Flere skæbner ...

   
 

 

Skønne Molly fra Santorini er flyttet hjem til sin fantastiske familie som har ventet tålmodigt på at hun flyttede ind, så de kunne overøse hende med kærlighed.

 

Skønne Maluca har fundet en perfekt familie som elsker hende for - og på trods af hendes særheder. Heldigvis er det i allerhøjeste grad gengældt. Det beviser, at hvis man har tålmodigheden så ender det lykkeligt præcis som i eventyrene.

     

Lille Tilly har fået helt sin egen familie.

 

Det lykkedes alligevel for Jacksons far at få puslespillet til at gå op, så Jackson bliver hvor han er :)

     

Kokonaki er adopteret i Grækenland.

 

Myrto er adopteret i Holland.

     

Lille Tommy, der blev fundet på gaden sammen med sine søskende, er nu adopteret.

 

Vores kontakt på Santorini kom en dag kørende og pludselig blev denne lille skønhed kastet ud af vinduet fra den forankørende bil. Hun blev samlet op og kørt til dyrlægen. Heldigvis slap hun med knubs, men det kunne have gået frygtelig galt.
Mange skønne mennesker tilbød hende et hjem, og hun er nu flyttet ind hos sin nye mor som har masser af tid og kærlighed at give lille Perle.

     

Lille Dennis på 8 år blev efterladt alene da familien flyttede til Athen. Han gik udenfor sit gamle hus og forstod ikke at han ikke længere måtte komme ind.
Nu har han fået en ny kærlig familie og deler han hverdagen og sin familie med katte og kaniner og vil aldrig mere blive forladt.

 

Skønne Pixie var til adoption hos en af vore kontakter og hun bor nu hos en familie som ELSKER pointere og Pixie i særdeleshed.

     

Flotte Leo solgte helt sig selv med sit charmerende look. Han er flyttet på landet og har taget hele nabolaget med storm.

 

Mamma blev fundet i en frygtelig forfatning. Hun var blevet sparket og måtte hasteopereres da hendes hvalpe var døde i hendes mave. Nu har hun byttet gaden ud med en familie som elsker hende højt.

     

Sofus er en skøn dreng som ikke gør meget væsen af sig, så han var verdens heldigste hund da han blev adopteret som forkælet enehund.

 

Paris var i pleje hos en af vore kontakter, og han er nu flyttet ind hos sin nye far, der har fået en fantastisk dreng, som kan udfylde det hul som hans højtelskede gamle hund havde efterladt.

     

Vores kæmpestore bullerbasse Max var ikke længe at charmere en familie. De havde måttet sige farvel til deres gamle kæmpe og savnede en hund med en god størrelse og der var Max det perfekte match.

 

Dimitris med det skønne underbid boede sammen med en dame som var meget syg og havde brug for hjælp til at finde et hjem til Dimitris. Heldigvis var der en familie som slet ikke kunne stå for hans charme og han har taget familien med storm.

     

Leo er adopteret.

 

Jackie O er adopteret.

     

Sofus er adopteret.

 

Bob er adopteret.

     

Molly blev fundet på gaden på Limnos sammen med sin søster. Nu er hun flyttet ind hos sin nye familie, som bare synes hun er en helt fantastisk dejlig pige :)

 

Sawa blev fundet i en papkasse sammen med sin bror Santos på Santorini. Nu er Sawa adopteret af en familie der elsker hende højt, så selvom Sawa startede sit liv med at blive smidt ud med skraldet, ser hendes fremtid lys og lykkelig ud :)

     

Smukke Summer er nu flyttet til Rødovre til en familie, der også rummer en anden græsk hund. Et liv med tryghed, kærlighed og gode gåture venter forude.

 

Lille bitte Coco gik fra at være overset til at være verdensstjerne. Hun har vundet i lotteriet og fået en skøn familie på Fanø med tre små hunde, en mor der går hjemme og masser af skøn natur at boltre sig i.

     

Bedårende Fiffi var ikke længe om at kapre sin nye mors hjerte. Hun er flyttet ind hos en anden lille græsk hundepige i Danmark og de nyder bare hinandens selskab.

 

Skønne Alfie med de fantastiske ører får lov til at blive på Santorini, hvor han er blevet adopteret af en familie, som kendte ham fra han gik på gaden.

     

Lille Zizel har fået et dejligt hjem i Egå.

 

Blondie blev fundet på gaden, og ingen havde efterlyst hende, så hun var nok dumpet efter nogen har forladt Santorini i for vinteren, og ikke ville have hund alligevel.
Heldigvis fik hun ikke lov at være til adoption længe før der kom en henvendelse på hende. Blondie er nu flyttet til Vestsjælland hvor hun nyder livet som forkælet enehund.

     

Lillebitte Thor blev konfiskeret af politiet fra sigøjnere, der brugte ham som et tilløbsstykke når de tiggede.
Vi lagde hans historie på Facebook og der gik ikke mange minutter herefter før hans nye mor havde taget beslutningen om at adoptere ham. Thor bor nu i København og er en totalt (og velfortjent) lille forkælet fyr.

 

Coco blev fundet på gaden sammen med sine søskende og var heldig at få chancen for at komme til Danmark til en af vores skønne plejefamilier.
Coco er nu flyttet til sit helt eget hjem og hun får travlt med træning og hygge.

     

Lille sociale Zorbas blev fundet af en turist udenfor et hotel, og Græske Hunde lovede at prøve at finde et godt hjem til ham. Det er i den grad lykkedes, og Zorbas stortrives sammen med sin nye mor.

 

Lille Viggo blev fundet sammen med sine søskende på gaden og anbragt på et internat. Den lille fyr fandt livet på internatet lidt overvældende, så til alt held blev han hurtigt adopteret. Nu bor han i Danmark, hvor han var længe ventet og nu er højt elsket ...

     

Lillebitte Chanel startede livet med at blive smidt i en skraldespand sammen med sin søster. Heldigvis blev hun reddet før det gik galt, og hun lever nu i sus og dus i Jylland sammen med sin nye mor og en kattesøster.

 

Lille Britta, der blev fundet sammen med sine søskende på gaden, er adopteret af en familie i Holland.

     

Lillebitte Baby blev reddet fra en ulovlig hundehandler i Grækenland. Hun er nu adopteret hos et ægtepar på Sjælland og hun er bare en det skønneste familiemedlem med en lille krop og en kæmpe personlighed.

 

Lille Summer er flyttet til København og hygger sig med sin far hver dag. Hun er med på arbejde og de går lange ture i byen og møder spændende mennesker og hunde.

     

Mimi er adopteret.

 

Carla er adopteret.

     

Vagabond er adopteret.

 

Lille Miki har fået en familie i Grækenland.

     

Lille Pauli har nu fået et godt hjem i Tyskland.

 

Smukke Nyx nåede aldrig på hjemmesiden, familien faldt med det samme for hende da de så dette billede, hvilket vi sagtens kan forstå.
Nyx nyder nu livet og kærligheden hos sin familie i Jylland, og leger hver dag med sine to hundesøskende, en græsk gadehund og en dansk "genbrugshund".
Familien havde kort forinden mistet en hund, så det fik os til at tænke på hundens testamente.
Stort tillykke til jer <3

     

Lækre brune Anton, har også skiftet navn, han hedder nemlig Ludvig nu. Ludvig er flyttet til Bolderslev i Sønderjylland, hvor han skal bo med 2 ældre hunde, som begge kommer fra Grækenland.

 

Smukke lyse AL, han hedder Morgan nu, er flyttet til Balle, hvor han både for en menneskebror på 8 år og en ældre hundebror på 16 år. - Han er også så heldig, at han nye mor er hjemme om dagen, så der er masser af tid til leg og gode gåture.

     

Yndige Anais, nu Zia, er flyttet til Viborg, hvor hun skal bo hos en familie, der kender Aios forældre og har forelsket sig i hende, da de så hende. Zia er så heldig, at hun vil få mulighed for at møde sin mor ind imellem.

 

Lille Mini fra Santorini, er blevet adopteret af en græsk familie.

     

Lille Vickie - søster til Vivi og Viggo - var kun til adoption i et par dage, da vi fik besked om at hun var tilbudt et hjem i Sverige.

 

Søde, lille Goldy, har fundet et rigtigt hjem i Grækenland.

     

Lilly blev sat af ved vores kontakts hus i Athen. Nu er hun adopteret af en familie i Grækenland.

 

Rosa var syg og afmagret da hun blev fundet på gaden. Hun blev plejet og helbredt, og bor nu hos en sød familie i Grækenland.

     

Kokoni, den lille fyr som blev fundet alene i centrum af Athen, er nu adopteret i Grækenland.

 

Den lille terrier-pige Holly, er endnu en hund der blev fundet på gaden. Nu bor hun hos en græsk familie.

     

Lille forsigtige Blondie, der blev dumpet på gaden, er nu adopteret af en græsk familie.

