken i Hundested - Det tog hende ikke mange øjeblikke at finde sig til rette, hendes nye mor siger at en noget mere "laid back" hund, skal man lede længe efter. Molly skal nu forkæles sammen med sin hundebror Dolfus og sin menneskesøster.

 

Shorty, som blev fundet i bjergene, skal aldrig være alene mere. Han er nu flyttet til Lolland, hvor han bor sammen med 2 små hunde, Simba og Mille. Shorty er blevet fars hund, og følger ham overalt - og er slet ikke glad, når far kører på arbejde, selvom mor er hjemme :-) Tillykke til Jer alle.

     

Søde Alvilda betagede i den grad sin danske plejefamilie, så de valgte selv at adoptere hende. Hun går nu et skønt og trygt liv i møde.

 

Melina har nu fået sit eget drømmehjem. Hun er forkælet enehund med hjemmegående mor. Melina er hendes mors hund nr. 7 og hun siger, hun aldrig har haft nemmere hund. Melina er bare så glad og tillidsfuld, og når mor sætter sig, hopper Melina straks på skødet. Hun må være overalt i huset, og sover også sammen med sin mor. Tillykke til Jer.

     

Lille Iraklio der blev fundet på gaden, har nu fået sit eget hjem i Holbæk. Han har taget sin familie med storm, og de er vilde med ham. Mikkel som han nu hedder, er bare flyttet ind, og er blevet datteren Silkes bedste ven, og som hun siger, han er blødere og dejligere end tøjbamserne :-)

 

Cher blev sat af på internatet SAWA på Santorini sammen med sin bror Sonny. De to charmetrolde kom til Danmark og Cher er flyttet ind hos sin nye mor og en dejlig grækerdreng. De to elsker at tumle og lave ballade, men også at sove i arm sammen.

     

Pragtfulde Freddo er flyttet til Holbæk, hvor han skal være forkælet enehund, men med mor hjemme om dagen, så han kommer ikke til at mangle selskab. Han bor tæt på grønne områder, hvor han motionerer, sammen med sin far, når han kommer hjem fra arbejde...

 

Nu er Jimmys lænke skiftet ud med sofa og seng, han skal aldrig mere stå tøjret, men være forkælet enehund i Gladsaxe. Det kan godt være dåbsattesten siger han er voksen, men der er masser af spillopper i den charmerende fyr, som selvfølgelig tog sin nye mor med storm.

     

Skønne Bob var heldig at finde vej til Danmark hvor han kom i pleje. Hans nye mor så ham på vores hjemmeside mens hun var på rejse og kontaktede os fra verdens ende. Bob er nu flyttet ind og nyder livet som forkælet enehund hos sin nye familie.

 

Lille Tibbs overlevede ikke på gaden. Vi forsøgte uden held at få nogen til at tage ham og hans brødre ind om natten. Natten mellem den 7. og 8. januar 2015, blev det -10 grader, og den følgende morgen blev det lille væsen fundet død af kulde. Lille Tibbs - dit liv blev kort, men vi vil aldrig glemme dig...

     

Så blev det søde Quinta´s tur til at flytte til sin helt egen familie i Liseleje, hvor hun vil dele dagligdagen med to katte.
Quinta er allerede faldet godt til og bliver rigtig forkælet af hele sin nye familie.
Quinta nyder rigtigt livet med hygge i sofa og seng samt sine daglige gå ture ved stranden og i skoven og er også startet til hundetræning.

 

Lille bedårende Chili er flyttet til Amager, hvor hun skal være forkælet enehund. Hun skal dog dele sine forældre med 2 dejlige børn og katten Odin, som endnu ikke har accepteret at han skal dele opmærksomhed med nogen.

     

Sonny, der nu er omdøbt til Sunny, skal nyde livet i Hvalsø. Han kommer til at bo sammen med 3 andre hunde, 1 dansk, 1 græsk og 1 bosnisk, og en masse katte, så han kommer aldrig til at være alene mere.

 

Lille Alma der blev fundet alene i regnen, skal aldrig være alene mere. Hun er blevet forkælet københavner, hos en familie der knuselsker hende. Natten tilbringes gerne i sofaen, for der gemmer hun dagens "tyvekoster" :-D

     

Lille Pogo, der blev fundet med sin mor og søskende på gaden er nu blevet forkælet enehund i Odense. Han har skiftet navn til Nemo, og vil snart være at finde på træningspladsen. Held og lykke lille fyr :-)

 

Dejlige Emma har fået sig helt egen familie i Birkerød, hvor hun skal dele sine nye forældre med 2 menneskebrødre og 3 katte. Familien bor lige ud til grønne områder, så der er rig mulighed for friluftsliv og gode oplevelser..

     

Heldet vendte sig for Oscar, da der ikke var henvendelser på ham. Hans mor kan slet ikke undvære ham, og har fået det hele til at gå op ved hjælp af en hundesitter.

 

Uldtotten Frede, som nu hedder Balou, fandt hurtigt sin helt egen familie - Han er flyttet til Frederikshavn, hvor han er så heldig at have fået både en hundesøster, en hundebror og to menneskesøskende. Alene-hjemme-tid bliver der ikke meget af, for hundene er heldige at mor går hjemme, og har masser af tid til at forkæle dem.

     

Lille Otto der håbefuldt fulgte efter alle turister for at finde en familie, har nu endelig fundet lykken og er blevet adopteret i Grækenland.

 

Bianca, der blev dumpet på gaden, er nu adopteret af en familie i Athen.

     

Dejlige Noah er en meget heldig hund. Han har været hos sin plejefamilie i næsten et år, og familien har nu fundet ud af, at de slet ikke kan undvære ham, så han skal aldrig flytte mere.

 

Hugo som blev kasseret af sin græske familie, er nu flyttet til Græsted, hvor han skal være forkælet lillebror til en hund og en kat. Desuden får han også en menneskebror, så mon ikke de to vil få en masse sjov i fremtiden!

     

Legolina, eller Luka som hun hedder nu, har været så heldig at hendes familie har fundet en løsning - Luka skal gå til agility så hun får den aktivering hun har brug for, og hun bliver hos sin familie - Tillykke til Jer alle <3

 

 

Lille Victor som blev kasseret i Grækenland, er blevet en meget ønsket hund. Wic, som han nu hedder er flyttet ud på landet - hvor han og hans græske hundebror Zorba, har oceaner af muligheder for lange ture på de omkringliggende jorder. Og hundene er så heldige, at mor går hjemme hos dem, selvom Wic mest er fars hund :-) Tillykke til Jer alle.

     

Bruno blev, som så mange andre, dumpet i bjergene sammen med sin mor og søskende. Nu har den lille fyr fået helt sin egen familie i Holland.

 

 

Soula, som blev dumpet i bjergene sammen med sin mor og søskende, er flyttet til Stockholm, hvor hun skal forkæles sammen med sin hundesøster Molly.

     

Loula, der blev fundet i bjergene sammen med sin mor og sine søskende, der nu blevet adopteret af en familie i Athen.

 

 

 

Herlige Meatball blev fundet alene på gaden, men da han er ualmindelig charmerende, både af udseende og personlighed, var der hurtigt et tilbud om et dejligt hjem i Danmark. Meatball er flyttet til Esbjerg, hvor han allerede er en meget elsket lille dreng.

     

Efter at være blevet efterladt bundet udenfor en dyreforretning i Athen har Totto nu vundet i lotteriet. Han havde ikke været til adoption længe, før en familie faldt pladask for den lille charmetrold, så nu skal den lille fyr bo i Frederikshavn, hvor han med garanti bliver forkælet af hele familien, og mon ikke den ældre kattebror også vil komme til at synes om sin nye lillebror.

 

Rosa, nu Komma, blev indleveret på internatet The Ark på Kefalonia efter at være blevet ramt af en bil. Hun er en supersød og glad pige og er flyttet til Århus hvor hun skal være forkælet lillesøster til to store hunde og to katte.


     

Skønne Curly der blev reddet da hun gik syg rundt på gaden i Grækenland er nu flyttet til sin helt egen familie i Roskilde.
Curly er allerede faldet godt til og nyder livet og bliver rigtig forkælet af hele hendes nye familie som hun har taget med storm :)

 

Viggo er den sidste i det kuld, der blev fundet i bjergene, der er blevet adopteret. Den, der venter på noget godt, venter ikke forgæves. Han skal nu være enehund og han skal nok blive godt forkælet, hvilket han også fortjener. Han har været ventet med længsel!


     

Bert, som blev fundet gående alene, går en lys fremtid i møde. Han er flyttet ind hos et ungt par på Christianshavn, der har glædet sig rigtig meget til, at Bert endelig kunne blive deres. Derudover skal han dele hjem med en hundestoresøster og en kat, så de skal nok få det festligt sammen.

 

Dejlige Anton var så heldig at finde sin helt egen familie i Athen.


     

Lille Chigo, der oprindeligt kommer fra en farm med mange hunde, er nu flyttet til Lolland. Han har taget sin mor med storm. Da hun så ham i transportkassen måtte hun fælde en tåre af bar lykke. Chigo hedder nu Tino og er super forkælet enehund, som bare er såå dygtig og elsker at putte med mor i stol og sofa - og selvfølgelig får lige den mad han har lyst til :-)

 

Skæbnen er en underlig uretfærdig størrelse nogen gange. Ella var på vej til helt sin egen familie i Athen, da hun sprang ud af en åben bildør, og blev kørt ihjel. Hvil i fred lille du ...


     

Søde Maggy er pt. taget af adoptionssiden, da hun undersøges for knæproblemer.

 

Lille Ella, som nu hedder Hella er flyttet til Ringsted. Hun har fået en hundesøster samt en mor som går hjemme og bruger al sin tid på de to hundepiger. Hendes mor har fået lært, at man ikke går fra sin mad... så er den væk - Hella er ikke græker for ingenting. Hella er heller ikke morgenhund - hun vil helst sove længe, men så bliver hun da bare båret ud :-) Tillykke til Jer.


     

Skønne Fiffi har vundet i lotteriet. Hun har nu været så længe hos sin plejefamilie, at de ikke kan undvære hende. Så et stort tillykke til familien og især til Fiffi, som fik den familie som har været der for hende, siden hendes første dag i Danmark, dem som hun er tryg ved og rigtig glad for.

