Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 30. juni 2015

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

LOLA (tævehvalp)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 4 mdr., vejer 6,5 kilo (primo maj 2015)

Kontaktperson June

Baggrund

Lola blev fundet på gaden sammen med sin søster Lily.

Plejefamiliens beskrivelse

Lola er den skønneste lille hundehvalp, en glad omkringfarende lille bandit, som både kan være meget aktiv, men også elsker at putte tæt i sofa/seng.

Hun bor sammen med andre hunde og katte og leger med alle der gider. Hun er ikke 100% renlig, men det er tæt på. Lola er umiddelbart ikke bange for noget som helst, og elsker alle mennesker.

 

UNGHUNDE

DEBBIE (tævelp)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 7 mdr., vejer ca. 8 kilo (ultimo juni 2015)

Kontaktperson June

Baggrund

Debbie, Dee og Dolly blev samlet op da de var på gaden da der var frostvejr i Grækenland, og andre hvalpe døde, så vi måtte jo hjælpe dem, så de kom i sikkerhed.

Beskrivelse

Debbie er en super sød kærlig og nem unghund. Hun tusser bare glad rundt og elsker at være ude i haven også alene, men ligger også gerne og hygger i sengen.

Jeg havde hende med til vores store træf i maj og her tussede hun også bare glad rundt og Hilste på alle, både to- og firbenede.

Hun kommer godt ud af det med alle (mennesker, hunde, katte, høns og heste). Debbie er bare godheden selv og er sin unge alder til trods en meget rolig hund.

Se flere billeder af Debbie på plejemors Facebooks-sie

 

LILY (tæve)

Sted:I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 6 mdr., vejer ca. 5 kilo (ultimo juni 2015)

Kontaktperson June

Baggrund

Lily blev fundet på gaden sammen med sin søster Lola.

Beskrivelse

Lily er hjemme i trygge rammer, en sjov kærlig og kontaktsøgende fjolle gøj, som elsker at lege. Gæster er lidt farlige i starten, men det vare ikke så længe, så kommer hun og tager kontakt.

Hun bor sammen med 7 andre hunde, 3 katte, høns og heste. Hun har et super hundesprog og leger gerne med de andre hunde, kattene kan hun godt finde på at løbe efter og fik hun lov, ville hun nok også jage mine høns :-)

Hestene bliver bare skældt ud :-) Lily var meget utyg i starten ved alt og alle, men det er blevet meget bedre, hun vil dog nok ikke egne sig til at bo i en stor by.

Se flere billeder af Lily på plejemors Facebook-side

 

AVA (hunhvalp) RESERVERET

Sted: I pleje i Rønnede ved Fakse

Alder: Ca. 7 måneder (medio juni 2015)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Ana og Ava blev dumpet med deres søskende på internatet som helt små. Ana er adopteret af en familie i Danmark.

Beskrivelse

Søde sociale små tævehvalpe, som selvfølgelig lige skal lære den store verden udenfor internatet at kende igen.

 

DOLLY (tævehvalp)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 6 mdr., vejer ca. 8 kilo (primo juni 2015)

Kontaktperson June

Baggrund

Debbie, Dee og Dolly blev samlet op da de var på gaden da der var frostvejr i Grækenland, og andre hvalpe døde, så vi måtte jo hjælpe dem, så de kom i sikkerhed. Debbie er i pleje i Danmark, og Dee er adopteret.

Beskrivelse

Søde kærlige hvalpe som dog kan være lidt tilbageholdende i starten ved nye mennesker og ting, men når først de føler sig trygge, så er de nogle små frække ballademagere, som de jo skal være.

 

MELINA (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 9 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Melina blev fundet på øen Limnos, sammen med sin mor og søskende.

Plejefamiliens beskrivelse

Første gang jeg mødte Melina, kunne jeg ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bange. Dette har så ændret sig, så nu følger hun mig overalt, ligger tæt når vi skal sove og giver gerne mange møsser ud, især når hun opdager, at nu er jeg næsten vågen :-)

Hun er også begyndt at lege med sit legetøj og bider gerne i sko m.m lige præcis som en unghund skal :-)

Melina har ændret sig rigtig meget, men hun er stadig en lille skrøbelig hund, som nemt bliver bange og utryg ved nye ting og mennesker, dette vil helt sikkert blive bedre med tiden, men det betyder at hun skal ud til et hjem i rolige omgivelser og med anden hund, da hun støtter sig rigtig meget op af mine.

