Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 30. april 2016

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

MILLY (hun)

Sted: I pleje i Smørumnedre

Alder: Ca. 5 måneder, vejer 9 kilo (medio april 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Milly og Molly blev fundet dumpet på gaden.

Beskrivelse

To små søde uldtotter, som er kærlige og sociale med mennesker og de andre små hunde, som de bor sammen med i øjeblikket.

De forventes ikke at blive alt for store, og at blive semilanghårede, så man skal måske regne med nogen pelspleje.

 

UNGHUNDE

DOLLY (tæve)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 1½ år, vejer ca. 10 kilo (medio april 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Dolly blev fundet på gaden i Athen, sammen med sine søstre, som er adopterede i Danmark.

Beskrivelse

Dolly er den mest pragtfulde unghund. Hun er renlig, går pænt i snor, og er vant til at bo sammen med flere hunde og katte.

Hun er ekstremt kælen, men også lidt usikker på nye ting og fremmede mennesker skal lige kigges an, men når det så er gjort, sidder hun gerne på skødet, for at få opmærksomhed.

 

 

HONEY (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 7 måneder, vejer 7,2 kilo, ca. 40 cm høj(primo november 2015)

Kontaktperson Linda

Baggrund

 

Plejefamiliens beskrivelse

Honey er noget usikker/bange i nye omgivelser og når hun møder nye mennesker og andre hunde, men det går hurtigt over, og så er der ellers fart over feltet og der bliver leget til den store Guldmedalje :-) om det er fangeleg i haven eller "slåskamp" i seng og sofa så er Honey parat :-)

Hun deler gerne mad og tygge ting med mine andre hunde og er i det hele taget en ualmindelig mild, glad og god hundepige, som bare lige skal lære, at nu er der ikke længere nogen der vil gøre hende noget ondt.

Her bor hun sammen med 5 andre hunde, 3 katte, høns, ænder og heste.​

Film med Honey

 

FONZY (han) kastreret

Sted: I pleje i Randers

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 17 kilo (primo oktober 2015)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Fonzy blev fundet på vejen i en sørgelig forfatning, fuld at flåter, så pigerne samlede ham op.

Plejefamiliens beskrivelse

Hej jeg hedder Fonzy, (min plejemor kalder mig Basse) må jeg bo hos dig??

Jeg er en skøn, livlig og super glad dreng, med krudt bagi. Jeg er hyrdehund, så jeg elsker at flokken er samlet, og især at begge mine plejeforældre er hjemme. Jeg kan godt være alene hjemme, med min plejefamilies hunde, og jeg ødelægger ingenting.

Jeg går pænt i snor og kommer (næsten) hver gang der bliver kaldt.

Jeg er faktisk renlig, men kan godt komme til at markere en dørkarm, her bor jo flere hanhunde, så de må godt vide, at jeg også har lidt at skulle have sagt :-)

Jeg vil gerne have et hjem med en anden hund, for jeg bryder mit ikke om at være helt alene hjemme, og så vil det være dejligt, hvis der er en have, så jeg kan få brugt mit krudt.

 

MELINA (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 9 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Melina blev fundet på øen Limnos, sammen med sin mor og søskende.

Plejefamiliens beskrivelse

Første gang jeg mødte Melina, kunne jeg ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bange. Dette har så ændret sig, så nu følger hun mig overalt, ligger tæt når vi skal sove og giver gerne mange møsser ud, især når hun opdager, at nu er jeg næsten vågen :-)

Hun er også begyndt at lege med sit legetøj og bider gerne i sko m.m lige præcis som en unghund skal :-)

Melina har ændret sig rigtig meget, men hun er stadig en lille skrøbelig hund, som nemt bliver bange og utryg ved nye ting og mennesker, dette vil helt sikkert blive bedre med tiden, men det betyder at hun skal ud til et hjem i rolige omgivelser og med anden hund, da hun støtter sig rigtig meget op af mine.