 

 

Charmebøffen Villy har været meget eftertragtet efter han kom til Danmark i pleje, så han nåede knap nok at sætte sine potespor på dansk jord, førend han var adopteret. Han skal nu charmere alle han møder på gader og stræder i København sammen med sin hundestorebror og når han er til træning med en masse andre søde hunde.


     

Tilde har været så heldig, at hendes familie har fundet en løsning, så hun slet ikke behøver at flytte alligevel. men kan blive hvor hun er glad og tryg.

 

 

Lille Ornelia er flyttet til sin egen familie i Hellerup, hvor hun skal bo som forkælet enehund.
I den nærmeste familie bor gravhunden Mauritz og de to vovser er allerede blevet rigtig glade for hinanden,
og har mulighed for at mødes dagligt til sjov og leg.


     

 

Så er der gode nyheder for tre af hundene i vores fjernadoptionsprogram: Iris, Jasper II og Monti er nemlig alle blevet adopteret - vi ønsker held og lykke til dem alle i deres nye liv ...

 

 

Så er lille Poppy flyttet ind hos sin familie og du må gerne flytte hende til skæbner med følgende tekst:

Poppy blev smidt på gaden efter hendes ejer havde begået selvmord. Efter et par måneder blev hun samlet op og kom i pleje.
Sjove, lille Poppy er nu flyttet til Skanderborg hvor hun skal dele hus og seng med 3 skønner piger og deres forældre.


     

 

Lille Lakis, der blev fundet sammen med alle sine søskende i bjergene, er nu adopteret af en græsk familie.

 

 

Ringo der blev fundet på gaden sammen med sin søster Rea er blevet adopteret i Grækenland.

     

 

Rea der blev fundet på gaden sammen med sin bror Ringo er blevet adopteret i Grækenland.

 

Lillebitte Archie er også flyttet til sit forevigt hjem - Archie hedder nu Mickey, og han skal bo sammen med et par katte og hundesøsteren Bhindi fra Skiathos. For hundenes vedkommende var det vist kærlighed ved første blik, og det tog heller ikke lang tid for Mickey at huske, at han da havde boet med katte før.
Det varer sikker heller ikke længe før den lille fyr skal møde Bhindis bedstevenner Elvis og Shakira :)


     

Lille Clyde, beholder det navn hans plejemor gav ham, og Krumme passer vist også rigtig fint til ham!
Krumme er flyttet tl Stege, hvor han nu bor sammen med to katte og en hundesøster Bella, og så er han heldig at hans nye mor er hjemme hver dag, så der er ikke meget alenetid. Familien siger at han er blevet rigtig dygtig til at fortælle, når han har brug for at komme ud, og at han er en meget adræt hund, han kan både balancere på sofaryggen og hoppe op på bordene - Altså en ægte Græker :)


 

Så blev det langt om længe Iris tur til at få sin helt egen familie - Vi var lidt i tvivl om bylivet ville passe til Iris, men familien stod fast, det var lige den hund de var faldet for. Iris blev testet med børn og med byliv, og heldigvis bestod hun med glans, så nu skal hun bo i Valby, og forkæles sammen med sin menneskebror og -søster.


     

Blide og kærlige Mathilda blev smidt på gaden efter hendes ejer døde. Heldigvis blev hun samlet op og der gik ikke længe før hendes billede vakte interesse. Mathilda er nu flyttet langt ud på landet, hvor hun skal være enehund. Kattene i huset er ved at finde ud af, at sådan en hundebasse kan man sagtens blive venner med.


 

Søde og dejlige Lara havde desværre nogle ondartede tumorer i ørerne, og den eneste behandling var en operation, hvor man fjernede hendes ører, både ind- og udvendigt. Da der var stor risiko for, at tumorerne alligevel ville fortsætte med at vokse ind i hendes hjerne. har vi valgt at give hende fred. R.I.P. smukke hund.


     

Charmerende Horatio, der blev fundet på gaden, er nu blevet en elsket familiehund i København og skal gå et trygt liv i møde i en familie, der også består af en lille hunhund. Mon ikke der vanker mange gode gåture for dem alle i familiens sommerhus i Kalundborg.


 

Lille Vilmer havde ikke engang fået et officielt navn, før hans nye familie havde fundet ham på vores Facebook side.

Vilmer skal dele tilværelsen med nogle dejlige hundesøskende og så længe han er en lille fyr, skal han i dagpleje hver dag.


     

Lille bitte Vini vandt sin nye mors hjerte allerede inden ankomsten i lufthavnen.Vini hedder nu Chilli. Hun skal nu "opdrages" af sin hundestoresøster Diva og slå sine folder i Løgumkloster. Hun er så heldig, at hendes familie er hjemme hele tiden, så der skal nok blive tid til forkælelse og omsorg.

 

 

 

Uldtotten Vilma har fundet sit blivende hjem i Holstebro - hun er lige på kort visit hos en plejefamilie til hendes helt egen familie lige om lidt starter 2 ugers ferie, hvor der rigtig skal hygges og knyttes. Familiens datter glæder sig også rigtig meget til at Vilma flytter hjem og hun skal nok blive godt forkælet som enehund.


 

Skønne Bruno er flyttet til sin helt egen familie i Helsingør. Bruno er faldet godt til og hygger, leger, tager også gerne en løbetur på sportspladsen med sin nye skønne hundebror Medo.


     

Søde Cookie kommer ikke videre fra den plejefamilie der tog sig af ham i Grækenland, for de vil ikke undvære ham :)


 

Lille Liza, som nu hedder Minnie, nåede slet ikke at komme på adoptionssiden før hendes fremtid var sikret. Minnie skal nu forkæles i Farum sammen med sin græske hundebror, kattene og sin menneskesøster.


     

Lille Lora, som nu hedder Laika, nåede ikke på hjemmesiden, førend hun fik sit helt eget hjem.
Laika bor nu i Farum som forkælet enehund, og er så heldig, at mor går hjemme. Hendes søster Minnie bor nær ved, så der bliver rig mulighed for leg med både søster og "onkel" Gipsy, som også er græker.


 

Daisy, der blev dumpet på gaden af sin tidligere familie, har nu atter fundet et hjem i Athen.


     

Dejlige Cora, der kom fra en ulovlig opdrætter, er blevet dansker. Hun skal fremover bo i Tappernøje, hvor hun allerede er et højt elsket familiemedlem. Hun har især knyttet sig til sin menneskebror, Jonas, og hun deler gerne hans seng med ham.

 

Skønne Freddo, der blev efterladt udenfor et supermarked, er flyttet til Ribe, hvor han skal være forkælet ene hund. Han er så heldig, at hans mor arbejder hjemme, så hun har god tid til at lære ham at være dansk familiehund, og i næste uge starter de til hundetræning.


     

Charlie, som nu hedder Artiskokolos - eller Arti i daglig tale - er flyttet til Ribe, hvor han skal være forkælet enehund - Det var kærlighed ved første blik mellem mor og Arti, og så er han bare så heldig at hans mor har boet i Grækenland, så han behøver ikke helt glemme sit modersmål.


 

Dejlige Charli nåede aldrig at komme på hjemmesiden, før han fik sin plads i himmerige: Fra et liv som lænkehund har han nu masser af plads og boltre sig på, sammen med sine 3 hundesøskende. Og Charli er en klog hund, han har allerede lært og sitte og give high five - og når far skal stå op, ja så trækker man da bare dynen af ham :-)


     

Endelig blev det "gadedrengen" Jaspers tur til at finde lykken. Han nyder sit nye liv i Lyngby - eller i familiens sommerhus - med sin græske hundesøster Maggie. Stort tillykke til Jer alle.


 

Skønne Malthe fik charmet sig ind på sin plejemor, og ikke mindst på plejemors voksne pigehund, så nu vil de ikke af med ham.


     

Orestis, der blev dumpet på gaden sammen med sine søskende, er nu adopteret i Grækeland.


 

Smukke Bibi er flyttet til København .Her skal hun være forkælet enehund hos sin nye far. De to skal både arbejde og rejse sammen og hun vil aldrig blive forladt igen.


     

Skønne Felipe, som nu hedder Humphrey, er faldet godt til i både Hellerup og i familiens sommerhus. Humphrey er så heldig, at han, ud over sine forældre, også har fået en hunde storesøster, samt et par katte som søskende..


 

Dejlige Microulina, som nu hedder Aika, er flyttet til Brøndby. Hun skal være forkælet ene hund, men hun vil få lejlighed til at møde legekammerater, både i nær området og hos mormor og morfar, som har 2 hunde.


     

Hvalpedrengen Belly blev fundet på gaden sammen med sin bror Benjamin. Begge fik de chancen for et liv i Danmark og det varede ikke længe for en skøn familie med masser af hjerterum faldt for denne lille guldklump. Belly skal dele mor og far med tre andre skønne græske hunde.


 

Skønne, blide Benjamin eller Murphy som han nu hedder er flyttet til Hobro - Hans nye mor har længe kigget efter en bror til Buster, familiens 5-årige labrador, og da hun så billedet af Murphy var der ikke tvivl i hendes sind, om at her var HUNDEN.
Lille Murphy får også både en menneskebror og -søster, så han bliver aldrig alene mere :)


     

Smukke Fira nåede dårligt at lande i Kastrup før der var en familie, der forelskede sig i hende, så nu er Fira blevet feteret sønderjyde - Hun har taget både sin nye mor og far med storm, selv husets katte har accepteret deres nye hundesøster, og allerede den første nat indtog Fira pladsen i midten af sengen. Så Fira er faldet rigtig godt til i sit nye hjem og har mere end indfriet familiens forventninger :)


 

Lille skønne Bebe, fik desværre et meget kort liv. Hun fik blødninger i begge øjne, et ad gangen, og dernæst en blødning i hjernen, så vi valgte at give hende fred.


     

Lille Arthur blev dumpet med sine søskende i Grækenland. Han fik muligheden for at komme i pleje i Danmark, og nu ser det desværre ud til at vi har mistet en rigtig god plejefamilie - plejemor var nemlig hemmeligt forelsket i Arthur, og da hun fik ham i armene i lufthavnen, var der ingen der kunne skille dem ad igen :)

Arthur hedder nu Sparkie og skal leve sammen med græske Nuka, og sin dejlige menneskemor.

