Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 21. december 2014

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

SONNY (hanhvalp) RESERVERET

Sted: Stubbekøbing

Alder: Ca. 3 måneder gammel, 28 cm høj og vejer 7,5 kg (ultimo oktober 2014)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Sonny & Cher blev sat af på internatet.

Beskrivelse

Sonny er en glad og fræk lille humørbombe. Han skal lige se nye mennesker an, men der går kun få sekunder så er de accepterede. Han er meget kontaktsøgende og vil gerne være hvor plejemor er. Selvom han er lille, kan han sagtens selv komme op og putte i sofaen, og han sover gerne i ske med kattene.


       
 

CHER (tævehvalp)

Sted: Odense

Alder: Ca. 3 måneder gammel, vejer ca. 4 kilo (ultimo august 2014)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Sonny & Cher blev sat af på internatet.

Beskrivelse

Charmerende Cher er en sjov lille pølsehund med sølvblå øjne og en herlig personlighed.

Cher er meget tillidsfuld og vil gerne være der hvor plejemor er. Hun kan være alene hjemme sammen med plejemors egne hunde og hun er meget kærlig, social og kontaktsøgende.

 
 
 

KOULA (hunhvalp)

Sted: i pleje i Frederiksværk

Alder: 3½ måned (ultimo september 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Hele kuldet blev fundet i bjergene sammen med deres mor Voula. Koulas søskende er adopteret.

Beskrivelse

Plejefamilien fortæller om Koula, at hun er en rigtig krudtugle, men elsker også at putte. Hun leger både med de store og små hunde vi har, katte har hun også mødt, kan også lide at gå tur, hun er bare noget af det sødeste.

 
 

UNGHUNDE

CHILI (tæve)

Sted: I pleje i Stubbekøbing

Alder: Ca. 7 måneder gammel (primo december 2014)

Kontaktperson Merete

Baggrund

Chili blev fundet med alle sine søskende i bjergene. Alle Chilis søskende er adopteret her i Danmark.

Beskrivelse

Chili er bare så kærlig - kontaktsøgende - lalleglad - legesyg. Er god med alle kattene, selv lille O'Malley på ca. 1 kg. er hun blid overfor. Alle de andre hunde i flokken kommer hun også godt ud af det med og hvis ikke det var fordi flokken var stor nok, blev Chili hos plejefamilien.

Hun er måske ikke egnet til lejlighed, da hun har lyd på, overfor ukendte lyde, og kan godt sætte gang i hele flokken. En lækker lille hvalpepige.

 

DAISY (tæve) steriliseret

Sted: 4340 Tølløse

Alder: Ca. 1½ år (primo december 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Daisy blev købt af en familie i Athen som hvalp, men de tabte hurtigt interessen for hende, så hun endte med at sidde alene på en altan hele dagen, indtil vi fik lov til at tage hende..

Beskrivelse

Daisy er en rigtig glad og kærlig lille bulldozer, som kræver man er vant til racen, og er klar til at træne almindelig lydigshed, da hun ellers tromler en ned i sin glæde og kærlighed, og derfor egner hun sig ikke til børnefamilier pt..

Hun er simpelthen bare sådan en lalleglad lille hund, der elsker at lege og komme med alle vegne og som ikke er bange for nogen eller noget.

Hun bor sammen med andre hunde, katte, heste og høns og vil bare meget gerne lege med dem alle sammen :-)

Daisy er når hun altså ikke leger, en lille puttefis der elsker at ligge tæt og helst oven på én.

 

KANELLO (han)

Sted: 6100 Haderslev

Alder: Ca. 6 måneder, vejer ca. 7 kilo (primo november 2014)

Kontaktperson Merete

Baggrund

Kanello gik rundt midt i trafikken i Thira på Santorini i slutningen af sæsonen, så han er sikker blevet efterladt af en familie :(

Plejefamiliens beskrivelse

Kanello er er frisk og livsglad lille fyr. Han elsker at lege med familiens anden plejehund, men også at ligge og blive nusset og forkælet.