Melina bor pt. sammen med andre hunde, katte, høns og heste og vil mægtig gerne lege med kattene og hønsene :-)

 

BEAUTY (hun)

Sted: I pleje i Vordingborg

Alder: Ca. 7 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Beauty, Garlic og Pogo (adopteret) blev fundet på gaden sammen med deres mor Pixie, som er til adoption under "Voksne hunde".

Plejefamiliens beskrivelse

Beauty er en meget sød og kærlig pige, der har været meget forsigtig, men for hver dag der går bliver mere nysgerrig og glad for livet i Danmark.

Hun er en puttefis, der elsker at ligge tæt og sover lige midt i sengen på hovedpuden. Det er tydeligt at hun er vant til at være i en familie og holder meget af katte og mennesker, også andre hunde hvis de ikke tager hendes plads :)

Beauty er så dejlig og hengiven til alle mennesker der vil give hende et nus og et skød at sidde på. Og så er hendes søde ansigt og colgatesmil slet ikke til at stå for! Beauty er renlig.

 

BELLA (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Haderslev

Alder: Ca. 1-2 år, vejer ca. 4 kilo (ultimo april 2015)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Bella blev dumpet foran en dyrehandel på Santorini.

Plejefamiliens beskrivelse

Bella er en glad lille hundepige, som leder efter et hjem hvor hun kan blive forkælet i lange baner, evt. som ene hund.

Hun er noget utryg i nye situationer og ved møde med fremmede mennesker, og hunde. Men alt i alt en lille charmetrold som elsker opmærksomhed fra folk hun kender.

Hun har ikke mødt katte, men siger ikke noget til kaniner i bur.

 
 

KOULA (hunhvalp) steriliseret

Sted: i pleje i Frederiksværk

Alder: 9 måneder, vejer 5,5 kg. og er 37 cm høj (medio februar 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Hele kuldet blev fundet i bjergene sammen med deres mor Voula. Koulas søskende er adopteret.

Beskrivelse

Koula er en skøn lille hund med fart over feltet, men elsker også at nusse, sover i sofaen og sengen om natten. Hun kan med store og små hunde, dog er hun lidt mad agressiv så hun får maden på værelset,
Da hun er lidt vild og hapser lidt i en når vi kommer hjem og når hun er legesyg og glad, men det er ikke af ondskab, skal hun ikke til et hjem med helt små børn.

Koula kan være alene hjemme (med familiens andre hunde) uden og lave ballade. Da der er lidt lyd på hende, vil hun nok ikke egne sig til at bo i lejlighed.

Koula har været med på træf, der gør hun af de andre hunde og af børn, men det er fordi hun er usikker, men det arbejder vi med. Hun kan også lide at gå tur alt i alt en super dejlig hund, der venter på en skøn kærlig familie, der vil elske hende, som vi gør.

 
 

AMIRA (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Randers

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amira og Amir er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

       
 

AMIR (han) kastreret

Sted: I pleje i Randers

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amir og Amira er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

 
 

VOKSNE HUNDE

FRIXOS (han) kastreret

Sted: I pleje 4700 Næstved

Alder: Ca. 2 år, vejer ca. 8 kilo (ultimo maj 2015)

Kontaktperson Linda

Baggrund

Frixos blev sat af på gaden...

Plejefamiliens beskrivelse

Vi har haft Frixos - kaldet Gismo her hos os - i en lille uges tid. Han er så småt begyndt at søge os, når han vil have tryghed.

Han er en sky dreng, som skal se folk an flere gange, før han vil hen til dem.

Han enes fint med vores egen hund Vida og vores katte. Han spiser pænt og han er så småt begyndt at sætte sig ned når han skal have godbidder. Han vil dog ikke komme hen til os når vi kalder, det er han for utryg til endnu, men det kommer i det små med det.

Han elsker at være med ude at gå tur og han er begyndt at blive nysgerrig på naturen når vi går. Det er ikke altid han kan enes med andre hanhunde, men det arbejder vi stille og roligt på. Vida er en god plejemor og viser Gismo at det hele ikke er så farligt, og at vi passer på ham.

Engang imellem går han selv med op på 1. sal for at sove med os og han går selv ned af trapper. Han er en dejlig dreng som når man vinder hans følger dig overalt i huset.