Stort tillykke til Sparkie, Nuka og MOR :)


 

Skønne Hubert - der oprindeligt hed Libra - er flyttet til Slangerup, hvor han skal dele hjem og forældre med både Anton, familiens hund på 9 år, og 2 søde børn, nemlig Jakob på 6 og Sofie på 3 år. Hubert er allerede faldet rigtigt godt til og hele familien er meget glade for ham :-)


     

Lille Bonnie blev dumpet sammen med sin bror i bjergene på Ios. Hun er nu blevet adopteret af en familie på øen, der havde en lignende hund - Mike - i 15 år. Da de mistede Mike for 4 år siden, skulle de ALDRIG have hund igen, for det var for hårdt at miste Mike. Men hele familien smeltede helt og aldeles da de så lille Bonnie, så nu er hun deres hund :)


 

Den smukke blide Golden, der en morgen var efterladt udenfor et internat i Athen, skulle have haft chancen for et godt otium i Danmark gennem vores plejeprogram. Men vi har desværre fået den triste besked fra Grækenland, at Golden er alvorligt syg, og derfor ikke kommer til Danmark....


     

Lille Valdemar, der blev fundet på gaden, er nu blevet enehund på Christianshavn. Han skal nyde tilværelsen med lange gåture og masser af hygge og opmærksomhed. Mors veninder har også små hunde, så der vil blive mange lufteture i det grønne med de nye venner.


 

Smukke Sigurd, som er en lidt bestemt herre, har vundet i lotteriet. Han har fundet det helt rigtige hjem, i Svendborg, hvor hans mor er hjemmegående, så han vil få masser af både kærlighed og gode oplevelser.


     

Esme, der blev fundet hos en hundesamler, har skiftet navn til Esther og gør stor lykke hos sin nye familie i Slagelse. Den lille ukomplicerede pige flyttede inde med det samme, elsker sine gåture og at blive nusset og krammet. Hun skal være enehund og er så priviligeret, at hun aldrig skal være alene hjemme, for mor og far er efterlønnere.


 

Lille Sissy blev fjernet af politiet, da hun stod ubeskyttet for vind og vejr og i en alt for kort lænke i Grækenland. Hun hedder nu Hera og er enehund hos sin nye familie på Amager. Familien glædede sig sådan til at hente hende i Kastrup, at det ikke gav meget søvn de foregående nætter. Hera er allerede ved at falde til og nyder at blive nusset og forkælet - det har hun i den grad også fortjent.


     

Dejlige Della, som nu hedder Zoe, er flyttet til Birkerød, hvor hun er så heldig, at hun skal bo med en anden hund. Zoe har fundet ud af, at det er dejligt at sove i seng og sofa, og at det er rart at bo et sted med have, så man kan hjælpe mor med havearbejdet.


 

Søde Scruff, der blev afleveret sammen med sine søskende på internatet i Athen, skal nu bo hos en familie i Tyskland.


     

Efter et stykke tid på internatet på Santorini, hvor Heidi blev afleveret, skal hun nu hjem og bo hos en familie i Tyskland.


 

De to søskende, Berry og Bakas, der blev fundet i en skraldespand, har nu begge fået rigtige familier i Grækenland.


     

Skønne David, som har taget navneforandring til Max, er nu flyttet til København, hvor han skal være forkælet ene hund. Max er en fantastisk hund, ifølge hans nye forældre, så han kunne vist ikke have valgt en bedre familie selv :-)


 

Skønne, charmerende Walther, var en omsværmet ung mand, men han kan kun bo et sted.
Hans nye hjem blev hos en sød familie i Smørum, som slet ikke var i tvivl om at han skulle være deres "lillebror", så snart de så ham...


     

Blanco blev indleveret på SAWAs internat i en alder af 5 år. Han var så heldig at få besøg fra Danmark og da kemien passede perfekt, er Blanco flyttet til Århus, hvor han skal dele hus med sin menneskemor og en dejlig labradorpige.


 

Malory tog familien med storm, da de mødte hende til træf. Nu bor hun i St. Heddinge, og skal lære hvad heste er for noget. Hun har også fået en menneske-søster og hundebror som helt sikkert vil vise hende, hvor skønt det er at bo på landet. Tillykke til Jer alle.

 

Milou, som nu hedder Fifi, har fundet sit drømmehjem i Hillerød. Hendes nye mor kender alt til racen - og kærligheden går begge veje. Fifi nyder at blive trænet og leget med, og er rigtig lærenem. Hun har fået en hunde-søster og får tit besøg af andre hunde, der kommer i dagpleje. Tillykke til hele familien.


 

Smukke og charmerende Mika, som blev fundet på gaden i Xanthi, bliver hos sin plejefamilie. Fra første dag har Mika sneget sig godt og grundigt ind i plejemors hjerte, så ingen anden familie ville være god nok til Mika. Hundestorebror Sakis har også affundet sig med familieforøgelsen, selv om lillesøster til tider opfører sig lidt for aktivt til den lidt ældre herre - kan de nu slet ikke undvære hinanden. Når Mika rigtig skal krudtes af, besøger hun genboens hund og de to kan lege i timevis.


     

Lille Elli, der blev fundet på en hundesamlerfarm i Grækenland, er netop nu på vej til sit forevigt hjem i Nordjylland. Den lille glade spilopmager flytter fra by til land, hvor hun skal forkæles resten af sit liv og nyde lange gåture med sin nye familie. Elli´s største udfordring bliver at vænne sig til familiens mange katte, men det skal hun nok komme efter, da Elli´s nye mor helt har styr på, hvordan det skal tackles.

 

Pixie Millies ejer i Grækenland- en ældre dame - skulle på hospitalet og hendes familie ønskede ikke at passe Pixie så de afleverede hende til os.

Nu har Pixie Millie fået en ny familie i Danmark, der helt sikkert vil passe godt på hende.


     

Den charmerende Emy, der blev fundet alene på gaden, bor nu hos den dejligste familie på Frederiksberg.


 

Den dejlige Kanelitsa blev fundet på gaden... Men nu har hun fået en dejlig familie til at tage sig af hende, og oven i købet en græsk hundebror der hedder Max.


     

Cooper som blev samlet op på en strand på Santorini, er flyttet til Ålborg og deler nu hverdagen med sin græske hundesøster Jodie og et par herlige piger som forkæler de to med masser af hygge og kærlighed.

 

Skønne Wanda er flyttet til Samsø, hvor hun skal bo med sin nye familie, der udover mor og menneskesøster, også består af en hundesøster, søde Dida, som også kommer fra Grækenland.

Og Wandas søster Wilma, som nu hedder Sommer, er flyttet til Brønshøj. Hun skal være forkælet enehund, men er så heldig at hun ikke skal være meget alene, for "farfar" bor lige nedenunder, så han passer hende, når mor og far skal passe deres arbejde.


     

Lorenzo blev fundet på gaden med en seddel om halsen hvor der stod: "Jeg er vaccineret, og mangler nu et hjem.."

Og det er lige netop det som den dejlige Lorenzo nu har fået, da en ny familie i Grækenland faldt for ham, og har gjort ham til en del af deres familie.

 

Alex og hans bror Artie blev smidt på gaden sammen med en tredje bror, som er blev kørt over og døde..... men Alex nu har heldigvis fået sin egen familie til at passe på sig i Grækenland.

     

Nora (adopteret i Holland), Nina (adopteret i Danmark) og Nobby blev efterladt i bjergene med deres mor i en fodergruppe. Denne fodergruppe er dog meget sammentømret, og moren blev angrebet med det samme, så de blev taget ind på internatet i sikkerhed...

Nu har Nobby som den sidste af de tre søskende fundet lykken som familiehund i Grækenland.

 

Lille milde Lia, der blev fundet på gaden sammen med 2 andre hunde, har efter meget kort tid i pleje her i Danmark fået sin helt egen familie i Odense. Hun kan nu nyde tilværelsen i fulde drag og få den tryghed og kærlighed, hun har fortjent efter en hård tilværelse på gaden.

     

Skønne Honey og hendes søde søn, Harry, er så heldige, at de er blevet adopteret af en familie på 4, ved Kalundborg. Hundene nyder at have hinanden og leger rigtigt godt sammen.


 

Skønne Manu, der blev dumpet hele to gange, og næsten slået ihjel af en flok andre hunde, har nu endelig fundet hjem. Han skal aldrig mere kæmpe for at overleve på gaden, og bliver elsket hver eneste dag i sit nye hjem.


     

 

Lille Isabella fra Santorini, skulle have ny plejefamilie i Danmark, og det blev hendes held, for plejemor vil slet ikke undvære hende. Så Isabella er nu fast bosiddende i Smidstrup, hvor hun nyder den skønne natur sammen med sin mor. Tillykke :-)

 

Tango boede på gaden efter hans familie var flyttet uden at tage ham med. Nu har han heldigvis fundet en ny familie i Grækenland.


     

 

Den søde Millie var blevet smidt ud i en sæk i Grækenland, og der gik 2 dage før nogen åbnede sækken. Men da Millie havde været i pleje i Danmark i et stykke tid, kunne plejefamilien slet ikke forestille sig at Millie skulle bo hos andre end dem. Så sådan blev det :) Tillykke til jer alle..

 

Carl er adopteret og har fået en sød ny menneskemor, der går hjemme, og som vil forkæle ham alt det han fortjener :)


     

Dejlige Chrysa har nu fundet sit helt eget hjem, hvor hun vil få det som blommen i et æg. Chrysa´s nye mor går snart på efterløn og kan derfor give Chrysa de bedste betingelser for at falde til i sin nye familie, så de glæder sig til at hente hende hos plejefamilien om et par dage. Da der er en anden hund i den nærmeste familie, vil de to hundebasser højst sandsynligt få stor glæde af hinanden.

 

Cindy har været så heldig at få sin egen familie på Santorini.


     

Lille Bella, der blev afleveret hos en dyrlæge på Santorini, har nu fået sin egen familie på øen.


 

Den blide Rasia, der var blevet smidt ud af sin tidligere familie, har nu atter fået en familie i Grækenland.


     

Larry som blev fundet på gaden i Xanthi alene og meget ked af det, skal aldrig mere være alene. Han har fået sin helt egen familie og er flyttet til Århus. Han ligner ikke længere et lille marsvin, men en lille bamsebjørn, hvorfor han er omdøbt til Berry :-) Der venter ham en masse spændende oplevelser og inden længe skal han starte til træning. Held og lykke til Jer alle.