 

Ally blev dumpet på gaden sammen med sin søster. Søster Aida bor nu i Danmark, mens Ally har fået en familie i Grækenland.

     

Bruna, der blev reddet fra en ulovlig avler, har nu fået sit eget hjem i Grækenland.

 

Luna er en meget heldig hund. Hun er faldet så godt til i plejefamilien, hygger og leger med deres andre hunde og er bare en skøn hund, så de kan slet ikke undvære hende i familien så hun bliver boende. Stort tillykke til jer alle.

     

Lille forsigtige Ella blev fundet på gaden og blev taget ind og sat til adoption hos os. Hun var så heldig at komme med til Danmark på et afbud og kom i pleje hos en af vores fantastiske plejefamilier.
Efter kun tre dage fik vi en henvendelse på hende fra en tidligere adoptant. Allerede dagen efter flyttede hun ind hos sin nye familie og fik dermed en græsk storebror. Sådan kan man pludselig være en rigtig heldig lille pige.

 

Vores store bamse Manu var adopteret til et hjem med børn og det var han ikke så tryg ved. Han blev derfor sat til adoption igen og han er nu flyttet til Samsø på en dejlig gård. Hans nye familie fortæller at han stortrives og de skal starte til træning inden længe - bare for hyggens skyld.
Manu er vild med at lave sporarbejde og elsker når aftensmaden er gemt i haven.

     

Lille Oration kom på internat efter at være fundet alene på gaden. Nu har han fået helt sin egen familie i Grækenland.

 

Lille skønne Bailey nåede slet ikke på hjemmesiden, førend der var en familie til hende. Hun er nu flyttet ind på en stor gård, hvor der både er heste, katte og hundebror Aston, og ikke mindst en stor familie - selv børnebørnene bor der - og Bailey elsker dem allesammen :)

     

Scruff blev, som så mange andre, bare sat udenfor internatet på Santorini, har fået sit helt eget hjem i Danmark. Han hedder nu Tor og bor i Glostrup. Han vil aldrig skulle være meget alene hjemme, da hans far er hjemmegående, og de går nogle dejlige ture sammen.

 

Skønne Fiona, der blot blev smidt på gaden, er flyttet til Birkerød. Her nyder hun livet med sin mor, der ikke længere er på arbejdsmarkedet, så der er masser af tid for de to til at lære hinanden rigtigt at kende og til dejlige gåture.

     

Lille Rock, nu Pablo, fra Santorini, er blevet Københavner, efter at have levet på stranden på Santorini, hvor han blev fodret af surfere. Hans nye mor beskriver ham som intet mindre end verdens bedste hund - en drømmehund ... Han følger sin mor overalt, elsker at komme ud og gå dejlige ture - og bidrager til underholdningen i det lille hjem - han sætter sit gebis i alt, snupper ting og er bare som en dejlig unghund skal være :)

 

Smukke Alice, der blev fundet på gaden med sine søskende, er blevet Fynbo. Agapi, som hun hedder nu, er faldet hurtigt til, og tager alt nyt med ophøjet ro, på gåture hilser hun gerne på alt og alle, og i næste uge starter det alvorlige, for så skal hun begynde i skole :)

     

Lille bedårende Molly, der kommer fra en ulovlig opdrætter, er flyttet til Als. Her nyder hun livet med sin mor, som er hjemmegående -og hun har også skiftet navn, nu hedder hun Milly som sin hundemor :) Hun har allerede fået nye hundevenner, bl.a. græske Fifi - så livet er bare herligt for en lille forsigtig hund.

 

Milly, som kom fra en ulovlig opdrætter sammen med sin hvalp Molly, har fået sin helt egen familie. Hun er flyttet til Kolding og familien beskriver hende som den sødeste og blideste lille hund <3 Hun er meget glad for mennesker, og på deres gåture tiltrækker hun megen opmærksomhed. Selv ture i bilen klarer hun bare så flot.

     

Lille Antonio er blevet adopteret af en svensk familie, og er på vej til Skåne :)

 

Lille Hara fra Thrakomakedones er en heldig hund - fundet med flere søskende på gaden, syg af Parvo, men heldigvis klarede hun skærene så hun kunne komme hjem til sin egen familie, som ventede længe på hende. Hun er nu blevet til Ellie og nyder livet som forkælet enehund i Klippinge., men med flere græske hundevenner i den nærmeste familie :-) Tillykke til Jer <3

     

Lille bedårende Carmen blev fundet på gaden, bange og usikker på alt. Man gætter på, at hun måske er mor til Winnie og Benjamin, som allerede er adopterede og bor i Danmark. Carmen som nu hendder Silke, skal aldrig mere være alene, hun er flyttet til Herfølge, hvor mor er hjemmegående, og der er altid selskab af hundebror Mikkel samt et par græske katte <3

 

Smukke blide Milly, nu Kaja, er flyttet til Amager, hvor hun deler hjem med hundebror Bobo, som også er græsk, samt et par ældre katte. Kaja gik direkte fra flyveren ind i familiens hjerter med træsko på, og hun er bare så glad og tillidsfuld en hundepige.

     

Lilly, som er søster til Lexie, var den mest forsigtige af de to søstre, der står var, for hun har simpelthen udviklet sig så meget og rigtig hurtigt. Hundebror Mingus er også en god støtte for hende, og han elsker sin lillesøster, og begge hunde er vilde med at komme på ture, også ved vandet i det skønne Nordsjælland.

 

Lexie fra Lesbos er flyttet til Skanderborg. Vi fik oplyst, at det var en forsigtig hvalp, men det hørte Lexie aldrig efter, for hun har virkelig stort mod på livet, selv unoder kan hun klare, helt selv. Tillykke til Jer.

     

 

 

Lille forsigtige Ebba er flyttet til Ll. Skensved, hvor hun er forkælet enehund. Thaia som hun hedder nu, nyder at mor er meget hjemme hos hende, og har haft besøg af en træner, så hun ikke er så usikker på bl.a. gåture - så heldige Thaia, er landet hos den helt rette familie, med forståelsen for en lidt skrøbelig hund <3

 

Den lille bandit Billy, nu Theo, er flyttet til Hundested. Her nyder han livet med hundebror, kat og høns. Theo har lært, at hanen passer på sine høns, når han er for nærgående. Han er en skøn alderssvarende hvalp, med stor appetit - ikke kun på livet, men også lidt sko :-) og han hjælper også gerne med vasketøjet, det bliver fint placeret rundt omkring i huset.

     

Store smukke Fivos - nu Atlas er blev Københavner. Han bor nu hos sin familie i Valby, hvor alt tages i Fivos' tempo - ude er der stadig lidt farligt på ikke kendte steder, men hjemme er han tryg og glad, og en rigtig puttegøj.

 

Lille Roxy blev hurtigt adopteret, et enkelt foto, så var hendes mor forelsket <3 Så Ronja, som hun hedder nu, er flyttet til Brøndby Strand, hvor hun nyder livet med hundesøstrene græske Ela og danske Nina - og nogle katte, så der er kommet ekstra liv i det lille hjem. Roxy er den lille brune på billedet :-)

     

 

 

Plejemor i Grækenland er blevet så glad for Berry, der tidligere levede et ulykkeligt liv som lænkehund bundet til en tønde, at Berry bliver hvor hun er :)

 

Søde lille Alma har fået tilbudt et hjem i Grækenland.

     

Billy og Busters søskende er alle blevet adopteret til Holland.

 

Frække Buster har fundet sit eget hjem. Han bor nu i Frederiksværk hvor katten og ham lige skal finde ud af, hvordan man leger :-) Tillykke til Jer.

     

Lille Sandy fra Santorini har nu fundet sin drømmefamilie på Als. Hun bor i Sønderborg, og hendes forældre er hjemmegående og har masser af tid til forkælelse og lange gåture, som hun har brug for. Sandy kommer med alle steder og ynglingssovepladsen om natten er i sengen hos farmand :-)

 

Dejlige Hercules er flyttet til Holbæk, hvor han skal være forkælet enehunde. Mor er hjemmegående, så han kommer ikke til at være meget alene, og når far er hjemme vil Hercules blive aktiveret med både gå- og cykeltyre, så han kan se et dejligt liv i møde.

     

Frida blev fundet efterladt sammen med sin bror Fivos. Frida har nu fået en familie i Grækenland.

 

Store, flotte Freddy har fundet sig en familie i Holland, hvor han skal bo på et landsted sammen med en Grand Danois.

     

Skønne Lucy er en heldig hund, for hun er flyttet til Århus, har fået en ny "kæmpe" Border Collie hundebror Joey, og hendes rigtige hundebror Rex/Sigurd bor i nærheden, og de mødes tit til leg eller hundesitting :-) Lulu som hun hedder nu, er blevet mors lille skødehund.