Kort tid efter, at han var kommet til Danmark var huset fuld af fødselsdagsgæster. Kanello var glad og ville bare snakke med alle gæsterne, han elskede dem alle sammen.

Han er så godt som renlig, har lært "sit" og går pænt i snor.

Større hunde er han lidt betænkelig ved - han er selv på størrelse med en Jack Russel, dog lidt mere robust.
Katte har han ikke mødt, men plejefamiliens kaniner (i bur) siger han ikke noget til.

 

AMIRA (tæve) steriliseret

Sted: 8900 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amira og Amir er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

       
 

AMIR (han) kastreret

Sted: 8900 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amir og Amira er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

 
 

FREDDO (han) kastreret

Sted: I pleje 8940 Randers

Alder: Ca. 11 måneder gammel, vejer ca. 20 kilo (medio november 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Freddo blev fundet efterladt foran et supermarked alene og sulten. En dansk familie, bosat i Grækenland, opdagede ham, da et par drenge nærmest brugte ham som en fodbold i deres spil. Det kunne de ikke holde ud at se på og tog ham tilbage til deres sommerhus - Freddo blev adopteret af en familie, som alligevel ikke mente de havde overskuddet til at have en ung hund i huset.

Plejefamiliens beskrivelse

Freddo er en dejlig og super glad hanhund, som kommer fint ud af det med alle hunde og han elsker mennesker. Han er aktiv, legesyg, tillidsfuld og virker utroligt lærenem og lydig, så han vil sikkert egne sig fint til at træne enten rally eller agility..

Han er helt renlig, går pænt i snor og kan gå uden, hvor der ikke er trafik, han deler gerne madskål med vores andre hunde...

Freddo har brug for et hjem, hvor han vil blive aktiveret både fysisk og psykisk, da han er meget energisk. En indhegnet have og en anden legesyg hund, vil være hans drømmehjem, men en aktiv familie med tiden til ham, vil også være et godt match...


 

NORA (tæve) neutraliseret

Sted: 4340 Tølløse

Alder: Ca. 17 måneder gammel, vejer ca. 17 kilo (ultimo august 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Nora blev smidt af ved en skole som hvalp, sammen med sine 5 søskende. Søde mennesker ringede heldigvis til vores kontakt, som tog dem til sig.

Hun blev efter noget tid adopteret i Grækenland, men det gik desværre ikke så godt, for hendes nye ejer lod hende gå løs, og en dag blev der skudt i nærheden og Nora blev så bange, at hun stak af.

Det tog lidt over 2 måneder før hun blev fundet og fanget igen.

Beskrivelse

Nora har brug for en helt speciel familie, som har forståelse, kærlighed, tålmodighed og ro nok til hende, for hun kræver lige lidt ekstra, da de mange svigt og tiden alene på gaden har gjort hende utryg ved os mennesker. Hun bor nu sammen med andre hunde, katte, høns og heste uden problemer.

Nora er renlig, vil gerne med ud at køre i bil, kan være alene hjemme uden at lave "ulykker" og går pænt i snor. Nora skal "bare" lære at mennesker ikke er farlige, så derfor skal hendes nye familie være indforstået med, at dette kan tage sin tid, og at hun nok ikke bliver en hund, der springer i favnen på alt og alle - men hun er det hele værd :-)

Hun er simpelthen så sød og kærlig :-)


 

CELINE (tæve)

Sted: 4571 Grevinge (Holbæk)

Alder: Ca. 7 måneder gammel, vejer ca. 7 kilo (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Celine blev sat af ved internatet på Santorini sammen med sin søster Quinta.

Plejemors beskrivelse

Celine (Sisse) bor sammen med andre hunde og katte og bruger meget tid på at lege med de andre hunde.

Hun er en lille vimmergøj, som helst skal være tæt på en, på skødet eller imellem ens ben, så man er ved at falde over hende, gør ingen forskel, bare der er kontakt :-)

Gæster bliver modtaget med glæde og masser af møsser.