 

Ellie blev påkørt i Grækenland og taget ind i pleje. Den søde pige havde så godt et sind, at det blev besluttet at hun skulle have chancen for at blive familiehund. Og netop da en dansk familie havde fået øjnene op for Ellie, fik vi besked fra Grækenland om, at Ellie var blevet adopteret til Tyskland. Vi er meget kede af at familien i Danmark ikke fik lov til at blive Ellies familie, men håber at de vil give en anden græker en chance. Og Ellie er lykkeligt uvidende om at der sådan pludselig kom bud efter hende, og lever nu det gode liv i Tyskland.


     

Mia var efterladt, bundet til en container sammen med 2 dåser hundemad, så hun var uden tvivl efterladt der, i håb om at nogen ville tage hende... Heldigvis blev hendes billede set på Facebook og på billederne kan man se Mias nye dejlige familie, som elsker hende højt og vil sørg for at hun aldrig mere vil savne noget som helst.


 

Stakkels Bob blev sat af i et område, hvor han blev jagtet af en anden hanhund. Men nu er lykken for alvor vendt for Bob. Han er nemlig blevet adopteret af Tom og Mette, der begge i mange år har hjulpet og arbejdet frivilligt for GH. Bob vil helt sikkert få det som blommen i et æg, så han er en meget heldig hund. Tillykke til jer alle :)


     

Holly er adopteret af en sød familie som allerede har en hund som hedder Molly, og som ligner Holly til forveksling, og vi er slet ikke i tvivl om at hun vil blive forkælet og elsket resten af sit liv.


 

Mondi blev efterladt bundet til et træ i en park.

Nu har den heldige dreng fået helt sin egen familie i Grækenland.


     

Smukke Artie, der blev sat af på gaden som stor hvalp sammen med sine to brødre, har nu boet så længe på gaden, at vi ikke længere anser ham for at være adoptionegnet.

Artie er nu i stedet en del af vores fjernadoptionsprogram


 

Lille Gonzo er flyttet til Søborg, hvor han stortrives som super forkælet enehund. Han bringer glæde og sjov i hverdagen til sin nye familie, og han er bare så klog og har allerede lært en masse ting. Familien er sikre på, at de har vundet guld-hunden :-)


     

Søde gamle Lucy er blevet adopteret af en af vore egne i GH, og hun er bare faldet godt til, og ved ikke noget bedre end at sove i arm i sengen...


 

Endnu én af de mange efterladte jagthunde på Santorini - Blanche - har nu fået et kærligt hjem i Tyskland.


     

Ben og hans bror Bill blev dumpet i en fodergruppe i bjergene hvor vi samlede dem op.. Lille Bill fik aldrig chancen for et lykkeligt liv som familiehund, da det lille internat han blev taget ind i, fik den frygtede Parvo virus, og Bill overlevede ikke......

Ben er nu blevet adopteret af en familie i Athen.


 

Smukke Mary er adopteret og flyttet til Gentofte. Hun har fået en skøn familie med 2 børn og en sød whippet, Mickey, som hun kan læne sig op ad, hvis tingene bliver lidt farlige.


     

Assa boede på SAWA internatet i flere år. Hun blev adopteret ud en gang, men hun endte med at leve som vagthund, bundet til en tønde, og stak af, og kom selv tilbage til internatet.. Assa gik fri om dagen, og kom selv til internatet om aftenen.

En dag kom hun ikke tilbage, og pigerne gik ud for at lede efter hende, og da de kaldte allevegne, hørte de hende pludselig græde. De fandt hende, skudt flere steder i kroppen... men det lykkedes at redde hende i sidste sekund, så Assa er en heldig hund.

Og endelig her i 2014 har vi fået de glade nyheder: Assa har nu fået helt sin egen familie i Tyskland, hvor hun vil blive elsket resten af sit liv :)

 


 

Lille Tinkerbell, der blev reddet da nogle sigøjnere forsøgte at sælge hende, har nu fået et blivende hjem i Athen..

     

Sailor er blevet rigtig god med familiens børn, som begge er meget glade for hende, så hendes forældre har besluttet, at de slet ikke vil undvære hende.

 

Smukke forsigtige Penny, hedder nu Irma og hun er flyttet til Århus. Irma har fået en dejlig familie, som har 2 søde børn og hun har også været så heldig, at hun har fået en hundebror, nemlig Arthur, en Lhasa Apso på 9,5 år.

     

Angelina, der blev efterladt på gaden da hun ikke var større end en håndfuld, har nu fået sin egen familie i Grækenland.

 

Dejlige lille Harry er flyttet til Karup. Hans nye mor går hjemme, og hun fortæller, at Harry bare er flyttet ind, og at hans hundestoresøster, en schæfertæve på 7 år, har taget ham til sig, så de er allerede bedste venner..

     

Smukke lille Bill fik aldrig chancen for et lykkeligt liv som familiehund. Han blev fundet sammen med sin bror Ben i bjergene, men ulykkeligvis døde Bill af Parvovirus på det lille internat, hvor de to blev taget ind. Lille Bill, du fik aldrig chancen her i livet, nu håber vi du er lykkelig på den anden side af regnbuebroen.....

 

Lille Nina blev efterladt i bjergene med sin mor og sine søskende i en fodergruppe, der ikke accepterede dem. De blev alle taget ind på et internat og Nina nåede ikke at være til adoption på hjemmesiden længe, før hendes familie så hende, og faldt for den lille pige. Nina er nu forkælet enehund i Aalborg.

     

Sigurd er én af seks hvalpe i en søskendeflok der blev afleveret på Ilioupolis internatet. Tre af hans søskende er i Danmark, én i Holland, én venter stadig på et hjem (Scruff, der er til adoption her på siden). Sigurd skal bo hos en familie i Tyskland.

 

Lille Troll, der blev sat af foran internatet på Santorini, med filtret pels og betændte øjne, er nu blevet adopteret af en familie på øen.

     

Dejlige Minna var ikke til adoption ret længe, før hun blev reserveret til et ungt par. Minna hedder nu Molly, hun er blevet Københavner og nyder livet som forkælet enehund.

 

Søde forsigtige Audi, er nu endelig flyttet til sit blivende hjem i Århus. Familien tæller, ud over mor og storebror på 2 ben, også 2 søde græske hunde, så Audi, som nu hedder Micky har fået både en storebror, som hedder Ditlev og en lille storesøster, som hedder Molly..

     

Lille Molly som blev efterladt på gaden i Grækenland sammen med sin mor og søskende er nu flyttet til Køge, hvor hun er blevet forkælet enehund. Familien måtte sige farvel til deres elskede græske gadehund efter 11 dejlige år sammen og tiden var nu kommet, hvor der var plads til endnu en græsk hund og Molly var den heldige. Molly er allerede faldet godt til men hvordan kan hun også andet, for med Mollys nye familie er det som at vinde i lotteriet.

 

At Mollys familie således har åbnet deres hjem for endnu en græsk gadehund, fik os til at tænke på hundens testamente....

 

Mamma Molly, som nu hedder Bella, har fået sin helt egen familie. Der skulle gå lidt tid førend alt faldt på plads, men Bella er nu blevet englænder og bor på den lille klippeø Sark, i den Engelske Kanal, som må være paradis for hunde, da der ikke er nogen biler :-) Her nyder hun livet sammen med 3 hunde-søskende og sin mor. Stort tillykke til Jer alle..

     

Smukke Fabio, har endelig fået sin egen familie. Han er flyttet til Glumsø, hvor han har fået 3 hundebrødre, nemlig gravhundene Charlie og Nicki, samt græske Isaak, som han allerede trives fint sammen med..

 

Lille Chesters familie henvendte sig til GH med ønsket om en lille dreng og straks de så dette foto af Chester var de overbeviste om , at det var lige præcis denne lille fyr der skulle bo hos dem. Nu forkæles han af hele familien og nyder hvert sekund.

     

Milly kom til Danmark sammen med sin søster Molly og sin mor Mamma Molly. Denne lille uspolerede hvalpepige har fundet sin helt egen familie som kan forkæle hende som hun fortjener.

 

Alice blev fundet helt alene med sine 5 små hvalpe. Hendes billede blev delt på Facebook og der var hurtigt en dejlig familie der forelskede sig i den smukke uldtot.
Alice er nu forkælet enehund og nyder tilværelsen i Århus.

     

Lille Melina er nu flyttet til Greve hvor hun nyder livet som forkælet enehund. Hendes bedste legekammerater er familiens 2 børn. Tillykke til Jer alle.

 

Sunny blev afleveret på et internat sammen med sine søskende. Nu har hun fået et dejligt hjem i Holland.

     

Lille søde Nora, der blev efterladt sammen med sin mor og sine søskende i en fodergruppe, har nu fået en god familie i Holland.

 

Det lille fnug Kanelia, som blot var efterladt på gaden på Santorini, er nu forkælet enehund i Hornsherred. Hun lystrer navnet Kanella og er tit at finde på sin mors arm, hvis hun ikke slænger sig i sofaen :-)

     

Fiona, som tidligere var lænkehund er nu flyttet til Brøndby og har taget hele familien med storm. Hundebror Bobby - som også er græsk, skal dog ind imellem finde tålmodigheden frem for Fiona er jo en glad loppe :-) Fiona elsker Bobby, alt hvad han gør, gør hun også - hun følger ham som en skygge. Tillykke til Jer alle.

 

Abby blev fundet alene på gaden. Heldigvis kunne vores kontakt i Grækenland ikke stå for hendes blide væsen og gav hende en chance i Danmark.
Der gik ikke længe før en skøn familie fra sydsverige faldt for Abby og hun er nu flyttet ind og har taget huset og hele nabolaget med storm.

     

Sotiris hoppede i foråret 2012 ind i en af pigernes biler på en fordringsrunde kl. 5 om morgenen, og bad inderligt bad om at komme væk fra gaden. Siden da har han boet på det lille internat i Ilioupolis. Nu er lykken for alvor vendt for Sotiris, og han er blevet adopteret af en familie i Holland. God vind du dejlige hund...

 

Dejlige Blacky, der blev ramt af en bil og derefter plejet tilbage til livet, har nu fået helt sin egen familie i Grækenland.

     

Søde Jasmin, der var meget ked af det efter at være blevet smidt på gaden, har nu atter fundet et trygt hjem i Grækenland.

 

Smukke Jenny, som blev sat af på gaden med sine hvalpe, har vundet i lotteriet. Hun er nu flyttet til Djursland, hvor hun allerede er ved at falde rigtig godt til hos sin nye mor. Hun skal nu forkæles sammen med sin nye hunde søster Freja, der allerede har accepteret det nye medlem af familien. Jenny's hvalp, er allerede adopteret i DK og de to familier vil arrangere en genforening for mor og søn på dansk jord i fremtiden når Jenny er faldet helt til.