 

Lille Rex, hvis ejer i Grækenland desværre døde, søgte et nyt hjem. Et ungt par i Århus forelskede sig i den smukke hund, og han bor nu hos dem og hedder Sigurd. Sigurd er en forsigtig hund, men heldigvis har hans "forældre" stor forståelse og erfaring med hunde, så de tager det hele i roligt tempo og det bedste er, at hans søster fra Grækenland bor hos mormor og morfar, så de besøger tit hinanden.

     

Lille Dolly, nu Sille, der blot blev efterladt på gaden i Grækenland, skal aldrig være alene mere. Sille er flyttet til Vojens og bliver super forkælet af sine forældre, der ikke arbejder mere. Den ene af familiens to katte har ikke helt accepteret den lille omkringfarende loppe - for glæden ved livet viser sig, ved jubel-løb fra have til stuen og tilbage igen ..

 

Lille bedårende Anton er flyttet til Borup. Her nyder han livet som forkælet enehund. Han har allerede flere legekammerater, og hilser glad på alt og alle på de daglige gåture. På trods af, at han var en af de hunde der blev overfaldet, har dette heldigvis slet ikke præget ham, han er tillidsfuld overfor alle.

     

Lille Otto er blevet adopteret af en græsk familie.

 

Lille charmerende Karla med de korte ben blev fundet på gaden. Hun har nu fundet lykken i Skive hvor hun nyder livet med mor og far og hun giver den selvfølgelig gas når familiens børnebørn kommer på besøg

     

Lille bedårende Dragon, nu Totte, er flyttet til Ålborg, hvor han og hundebror Dandi aldrig skal være meget alene hjemme, da de begge kan komme med mor på arbejde.

 

Lille lange Morgana - den lille pirat prinsesse :-) har indtaget Hellested, Hendes tre græske hundesøskende har taget godt imod hende - og hun har allerede vist, at hun er god til havearbejde - det er altid dejligt med en hvalp i huset ��

     

Dejlige Charley, som nu hedder Yoyo er flyttet til Sorø. Hendes mor er hjemmegående, så der er tid til leg og masser af dejlige ture i skoven.

 

Smukke Phaedra var til adoption i over en måned, indtil et nyt billede på facebook, satte en masse hjerter i brand. Den skønne hundepige, er flyttet til Horsens, hvor hun skal være forkælet enehund.

     

Raya har fået helt sit eget hjem i Tyskland.

 

Cody skønnes desværre ikke længere egnet til adoption i Danmark pga. det alvorligt skadede ben som han fik efter at være blevet mishandlet og bl.a. have sine ben bundet sammen med ståltråd :(

     

Heldige Lucky har fået sin egen familie i Grækenland.

 

Skønne Cindy - nu Frida - der blev fundet på gaden med sine søskende er flyttet ind hos sin familie i København. Frida er faldet godt til i familien og hygger sig sammen med sin nye hunde søster Alma.

     

Smilla smeltede mange hjerter da hun kom på Facebook. Smilla bor nu på Amager, hvor hun deler sin mor med græske Sissy på 14,5 år og danske Zala. Smilla er startet til hundetræning og er bare så dygtig. Hun er en selvstændig og ikke kedelig hund, siger hendes mor :-)

 

Lille bedårende Jenna er flyttet til København. Dawn som hun hedder nu, er ved at vænne sig til livet i storbyen, som forkælet enehund. Dawn skal snart til at gå i skole, for hun vil så gerne lære og er bare en skøn hund.

     

Den store klumpedumpe Rasmus fra Lemnos er blevet Jyde. Han bor nu i Brædstrup, hvor han deler forældrene med græske Tsouba, som er en ældre dame og Leonbergeren Kudu.

 

Winnie og hendes to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat�� Winnie som nu hedder Pjuske er bare den skønneste lille forkælede prinsesse af Gadstrup. Hun er med til hundeleg og holder bare familien beskæftiget på den gode måde.

     

Benjamin og hans to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat :) Benjamin er blevet til Buster og nyder sin nye tilværelse som Fynbo. Buster var bange for næsten alt de første 14 dage, men nu elsker han gåture og alle dem han møder på sin vej.

 

Jasper og hans to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat :) Jasper bor nu i Brøndby, hvor han er ikke kun er familiens, men også hele kvarterets kælepot - alle er vilde med ham, selv familiens gamle kat på 13 år har accepteret ham.

     

Moskva, udsultet og med brækken bagben blev fundet af nogle russiske turister i Athen.. Hun kom i kærlig pleje hos en af vores kontakter og er blevet en smuk og frisk hundepige. Luna som hun hedder nu, bor i Frederiksværk sammen med flere andre græske hunde - tillykke til Jer.

 

Den lille Gremling på blot 1½ kg - fandt hurtigt sin egen familie. Alma som hun hedder nu, er flyttet til Suldrup, hvor hun nyder livet med sin græske hundebror Villy (tidl. Vassilis), de to hunde elsker bare hinanden, og Alma vokser og er en rigtig smuk hundepige <3

     

Skønne Elvira fra Lemnos har indtaget København. Hun er stadig lidt usikker på larmen, men vil rigtig gerne hilse på både 2-og 4 benede på hendes vej. Elvira skal aldrig være meget alene hjemme, da hun er med sin far på arbejde i butikken.

 

Store smukke Karma, der blot blev efterladt bundet til et træ, er flyttet til Hvidovre.
Her har hun taget familien med storm - og hunde-storebror græske Bob, er ved at vænne sig til hende og hendes glæde over livet. Karma har fået den bedste familie en vovse kunne ønske sig. Tillykke til Jer.

     

Larz, som skulle have en ny familie, har fundet den bedste han kunne ønske sig. Han bor nu i Lemvig, sammen med sin græske hundesøster Molly, og ikke mindst to mindre børn som elsker ham højt - og omvendt.

 

Snow kom desværre efter kort tid hos sin familie retur. Det blev Snow's held. Han er nu flyttet til Greve, og er forkælet enehund, som lystrer sit nye navn Louka. Hans menneskebror Matias og ham er blevet bedste venner.

     

Egon der blot blev sat ved internatet sammen med søster Ebba er blevet Jyde. Vi manglede en plejefamilie til ham, så vi spurgte en familie, som i forvejen har lille græske Eevee om de kunne hjælpe... det kunne de, og det blev Egon - nu Toby's - held, for han er nu en del af familien i Kolding, hvor han stortrives og lærermesteren Eevee er fantastisk overfor ham.

 

Søde Brandy er flyttet til Brabrand til et hundevant par, der vil give hende et skønt liv med gåture og kærlighed.

     

Lille smukke Foxy er blevet adopteret af en heldig familie i Sverige.

 

Så er den lille spirrevip Terry flyttet hjem til Charlottenlund. Terry vil aldrig være meget alene hjemme, og der venter ham en masse spændende oplevelser i den skønne natur, med hans mor, der er vild med den lille hunde"mand" :-)

     

Efter lang tids venten, er Dylan endelig kommet til Danmark. Han er nu blevet en pige - ja, der kan jo tages fejl :-) Hun hedder Bailey nu, og er et højtelsket familiemedlem hos sin familie i Esbjerg.

 

Lille Snow fra Lemnos søgte en familie - og den var ikke svær at finde, da vi allerede havde en godkendt familie, som ønskede sig en mindre hund. Så Snow - nu Balto - er flyttet til Frederiksberg, hvor han aldrig vil være meget alene - og han er allerede højt elsket.

     

Det lillebitte fnug til Maximillian, lå ikke mange timer på Facebook, førend han blev adopteret. Han er nu Maxi - Kongen af Grenå, og har taget familien med storm. Han sover i smørhullet om natten - gerne under dynen, elsker at køre bil, og datteren Victoria er blevet hans allerbedste ven.

 

Oscar blev fundet på gaden med livstruende brok, der gjorde at hans tarme var begyndt at vokse sammen. Nu er han kureret, og har fået hjem hos en græsk familie.

     

Alfonso blev dumpet i bjergene sammen med sine søskende. Men nu har Alfonso fået sin egen familie i Grækenland.

 

Lille Bianca blev fundet alene på gaden, men nu er hun blevet adopteret i Grækenland.

     

Lille Gary, der blev fundet alene på gaden i Grækenland, er en meget heldig hund. Bubber som han kaldes, bliver nemlig boende hos sin plejefamilie, og der er han aldrig alene, for der er flere hunde, katte og ikke mindst børnebørnene som han er meget glad for. Tillykke til Jer.

