Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 1. februar 2016

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

INGEN PT.
 

UNGHUNDE

PENNY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 1-2 år, vejer ca. 16 kilo (medio janua 2016)

Kontaktperson Linda

Baggrund

Penny blev sat af på internatet på Santorini, men var meget ked af at være på internat selvom hun er god med andre hunde og elsker de mennesker hun kender. Penny har verdens mest charmerende underbid :)

Plejefamiliens beskrivelse

Jeg er Pennys plejemor, og kan kun anbefale denne skønne hund. Hun er en aktiv og meget lærevillig hund - let, da hun også elsker mad :-). Hun bor sammen med flere hunde og katte, og der er ingen problemer. Hun skal stadig trænes i forhold til at gå pænt i snor, da hun gerne vil opleve det hele på en gang. Indendørs er hun god til at ligge stille - og hun sover gerne med i sengen om natten. Så søger du en aktiv og meget kærlig hundepige er valget nemt: Pennny <3

 

BIBI (tæve)

Sted: Hos sin nuværende familie i København

Alder: 1½ - 2 år gammel

Kontaktperson Iben

Baggrund

Bibi kom til Danmark som hvalp i sommeren 2014. Desværre må familien give afkald på hende, da hustruen ikke tåler hende og ikke kan holde allergien nede med medicin længere.

Familiens beskrivelse

Bibis familie beskriver hende som en nem, lydig og dygtig hundepige.

 

LUKE (hanhvalp) RESERVERET

Sted: Plejefamilie i Midtjylland

Alder: Ca. 6 måneder, vejer ca. 8 kilo (ultimo oktober 2015)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Luke blev afleveret på internatet sammen med sine søskende og deres mor.

Plejefamiliens beskrivelse

Luke fra Grækenland er en af de mest lækre hvalpe jeg nogensinde har mødt.

Han er stort set renlig, har kun tisset én gang hver nat siden han ankom. Han er nysgerrig og vil rigtig gerne lære noget han er go med andre hunde, og tilpasser sig hurtigt til omgivelserne.

Han elsker kys og kæl og er rolig og nem indendørs, men er jo stadig hvalp. Må Luke bo hos dig?

 

HONEY (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 7 måneder, vejer 7,2 kilo, ca. 40 cm høj(primo november 2015)

Kontaktperson Linda

Baggrund

 

Plejefamiliens beskrivelse

Honey er noget usikker/bange i nye omgivelser og når hun møder nye mennesker og andre hunde, men det går hurtigt over, og så er der ellers fart over feltet og der bliver leget til den store Guldmedalje :-) om det er fangeleg i haven eller "slåskamp" i seng og sofa så er Honey parat :-)

Hun deler gerne mad og tygge ting med mine andre hunde og er i det hele taget en ualmindelig mild, glad og god hundepige, som bare lige skal lære, at nu er der ikke længere nogen der vil gøre hende noget ondt.

Her bor hun sammen med 5 andre hunde, 3 katte, høns, ænder og heste.​

Film med Honey

 

FONZY (han) kastreret

Sted: I pleje i Randers

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 17 kilo (primo oktober 2015)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Fonzy blev fundet på vejen i en sørgelig forfatning, fuld at flåter, så pigerne samlede ham op.

Plejefamiliens beskrivelse

Hej jeg hedder Fonzy, (min plejemor kalder mig Basse) må jeg bo hos dig??

Jeg er en skøn, livlig og super glad dreng, med krudt bagi. Jeg er hyrdehund, så jeg elsker at flokken er samlet, og især at begge mine plejeforældre er hjemme. Jeg kan godt være alene hjemme, med min plejefamilies hunde, og jeg ødelægger ingenting.

Jeg går pænt i snor og kommer (næsten) hver gang der bliver kaldt.

Jeg er faktisk renlig, men kan godt komme til at markere en dørkarm, her bor jo flere hanhunde, så de må godt vide, at jeg også har lidt at skulle have sagt :-)

Jeg vil gerne have et hjem med en anden hund, for jeg bryder mit ikke om at være helt alene hjemme, og så vil det være dejligt, hvis der er en have, så jeg kan få brugt mit krudt.

 

MELINA (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 9 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Melina blev fundet på øen Limnos, sammen med sin mor og søskende.

Plejefamiliens beskrivelse

Første gang jeg mødte Melina, kunne jeg ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bange. Dette har så ændret sig, så nu følger hun mig overalt, ligger tæt når vi skal sove og giver gerne mange møsser ud, især når hun opdager, at nu er jeg næsten vågen :-)

Hun er også begyndt at lege med sit legetøj og bider gerne i sko m.m lige præcis som en unghund skal :-)

Melina har ændret sig rigtig meget, men hun er stadig en lille skrøbelig hund, som nemt bliver bange og utryg ved nye ting og mennesker, dette vil helt sikkert blive bedre med tiden, men det betyder at hun skal ud til et hjem i rolige omgivelser og med anden hund, da hun støtter sig rigtig meget op af mine.

Melina bor pt. sammen med andre hunde, katte, høns og heste og vil mægtig gerne lege med kattene og hønsene :-)

 

VOKSNE HUNDE

MICKIE (han) kastreret

Sted: Hos sin nuværende familie i Hillerød

Alder: Ca. 3 år, vejer ca. 3-4 kilo (ultimo december 2015)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Miki blev smidt på gaden og adopteret til Danmark, men desværre er han ikke god med familiens anden hund, så derfor søger Miki nu et andet hjem.

Familiens beskrivelse

Miki (Mickie) er en sød og meget kærlig lille hund, men han er ikke god sammen med deres anden hund, som er en yngre chihuahua hanhund.

Miki søger et hjem, gerne med en anden hund, dog helst tæve, og da han er meget opmærksom på lyde, vil han nok være bedst egnet til en familie med hus og have.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

ERIC (han)

Sted: I pleje 6100 Haderslev

Alder: Ca. 13 mdr., vejer ca. 7 kilo (medio december 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Eric stammer fra Santorini.

Plejefamiliens beskrivelse

Eric som bliver kaldt Zarzu er en skrøbelig lille hund, som der skal tages hensyn til. Han er god med alle hunde vi har mødt, men fremmede mennesker er han bestemt ikke tryg ved. Så snart han er tryg ved området og menneskerne han omgåes, vil man næsten ikke bemærke hans usikkerhed og utryghed.

Han nyder opmærksomhed og lange gåture i rolige omgivelser, og elsker at ligge i sengen om natten. Han er en hund som knytter et meget stærkt bånd til sin ejer- og vil helst være sammen med denne hele tiden.
Han er renlig, og kan være alene hjemme nogle timer med plejemors egen hund uden at lave ballade.

Grundet Zarzus usikkerhed skal han til et roligt hjem hvor der bor 1-2 personer og ingen børn. Man skal være klar over at det vil tage tid at vinde hans tillid, men tilgengæld vil man få sig en fantastisk unik følgesvend ud af ham.

 

 

KATTE

INGEN PT.