     

Lille bitte Liva, som ligger øverst i bunken, nåede ikke på hjemmesiden, førend der var én, der faldt helt og aldeles for hende og så kunne det kun gå for langsomt, før hun kom til DK. Liva har fået sit helt eget hjem i Køge, hvor familien snart bliver udvidet med endnu et familiemedlem, nemlig killingen Samson, som venter på at blive gammel nok til at rejse fra Grækenland.

 

En familie kontaktede GH. De havde visse ønsker om, hvilken hund de godt kunne tænke sig - udseendet var uden betydning - og det blev Keira´s held. Keira var blevet reddet på Santorini og havde tilbragt lang tid på internatet, da interessen for sorte hunde ikke er stor. Den smukke pige med et pragtfuldt sind vil nu charmere alle i Herning om omegn, ikke mindst på grund af sine specielle øjenfarver.

     

To af de tre killinger, der havde gemt sig under en motorhjelm, er adopteret af to dyreglade søstre, som vil sørge for, at Oliver og Totte aldrig mere kommer til at lide nød. Mon ikke de to røde killinger kommer til at se meget til hinanden fremover. De bor nu henholdsvis i Køge og Bjæverskov.

 

Skønne Zorba med de flotte lange ben har fundet sit forevigt hjem i Holte. Hans menneske-storesøster har for længst købt en rigtig dyne til ham til at ligge på, for "Zorba kan ikke vide, om han kan li´ dyner, før han har prøvet én". Zorba er ved at være en international herre - født i Grækenland, nu bosiddende i Danmark, har været med plejemor på ferie i Frankrig og kan nu se frem til at komme med på familiebesøg i England.

     

Lille Fivos der blev fundet på gaden, er nu blevet en stor flot fyr, der lyder navnet Manse. Han har taget hele familien med storm med hans rolige milde sind. Manse er en heldig hund, der endda kommer med sin mor på arbejde og hver aften mødes han i parken, med sine nye hundevenner til vilde lege.

 

Heldige Bella, som blev fundet gravid på gaden i Grækenland, skal aldrig mere klare sig helt alene. Hun er flyttet til Sverige, hvor hun skal være forkælet enehunde hos en stor dyreven.

     

Fine Aris, der løb rundt på en motorvej, og blev reddet af vores kontakt, har nu fået helt sin egen familie i Grækenland.

 

Smukke Loopy er adopteret af en græsk familie.

     

Chuck der blev fundet på gaden sammen med Chigo, er nu adopteret.

 

Lille Chigo, der blev fundet sammen med Chuck, er nu adopteret i Grækenland.

     

Kælepotten Pepe har fået sin egen familie i Tyskland.

 

Lakta ventede længe og tålmodigt på at få sin egen familie. Nu er den dejlige pige adopteret i Grækenland.

     

Stathis, der blev dumpet på gaden sammen med sin bror Apostolos, er nu adopteret i Tyskland.

 

Apostolos er, ligesom sin bror Stathis, blevet adopteret i Tyskland.

     

Lille bedårende Mia, som nu hedder Malu, er flyttet til Hedehusene, hvor hun har taget sin nye mor med storm. Malu er en heldig hund, som næsten ikke skal være alene hjemme, og hun sover selvfølgelig ved siden af sin mor om natten. Der venter dejlige gåture og leg med andre hunde i familien.

 

Søde Griffonitsa, der blev efterladt af sin græske familie og boede på gaden i 2 år, har nu fundet lykken hos en skøn familie i Haslev, hvor hun sammen med familiens to danske hunde går en tryg fremtid i møde.

     

Store dejlige Futte (Fortis) har fundet sin familie i Hvidovre. Han er nu elsket enehund, der får masser af opmærksomhed og dejlige gåture Jeg er sikker på, at han vil være at se på Brøndby Strand, da Futte jo elsker vand. Inden længe starter han til hundetræning :-) Held og lykke til Jer alle.

 

Skønne, forsigtige Molly har nu fået sin helt egen familie i Aarhus. Og det bedste er, at familiens gamle labrador Tilde, giver Molly den tryghed som hun havde brug for - så nu er verden ikke farlig længere, og de får en masse dejlige ture i skoven sammen. Held og lykke til Jer alle 4.

     

Lille Fedra, nu Mollie, som blev fundet på gaden med sine søskende, er flyttet til København. Hun har taget sin nye familie med storm - og er højt elsket familiehund. Hun bringer smil frem, og en masse nye venner har hun allerede fået på sine daglige gåture. Og familiens små niecer elsker at komme på besøg og lege med Mollie. Tillykke til Jer alle.

 

Pragtfulde Noah, som blev sat af i bjergene udenfor Athen, behøver ikke frygte at nogen "sætter" ham af igen. Han er flyttet til Ringsted, hvor han har fået en "storebror", nemlig Buster, en gravhund på 5½ år, og også en mor og far, som alle er meget glade for ham.

     

Dejlige Carla blev fundet af en af GHs plejefamilier da plejemor var på ferie i Grækenland. Heldigt for Carla var der et internat på øen, som kunne passe Carla, indtil hun kunne komme til Danmark. Carla er nu flyttet til Roskilde, hvor hun skal nyde livet, hos sin nye mor, sammen med en ældre kat.

 

Heldige Alex nåede dårligt at sætte sine ben på dansk jord før han blev adopteret :-)
Efter han blev samlet op på et torv hvor han løb rundt og legede med de lokale børn, blev det besluttet at Alex skulle i plejefamilie i DK. Men så langt nåede han aldrig. Et par af GHs kontakt personer som var med i lufthavnen den dag kunne slet ikke stå for ham, og så kom han direkte med dem hjem i stedet. Han blev hurtigt gode venner med familiens andet firbenede medlem, og resten er som de siger historie :-)

     

Scruffy er blevet forkælet hund i Horsens og med et nyt liv, et nyt navn: Balou...
Han har det godt og trives. Han er en rigtig lille hygge hund, der helst skal være tæt på både mor og far hvilket er lidt svært nogen gange :) men så er det jo godt der er masser af plads til at løbe mellem rummene....

 

Søde Lita, der nu lyder navnet Nana, har fået et dejligt hjem, og er blevet bedste venner med en græsk hanhund som tilhører en veninde til Nanas familie. Husets anden hund skal lige vænne sig til at dele opmærksomhed med Nana, men hun skal nok få vundet den over også :)

     

Lille Nikita er flyttet til Lemvig, og skal aldrig mere være alene. Hun deler nu hus og hjem med 2 hunde, Spanske Xander og danske Sif, 3 katte og 3 heste. Nikita flyttede bare ind, og hun drøner rundt og leger med alle der gider - hestene har hun dog endnu ikke fundet ud af, hvordan man leger med.

 

Sammy, der blev fundet i en papkasse, har nu fået en familie i Grækenland.

     

Snowey, der blev fundet af nogle turister, er adopteret i Grækenland.

Kalisti, der blev fundet alene på gaden, har nu fået sin egen familie i Athen.

     

Ella, der blev smidt i skraldespanden sammen med sine søskende, er nu adopteret i Grækenland.

 

Pippi, Paolo og Poppy, der blev smidt på gaden sammen med deres mor, er nu alle adopteret.

     

Søde lille Lisa, der blev passet af områdets børn til hun blev samlet op, nåede kun at være i pleje i Danmark i en lille uge. Hendes nye familie, der også havde kig på en anden skøn hund fra Græske Hunde, bestemte sig hurtigt for Lisa, da hun netop var det perfekte match til deres anden græker, Zorba. Lisa, som nu hedder Vigga, er faldet godt ind i familien og de to hundesøskende har stor, stor glæde af hinanden. Vigga er en ægte græker - hun fandt sofaen fra dag 1.

 

Skønne Rudy blev født på gaden i Grækenland, men blev som hvalp adopteret. Da han var omkring et år, opdagede vores kontakt at han pludselig var tilbage på gaden igen. Smidt ud, da han ikke var lille og nuttet længere. Heldigvis fik han chancen for et liv i Danmark og nu skal han leve livet som enehund, med masser af forkælelse og kærlighed.

     

Smukke Nebraska med de skønne blå øjne har fået sit eget hjem hos en dyreglad familie i Viborg. Nebraska var meget trykket, da hun ankom for få dage siden, men hun er allerede faldet til i de nye omgivelser, leger med sine to hundesøskende og ligger i ske om natten hos sin menneskesøster. Når ikke hun leger, poserer hun foran kameraet, hvor hun ligner en stolt og glad prinsesse

 

Sunia er adopteret i Tyskland.

     

Slim er blevet adopteret af en græsk familie.

 

Telemahus, også kaldet Pelle Haleløs, der blev fundet på gaden, skal nu aldrig mere være alene. Han har fået sin helt egen familie hvor far er hjemmegående og han har fået 2 græske søstre; Bonnie og Kontessa. Held og lykke til Jer alle i Rønnede.

     

Skønne Rico, som nu hedder Viggo, er flyttet til Gentofte, hvor han skal være forkælet enehund. Hans far er hjemmegående i øjeblikket, så der er masser af tid til ture i skov og park, hvor Viggo kan møde 4-benede legekammerater.

 

Dejlige Scirocco, som har taget navneforandring til Josephine, er flyttet til Vejle. Hun er så heldig, at hun har fået både en hundebror, som er pæredansk og en hundesøster, der ligesom hun kommer fra Grækenland.

     


Heldige Puppet fik charmeret sig godt ind på sin nye mor, allerede til det store træf, men hun var ikke helt klar til en hund mere. Det var hun heldigvis, da Puppet havde brug for at få et nyt sted at bo, så nu har han fået både en dansk hundebror og en græsk hundesøster, samt 2 søskende på 2 ben..

 

Lille Uldtot Orestis, som blev fundet på gaden sammen med sine søskende skal aldrig være alene mere. Nu skal han hygge sig sammen med sin nye danske familie, som allerede inkluderer hans nye hundesøster Molly, som også kommer fra Grækenland. Orestis er allerede faldet rigtig godt til, og er en rigtig nysgerrig lille fyr.