 

En familie søgte en lille uldtot - det blev Sofias held. Hun er nu flyttet til Charlottenlund, og nyder livet sammen med sin mor, og skal aldrig mere være alene. Sofia, der elsker at komme ud og gå ture, og går rask til, har allerede fået en bedste-hunde-ven. Når det kommer til sovetid - ja så ligger man da og sover i mors seng :-)

     

Vi fik en henvendelse på en lille hund, og tilfældet ville, at der lige var kommet en lille uldtot ind, som var fundet på gaden. Dette billede var nok - hendes mor var solgt - og er det stadig, nu hvor Majse er flyttet til Rødovre. Majse skal aldrig være meget alene, og hun har taget det hele i stiv pote - elsker alle hun møder på sine gåture, både 2- og 4-benede. - Tag ikke fejl, selvom hun er lille har hun sine meningers mod -er en lille primadonna, og det elsker hendes mor.

 

En lille drægtig hund blev dumpet uden for internatet på Lemnos, hun fødte få timer senere 3 skønne hvalpe. De blev vist på Facebook, og der gik kun 1 dag - så var der bud efter lille Duchess. Hun hedder nu Lucy og bor i Måløv, hvor hun er godt på vej til at lære, hvad det vil sige at blive forkælet :-D

     

Lille Toby, der blot blev fundet på gaden, er blevet Amar'kaner. Der venter Toby et spændende liv, med sine forældre, og de nye menneskesøskende. Og der er flere græske hunde i den nærmeste familie, så firbenede legekammerater kommer han heller ikke til at mangle.

 

Yndige lille Flower kom til Danmark og flyttede ind hos sin plejefamilie. Desværre blev Flower meget syg, og vi måtte tage den tunge beslutning at sende hende over regnbuebroen. Sov sødt lille Flower.

     

Søde, forsigtige Rita, der blev fundet efterladt på gaden, skal nu aldrig mere bekymre sig om fremtiden, for er endt hos en skøn familie i Værløse, hvor hun med garanti bliver forkælet enehund.

 

Alba, nu Fifi, som blev fundet på gaden med sine søskende er flyttet til Als. Fifi har fået en ny lille storebror i Chihuahuaen Tutu - og de har allerede fundet melodien sammen.

     

Anais, nu Anni, som blev fundet på gaden med sine søskende, er flyttet til Ry. Her nyder hun livet sammen med sin nye mor, og hundebror Sputnik - og hun har allerede hilst på nye legekammerater.

 

Totte (nu Zorba) er flyttet til Højer og er i den grad en elsket hund han nyder turene i naturen og har allerede fundet sig til rette med kort snor i byen og lang søgeline i naturen...

     

Garbi blev privat hjemtaget fra Kreta, og familien har nu selv fundet en familie til ham :)

 

Lille bedårende Bia, som blot blev sat i en kasse, uden for en butik - er flyttet til Ringsted. Her har hun charmeret sig ind på familien - og selv hundebror Logan har fundet ud af, at hun godt kan leges med. Bia er verdens klogeste lille hund, "klikkeren" lærte hun på 3 min - og hundeslik-kurven kan hun også hive frem og tage selv :-D

     

Helmut, der blev fundet påkørt på gaden, og derfor måtte have et ben amputeret, er blevet Jyde. Otto som han hedder nu, nyder livet i Nørresundby med hundesøster Frida og deres mor, som ikke er meget væk hjemmefra, og som hun siger "Otto er lige vores drømmehund"

 

Vores flotte fyr, Rudy, vidste vi ikke meget om, da han var fundet på gaden, men dette skræmte ikke hans nye familie i Danmark. Rudy kvitterede for tilliden ved at være den sødeste og dejligste hund man kunne ønske sig. Han er blevet familiehund med stort 'F'.

     

Den lækre sorte Manu, er flyttet til Albertslund, hvor han skal være forkælet enehund, med en mor der arbejder hjemmefra, så der er masser af tid til hygge og lange gåture.

 

 

Uldtotten Arthur har fået en familie i Grækenland.

     

 

Store dejlige Baloui, som søgte et nyt hjem, er en glad hund. Han er flyttet til Aalborg, hvor han næsten aldrig skal være alene. Baloui har taget familien med storm og opfører sig, som om han aldrig har været andre steder. Tillykke til Jer.

 

Smukke Alice, som nu hedder Alba, er flyttet til Rødovre. Hendes familie har tidligere haft en græsk hund, som fik et langt liv hos dem. Da den ikke kunne mere, valgte de at adoptere Alba, for de kan slet ikke forestille sig et hjem, uden en græsk skønhed.

     

Alma der blev fundet efterladt i bjergene, skal aldrig være alene mere. Hun er flyttet til Ebeltoft, hvor hun ikke bare har taget familien med storm, men også hendes græske hundebror Mr. Bacon. Fika, som hun hedder nu, leger dagen lang - kun afbrudt af dejlige gåture i den spændende store verden :-)

 

 

Sophie, er en meget heldig hundepige. Hendes tidligere "hjem" - en altan, er byttet ud med et rigtigt hjem i Faxe. Her nyder hun, aldrig at skulle være alene mere og sofa og seng er indtaget med stor fornøjelse. Hendes familie har tidligere haft Schæferhunde, så hun er kommet til de rette, for Sophie vil så gerne træne - og hun er blevet fars hund :-)

     

Lille Cookie, der blev ladt tilbage da hendes familie flyttede, er nu adopteret af en anden græsk familie, der forhåbentlig ved, at hvis man har en hund i familien, flytter den med når resten af familien flytter ...

 

 

Tilly blev, som mange af vores hunde, fundet på gaden, har fået sin helt egen familie i Århus.. Den forkælede enehund lyder nu navnet Tilde :-)

     

Spotty, som blev fundet på gaden, nyder tilværelsen som forkælet enehund i Stenløse. Prinsesse Holly har taget familien med storm, og hun er bare sådan en dygtig lille hundepige <3 Tillykke til Jer alle 3.

 

 

Oliver, der blev fundet på gaden,skal aldrig mere være alene. Han er flyttet Sverige, har fået en hjemmegående mor - og de har tit besøg af børnebørn og deres græske hunde :-) Tillykke til Jer.

     

Den søde glade Natasha, som blev fundet på gaden med mælk, men uden hvalpe, har nu fået et hjem i Grækenland.

 

 

Så blev det Dollys tur, til at få sin egen familie. Hun lyder nu navnet Eevee, og er blevet forkælet enehund i Kolding. Tillykke til Jer alle <3

     

HIPPO/ALFRED
Skønne Hippo, nu Alfred er flyttet til Espergærde, hvor han deler sin nye familie med Santos, som kommer fra Santorini og efterhånden er blevet over 9 år. Santos har taget pænt imod sin nye lillebror og har allerede lært ham at gø, når der kommer fremmede hunde, i "deres" skov.


HAROLD/STORM
Lille dejlige Harold, nu Storm, bor i Roslev sammen med sine nye forældre, 2 menneske søskende, 2 kaniner og en voksen hundebror, Basso på 8 år. Storm er faldet godt til, og hele familien er vilde med ham, så han skal nok blive "møg"-forkælet.

 

Pepper og hendes søster Pepsi blev begge dumpet udenfor internatet SAWA på Santorini. Da muligheden for en rejse til Danmark bød sig kom begge søstre i pleje.
Pepper formåede at stjæle sin plejefamilies hjerter fuldstændig, så hun kom selvfølgelig aldrig længere. Dygtig pige :)

     

Nogen gange får vi henvendelser fra familier som ikke spørger på en specifik hund, men på en hund der har nogle specielle egenskaber. Det blev Sally fra Lemnos' held, for hendes familie ledte efter en hund som var vild med hjemlig hygge, men som samtidig kunne klare en løbetur på 10 kilometer!
Nu er hun løbekammerat og hyggehund i København.

 

Dizzy, hvis jagtinstinkter gjorde ham uønsket i sin tidligere familie, har nu fået en familie i Grækenland, som forstår at tage sig af ham.

     

Den store glade dreng, Rupert, er så heldig at han ikke behøver rejse langt for at få et godt liv. Han er nemlig blevet adopteret i Grækenland.

 

 

Yupi, der bare elsker at være sammen med mennesker, har nu fået sin egen familie i Grækenland.

     

Lille Karla som blev fundet på gaden, er flyttet til Ribe. Karla kom i pleje og tog familien med storm, så hun blev hurtigt til familiens hund nr. 2 :-) Karla har fået en hundesøster Cuca, som kommer fra Spanien. De to hunde har stor glæde af hinandens selskab, så stort tillykke til Jer alle fire.

 

Lille Anna blev fundet sammen med sin søster på gaden. Søsteren døde desværre, men Anna klarede den, og har nu fået sin egen familie i Athen.

     

Lila blev fundet sammen med sin søster Lara på gaden. Lara er adopteret i Danmark, og Lila flytter nu til Sverige :)

 

 

Sandy blev fundet på gaden og afleveret på et internat - men nu er hun adopeteret af en familie i Athen.

     

 

Box - der blev fundet i en kasse som hvalp - er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Daisy blev dumpet på gaden på Santorino, men nu er hun blevet lykkelig familiehund i Sverige.