Celine er renlig og kommer styrtende ved indkald, og er i det hele taget en meget sød, kærlig og nem hund, som bare er flyttet ind her uden problemer. Celine er en super skøn hund, som vil egne sig fortrinligt til agility, hun er en hurtig og vims lille hund som vil elske en masse aktivering af både hjerne og krop. Celine ville være lykkeligst i en familie med en anden hund, da hun hygger med deres plejefamiliens andre hunde hele tiden.

 


 

VOKSNE HUNDE

MOLLY (tæve) steriliseret

Sted: Privat pleje i Næstved

Alder: Ca. 4-5 år gammel, vejer ca 8 kilo (primo december 2014)

Kontaktperson June

Baggrund
Molly blev fundet på gaden af en ung mand som tog hende ind, men han kunne desværre ikke beholde hende, og da han ikke kunne finde et hjem, så bad han pigerne i Ilioupolis om hjælp..

Plejefamiliens beskrivelse

Molly er en meget kærlig sjov lille hund, som bare er glad for alle, mennesker og dyr, og hun minder mest af alt om en Greek Kokoni også af sind. Hun er en glad og kærlig lille hundepige, som elsker at nusse, og katte er ikke noget problem.

 

MELINA (tæve)

Sted: I pleje i Næstved

Alder: Ca. 3 år, vejer 7,7 kilo (ultimo november 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Melinas familie søger af personlige årsager en ny familie til Melina.

Plejefamiliens beskrivelse

Melina er jordens største kælepot, en rigtig følgesvend. Hun elsker at blive nusset og friseret. En ægte græker, som er sikker på, at både seng og sofa er skabt til hende. Hun gør sjældent.

Hun er glad for leg og gåture, og går rigtig fint i snor.

Hun kaster sig på ryggen for enhver der vil nusse hende på maven, og stopper personen med at nusse hende, kan det jo være at det hjælper hvis hun kaster sig på ryggen OVENPÅ personens fødder.

Melinas drømmehjem vil være et sted uden andre dyr og mindre børn.


 

EMMA (tæve) steriliseret

Sted: 4750 Lundby

Alder: Ca. 2-3 år, vejer 20 kilo (ultimo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Emma kommer oprindeligt fra Evia hvor hun boede på gaden, sammen med sine hvalpe. En af hvalpene blev brutalt slået ihjel af en restaurant ejer, så Emma blev samlet op, sammen med de 2 resterende hvalpe, der begge har fået hjem i Athen.

Plejefamiliens beskrivelse

Emma vil være den perfekte familiehund, til familien som ønsker en hund der er over hvalpestadiet, og som måske gerne vil gå til "Familiehundetræning".

Hun kan være alene hjemme (med andre hunde) og hun kan med katte.

Hun er renlig, går fint i snor, hun hilser pænt på hunde vi møder på ture og har et rigtigt godt hundesprog. Hun kan basal lydighed og vil gerne lære.

Sommerhus - båd eller camping, Emma vil elske det.


 

IRAKLIO (han) kastreret

Sted: 4000 Roskilde

Alder: Ca. 2 år, vejer 6 kilo (primo september 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Iraklio blev fundet alene på gaden....

Plejefamiliens beskrivelse

Iraklio er en fantastisk unik og sjov lille hund. Han er så sød, mild, og kærlig. Han virker ikke til at have men af en svær start i Grækenland.

Trives rigtig fint omkring børn og andre hunde, katte har ikke hans store interesse.

Han er renlig, sover natten igennem, går fint i snor og kan være alene hjemme uden problemer. I det hele taget en meget nem lille hund.

Vil klart anbefale at han får et hjem med lidt større børn og gerne en anden hund.

 

OSCAR (han) kastreret

Sted: København

Alder: Ca. 3-4 år gammel

Kontaktperson Mona

Baggrund

Oscar blev fundet af en turist i Grækenland, hvor han havde været bundet til et træ uden væske og føde i lang tid og derfor var i kritisk tilstand. Han kom til Danmark i 2011.