     

Idefix blev indleveret til et stort internat i Grækenland og fordi han var så lille og meget charmerende, fik han en chance i Danmark. Plejefamilien forelskede sig totalt i den lille fyr, så han blevet permanent medlem af familien.

 

Elmer - nu Helmer - er flyttet til Hvidovre, hvor han allerede drøner rundt sammen med familiens to andre hunde og holder dem i gang. Han skal med familien på ferie i Sverige, hvor de har sommerhus. Elmer vil få et dejligt hundeliv hos en familie, hvor hundene fylder meget i deres liv :-)
Elmer er en usædvanlig dejlig hund, som hans tidligere familie og plejefamilie aldrig vil glemme. Nu er det familiens tur i Hvidovre til at have denne skønne hund, som spreder så meget glæde på sin vej.

     

Så blev det skønne Loopys tur til at få sin helt egen familie. Han er flyttet til Gistrup i Nordjylland, hvor hele familien var enige om, at han ikke kunne bo andre steder...

 

Lille Cornelia var kun på hjemmesiden i få minutter (da jeg (Marianne) havde lagt hende på og gik tilbage i min mailboks, lå der en mail med hendes skæbnehistorie :)))) før hun blev adopteret.

Cornelia har skiftet livet på gaden på Santorini ud med livet hos en hjemmegående mor i Gørlev. Hun lyder nu navnet Musse og har allerede været på nogle dejlige gåture for at lære området at kende, - seng og sofa er indtaget med største selvfølge ;-) 

     

Pointere har desværre ikke store chancer for adoption i Danmark, på trods af deres milde, godmodige og meget blide væsen.
Men Sophie har været heldig, hendes nye familie så hende på nettet og forelskede sig straks. Så Sophie er flyttet fra Santorini til Jylland, hvor hun deler hjem med hundebror Tino og hedder nu Thea.

 

Foxy, der gik alene på gaden, skal nu aldrig mere være alene. Hun er flyttet til Amager hos en dyreglad familie. Hun har nu to hundesøskende, græske Vega og danske Alvin, samt flere katte, at hygge og lege med. Tillykke til Jer alle.

     

Søde Carl, der startede sit liv på en hvalpefabrik, er nu forkælet enehund i Fredensborg. Han bliver dog ikke ensom, for han har to menneskesøstre, og han skal også dele hjem med en kat, en kanin og en dværghamster...

 

Dejlige Hera var ikke på hjemmesiden ret længe, før hendes nye mor faldt for hende.. - Hun bor nu på Østerbro, som forkælet med enehund, med en hjemmegående mor. Et noget andet liv, end livet som lænkehund i Grækenland..

     

Hanna, der blev fundet med et ødelagt forben på gaden, og senere fik det amputeret, er nu blevet adopteret af en familie i Tyskland.

 

Rosy er adopteret i Grækenland.

     

Tim, der blev sat af udenfor KAZ' internat i Athen, er blevet adoperet i Grækenland.

 

Sharon, der blev sat af udenfor KAZ' internat i Athen, er blevet adoperet af en græsk familie.

     

Emy og Emil - to ud af tre hvalpe der blev samlet op af en skraldespand - er nu adopteret til gode hjem.

 

Lille forsigtige Kiss, nu Baby, som blev fundet i en skraldespand, fandt sin helt egen familie, da hun var med sin plejemor på ferie i Sverige.
Så hun bor nu hos plejemors venner, sammen med sin nye mor, 3 store tøser, 4 hunde, 3 katte og 3 heste, så hun kommer ikke til at kede sig eller
mangle selskab.

     

Jella der blev fundet alene på gaden, skal aldrig mere være alene. Hun er nu flyttet til Frederiksberg hos en dejlig familie og har fået en hundebror Oscar, som hun allerede er bedste venner med, selv katten Bobby har accepteret den lille loppe. Inden længe vil Oscar og Jella, som nu hedder Bella være at træffe på træningspladsen. Held og lykke til Jer alle <3

 

Mili, der stod bundet til et træ med en seddel om halsen, hvor der stod at hendes familie ikke kunne passe hende mere, er nu blevet adopteret af en anden græsk familie.

     

Lola er blevet adopteret af en familie i Grækeland.

 

Skønne Dannys plejemor skulle på ferie, så han fik en anden plejemor, og hun er nu blevet hans nye mor. - Danny, som nu hedder Teddy, bor i Køge, sammen med 2 pigehunde og 2 menneskebrødre, så der er altid en der er klar til at lege og hygge..

     

Skønne Scruffy, som nu hedder Emma, skal aldrig gå alene rundt i Grækenlands gader mere. Hun er flyttet til Herlev, og er så heldig at hendes mor er hjemmegående. Det betyder, at der er masser af tid til hundetræning, lange ture, leg i parken med andre hunde og masser hjemmehygge, så Emma kommer ikke til at mangle noget mere...

 

Yoda med de fantastiske ører er blevet adopteret af en familie i Athen.

     

Den herlige Ody, som var en del af vores fjernadoptionsprogram, er blevet adopteret af en græsk familie.

 

Lilly blev som hvalp reddet fra en ejer, som havde planer om at slå Lilly og hendes mor ihjel. Nu er hun flyttet ind i hus og hjerte på sin mor og sin 2-benede storesøster i Danmark.

     

Den lille gavtyv Eigil er flyttet til Esbjerg, hvor han skal være forkælet enehund hos en stor og hjertevarm familie, som har ledt efter den perfekte hund og det var selvfølgelig Eigil. Det er familien slet i tvivl om. Eigil har da også charmeret sig ind hos hele familien (inklusiv farmor :-) samt alle han har mødt på sin vej. Hvis man tror på skæbnen, så var det bare meningen at Eigil og familien skulle have hinanden, for aldrig har det føltes så rigtig for alle parter.

 

Katten Filo har fået et hjem i Grækenland.

     

Mamma Mia er adopteret i Grækenland.

 

Bianca er adopteret af en familie Athen.

     

Den søde Grizly er adopteret i Tyskland.

 

Libra har desværre vist sig, at have dårlige bagben. Det betyder, at han skal undersøges grundigt, inden det bliver besluttet, hvordan hans fremtid bliver.

Smukke Millie er endelig kommet hjem til sin helt egen familie i Århus. Hun har udover sine nye forældre også fået to menneskebrødre, som begge, allerede er helt vilde med deres nye "lillesøster", selv om hun går på fire ben.

 

Skønne Hug, der blev fundet efterladt i Athen sammen med sin søster, har nu fundet lykken i Jelling, hvor hun skal være forkælet enehund og opleve en masse naturoplevelser sammen med sin familie.

     

Et enkelt foto af Jodie var nok til at smelte to søstres hjerter. Jodie er flyttet til Nordjylland og blevet midtpunktet hverdagen, med masser af ture, træning og hygge.

 

Lille Sofia blev fundet på gaden i Athen, og da ingen savnede hende kom hun til Danmark. Det viste sig at den lille pige var drægtig og hun fødte 4 skønne drenge, hvoraf de fleste er adopteret. Sofia er en helt speciel hund. Med sit stille ydre og charmerende udseende kravlede hun hurtigt helt ind under huden på alle hun mødte på sin vej og røg direkte i hjertet på de mennesker hun mødte. Det var derfor ikke let for hendes plejefamilie at sige farvel til denne søde og gæve lille pige. Sofia nyder nu livet i Tjele hos en hjertevarm familie sammen med familiens to andre græske hunde. Vi er et par stykker i Græske Hunde som godt vil sige dig TAK Sofia for de dejlige minder vi har sammen med dig. Tak er et lille ord, men når det kommer fra hjertet er det meget stort. TAK.

     

Geezer blev fundet påkørt og med filtret pels, fyldt med snavs. Efter en tur til dyrlægen og derefter frisøren, dukkede den skønneste lille fyr frem. Geezer er flyttet til Nordjylland, hvor han skal nyde livet som alenehund hos et aktivt, ældre ægtepar.

 

Smukke lille Irma, der blev efterladt på gaden med sine søskende, smeltede mange hjerter da hun kom på hjemmesiden - heldigvis også hos hendes nye familie i Åbenra, hvor hun nu er forkælet alenehund. Irmas tilværelse byder nu på lange gåture, masser af opmærksomhed og ubetinget kærlighed, hvad mere kan en lille hundepige ønske sig?

     

Den smukke, rolige Afroditi, er blevet adopteret af en familie i Tyskland.

 

Lille Molly nåede aldrig på vores hjemmeside. En skøn familie i Sverige forelskede sig pladask i denne lille skønne hvalpepige. Molly skal være forkælet enehund.

     

Fleur blev fundet på gaden, hvor hun højst sandsynligt er blevet smidt ud, af sin tidligere ejer. Fleur er flyttet til Brønderslevn hun hedder nu Milouka og både mor og hendes 3 2-benede brødre, er helt vilde med hende, så hun vil aldrig blive smidt på gaden igen.

 

Bobo gik i en fælde, som var sat op til at fange en anden hund og det blev hans held. Han bor nu i København, sammen med sine nye forældre, 2 søskende der går på 2 ben, samt en hundesøster Bertha, der er fransk Bulldog og 2 katte.

     

Den milde Blue, der som så mange andre blev efterladt udenfor et internat, er nu adopteret af en græsk familie.

 

Den lille kærlige Spyros, der klarede sig rigtigt dårligt efter at være blevet dumpet på gaden, er nu blevet adopteret af en tysk familie.

     

Smukke Goldie blev efterladt udenfor et internat. Nu er den heldige pige blevet en del af en tysk familie.

 

Lille Molly, der blev indleveret på et internat i Athen, har nu fået helt sin egen familie i Tyskland.

     

Mamma, der blev smidt af på gaden på Rhodos sammen med sine hvalpe, er blevet jyde. Hun kan nu blive nusset og få alt opmærksomheden, da der hverken er fir- eller tobenet konkurrence fra hunde- eller menneskesøskende. Mamma er den sidste af Rhodos-"ganget", der blev adopteret, men vil ikke blive mindre elsket af den grund! Tillykke til familien i Holsted med den lille kænguruhoppende prinsesse.

 

Barry blev fundet i Grækenland bundet til et træ og fuld af tæger. Søde Barry var en af dem som mange faldt for da han kom på hjemmesiden, men Mona og familie var de heldige som fik ham, og han er allerede faldet til og er højt elsket ..

     

Emma blev sat af ved et internat i Athen. Nu er hun et elsket familiemedlem i Tyskland.

