Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 26. juni 2016

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

 

 

 

UNGHUNDE

ROXY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Dragør

Alder: 1-2 år, vejer ca. 7 kilo (ultimo maj 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Roxy blev fundet efter hun var blevet sat af på gaden.

Beskrivelse

Roxy har nu været i pleje i Danmark i 14 dage og plejefamilien har lært hende af kende.

De fortæller at Roxy er en aktiv, utrolig glad og kærlig lille hund, der elsker at putte i arm og blive kælet en rigtig lille livsnyder med interesse for badeture og mad. Hun går fint i spænd og leger godt m. Familiens egne to hunde.

På dagens gåture, kommer Roxy fint v. Indkald. Der øves nu på sit og at gå pænt i snor.

 

HONEY (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 7 måneder, vejer 7,2 kilo, ca. 40 cm høj(primo november 2015)

Kontaktperson Linda

Baggrund

 

Plejefamiliens beskrivelse

Honey er noget usikker/bange i nye omgivelser og når hun møder nye mennesker og andre hunde, men det går hurtigt over, og så er der ellers fart over feltet og der bliver leget til den store Guldmedalje :-) om det er fangeleg i haven eller "slåskamp" i seng og sofa så er Honey parat :-)

Hun deler gerne mad og tygge ting med mine andre hunde og er i det hele taget en ualmindelig mild, glad og god hundepige, som bare lige skal lære, at nu er der ikke længere nogen der vil gøre hende noget ondt.

Her bor hun sammen med 5 andre hunde, 3 katte, høns, ænder og heste.​

Film med Honey

 

MELINA (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 9 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Melina blev fundet på øen Limnos, sammen med sin mor og søskende.

Plejefamiliens beskrivelse

Første gang jeg mødte Melina, kunne jeg ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bange. Dette har så ændret sig, så nu følger hun mig overalt, ligger tæt når vi skal sove og giver gerne mange møsser ud, især når hun opdager, at nu er jeg næsten vågen :-)

Hun er også begyndt at lege med sit legetøj og bider gerne i sko m.m lige præcis som en unghund skal :-)

Melina har ændret sig rigtig meget, men hun er stadig en lille skrøbelig hund, som nemt bliver bange og utryg ved nye ting og mennesker, dette vil helt sikkert blive bedre med tiden, men det betyder at hun skal ud til et hjem i rolige omgivelser og med anden hund, da hun støtter sig rigtig meget op af mine.

Melina bor pt. sammen med andre hunde, katte, høns og heste og vil mægtig gerne lege med kattene og hønsene :-)

 

VOKSNE HUNDE

ARLI (han)

Sted: Hos sin familie i Vejen

Alder: Ca. 3½ år, vejer ca. 18 kilo (medio juni 2016)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Arli kom til Danmark som hvalp, men desværre har hans familie af personlige årsager været nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

Familiens beskrivelse

Arli er en sød og kærlig hund der elsker opmærksomhed. Han er god med børn og andre hunde.

Arli er en meget aktiv hund, så han vil foretrække en familie med tid til hundetræning, da han er en intelligent hund som gerne vil lære en masse.

Han er god til at gå i snor, men kan ikke gå uden, medmindre det er i indhegnede områder, da han er så nysgerrig at han ikke lige kommer ved indkald.

Det perfekte hjem for Arli vil være et med en anden hund, og gerne en have at boltre sig i.

 

FREEDOM (han) kastreret

Sted: I pleje i Regstrup

Alder: Ca. 4 år, vejer 7 kilo (primo juni 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Freedom blev fundet alene på gaden i Athen.

Beskrivelse

Freedom, som bliver kaldt Charlie hos plejefamilien, er den mest kærlige lille hund . Han kan med alle, elsker mennesker og andre hunde og katte. Charlie er lærenem, og er godt i gang med at lære, at gå pænt i snor.
Charlies kommende familie, skal være indstillet på, at der er en del pelspleje - han har både været i bad og blevet føntørret helt uden problemer.
Charlie kan godt være alene hjemme uden at lave ulykker, men har dog selskab af både hund og kat.

Plejefamilien siger, at den familie som får Charlie, er de heldigste i hele verden.

 

SOFIE (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Viborg

Alder: Ca. 2 år, vejer 15 kilo (ultimo april 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Sofie blev fundet på gaden fuld af flåter og i løbetid...

Beskrivelse

Sofie er en sød og lidt genert hundepige - men hun tør op når først hun kender folk.

Hun har ingen problemer i forhold til andre hunde.

 

FOXY (tæve) RESERVERET

Sted: ...

Alder: Ca. 2 år, vejer 6 kilo (medio maj 2016)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Foxy blev fundet på gaden.

Beskrivelse

En meget sød og social lille tæve, som er god med alle hundene på internatet, store som små.
Hun er meget glad for mennesker, og en charmerende lille hund med de skønneste små kommodeben.

 

 

BEMÆRK:
Da vi yder et ekstra bidrag til SAWA internatet på Santorini, og det ydermere er væsentligt dyrere at transportere hunde fra øerne end fra Athen, er adoptionsprisen for hunde fra SAWA en smule højere.
Læs mere på siden Praktisk Information.