Melina bor pt. sammen med andre hunde, katte, høns og heste og vil mægtig gerne lege med kattene og hønsene :-)

 

VOKSNE HUNDE

BOBBO (han) kastreret

Sted: I pleje i Ishøj

Alder: Ca. 2½ år (ultimo april 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Bobbo kom til Danmark i januar 2016, men desværre har hans familie af personlige årsager været nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

Plejefamiliens beskrivelse

Bobbo er en glad og aktiv lille fyr. Han går godt i spænd med plejefamiliens to andre hunde, og er også ved at vænne sig til deres katte.

Han er sprængfyldt med energi, så han vil foretrække en familie med tid til hundetræning og evt. agility. Han er intelligent og vil gerne lære en masse.

Bobbo kan være alene hjemme med andre hunde.

Det perfekte hjem for Bobbo vil være et med anden hund og gerne en have de kan boltre sig i, da han er meget legesyg.

 

BUSTI (han)

Sted: København

Alder: 3 år

Busti er en glad og kvik lille papillon på 3 år her fra Danmark, som har fået lov at søge nyt hjem her gennem Græske Hundes side.

Busti er meget lærenem og ville elske at gå til træning med sin nye familie, f.eks. agility. Busti skal aktiveres både fysisk og mentalt hver dag og har brug for lange gåture.

Til trods for Bustis unge alder, har han allerede haft 5 forskellige hjem, hvor af det ene var hos en børnefamilie, hvor han desværre ikke blev behandlet for godt. Derfor kræver Busti tid og tålmodighed. Man skal give Busti plads til at komme til sig, og lade ham finde ud af, at man ikke vil ham noget ondt. Gør man det får man til gengæld den sødeste og kærligste lille hund, der elsker at nusse og kæle og som gerne vil sove i sengen med en.

Buster har et tæppe, som er hans "sutteklud". Da jeg fik ham humpede han tæppet ofte, men med tiden og med masser af aktivering af den rette slags, samt ro er denne stressadfærd reduceret til, at han lægger sig med tæppet i munden. Hvis Busti begynder, at humpe tæppet, er det en tydelig indikator for, at der er sket for meget. Jeg har brugt at have tæppet i Bustis taske, når vi var ude og også i bilen, men det er meget vigtigt for Busti, at have tæppet i sin nærhed, og det skal med ind i soveværelset, når vi skal sove. Det skal bare være der, det er nok.

Busti kan godt køre i bil, men det kræver, at han får en kvart køresygetablet godt en time inden man skal afsted, da han ellers kaster op. Så man skal kunne planlægge sig ud af det, hvis man skal ud og køre med ham.
Busti er bange for trapper, og skal bæres op og ned af trapper. Det ligger meget dybt i ham, og det vil kræve stor tålmodighed, at træne ham til at gå på trapper.

Busti kræver noget tålmodighed i forhold til pelspleje. Han er meget bange for at blive børstet. Vi træner det løbende. Racen behøver ikke meget pelspleje, han skal bare børstes igennem, gerne dagligt, men fordi han er så bange for det, er det også noget der skal tages med i billedet. Busti er heller ikke glad for at blive vasket, men det går bedre på begge fronter.

Busti har siddet rigtigt meget alene i en lejlighed, så han bliver meget glad, når han kommer ud og gå, og han elsker at lege med andre hunde. Han kører dog hurtigt op og bliver stresset og gør og gør. Det er derfor vigtigt, at Busti får trænet kontakt og leg med andre hunde, men også at man forstår at stoppe ham og gå videre, når han begynder og stresse. Bustis psyke kan ikke tåle, at man kaster med pinde, bolde, frisbees eller lign. Busti kan være meget lang tid om at stresse ned igen. Ro og rutiner er vigtige for ham. Busti finder det meget afslappende og sidde i vindueskarmen og kigge ud.

Pga. Bustis tendens til at stresse, søges et hjem uden børn og uden andre hunde, hos en/nogen der kan være meget hjemme ved ham. Busti søger gerne en familie med hus og have, han vil elske, at have en lukket have og gå og snuse rundt i. Busti søger en familie der kan være hjemme ved ham det meste af tiden, selvom han kan være alene hjemme i 6-7 timer, så har Busti brug for en familie der kan give ham masser af tid og opmærksomhed, fordi det er vejen frem for at hele Busti.