 

Swiffer blev fundet på gaden i Athen, men nu har han heldigvis fået sin egen familie.

     

Donna blev indleveret på et internat sammen med Daisy. Nu har de begge fået et hjem i Athen.

 

Daisy blev indleveret på et internat sammen med Donna. Nu har de begge fået et hjem i Athen.

     

Lille Donny, der blev efterladt foran et internat, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Milde Milou, der blev reddet fra en sigøjnerlejr, idet hun var syg af livmoderbetændelse, har fundet lykken i Aabybro, hvor hun vil få masser opmærksomhed som forkælet enehund.

     

Skønne, forsigtige Gizmo, har fået charmeret sin plejefar så meget, at han slet ikke vil undvære den lille charmetrold. Gizmo bliver hos familien i Grevinge, hvor han får flere græske hundesøskende.

 

Dejlige Boy er flyttet til Århus, hvor han skal bo sammen med sine nye forældre, en 2-benet storesøster og familiens øvrige dyr. - Han kom glad ud af kassen i lufthavnen, hilste på alle med kys og logrende hale, så han tog alle med storm. STORT tillykke til Boy og hans nye familie.

     

Lille Emil med de blå øjne hedder nu Bertram, og er flyttet til Gørløse hos en aktiv familie med tre børn, som nok skal give Bertram en masse dejlige oplevelser. Farmor og farfar hjælper gerne til, hvis Bertram skal passes, så der skal nok blive passet godt på den lille fyr resten af hans liv.

 

Den vidunderlige, charmerende vildbasse Einar, som stadig skal hedde Einar, er flyttet til Nørrebro hos en sød og kærlig familie med to børn. Einar skal med på landet i campingvogn og vil få masser af dejlige oplevelser sammen med den lille familie og bedsteforældre. Ingen tvivl om at Einar vil blive elsket og passet godt på resten af sit liv.

     

Smukke Elmer med et isblåt øje og et olivengrønt øje hedder nu Nugget og er flyttet ind i hjertet af København, hvor han var ventet med længsel. Nugget har fået en kattebror og de to er familiens et og alt. Nugget vil blive elsket og passet godt på resten af hans liv.

 

Smukke, blide Flora, der gik på gaden sammen med sine to søstre i Xanthi, er nu flyttet til Ishøj hos en hjertevarm familie. Til trods for, at Flora hele tiden har været meget forsigtig, er hun faldet til med det samme. Hendes menneskemor og -far forguder hende, så nu kan der ikke mere ske noget ondt for den skønne lille pige - hvilket også må være en trøst for plejefamilien her i Danmark, som også kom til at holde meget af Miss Flora.

     

Marley, der blev efterladt i en papkasse udenfor et internat, har byttet tilværelsen som uønsket hund i Grækenland ud, med en tilværelse som prins Aspo af Marielyst, på Falster. Aspos nye mor går hjemme, og har masser af tid til dejlige ture til skov og strand, hundeskoven ligger tæt på, hvor de bor. Nærmeste legekammerat er en stor Leonberger, og et par vildkatte som kommer og spiser i "hans" have, så han har nok at se til :-)

 

Lille bedårende Molly er blevet århusianer. Hun skal fremover bo med sin nye mor, en græsk hundestorebror samt en storebror på 2 ben, og hun skal nok blive en af de mest forkælede hundeprinsesser i Højbjerg. Tillykke til Molly og hendes nye familie.

     

Asproupolis, der blev reddet fra et område med forgiftninger, her nu adopteret.

 

Den skønne Phaedra er nu blevet adopteret af den familie der reddede hendes liv da de fandt hende liggende på gaden efter at være blevet kørt over.

     

Æselhunden Lela, der strejfede rundt alene på gaden, er nu adopteret i Tyskland.

 

Rita, der blev fundet på gaden efter at være blevet skudt, er nu kommet sig helt, og flyttet til en god familie i Tyskland.

     

Loukaniko, der blev fundet alene på gaden, er nu flyttet til Tyskland.

 

Thalis er adopteret af en familie i Tyskland.

     

Loopy er adopteret i Athen.

 

Dejlige Hilda er flyttet til Risskov, hvor hun skal dele både forældre, hus og have, med Luffe, som er hendes nye hundestorebror. Hendes nye bedste legekammerat er Freja, en Cairn Terrier som tilhører familiens datter, og de 2 tøser kan lege i timevis i familien store have.

     

Smukke Miki har fundet sit helt eget hjem, hos en familie i Ishøj. Det tog kun Miki få minutter at blive bedste venner med Julius, hendes nye 2-benede bror, som er lige så glad for hende, som hun er for ham.

 

Lille Riki, som blev fundet på gaden, havde knap nok sat poterne på dansk jord, førend der var rift om hende. Den smilende, dansende og totalt ukomplicerede lille pige, der nu hedder Ziki, er straks faldet til i sin nye familie og hygger sig med mor og hundestoresøster Lady i Helsingør og omegn - hun skal dog lige vænne sig til at køre i bil uden at blive køresyg.

     

Lola er adopteret i Grækenland...

 

Den milde Fiona, der slet ikke vidste hvordan hun skulle klare sig på gaden da hun blev dumpet, er nu adopteret til Tyskland.

     

Smukke lille Bobbie, der var overladt til sig selv sammen med nogle andre hunde i en have i Grækenland, uden hverken vådt eller tørt, har gradvist sat sit aftryk så eftertrykkeligt i plejefamiliens hjerter, at han bliver, hvor han er. Den lille dreng elsker at være, hvor familien er og det er gensidigt, så det blev en utænkelig tanke, at han skulle afsættes til en anden familie. Bobbie kan nu nyde de lange gåture og leg med sin hunde-storesøster i Brøndby uden at bekymre sig om noget som helst!

 

Skønne lille Chanel tog sin familie med storm, da de så hendes billede på hjemmesiden. Hun skal være absolut forkælet enehund med masser af tid og kærlighed fra familien.

     

Zanto, der blev taget med til Danmark af en familie der var blevet forelsket i ham på en ferie, og som søgte en familie via GHs hjemmeside, er ikke længere til adoption, da hans familie selv har fundet en løsning.

 

Sanfulis har nu endelig fået sin egen familie i Grækenland.

     

Nicky, der fulgte efter folk for at få mad, er nu adopteret i Grækenland.

 

Ralou blev, ligesom Sam nedenfor, indleveret på internatet på Chios, og har nu fået en græsk familie.

     

Hundepigen Afroditi gik alene rundt på gaden. Nu har hun fået en familie i Grækenland.

 

Søde Sam, der blev indleveret på et internat på Chios, er nu adopteret i Grækenland.

     

Lambi vandrede alene rundt på gaden indtil hun blev samlet op. Nu er hun blevet adopteret af en græsk familie.

 

Libby, der blev sat af på internatet på Santorini, er nu adopteret i Grækenland.

     

Lucky, der blev fundet ved liget af sin mor, er nu adopteret i Grækenland.

 

Lille Cookie kom fra en grum tilværelse på en hvalpefabrik i Grækenland til paradis i Danmark. Hun er nu flyttet til Skjern, hvor hun som forkælet enehund får al den kærlighed, opmærksomhed og rum til at vænne sig til, at der er en verden uden for. Held og lykke til Cookie og hendes nye familie.

     

Skønne Hercules, som blot blev kasseret og sat af ved et internat i Grækenland, har fået sin helt egen familie. Hercules bor nu i Næstved - og er så heldig, at hans mor ikke arbejdere længere, så de har masser af tid til at udforske de skønne grønne områder i nærheden. Hercules har også fået sin helt egen have, som han virkelig nyder at være i - så bliver det spændene om han også hjælper med havearbejdet. Tillykke til Jer begge.

 

Lille Alexander the Great fyldte kun en håndfuld, da han blev samlet op fra gaden. Xander, som han nu hedder, har fundet sin egen familie, man kan sige, at han var et "loppefund" og da han og hans tilkommende familie mødtes, var det fra start den store kærlighed. Han stortrives nu i Vordingborg og er blevet bedste ven med mors forældres Ofelia, som også er adopteret igennem Græske Hunde.

     

Den søde Maribella, der blev dumpet på gaden, er nu blevet adopteret af en familie i Athen.

 

Der kom ikke rigtigt nogen henvendelser på den søde Mis Sophie - men det gør ikke så meget, for hendes dejlige plejemor har både hjerterum og husrum til at beholde hende :)

     

Hera, som blot blev sat af på internat i Grækenland, har fundet sit helt eget hjem. Hun skal bo hos en dejlig familie i Jyllinge og får en hundesøster Smilla. Begge hundene er så heldige, at de får deres helt private hundelufter, så de ikke er meget alene, når far og mor skal passe deres arbejde.

 

Lille George Looney, der i Grækenland var alene hjemme i mange timer, har fundet sin egen familie. Han er blevet Københavner og lyder navnet Ouzo. Han er så heldig, at han og hans græske hundesøster Kriti kommer med mor på arbejde. Der venter ham en masse spændende oplevelser og en masse nye legekammerater.

     

Lille Marco tog sin plejemor, og ikke mindst hendes familie med storm :-) Så Marco bliver hvor han er, i gode hænder og med en mor som elsker ham meget højt. Marco har allerede en bedste ven, en stor Samojede, som han har dejlige oplevelser sammen med.

 

Lillebror har fundet sin helt egen familie, som vil passe godt på ham og som er vilde med ham. Han skal bo med familiens andre hunde og katte og det er noget som Lillebror kan lide.

     

Dejlige Baby Babis var den hvalp, som fik chancen i et kuld på 8, der blev sat på gaden med deres mor Jenny. Den dejlige bamse har vundet i lotteriet, for Baby Babis hedder nu Bowie og er flyttet til et hus med stor grund ved Roskilde. Her hygger han sig med sine sine to mennesker, som han deler med sin nye græske hundebror. Bowie kommer ikke til at kede sig for det er en aktiv familie, han er blevet en del af, og i fremtiden skal Bowie, ligesom sin hundebror, bliver certificeret som redningshund.

 

Louisa som kom til Danmark med en kæmpe portion krudt bagi, har fundet en familie som ikke lader sig overraske af fikse påhit.
Louisa er flyttet på landet og deler sin mor og far med heste og katte og hun har det pragtfuldt som enehund på slottet.

     

Lille Zeus, der gennem vores plejeprogram søgte en ny familie, har nu fundet en :)

 

Aris, som ligesom Zeus søgte et hjem gennem vores plejeprogram, har nu fået en familie.