 

LOUIS (han) kastreret

Sted: I pleje i Herfølge

Alder: Ca. 4 år, vejer 5.2 kg (ultimo maj 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Louis blev fundet på gaden, og vi troede egentlig at nogen savnede ham, men desværre var det ikke tilfældet, så derfor er han nu til adoption.

Plejefamiliens beskrivelse

Louis er den sødeste og gladeste lille fætter. Han er meget social overfor både mennesker og andre hunde af begge køn, dog muligvis ikke god med katte.

Han er renlig og kan være alene hjemme med vores hunde. Han er en puttegøj med både os og vores hunde. Han er nysgerrig, og vi har ikke observeret at han er bange for noget, men han er dog ikke ubetinget glad for mindre børn.

Han elsker sine daglige gå-ture, at snuse rundt i haven og er ikke meget gøende. Han virker meget lærenem og der er vist en lille ”cirkushund” gemt i ham :)

Der må påregnes nogen pelspleje. Det er en stor, stor fornøjelse at have ham i huset!.

 

BOBBO (han) kastreret

Sted: I pleje i Ishøj

Alder: Ca. 2½ år (ultimo april 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Bobbo kom til Danmark i januar 2016, men desværre har hans familie af personlige årsager været nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

Plejefamiliens beskrivelse

Bobbo er en glad og aktiv lille fyr. Han går godt i spænd med plejefamiliens to andre hunde, og er også ved at vænne sig til deres katte.

Han er sprængfyldt med energi, så han vil foretrække en familie med tid til hundetræning og evt. agility. Han er intelligent og vil gerne lære en masse.

Bobbo kan være alene hjemme med andre hunde.

Det perfekte hjem for Bobbo vil være et med anden hund og gerne en have de kan boltre sig i, da han er meget legesyg.

 

BUSTI (han)

Sted: København

Alder: 3 år

Busti er en glad og kvik lille papillon på 3 år her fra Danmark, som har fået lov at søge nyt hjem her gennem Græske Hundes side.

Busti er meget lærenem og ville elske at gå til træning med sin nye familie, f.eks. agility. Busti skal aktiveres både fysisk og mentalt hver dag og har brug for lange gåture.

Til trods for Bustis unge alder, har han allerede haft 5 forskellige hjem, hvor af det ene var ved en børnefamilie, hvor han desværre ikke blev behandlet for godt. Det kræver noget tid at vinde Bustis tillid men når man så har den, får man til gengæld den sødeste og kærligste lille hund, der elsker at nusse og kæle og som gerne vil sove i sengen med en.

Buster har et tæppe, som er hans "sutteklud". Hvis Busti begynder at humpe tæppet for meget, er det en tydelig indikator for, at han er stresset. Det er vigtigt for Busti, at have tæppet i sin nærhed, det skal med i bilen og det skal med ind i soveværelset, når vi skal sove.

Busti kan godt køre i bil, men det kræver, at han får en kvart køresygetablet godt en time inden man skal afsted, da han ellers kaster op. Busti er bange for trapper, og skal bæres op og ned af trapper. Det ligger meget dybt i ham, og det vil kræve noget træning, at lære ham til at gå på trapper.

Busti kræver noget tålmodighed i forhold til pelspleje. Han er meget bange for at blive børstet. Vi træner det løbende. Racen behøver ikke meget pelspleje, han skal bare børstes igennem dagligt. Busti er blevet god til at få undervognsvask :)

Busti elsker at komme ud at gå og han elsker at lege med andre hunde. Han kan dog stresse i legen og gø meget - så leg i de rette mængder skal trænes. Busti skal ikke lege med pinde, bolde, frisbees eller ligende, da det stresser ham. Busti finder det meget afslappende og sidde i vindueskarmen og kigge ud.

Pga. Bustis fortid og psyke søges et hjem uden børn og uden andre hunde, hos en/nogle der kan være meget hjemme ved ham. Busti søger gerne en (familie) med hus og have, han vil elske, at have en lukket have og gå og snuse rundt i. Busti søger en (familie) der kan være hjemme ved ham det meste af tiden, selvom han kan være alene hjemme i 6-7 timer, så har Busti har brug for en (familie) der kan give ham masser af tid og opmærksomhed, fordi det er vejen frem for at hele Busti.

Busti koster det samme som andre hunde her på siden. Beløbet går ubeskåret til Græske Hunde. Busti befinder sig i Københavns området.

Kontakt Lotte på telefon 26 70 05 01 eller mail lotte0501@gmail.com

 

NIKITA (tidl. Scraps) (han) kastreret

Sted: Hos sin nuværende familie

Alder: Ca. 3 år, vejer ca. 30 kilo (medio marts 2016)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Nikitas familie har desværre valgt at sætte hende til omplacering af personlige årsager.

Familiens beskrivelse

Nikita er en sød og kærlig hund, der elsker at være tæt på sin familie.

Han kan være alene hjemme en arbejdsdag, uden at ødelægge noget, og er helt renlig.

Han er god til at gå i snor, men kan ikke gå uden, medmindre det er i indhegnede områder, for han kommer ikke ved indkald.

Han skal til en familie uden små børn, andre hanhunde og han kan heller ikke bo med katte, da han jagter dem.


 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

KATTE

Ingen pt.