Man skal være indstillet på at Gismo ikke bare løber hen til én første gang, og at der vil være noget arbejde med at få ham gjort tryg ved nye ting.

 

MILLE (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 3½ år, vejer 12 kilo (primo juni 2015)

Kontaktperson Mona

Plejefamiliens beskrivelse

Lille Mille, der søger et nyt hjem, er nok noget af det sødeste. Hun er en mild hund, lidt forsigtig, men glad for både mennesker, hunde og katte. Hun elsker at komme ud og gå nogle dejlige ture og når man så kommer hjem, er putte-hygge det bedste.

Da Mille er en lang hund, vil hun ikke egne sig til bolig med trapper. Om hun kan være helt alene hjemme vides ikke, da hun er vant til selskab af hund og kat, så det skal hun måske lige lære.
Mille er ikke en hund med lyd på. Mille ønsker sig en rolig familie uden mindre børn.

 

HONEY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i 5100 Haderslev

Alder: Ca. 2 år, vejer 7 kilo (ultimo april 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Honey blev samlet op på gaden, da hun lige var sat af af sin tidligere familie..

Plejefamiliens beskrivelse

Honey er en sød hundepige, som minder lidt om et border collie mix (dog noget mindre). Hun var utrolig ked af det, da jeg hentede hende i lufthavnen, men hun har fået det betydligt bedre med tiden.

Hun elsker at løbe og lege når hun føler sig tryg, men hun kan være meget skræmt i nye situationer og ved møde med nye mennesker. Den ideelle ejer til Honey skal derfor kunne vise hende verden i hendes tempo, og vide at hun nok aldrig bliver en hund som løber i favnen på enhver, eller kommer til at kunne gå en tur hen ad gågaden. Hun skal til et hjem uden børn og gerne med en god veltilpasset hund i forvejen.
Katte har hun ikke mødt.

Honeys ideelle hjem er på landet, hvor der er ro, og masser af plads at boltre sig på. Utrolig dejlig hund som sikkert vil egne sig godt til agility.

 

HEBE (tæve) steriliseret HASTER

Sted: Amager

Alder: Ca. 4 år gammel, vejer 13,8 kg (ultimo marts 2015)

Kontaktperson Mona

Familiens beskrivelse

Vi har modtaget denne beskrivelse af Hebe fra hendes nuværende familie:

Af personlige årsager er vi nødt til, at skille os af med vores Græske tæve Hebe. Hebe er 4 år gammel og er steriliseret og vejer 13,8 kilo og er en Husky-blanding. Jeg personligt er gået hen og blevet syg og er i gang med at søge fleksjob og Hebe kan ikke med en af vores andre tæver. Hun går fint i spænd med hanhunde og elsker at løbe og kan løbe frit og lystre også, men har en enkelt gang haft halm i ørerne, så man skal have øjnene på hende, da hun godt kan lide at udforske. Hun har brug for at røre sig og er en meget glad og kærlig hund, der "snakker" meget.

Det ville være rigtig godt for Hebe, hvis hun kom ud til et sted med en hanhund på nogenlunde hendes egen størrelse. Hun er ikke vant til at være alenehund og slet ikke til at være alenehund alene hjemme. Hun kan være en smule usikker over for andre hunde og bjæffe. Hebe er ikke vant til børn og kan virke ret voldsom i sin fremtræden og hopper op. Hun er vant til at ligge i sofa og seng og andre bløde steder og er glad for legetøj. Hun er meget legesyg og meget meget kvik og lærenem.

Hebe gøer ikke, hun bjæffer kun når hun vil lege og nogle gange når hun møder andre hunde udenfor, men hun hyler som en husky af og til. Hun har aldrig prøvet at være alenehund, hun har altid levet i en flok med andre hunde, så alene hjemme problematikken kender jeg ikke? Jeg ved hun kan give sig til at hyle, når de andre hunde gøer, for det har vi hørt når vi forlader lejligheden, så hun vil have bedst af ikke at være alenehund og selvfølgelig skal hun ikke ud til en anden tæve.

Hebe kan med nogle tæver og kan sagtens lege med dem udenfor når hun er løs på grønne områder. Hun kan ikke gå løs ved veje.

Hun er sød og kærlig og elsker legetøj hun kan gå rundt med i munden.


 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

KATTE

ingen pt.