     

 

Olivia blev fundet på gaden med sine to hvalpe Igor og Elma, der allerede er adopteret. Nu har Olivia også fået sit eget hjem i Sverige.

 

Lille Pizzi, der blev fundet alene på gaden, har nu fået en familie i Athen.

     

 

Elvis, der blev fundet i en papkasse sammen med sin søster, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Lille frække Milou som nu hedder Obi, er en meget heldig hund. Han er flyttet til Smørum, hvor han allerede nu har fået smag for både sko og bøger :)

Da hans familie også er plejefamilie for GH, skal han nok få flere græske legekammerater.Tillykke til Jer alle.

     

Smukke Cato er blevet forkælet enehund. Han deler dog hjem med 3 menneskesøstre, 2 katte og hønsene i haven. Cato har tage flytningen i bedste stil, og da jeg spurgte ind til hvor han sover - lød svaret under dynen, og helst længe �� og han bestemmer selv, hvem af pigerne han sover hos - det er da luksus

 

 

Så blev det endelig Jasmins tur til at være heldig. Hun er flyttet til Præstø, hvor hun skal bo med sine forældre og en hundebror, Amor som også kommer fra Grækenland.

     

Skønne Bandit, som nu hedder Monty, er flyttet til Torrig på Lolland, hvor han deler hjem med en spansk hund, Charlie, katten Bowie og kaninen Preben Elkjær. Han mor arbejder hjemmefra, så dyrene er meget sjældent alene hjemme og der er god tid til lange ture i naturen.

 

 

Dejlige Daisy, hedder nu Smilla og bor sammen med Oliver, en skøn Breton, som også er fra udlandet, og hendes nye forældre i Nivå. Hun er allerede højt elsket af sine forældre og rigtigt gode venner med Oliver, som synes det er skønt med en lillesøster.

     

Picasso blev dumpet udenfor Lemnos internatet sammen med sine søskende, Pixie og Juan. Den lille fyr nåede aldrig at komme på vores hjemmeside for hans nye familie faldt pladask for ham da de så ham på vores Facebookside. Picasso er nu flyttet til Taastrup hvor han er forkælet enehund.

 

 

Så fandt den sidste af hundene fra den ulovlige hvalpefabrik sit eget hjem. Pablo - som fortsat hedder Malte hos sin nye familie, er flyttet til Skovlunde. Her nyder han livet sammen med sin danske hundebror Gizmo, og de er så heldige at mor er hjemmegående, så de skal aldrig være meget alene - ellers bliver de bare passet hos naboen :-) som har 2 græske hunde. Tillykke til Jer alle.

     

Rusty, der blev fundet på gaden sammen med sine søskende da han var hvalp, har nu fået et hjem i Athen.

 

 

Skønne Zoe har været til omplacering et stykke tid, da vi ville være helt sikre på at finde det rette hjem til hende. Det har vi fundet nu og det har været al ventetiden værd. Zoe er flyttet på landet og deler hjemmet med både hunde og katte og på gården er der heste som hun har skullet vænne sig til. Men nu er hun faldet helt til og er en glad og tryg hundepige igen.

     

Lille skønne Pepsi blev dumpet ved internatet på Santorini sammen med sin søster Pepper. Det har vist sig, at plejefamilien slet ikke kan undvære denne lille prinsesse, så hun kommer ikke til at flytte mere.

 

 

Lille Igor har fået et hjem i Sverige - han er flyttet til det skønne Stockholm.

     

 

Bedårende lille Elma blev fundet på gaden på øen Lemnos sammen med sin bror Igor og sin mor Olivia. Elma skal bo i København og hun er allerede højt elsket.

 

Søde Lilly fra Limnos er blevet tilbudt et godt hjem i Sverige.

     

Donna der blev fundet på gaden sammen med sin hvalp, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

 

Pragtfulde Teddy er en meget heldig lille hvalp. Han er flyttet til Nibe, hvor han skal dele hjem med græske Bumle, som familien har haft i ca. 5 år, og som ligner Teddy, men i større udgave.

     

De tre dejlige søskende Vassilis, Spyros og Renata er nu alle adopteret.

Lækre Vassilis er flyttet til Suldrup, hvor han skal være forkælet enehund, men med flere hjemmeboende menneske søskende, som vil gøre alt ham.

Søde Spyros, nu Santo, skal fremover bo i Nibe, hvor der i forvejen bor 2 ældre labradorhunde og far er på efterløn. Derudover kommer Marco, som er en mindre græsk hund også tit på besøg, så han kommer hverken til at mangle legekammerater eller opmærksomhed.

Lille smukke Renata, hedder nu Rita og bor i Otterup på Fyn. Hun er blevet lille søster til 4 Lôwchen hunde, som alle har taget godt imod hende. Hun er også så heldig, at hendes mor ikke har lange arbejdsdage, så der er god tid til hygge i sofaen og leg udendørs.

 

 

Donny er én af de to hvalpe fra Ios der overlevede da et kuld på 5 hvalpe blev smidt i skraldet og døde. Donny er nu adopteret af en græsk familie.

     

Lige meget hvor meget vi prøver på at gøre en forskel, sker det nogen gange at skæbnen vil det anderledes. Lille Maria kom fra et usselt liv hos en hundesamlet på Chios, og vi troede at hendes lykke var gjort da hun blev adopteret. Men hendes nye familie mistede hende allerede den første dag hun var hos dem. Desværre blev vi ikke informeret før vi ringede for at følge op 4 dage senere. Straks blev et eftersøgningshold sendt ud, men for sent. Lille Maria blev kørt ihjel efter 5 dage alene i regn og blæst.

RIP Maria - du havde fortjent så meget mere i livet.

 

Lille bedårende Buddha fra hvalpefabrikken har vundet i lotteriet. Hun er flyttet ind hos en hundeglad familie, ude på landet. Buddha har fået flere små hunde-søskende og bliver de trætte på gåturen er der altid en klapvogn med, som man kan blive kørt i :-) Tillykke til Jer alle.

     

Dejlige Dolly skal fremover bo i Århus, hvor hun skal være forkælet enehund, med en hjemmegående far og en mor der også næsten altid er hjemme, så der er masser af tid til hygge og skønne ture i naturen.

 

Skønne Hector er flyttet til Birkerød, hvor han skal bo med sin nye far og en voksen søster, så der er både to til at forkæle ham og til at gå lange ture.

     

Lille bitte Amita med de fantastiske ører blev fundet på gaden sammen med sin mor. Selvfølgelig gik der ikke længe før den bedårende pige fik sit helt eget hjem i Danmark. Hun er nu forkælet enehund og hygger dagen lang med sin menneskemor.

 

Danny, der blev afleveret på internatet på Santorini, er nu på vej til Tyskland for at møde sin nye familie.

     

Charmetrolden Sparky, som blev fundet på gaden, skal aldrig være alene mere. Han er flyttet ud på landet, i Jylland, hvor han deler hjem med hundebror Nemo, tre menneske-søskende samt deres forældre. Nemo og Sparky er allerede blevet rigtig gode venner, de leger, går ture og sover sammen. Katten skal lige lære ham lidt bedre at kende :-) Tillykke til Jer.

 

Porthos og Athos, et par skønne brødre - var blevet dumpet på gaden i Thrakomakedones, men heldigt for de to, blev deres billeder delt på Facebook og der var hurtigt bud efter dem.
Skønne Athos, som nu hedder Morgan, er flyttet til Sønderjylland, hvor han er en meget forkælet enehund.
Hans bror Porthos er blevet adopteret i Sverige.

     

Lille Lua havde slet ikke noget navn endnu, da hendes familie så hende på Facebook. Hun er nu den mest forkælede lille enehund.

 

Søde, milde Melissa er flyttet til en hundevant i Herning, der også rummer to andre hunde, deriblandt en anden setter fra Grækenland. Hun går en skøn, tryg fremtid i møde.

     

Bianca, der blev fundet sammen med sine søskende på gaden i Athen, er nu flyttet ind hos sin nye familie i Svendborg, hvor hun har taget hele familien med storm og er blevet gode venner med både hund og kat - og hurtigt fandt sin plads i sofaen :)

 

Den tidligere lænkehund Spotty som kom til adoption sammen med sin bror Scruff, er flyttet til Danmark og bor nu sammen med sin menneskemor og nogle herlige hunde og en enkelt kat. Den skønne pjuskede dreng synes det er et herligt liv.

     

Den glade dreng Mocca, er blevet adopteret af en familie i Athen.

 

Så blev det Rex' tur til at få sig eget hjem. Han er nu flyttet til Sverige.

     

 

 

Adonis - den flotte fyr - skal nu flytte til Sverige, hvor en dejlig familie venter ...

 

Den søde Panos er ikke længere til adoption, da det har vist sig at han har et permanent problem med sit bagben.

     

Søde lille Grace er ikke længere til adoption, da hun desværre har vist sig at lide af Leishmania

 

Den heldige Crusoe har fået et skønt hjem i Sverige.