Beskrivelse

Oscar er en lille pølseformet charmetrold. Hengiven, meget kontaktsøgende og energisk. Han vil, modsat nogle hunde, gerne have øjenkontakt som han aktivt søger. Han sover helst helt tæt op af een. Han elsker at blive nusset på maven i sofaen om aftenen, her kan han ligge i timevis, bare han har kropslig kontakt til sin ejer eller kan fornemme, at man er tæt på. Især når mørket falder på, nyder han at være tæt på mennesker.
Han holder af at snuse efter spor. Og at køre i ladcykel, hvor han står forrest fremme og kigger ud.

En ejer eller familie evt. med store børn, som kan se sig selv gå spor med ham eller lange ture for at give ham mulighed for at bruge snuden, vil formentlig egne sig bedst som familie for Oscar. Oscars nye ejer skal have god tid i det daglige til lange ture og have omgivelserne til lange ture. Han vil formentlig egne sig bedst til en ejer, som før har haft hund, grundet sit stædige sind (kendetegn ved beagle). Da Oscar er vant til at bo sammen med en ældre tæve er han sjældent alene. Derfor vil han formentlig bedst egne sig til en familie/en ejer, som er meget hjemme, evt. arbejder hjemme eller har hund i forvejen, som har brug for selsskab.

Oscar har tydelige jagttendenser og kan muligvis trænes op til jagt. Han er meget aktiv udendøre og meget rolig indendøre. Han er vant til at sove i sengen men er blevet trænet de par sidste måneder i at sove i stuen istedet, sammen med den store tæve, han bor med til daglig. Han er formentlig en beagleblanding eller ren beagle - det man kalder en sort beagle. Lille pølseformet krop, lange brede ører, brune øjne og meget lodne brede nuttede forpoter.

Socialisering: Han leger gerne energiske lege med de hunde han møder på sin vej og med den store tæve på 6 år som han går sammen med til daglig. Oscar er til adoption da han på grund af familieforøgelse ikke vil kunne få den opmærksomhed, stimulation og motion han fortjener. Nuværende ejer tilbyder meget gerne at være behjælpelig med: Råd, vejledning og pasning af og til i ferier eller weekender. Han har boet hos nuv. ejer siden 2011.

 

BOB (han) kastreret RESERVERET

Sted: København

Alder: Ca. 3 år

Kontaktperson Iben

Baggrund

...

Plejefamiliens beskrivelse

Bob er en herlig Shih Tzu blanding med det mest charmerende underbid. Bob er en meget kærlig hund som elsker at lege med sit legetøj, men han vil også rigtig gerne putte i arm og er i det hele taget meget kontaktsøgende.

Bob kan være alene hjemme og er renlig. Når han går tur kan han godt trække i linen i starten, men det går over efter nogle minutter. Plejefamilien arbejder på, at lære Bob at gå pænt.

 

QUINTA (tæve) RESERVERET

Sted:

Alder: Ca. 7 måneder gammel, vejer ca. 7 kilo (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Quinta blev sat af ved internatet sammen med sin søster Celine, der nu er i Danmark

Plejefamiliens beskrivelse

Lille og utrolig nem hundepige, som er trådt ind i vores familie, som om hun altid har været her.

Der er fuld fart over feltet, men hun er samtidig også meget rolig - hun er en hund i balance, som elsker at blive nusset og ligge i arm og så er hun glad for mad.

Hun sluger lidt sin mad, nok fordi hun har været vant til, at man skulle holde sig til, hvis man ville have noget. Vi lader hende ofte søge efter maden på græsplanen.

Hun er ikke så god til at gå i snor, men hun er utrolig lærenem, så det skal hun nok hurtig få lært - man kommer langt med en godbid i lommen.

Hun er én af de nemmeste plejehunde vi har haft - hun er bare så skøn og dejlig.