Busti koster det samme som andre hunde her på siden. Beløbet går ubeskåret til Græske Hunde. Busti befinder sig i Københavns området.

Kontakt Lotte på telefon 26 70 05 01 eller mail lotte0501@gmail.com

 

LUCY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i København

Alder: 4 år, vejer ca. 25 kilo (medio februar 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Vi fandt Lucy sat af i bjergene tæt ved det lille internat som organisationen ZEIH har. Lucy haltede, og derfor blev hun samlet op.

Det viste sig Lucy havde et gammelt brud der gjorde ondt, så hun skulle opereres, og det er hun nu blevet, og det går meget bedre.

Beskrivelse

Lucy er bare en af de hunde man ikke bemærker i hjemmet, hun elsker bare at sove på en sofa, og at få sin mad serveret.

Hun hopper stort set kun rundt når hun skal på gaden :)

Hun gøer aldrig indenfor, men har dog noget af et vagthunde gen i sig, da hun klart knurrer når man går med hende, hvis en hun synes ser truende ud kommer for tæt på. Man behøver dog bare at fortælle hende at det er okay, så stopper hun. Der er absolut INTET aggressivt i hende, men jeg er ikke i tvivl om at hun vil sige til hvis man fik ubudne gæster i hjemmet, selv om hun ikke er en der gøer af lyde og andre småting.

Hun er absolut social med alle, børn og voksne, og hilser glad på alle der gider hilse på hende på gåturene.

 

NIKITA (tidl. Scraps) (han) kastreret

Sted: Hos sin nuværende familie

Alder: Ca. 3 år, vejer ca. 30 kilo (medio marts 2016)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Nikitas familie har desværre valgt at sætte hende til omplacering af personlige årsager.

Familiens beskrivelse

Nikita er en sød og kærlig hund, der elsker at være tæt på sin familie.

Han kan være alene hjemme en arbejdsdag, uden at ødelægge noget, og er helt renlig.

Han er god til at gå i snor, men kan ikke gå uden, medmindre det er i indhegnede områder, for han kommer ikke ved indkald.

Han skal til en familie uden små børn, andre hanhunde og han kan heller ikke bo med katte, da han jagter dem.


 

CLARA (tidl. Ciara) (tæve)

Sted: I pleje på Sydals

Alder: Ca. 3½ år, vejer ca. 16 kilo (primo marts 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Af personlige årsager, leder skønne Claras familie efter et nyt, og blivende hjem til Clara.

Familiens beskrivelse

Clara er en skøn og glad hund, der lige skal lære lidt om, hvordan man opfører sig i Danmark. Hun har megen separationsangst, og skal lære og gå pænt i snor - at ikke alt behøver at ses på den halve tid - dette arbejdes der selvføligelig på. Clara er vant til andre hunde, men er pt. alenehund. Clara har ingen erfaring med menneskebørn, hvorfor en familie uden børn eller med store børn foretrækkes. Så leder du efter en skøn, silkeblød krammehund - kig lige en ekstra gang på Clara.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

ERIC (han)

Sted: I pleje 6100 Haderslev

Alder: Ca. 13 mdr., vejer ca. 7 kilo (medio december 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Eric stammer fra Santorini.

Plejefamiliens beskrivelse

Eric som bliver kaldt Zarzu er en skrøbelig lille hund, som der skal tages hensyn til. Han er god med alle hunde vi har mødt, men fremmede mennesker er han bestemt ikke tryg ved. Så snart han er tryg ved området og menneskerne han omgåes, vil man næsten ikke bemærke hans usikkerhed og utryghed.

Han nyder opmærksomhed og lange gåture i rolige omgivelser, og elsker at ligge i sengen om natten. Han er en hund som knytter et meget stærkt bånd til sin ejer- og vil helst være sammen med denne hele tiden.
Han er renlig, og kan være alene hjemme nogle timer med plejemors egen hund uden at lave ballade.

Grundet Zarzus usikkerhed skal han til et roligt hjem hvor der bor 1-2 personer og ingen børn. Man skal være klar over at det vil tage tid at vinde hans tillid, men tilgengæld vil man få sig en fantastisk unik følgesvend ud af ham.

 

KATTE