     

Muffin, Milly og Molly har vist sig ikke at være egnede til adioption i Danmark.

 

Gordon blev indleveret på internatet på Santorini sammen med sin søster Greta. Greta er allerede flyttet til Tyskland, og nu følger Gordon efter.

     

Lille Esra, der blev indleveret på internatet på Santorini sammen med sine søskende, har nu fået et permanent hjem i Tyskland.

 

Smukke Buddy Fra Xanthi, var som mange andre, blot kasseret og smidt på gaden. Han er nu, som sin bror, flyttet til Danmark. Buddy skal aldrig mere være alene, og bor nu hos en familie med 2 store drenge og en glad labradortæve, Nanna. De to hunde er blevet så glade for hinanden, og gir den gerne fuld skrue under leg i haven :)

     

Lille forsigtige Danny ventede længe på sin egen familie, førend den rette var der. Han er nu flyttet til Kalundborg, hos den bedste familie, med stort overskud og erfaring med at gøre en usikker hund tryg. Familien har i forvejen Zigo, som også er græsk, og de to hunde har stor glæde af hinanden, tillykke til Jer alle.

 

Smukke legesyge Lara blev dumpet foran internatet SAWA på Santorini. Hun kom rigtig godt ud af det med alle, men med sådan en smuksak skulle det ikke vare længe før hun blev spottet af en herlig familie. Lara har fået et fantastisk hjem i Danmark, hvor hun deler mor, far og ungerne med hundesøster Wilma, som hun er blevet rigtig gode venner med.

     

Scruff kom sammen med sin bror og sin mor fra et sted hvor de blev holdt i lænke. Den flotte fyr er flyttet til København, hvor han bare skal hygge sig og gøre byen usikker sammen med sin far.

 

Yndige Sira nåede slet ikke til adoption på vores hjemmeside før der var fundet et fantastisk hjem til hende. Hun er flyttet ind hos en nyligt pensioneret skolelærer, og de to skal bare hygge sig sammen og have besøg af venner, familie og børnebørn.

     

 

Dejlige Dennis, som nu hedder Buster, er flyttet til Esbjerg, hvor han er forkælet enehund. Han er så heldig, at både hans far og mor er hjemmegående, så der er masser af tid til både leg og lange gåture.

 

Skønne Josie, bor nu i Vipperød, hvor hun deler hjem med 3 to-benede søskende. Hun er så heldig, at hendes mor arbejder hjemmefra de fleste dage, så hun har selskab og adgang til haven hele dagen.

     

Monica og Chandler der boede hos en hundesamler på øen Chios, viste sig desværre at være ikke-adoptionsegnede.

 

Lille Zetaki, som kommer fra en ulovlig hvalpefabrik, har fået sit drømmehjem i Danmark. Zita, som hun hedder nu, er blevet amar'kaner og nyder livet i stor stil. Hun har allerede rykket sig langt, fra at være en forsigtig usikker hund, er hun blevet legesyg og elsker at få nus og kæl. Og gåture kan hun også klare. Hun skal aldrig mere være alene, og hun deler familien med andre hunde.

     

Lille Jack, med det bedårende underbid, som blev fundet på gaden, skal aldrig mere være alene. Han er flyttet hjem til Møldrup, hvor hans forældre er hjemmegående. Jack har indtaget familiens hjerter og sofa m.m. :) Tillykke til Jer.

 

Lille forsigtige Lollipop, som kommer fra en hvalpefabrik, er flyttet til Brøndby. Her deler hun hus med Nina, en Shih Tzu blanding, Amigo, en ældre labrador samt et par katte. Ella som hun kaldes nu, har allerede været med i skoven, først i trækvogn og siden på egne poter - så hun har helt sikkert fundet det rette hjem.

     

Letta og Lena, måske mor og datter fra Santorini, er to meget glade hunde. Fra SAWA var det meldt ud, at de helst skulle ud sammen, og det ønske er gået i opfyldelse. Begge de skønne hunde har nu hele to familier til at passe på dem, og de skal aldrig være alene mere. Når de bliver lidt mere trygge vil de gøre gader og stræder usikre i Odder - tillykke til Jer alle.

 

Lille bedårende Pepsi, fra Xanthi, er en heldig lille hund. Familien skulle ha adopteret Mavroulis, men hun var desværre syg, hvorfor de valgte Pepsi . Pepsi nyder nu livet i Esbjerg, som forkælet enehund. Hun er bare flyttet ind og nyder al den opmærksomhed hun får, fra sin mor, som er hjemmegående.

     

Mavroulis har desværre vist sig at være syg, så den lille pige er ikke adoptionsegnet :(

 

Skønne lille Milla var blevet smidt af på gaden i Athen. Pludselig var hun helt alene og meget utryg.
Nu er hun ophøjet til prinsesse med eneret på sin nye mor (nå ja, lige bortset fra katten, naturligvis).

     


Lille Pixie, nu Carla, der blot blev efterladt på gaden, har fundet sit drømmehjem i København, Hun trives som forkælet enehund, der får masser af opmærksomhed, og dejlige gårure som hun elsker. Carla er bare den nemmeste og klogeste hund, og hun er allerede dygtig til at være lidt alene hjemme.

 

På grund af meget triste omstændigheder fik lille Lambert aldrig lov til at få det lykkelige liv han så oprigtigt havde fortjent. Vi ville så inderligt ønske at vi havde kunnet gøre mere for ham, men vi fik ikke en chance ...

RIP lille mand.

     

Theodora og Bowie, der kommer fra en hvalpefabrik, er nogen heldige hunde. Familien skulle på besøg hos plejefamilien, for at se hvem de ville vælge - valget var svært, for mor forelskede sig i den ene, og far i den anden, hvorfor begge hunde nu er flyttet til Otterup på Fyn :). Her nyder de en hjemmegående mor, deres danske hundebror Webber og så har de flere hektar jord at boltre sig på, når de ikke er med i hundeskov og på stranden.

 

Heldige Nero blev spottet på vores hjemmeside af et par som altid har to hunde, en dalmatiner og en græker. Desværre havde familien mistet deres gamle græker og faldt pladask for Nero da de forsigtigt kiggede efter en ny. Nero hedder nu Felix, og deler med stor glæde sin mor og far med dalmatineren Dante.

     

Lille Kokonaki er forsvundet fra gaden, og derfor ikke længere til adoption.

 

Lillebitte Pixie klarede den desværre ikke efter at være blevet smittet med Parvo. RIP lille pige ...

     

Zena blev fundet på en strand på Santorini. Nu er hun blevet adopteret af en familie på øen :)

 

Priscilla, der blev efterladt udenfor et internat i Athen kort før jul 2016 sammen med sin bror Elvis, er nu adopteret af en familie i Athen.

     

Filiz - den meget intelligente og aktive dreng, der blev fundet på gaden - har nu fået sin egen familie i Athen.

 

Lille menneskeglade Foxtrot, er nu flyttet til Tyskland, hvor hendes egen familie kan kæle hende hele tiden :)

     

Dejlige, glade Robbie, er nu flyttet til USA, hvor han er højt elsket af sin nye familie.

 

Skønne Eri har fundet lykken i Vestjylland hvor hun deler hus og familie med en anden græsk hund

     

Smukke Daria var ekstra længe ventet, da flyselskabet aflyste "hendes" fly. Så stor var glæden da Daria, nu Dagmar, endelig satte poterne på dansk jord. Dagmar er bare flyttet ind, og har taget familien med storm, hun er alt hvad de håbede på og lidt til :-) Dagmar bor i Vedbæk, hvor hun udover de skønne steder i nærområdet, også har en kæmpe have, hvor familie og venners hunde kommer på legevisit.

 

Smukke Louisa er flyttet til Risskov, hvor hun skal dele sine nye forældre med en anden skøn hund, nemlig Hilda, som også er adopteret fra Grækenland.

     

Irma blev adopteret som hvalp, og så senere fundet påkørt på gaden. ZEH i Athen tog hende ind, og behandlede hende - hun kunne ikke gå i 3 uger. I løbet af de 3 uger fandt ZEH frem til hendes familie - men de ville ikke have hende igen :(

Nu har hun fået chancen igen og var heldig at blive adopteret ved den store adoptionsdag i Athen.

 

Søde Scarlet, der i sin tid blev fundet på gaden sammen med sine søskende, var også heldig at blive adopteret ved den store adoptionsdag i Athen.

     

Der var rift om lille Herkules, nu Ollie, samme dag som han blev fundet, så han fandt hurtigt sin egen familie. Han bor nu i Regstrup sammen med sin mor og to menneskesøskende. De er så heldige at dele have med flere andre familier, og en af dem har en græsk hund, som er blevet Ollies bedste ven.