     

Smukke, lille Mathildas nye familie besøgte hendes plejefamilie og efter at have mødt hende, kunne de slet ikke forestille sig, at hun skulle bo andre steder, end hos dem. Så den lille skønhed er flyttet til en anden adresse i Smørum, hvor hun skal nyde livet med en hjemmegående mor, der har tid til både leg og lange gåture..

 

Skønne Fabio var ikke lang tid om at overbevise sin plejefamilie om, at han skulle blive boende hos dem. Så han bliver i Horsens hos sine forældre og to hundesøskende, hvor den ene, Bonnita, har boet på samme internat i Grækenland, som Fabio kommer fra.

     

Lille Sia blev sammen med sin søster fundet efterladt foran et supermarked i Athen. De to hvalpepiger kom til DK og blev hurtigt adopteret. Sia måtte dog igennem endnu en adoption da hendes første familie i Danmark fik allergi. Sia er flyttet til Herlev hvor hun skal være forkælet enehund. Hun skal bo sammen med mor Tanja og hendes to søde børn Michelle og Marius, som nok skal give Sia et dejligt liv. Og der er også plads til Sia under dynen, hvor hun elsker at snuppe sig en lur. Tak Sia for den skønne tid vi havde sammen, fra Sia's plejefamilie.

 

Lille milde Stella Stritten, der blev fundet på gaden, skal nu aldrig mere være alene. Hun har fundet sin helt egen familie på sydfalster, hvor hun er højt elsket og forkælet enehund. Stritten skulle ikke sove i sengen.... men underligt nok, så er hun at finde der hver eneste nat, og står ikke op førend sin mor :-) Tillykke til Jer alle, og plejefamilien glæder sig til at kunne følge Jer.

     

Et billede på Facebook af en lille bitte hvalp, var alt der skulle til, for at Morris fik et hjem i Danmark. Morris er flyttet til Amager, og er blevet lillebror til Græske Bonnie - tidligere Bee. Bonnie har taget flot imod sin lillebror, dog er hun ikke helt tilfreds med, at han sover så meget -hun vil hellere lege :-) og selv hendes yndlingslegetøj giver hun til ham. Held og lykke til Jer alle.

 

Mor Mamma blev sat på gaden sammen med sit store kuld af hvalpe, indtil hele familien blev samlet op og kom i pleje. Mamma´s nye familien kunne næsten ikke vente med at få hende hjem, selv om der kun gik få dage, fra de var godkendte og til flyet landede i Kastrup. Mamma skal nu nyde sin tilværelse uden indblanding fra sine 6 krudtugler og vil få al opmærksomheden fra familien, som ud over mor og far tæller 2 tobenede storebrødre.

     

De 6 Rhodoshvalpe blev sat på gaden sammen med deres mor, indtil de blev samlet op og kom i pleje. Mini er nu flyttet til Sverige, hvor hun skal forkæles af mor, som har masser af tid og kærlighed til at opdrage den lille bitte pige, som nok er den, der har stået for skud og fået de fleste øretæver af sine søskende.

 

De 6 Rhodoshvalpe blev sat på gaden sammen med deres mor, indtil de blev samlet op og kom i pleje. Milly var meget ventet af sin nye familie, hun skal nu være forkælet enehund og trave Espergærde tyndt sammen med mor og glæde sig over samværet med sin menneskestorebror, når han ind imellem kommer hjem fra efterskolen.

     

Dejlige Elfe fandt hurtigt sit helt egen familie i Helsingør, hvor hun sammen med et par katte vil nyde masser af opmærksomhed og forkælelse af familiens tobenede medlemmer.

 

Dejlige Rocky fik overbevist sin plejemor om, at han ikke har lyst til at bo andre steder. Han bliver boende i Birkerød, hvor han bor med 2 græske hundesøskende, katte og høns, og en masse legekammerater i nærheden.

     

Mr. Tibbs boede i en hønsegård, hvor han legede lidt for voldsomt med hønsene, så hans ejer ville slå ham ihjel. Heldigvis blev han bragt i sikkerhed og har nu taget hul på sit fantastiske liv som elsket familie- og salon hund.

 

Humørbomben Rika blev fundet som lille hvalp, gående helt alene på gaden. Nu har hun fået sin helt egen familie, hvor hun skal nyde livet som forkælet enehund.

     

Smukke og legesyge Aragon, der blev samlet op fra gaden sammen med sin mor og søskende, har nu fået sit helt eget hjem hos en meget dyreglad familie i Vejen. Han skal nyde landlivet på en gård med med både heste, katte og kaniner og ud over to større hundestorebrødre, vil han også blive forkælet af familiens to børn.

 

Nemme og kærlige Melios, som blev dumpet som affald på gaden, har fundet sig sin egen familie i Ringsted. Han hedder nu Milo og vil blive godt forkælet af både mor og far, der begge går hjemme og derfor har masser af tid til at være sammen med den lille "cirkushund".

     

Den skønne Charli, der blev fundet på gaden med et dårligt øje, og derefter opereret, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Lille Opal kom til Danmark i pleje og der gik ikke lang tid, førend plejefamilien vidste, at hun skulle blive hos dem. Hun hedder nu Ella og bor sammen med sin dejlige familie og deres 3 andre hunde, deriblandt græske Alma.

     

Kiki, hvis græske mor kom på hospitalet, har nu fået en ny mor. Hun er flyttet til Brøndby og er igang med at lære hundene i området at kende. Og Kiki er så heldig, at hendes mor ikke arbejder længere, og dermed har masser af tid til den lille skønhed, og som største selvfølge sover de to da sammen om natten :-)

 

Griffonakos bliver hos sin plejemor i Grækenland.

     

Tonia er adopteret i Athen.

 

Den blide Toblerone, der blev sat af på et internat med to små hvalpe, får nu endelig den familie hun har fortjent i Tyskland.

     

Peter Pan, der springer i armene på alle mennesker for at blive kælet, får nu helt sin egen familie i Tyskland til at give ham al den opmærksomhed han fortjener...

 

Dejlige Dean, der blev sparket da han tiggede mad ved en restaurant, skal aldrig sparkes mere - han skal derimod være forkælet familiehund i Tyskland...

     

Det lykkedes desværre ikke at finde en familie til Fleur, der voksede op på gaden i Xanthi sammen med sine søskende, og hun har nu boet så længe på gaden, at hun ikke anses for egnet til adoption længere.

 

Den smukke engelske setter Neal, der ikke kunne bruges som jagthund, behøvede ikke at forlade Naxos. Han har nemlig nu fået en god familie på øen.

     

Kælepoten Tsoupa har nu fået en familie i Athen.

 

Lille Richie med kommodebenene har fået sin egen familie i Tyskland.

     

Lille kvikke Marley har fået et hjem i Grækenland.

 

Crystal, der blev smidt på gaden sammen med sine søskende, er adopteret af en familie i Tyskland

     

Happy, der blev smidt på gaden sammen med sine søskende, er adopteret af en familie i Tyskland.

 

Lille Elaine har fået en familie i Tyskland.

     

Myrto er adopteret i Tyskland.

 

Forsigtige Mátia, som blev sat af på gaden i Xanthi, hvor hun voksede op sammen med sine 2 søstre, har fået sit helt eget hjem.
Hun hedder nu Laika og vil være forkælet enehund i nordvestkvarteret. Fremtiden tegner lyst for Laika, selvom der stadig er mange nye indtryk, der skal læres, men hendes "forældre" har heldigvis tid og tålmodighed til at gå roligt frem i Laika´s tempo.

     

Lille Ava er flyttet til Herlev, hvor hun vil blive forkælet enehund. Der venter den lille hundepige en masse spændende oplevelser og ture i de dejlige grønne områder. Og hun er så heldig, at hendes nye mor ikke skal arbejde så meget mere. Tillykke til Jer begge.

 

Lille bedårende Milly, nu Mille, er flyttet til Vejle. Her stortrives hun sammen med sin hunde-storesøster Zika og deres forældre. Begge hunde vil opleve en masse skønne ting sammen, og vil assistere mor med hendes hundeadfærdsuddannelse. Held og lykke til Jer alle.

     

Den lille forsigtige hvalp Carla nåede slet ikke på hjemmesiden, førend hun var adopteret. Hun skal nu gradvis vænne sig til at bo i en storby, men er allerede blevet bedste ven med sin "storebror", som er en næsebjørn - de to leger herligt sammen og selv om legen er lidt vild ind imellem, har mor absolut ikke fortrudt sit valg.

 

Smukke lille Olympia (Ella) har fået sit eget hjem, hun var længe ventet af en familie, som forelskede sig 100 % i hende, da de så hende på hjemmesiden. Hun skal nu nyde tilværelsen i Tåstrup og sætte fut i sin hundestoresøster, som også kommer fra Grækenland. Ture til sommerhuset venter forude og Olympia er priviligeret for far er på efterløn, så der tid til de to "søskende". Ellas søster Eva er adopteret af en familie i Grækenland.

     

Det lader til at Thelma endelig - efter flere år på gaden - har fået sin egen familie, da hun er blevet adopteret af en af de frivillige, der passer hendes fodergruppe.

 

Dejlige, godmodige Charles har endelig fundet det helt rigtige hjem. Han skal fremover bo i Åbenrå og være lillebror til 10-årige Baloo og to menneskesøstre.

     

Skønne Bella har fået et hjem, hos en familie i Sønderborg. Der bliver hun lillesøster til den 10-årige Labrador, Laban, og det er hun vist ret godt tilfreds med.

 

Smukke lille Hionati, som nu hedder Bella, er flyttet til Lyngby, hvor hun allerede er blevet bedste venner med sin menneskersøster, Ida på 12 år. Hun bliver ikke den eneste 4-benede i huset, for hun skal dele familien med katten Kaktus på 3 år.

     

Hugo, nu Vimmer, som blev afleveret sammen med sin mor på SAWA er flyttet hjem til sin helt egen familie. Han nyder nu livet som elsket familiehund, sammen med sin græske "storesøster" Lotus og en kat. Lotus og Vimmer er allerede blevet bedste venner og leger dagen lang :-)

 

Det gik hurtigt for "farmand" at overtale familien til familieforøgelse :) Så lille Jackie, der blev brugt som avlstæve i Grækenland, er nu flyttet til Skovlunde, hvor hun nyder livet som elsket familiehund sammen med fire andre græske hunde.