OPDATERING:

Blot en lille hilse fra Quinta. Hun trives og har det godt. Hun er helt renlig, og selvom hun stadig trækker, når vi går tur, så er det mest i starten, når vi har gået lidt, kommer der ro på. Hun er stadig meget fjollet, når der er mad, men gode faste rutiner gør, at hun nu sidder pænt og venter. Hun bliver også utrolig glad, når der kommer gæster, hun ved næsten ikke, hvor hun skal gøre af sig selv. Hun kan lege i timevis med vores egen hund og andre hunde, vi har på besøg. Hun kæmper meget om vores opmærksomhed, når der er andre hunde (også vores egen) i nærheden, men når man har hende på 2-mandshånd, hviler hun mere i sig selv og er helt rolig. Hun ELSKER at komme op på skødet og sniger sig også gerne indimellem op til børnene i sofaen/sengen. Hun er utrolig lærenem, så hvis man gider træne med hende, så kommer resultaterne hurtigt.

Hun er lidt af en udbryder-dronning og kan nemt springe over en låge, selvom hun er lille - vi har gået vores hegn efter mange gange, så nu håber vi den er der :-)

Jeg kan godt se hende som ene hund - hun er glad for alle hunde, men hun kæmper for at få hele opmærksomheden, og snapper kærligt efter vores hund (hun kender godt sin plads), men "besøgshunde" bliver der knurret ad, hvis hun er kommet først på skødet.

Quinta er en utrolig dejlig og skøn lille hundepige, som har mange gode "ansigts-udtryk", hun er meget opmærksom, man får altid en kongemodtagelse, når man kommer hjem og er hun en rigtig kælepotte. Lidt mærkeligt at der slet ikke er nogen, der har fået øje på hende.


 

CRUSOE (han) kastreret

Sted: I pleje 8940 Randers

Alder: Ca. 2½ år, vejer ca. 23 kilo (medio november 2014)

Kontaktperson June

Baggrund

Crusoe blev afleveret på internatet som hvalp med 2 andre søskende, som er adopteret for længst, Crusoes far er en Basset Hound, deraf den lange krop..

Plejefamiliens beskrivelse

Crusoe er en helt fantastisk hund, som man ikke kan sige noget negativt om.

Han er lidt forsigtig, men efter et par uger, er han nu en del af vores store hundeflok, helt uden problemer.

Han har været renlig fra første dag, går pænt i snor, kan også gå uden snor og kommer næsten hver gang, ved indkald, han enes fint med de andre hunde om både mad, kødben og tyggeting.

Han er rigtig god med børn og virker ikke interesseret i vores katte...

Crusoe vil gerne til et hjem, hvor der er en anden hund, eller et hjem hvor han ikke skal være for meget alene, da han stadig ikke er og nok aldrig bliver verdens modigste hund...

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

MAUI (tæve)

Sted: I pleje

Alder: Ca. 6 år, vægt ca.18 kg, højde ca. 50 cm (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Mauis familien er flyttet til København, og Maui trives ikke med at bo hvor der er så meget uro, så familien ønsker derfor, at hun kommer til en familie der bor mere fredeligt..

Plejefamiliens beskrivelse

Maui er ikke særlig god til fremmede mennesker, og søger derfor rolig ejer/familie (uden små børn) med massere af plads.

Maui er ikke ellers en vanskelig hund, men bliver det når man bor i en lille lejlighed i KBH, for så kommer det rigtig til udtryk at hun er meget bange for fremmede.

Hun kan sagtens vænne sig til et nyt menneske, men man skal være forberedt på at det tager nogle dage, samt en masse lækkerier at vinde hendes tillid.

Men har man først vundet hendes hjerte kvitterer hun med ubetinget kærlighed, venskab og dejligt selskab. Hun er, i trygge rammer, en MEGET rolig hund. Ligger bare og slapper af.

Vi er overbevist om at de problemer min kæreste og jeg oplever ved Maui, slet ikke ville komme til udtryk hvis hun boede på landet med masser af plads omkring sig, og evt. kunne løbe frit rundt.

Vi håber virkelig at den rette ejer, som er klar til at give Maui et skønt og mere ubekymret liv, dukker op herinde en dag:-)

Se flere billeder af Maui på Hundegalleriet

 

KATTE

ingen pt.