 

Dejlige Teddy brugte tiden, mens han var til adoption, på at overbevise sin familie om, at de slet ikke kunne undvære ham, så han bliver hvor han er.

     

Skønne Miranda, er blevet adopteret af en familie, som i forvejen har en dejlig græker. Hun og Max er blevet rigtigt gode venner og om nogle måneder flytter de i et dejligt hus med have.

 

Lille bedårende Snowflake, nu Snøvsen, har fået sin helt egen familie. Hun nyder tilværelsen som forkælet enehund i Smørum. Snøvsen er så heldig, at der er flere små hunde i den nærmeste familie, som hun kan lege med.

     

Vi havde et opslag på Facebook med to små hvalpesøstre som var blevet konfiskeret fra en stofmisbruger der forsøgte at sælge dem på gaden. Dette er forbudt i Grækenland, og det blev helt sikkert de to tøsers held. Lilo valgte selv sin menneskebror hos plejefamilien, og de to er nu uadskillelige.

 

Flotte Big blev fundet på gaden og bragt til internatet som stor hvalp. Endelig, efter tre år på internatet - og præcis et år på vores hjemmeside - smilede lykken for alvor til den store godmodige bamse, og han er nu flyttet til Odense, hvor han og hans nye mor traver mange, lange ture. Allerede efter få dage kender han sit hjem og går målrettet ind ad døren. Held og lykke fremover du skønne fyr!

     

Lille Maluca blev fundet i bjergene, smidt af på et øde sted. Vi delte hendes historie på Facebook og heldigvis var der en skøn familie der så hende der og faldt pladask for hende. Maluca er gået fra forladt og uelsket til at være et højt skattet familiemedlem.

 

Skønne Nala er flyttet til sin egen familie hvor hun var længe ventet :)

Hun er faldet godt til i familien og hygger/leger med sin store danske hunde bror og familien er bare så glade for Nala.

 

     

Lille Rie fra Santorini er ikke længere til adoption, da en græsk familie har besluttet sig for at give hende et godt hjem.

 

Lille søde Bella er nu flyttet hjem til sin egen familie. Hende der førhen var lidt bange for mænd, er blevet sin fars lille skygge, hun følger ham overalt. Bella deler gerne farmand med mor og tre andre skønne små hunde, og der er rigelig plads til dem alle i både sofa og seng.

     

Manny, den smukke dreng, er en heldig hund, han skulle nemlig med på besøg hos en familie, som så inderligt ønskede sig en hund. Familien kunne ikke andet end blive godkendt, og det blev Manny også :) hvorfor han er nu flyttet til Hvidovre. Han nyder livet som forkælet enehund, og er blevet kæreste med "bedsteforældrenes" græske tæve.

 

Lille forsigtige Strawberry er flyttet til Vendsyssel. Hun bor nu langt ude på landet med sin mor og et par katte, og skal så godt som aldrig være alene mere. Hun kommer nemlig med sin mor overalt, også på job, hvor hun allerede er blevet gode venner med to andre hunde. Tillykke til Zikki, som er hendes nye navn.

     

Leroy blev dumpet på SAWA intenatet sammen med sin søster. Nu er han adopteret af en familie i Tyskland.

 

Mimi blev efterladt i sneen oppe nordpå i Grækenland, sammen med sin familie. Nu er hun adopteret i Athen.

     

Prince blev dumpet udenfor Lemnos internat i starten af december. Nu har han fået et trygt og godt hjem i Sverige.

 

Suzie - endnu en hund fra den hvalpefabrik vi tømte, er nu blevet adopteret af en familie i Athen.

     

Fantom som blev reddet fra en hvalpefabrik, er nu flyttet til Holland, hvor han nyder livet som familiehund.

 

Arli kom til Danmark som hvalp, men desværre var hans nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

     

Dejlige forsigtige Linus er startet på et nyt kapitel i sit liv. Han hedder nu Milo, har fået en græsk hundesøster Coco, og et par forældre der bare er så vilde med ham. Milo er godt på vej til at blive en glad og tryg hund, der elsker at komme på ture til skov og strand, og han har allerede fået flere hunde venner.

 

Skønne Orion er en meget heldig lille hund. Grundet hans usikkerhed, blev det vurderet, at han ikke skulle være enehund, og familien der har adopteret søster Olga, nu Cille, syntes der var plads og kærlighed til begge. Så Orion blev til Oliver og nyder livet i Sverige, hvor de to leger, putter og hygger sammen dagen lang.

     

Skønne Ira, som nu hedder Savy, er flyttet til Ørslev, hvor hun skal dele hjem og mor med to andre hunde, nemlig Milo en ældre hanhund på 17 år og græske Nora, som er ca. 4 år.

 

Lille bedårende Olga, nu Cille, drønede ind i sine forældres hjerter med lynets hast, så meget, at en udenlandstur blev aflyst til fordel for hende. Cille bor nu i Sverige, men vil komme med mor på arbejde i danmark. Tillykke til Jer.

     

Smukke Ida, nu Aura, med det blå øje, er ligesom søster Ivy blevet jyde. Hun har taget hele familien med storm, og nyder bare al den opmærksomhed man kan få, når man er forkælet enehund. Tillykke til Jer alle.

 

Skønne Ivy, nu Sansa, der blev fundet med sin søster Ida på en parkeringsplads, har fået sit eget hjem i Danmark. Hun er nu forkælet enehund, der nyder sin fars fulde opmærksomhed. Fremtiden byder på masser af udendørsaktiviteter, og hundeskoven er allerede et yndet mål. Tillykke til Jer begge, og tak for pasning af søster Ida.

     

Græske Majas familie ønskede en hund mere, og kiggede både på hjemmesiden og facebook, men den helt rigtige var der ikke. Lige indtil de fik dette billede af Max, så var valget nemt. Skønne Max, der blot var sat på gaden, bor nu på Fyn med sin familie, sin hundesøster Maja, katte og heste, og har vist sig at være den nemmeste og mest kærlige hund. Tillykke til Jer alle.

 

Den smukke mini schæfer Darling, nåede aldrig på hjemmesiden, førend der var en familie til hende. Molly som hun hedder nu, er blevet sønddrjyde, og er bare så dygtig en hund, der allerede har lært en masse ting, godt hjulpet på vej af familiens anden hund Nikki. De to hunde supplerer hinanden, og har også hilst på familiens heste ��og de har hvert et barn, som de putter hos om natten. Tillykke med hinanden.

     

Barbie blev fundet oppe i den nordlige del af Grækenland, syg af hjerteorm. Vi fik hende behandlet, og hun er nu helt frisk igen, og er flyttet til Danmark, hvor hun skal bo sammen med en ældre herre og katten Saga.
Da Barbie har været vandt til kat og til et roligt hjem, er hun faldet til med lynets hast.

 

 

Skønne Brandy blev fundet på en strand på Santorini og bragt til internatet SAWA.
Hendes danske familie fortæller, at Brandy stortrives sammen med familiens hund, heste og mennesker og hun er flyttet ind som om hun aldrig har skullet bo andre steder.

     

Vi blev kontaktet af en dejlig familie som havde mødt en af vores frivillige og derfor havde besluttet, at deres fremtidige hund skulle være fra Grækenland. Skønne Kira var lige det de søgte, så hun nåede aldrig på vores hjemmeside, før hun var adopteret.

 

Lille Milla blev fundet på gaden og i starten var hun frygtelig nervøs, men med tiden fik hun vænnet sig til, at der ikke var nogen der ville gøre hende fortræd. Millas nye familie er helt indstillet på, at hun skal introduceres langsomt til alle de nye indtryk i Danmark.

     

Søde, rolige Candy fra Santorini, er blevet adopteret af en familie i Sverige med to andre hunde, så Candy får en dejlig stor familie :)

 

 

Greta der blev dumpet sammen med sin bror på gaden, er nu på vej til sin forevigt-familie i Tyskland.

     

Søde Mormor, der var ca. 8 år gammel da hun blev reddet fra en hvalpefabrik og kom med i vores plejeprogram, har nu endelig fundet lykken i armene på sin nye mor, som så inderligt havde savnet en ven efter hun mistede sin gamle hund.

Læs på historien på Facebook

 

Perseus, der blev fundet på gaden med sin søster, er blevet jyde. Han nyder nu livet hos en dyreglad familie, som også har en dejlig Grand Danois hvalp, Frode, som straks viste hjemmet frem for den lille fyr. De to har utrolig megen glæde af hinanden, de leger og fjoller, og skal snart få væltet huset <3 Perseus er bare flyttet ind, og har taget hele familien med storm.

     

Skønne Mara, der desværre måtte omplaceres, har fundet sin drømmefamilie. Hun har fået både en menneskesøster, Emma og en hundesøster Lily. Mor arbejder i hjemmet, så der er altid nogen i huset. Tillykke til Jer alle.

 

Melina, der blev smidt på gaden som lille hvalp, har nu fået sin egen familie i Sverige.

     

Så er lille Carrie på vej til sit nye hjem i Sverige, hvor hun skal bo i nærheden af sin mor Vanilla.

 

Rupert (til venstre) er blevet Københavner og nu blevet del af en hundeelskende familie, der allerede har græsk hund, og med sådan en duo skal Rupert nok få et fantastisk hundeliv

     

Det var kærlighed for første øjeblik, da Remy (til højre) dukkede op til adoption, og hun er flyttet hjem til sin familie i Holbæk, hvor sjov, ballade og masser af kærlighed venter.

 

Søde Demmy er flyttet til Hvidovre, hvor hun sammen med sin nye mor med garanti går mange dejlige oplevelser og gåture i møde.

     

Skønne lille Bluebell vandt hurtigt sin plejemors hjerte. Så fra at være forladt på gaden, er hun kommet til et hjem med masser af tid og overskud til en lille forsigtig hunde pige. Hun deler sin mor med en hunde søster, en dejlig Toller, som er rigtig god til at vise Bluebell, hvordan man opfører sig, som forkælet dansk hund.

 

Charlotte, nu Bella, som blev fundet med sin mor og søstre på Lemnos, er flyttet til Als. Her nyder hun livet og sin nye familie, som udover mor også tæller hundesøster Soffy og en kanin. Kaninen, som er meget større end Bella, fik først en gø hilsen, men nu er der ingen problemer med at være sammen. Soffy og Bella er meget glade for hinanden, og storesøster har vist, at køkkenbordet er bedste udkigspost, og sofa og seng er også indtaget med største selvfølge.

     

Smukke Adromeda, nu Effie , som er søster til Peseus, nåede slet ikke på hjemmesiden, men blev spottet af sin mor på Facebook. Effie bor nu i Fårevejle, har fået en hundesøster, Lilly, og er bare flyttet ind og har taget dem alle med storm. Hun putter i sengen, kommer på dejlige gåture både på heden og på stranden. Tillykke til jer alle.

 

Skønne Samantha er en del af Vanilla-hvalpene som blev fundet, sammen med deres mor ude i bjergene på øen Lemnos. Den skønne lille pige er flyttet til Danmark til et ungt par og her lærer hun endelig at være en del af en familie i trygge omgivelser.

     

Bouklas blev fundet alene på gaden som lille hvalp. Heldigvis blev han taget med til internatet på Lemnos. Her var han bare en rigtig glad lille bandit og der gik ikke længe før en lokal familie faldt fuldstændig for Bouklas' charme, så han bliver boende på sin fødeø.

 

Skønne Pepito måtte vente i over et år, inden der var en familie der faldt for ham, men mon ikke et skønt hundeliv i Ebeltoft, kan kompensere for ventetiden. Han bor nu hos et sødt par, som er vilde med ham, han har adgang til en stor have og får masser af gode ture til både skov og strand.

     

Ludvig - den skønne lille spradebasse, blev fundet helt alene på gaden på Santorini og han flyttede ind på internatet SAWA.
Heldigvis skulle der kun ét kig på hans frække fjæs og så var hans familie i Danmark helt sikre på, at han skulle være deres.
Ludvig er flyttet til Sorø, hvor han nyder at være blevet husets midtpunkt.

 

Oscar, der blev efterladt på gaden i Grækenland, skal aldrig være alene mere. Han har vundet i lotteriet hos en familie i Jylland, hvor far ikke arbejder så meget, og har fået en lille hunde-storesøster i Berta på 6 år. Oscar skal gå til træning, og er det ikke nok for spirevippen, er der både børnebørn og hunde og lege med. Tillykke til Jer alle.

     

Smukke Tzako, som nu hedder Felix, er blevet sønderjyde. Han har fundet sin helt egen familie, med far, mor og børn, som alle er helt vilde med ham, så han skal aldrig mangle noget mere.

 

Den glade gadedreng Dennis, er blevet adopteret af en familie i Holland.

     

Dejlige Joey, der som hvalp blev indleveret på internatet på Santorini af nogle turister, skal nu helt til USA, hvor en familie er faldet for ham :)

 

Drew og Demy blev fundet i en affaldscontainer, da de var små hvalpe. Siden stod de til adoption bl.a. på vores hjemmeside i næsten 1½ år. Men nu er det endelig lykkedes: De er begge adopteret til Holland. FANTASTISK!

     

Jones, der blev dumpet på gaden sammen med bl.a. Jackie, er også adopteret i Grækenland.

 

Den kære Jackie der blev dumpet på gaden, er nu adopteret i Grækenland.

     

Lille Rosa - hun sad i 1 år på internatet i Xanthi og ventede på en familie. Nu er hun kommet til Danmark, hvor hun styrer sin græske 4-benede bror med hård pote, men allerede er elsket af hele familien.

 

Emilia blev fundet på gaden i Karditsa, alt for tynd og tryglende for opmærksomhed. Hun blev taget ind og fik varme og mad. Nu har hun fundet sit helt eget hjem i Danmark og skal aldrig nogensinde mere være alene eller sulten.

     

Skønne lille Rania er en af de mange der blev reddet ud af hvalpefabrikken kort før jul, 2016.
Hun kom til Danmark som en af de første og kom i pleje hos en af vore trofaste plejefamilier. Det kom dog bag på plejefamilien, at Rania er sådan en hjerteknuser og der gik ikke længe før de besluttede, at Rania ikke skulle flytte igen.

 

Pigerne på internatet på Lemnos fik besked om, at de havde nøjagtig en time til at hente Daisy, da hun jagtede en flok høns.
På internatet ventede hun tålmodigt i to år på at finde sin helt egen familie. Daisy har nu skiftet internatet ud med Nørrebro hvor hun stortrives med sin nye familie.

     

Skønne lille Hailey kom til Danmark på et afbud. Den hund som hendes familie havde kigget på, havde fundet et hjem i Grækenland og det blev Haileys lykke. Hendes nye familie er rigtig glade for hende og hun nyder livet i Kbh S :).

 

Lille, blide Blossom blev dumpet, sikkert fordi hun ikke egnede sig til at være jagthund.
En familie som allerede har stiftet bekendtskab med de græske hunde, ønskede sig en mild hund som kunne holde deres græker Hubert ved selskab, uden at være for vild, da han er en ældre herre med trætte hofter.
Blossoms indflytning er gået over al forventning og Hubert og lille danske Buller er rigtig glade for hende.

     

"Chokoladefamilien" er ikke længere til adoption, da det viste sig at de manglede meget socialisering, før de ville være adoptionsegnede...

 

Søde Melina er blevet adopteret af sin plejefamilie.

     

Skønne, sociale Freeway, der blev fundet ved en hovedvej efter hans ejer havde efterladt ham og var rejst bort - har nu fået en rigtig familie i Tyskland, som ikke bare rejser bort fra ham ...

 

Lille Tristan, der blev fundet smidt ud med skraldet i en container sammen med sin søster, har nu fået en familie i Grækenland.

     

Dolly, der blev fundet sammen med sin søster Danai på gaden, har nu fået en familie i Sverige :)

 

Der var rift om lille Rosy, der endte med at blive adopteret af en familie i Grækenland.

     

Lille bedårende Heidi, tog familien med storm. Hun bor nu i Nordjylland, hvor hun er forkælet enehund hos en familie med store børn.

 

Skønne Danai, der blev fundet med sin søster Dolly på gaden, er flyttet til Stubbekøbing. Thilde, som hun hedder nu, er en heldig hund, hun har fået 2 dejlige legekammerater i sine græske hundebrødre, Teddy og Robin og en familie som er vilde med hende

     

Pepitas ejer har selv fundet et hjem til hende i Athen.

 

Skønne Bobbo er en meget heldig hund. Efter at have været i pleje næsten 1 år, kan familien slet ikke undvære ham. Så Bobbo bliver i Ishøj.

     

Lille skønne Gonzales, kaldet Gonzo, der desværre måtte omplaceres, fordi han blev ganske ulykkelig når han var alene hjemme, er nu flyttet til Frederiksværk. Her deler han sine forældre med med flere hunde, både danske og græske, men det allerbedste er nu hans menneskesøster Ida <3

 

Søde Honey er nu flyttet til Solrød Strand, hvor hun skal være forkælet enehund med flere generationer på matriklen, således at hun næsten aldrig skal være alene hjemme, og kommer til at nyde mange gode gåture.

     

Lille kærlige Pedro, som kommer fra en hvalpefabrik i Athen, har vundet i lotteriet. Han skulle ikke bruge mange øjeblikke på at charmere sig ind på sin nye mor og hendes to andre græske hunde, Dolly og Snubbe. Pedro nu Viktor, er blevet Stevns-bo og nyder livet med de nye legekammerater.

 

Lille Layla, der blev fundet vandrende alene på gaden, har fået tilbudt et hjem i Grækenland.

     
Se flere skæbner