Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 26. februar 2017

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

LUDVIG (han) RESERVERET

Sted:

Alder: Ca. 4 måneder, vejer ca. 10 kilo (ultimo januar 2017)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Ludvig blev fundet alene på gaden.

Beskrivelse

En dejlig hvalp som elsker at tumle og lege med de andre på internatet, men han drømmer nu også om at få sig sit helt eget hjem ...

 

BEMÆRK:
Da vi yder et ekstra bidrag til SAWA internatet på Santorini, og det ydermere er væsentligt dyrere at transportere hunde fra øerne end fra Athen, er adoptionsprisen for hunde fra SAWA en smule højere.
Læs mere på siden Praktisk Information.

 

UNGHUNDE

BLUEBELL (tæve) steriliseret

Sted: I pleje 4760 Vordingborg

Alder: Ca. 2 år, vejer 7 kilo (medio januar 2017)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Bluebell boede på gaden hvorfra hun blev samlet op.

Beskrivelse

En sød kærlig lille hundepige, som er super med andre hunde, og katte er hun også vant til nu, og har ingen problemer med.

 

STRAWBERRY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Vodskov

Alder: Ca. 2 år, vejer 4 kilo (medio januar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Strawberry boede på gaden sammen med Bluebell.

Beskrivelse

Hun er en lidt mere forsigtig hundepige end Blueberry, men så snart hun kender folk, så er hun en dejlig, kærlig lille hundepige. Hun er god med andre hunde og også med katte.

 

PEPITO (han) RESERVERET

Sted:

Alder: Ca. 10 måneder, vejer ca. 12 kilo (primo december 2015)

Kontaktperson Jette

Baggrund

I løbet af sommeren hørte Christina fra SAWA fra flere forskellige turister, at der var 'mini' pointers i Perissa! Hun havde svært ved at tro det - indtil hun selv mødte de tre hunde! Vi er ikke sikre på, hvilken blanding de er, men de ligner faktisk bittesmå pointers! Den lille pige, Perdita, er adopteret til England, Pongo til Østrig, men Pepito venter stadig på et hjem.

Beskrivelse

De er legesyge, charmerende, frække og SÅ yndige med lyse grøn-brune øjne. Vi håber, at de hver især kan finde sig en kærlig familie!

 

BEMÆRK:
Da vi yder et ekstra bidrag til SAWA internatet på Santorini, og det ydermere er væsentligt dyrere at transportere hunde fra øerne end fra Athen, er adoptionsprisen for hunde fra SAWA en smule højere.
Læs mere på siden Praktisk Information.

 

PABLO (han)

Sted: I pleje på Falster

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 3 kg (medio februar 2017)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Pedro (der allerede er adopteret) og Pablo kommer fra en ulovlig hvalpefabrik.

Plejefamiliens beskrivelse

Pablo, som hos plejemor bliver kaldt Malte, er en super social glad lille hund. Han elsker selskab, hvorfor han nok ikke skal ud som alene hund. Han er meget legesyg og leger med alle som gider, uanset deres størrelse, også kattene er hans legekammerater.

Malte elsker at komme ud på gåture, er ikke bange for noget, dog kan han være lidt reserveret overfor nye mennesker, men det går hurtigt over.

Malte er en hund med lyd på, hvorfor han ikke er egnet til lejlighed. Han er endnu ikke helt renlig, men det er blevet meget bedre.

Søger du en lille hund, som elsker at være med i alt hvad der sker, som elsker at sidde på skødet og putte under din dyne, så er han lige det rette match :)

 

TEDDY alias MAGNUS (han) kastreret

Sted: Hos nuværende familie på Sjælland

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 25 kg og er ca. 60 cm høj (medio december 2016)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Magnus levede på gaden som hvalp, blev taget ind i pleje i Grækenland og kom til Danmark 1. oktober 2016. Af personlige årsager i hans familie, skal han desværre omplaceres.

Familiens beskrivelse

Magnus er en rigtig gadedreng, sød og kærlig, men også fræk.Han er god med andre hunde og vil meget gerne lege, men da han ikke altid respekterer hvis de siger fra, vil han nok egne sig bedst til et hjem, med en anden større hund, som også gider at lege.

Magnus er kærlig og vil gerne ligge tæt. Han elsker at gå ture, og har deltaget grundlæggende lydighedstræning, han er dygtig når der er godbidder i nærheden.

Magnus kan finde på at stjæle fra bordet, når han er alene hjemme, så man skal være opmærksom på, at der ikke skal ligge noget fremme, som han kan tygge i stykker. Han er stadig ikke helt renlig, så det vil stadig kræve lidt træning.

 

ZOE (tæve)

Sted: Afventer plejefamilie

Alder: 1½ år, vejer ca. 20 kilo (medio september 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Grundet ulykkelige omstændigheder i Zoe's familie, har hun akut brug for et nyt hjem.

Familiens beskrivelse

Zoe er sød og rolig indendøre og en kælegris på trods af sit lidt barske udseende. Hun er afgjort i lømmelalderen og skal lære grænser, men er dygtig til at fange signaler, specielt kropssprog, ligesom hun reagerer fint på andre hundes signaler.

Zoe elsker vand - indvordes som udvordes, og skal lige lære at gå fint i snor, men er godt på vej til at blive en helt fantastisk hund.

 

VOKSNE HUNDE

MARA (tæve)

Sted: I pleje i Sønderborg

Alder: Ca. 3 år gammel (primo februar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Mara har været I Danmark et halvt år, og søger en ny familie, da hendes mor har allergi overfor hende.

Plejefamiliens beskrivelse

Mara er en meget mild og rolig hund. Hun elsker at ligge i sofaen og blive nusset i timevis. Hun kommer godt ud af det med vores andre hunde, og jeg vil anbefale at hun kommer til et hjem med minimum én anden veltilpasset hund i huset, som hun kan støtte sig lidt op af.

Mara trækker sig stille og roligt tilbage i sin kurv, hvis hun bliver utryg når vi får gæster eller lignende. Hun er aldrig aggressiv.

Når hun føler sig tryg er hun en meget kærlig, god og lydig hund.

Hun har hurtigt lært at gå i snor, også i byen. Hun er nem at gå tur med, da hun ikke trækker i snoren medmindre hun bliver utryg. Hvis der kommer fremmede imod hendes kan hun godt trække lidt for at komme væk. Det arbejder vi på, og det bliver bedre for hver dag der går.

 

LINUS (han)

Sted: Holstebro

Alder: 3-4 år gammel (primo oktober 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Linus familie søger en ny familie til Linus, da de føler at han ville være lykkeligere udenfor byens larm.

Familiens beskrivelse

Linus er en ca. 3-4 årig kastreret hanhund, som har boet på gaden i Grækenland og som jeg adopterede for et halvt år siden.

Han er den mest rolige, mildeste og dejligste hund man kan forstille sig, men han er desværre også meget nervøs, hvilket muligvis stammer fra en hård tid på gaden.

Vi bor inde i byen i et lille rækkehus, men jeg har erfaret, at hans nervøsitet bliver mindre, når han kommer ud i omgivelser med mere plads og ro. Derfor ser jeg mig nødsaget til at finde en ny dejlig familie til ham, som kan tilbyde ham netop dette.

Det perfekte hjem for Linus vil derfor være en familie, der bor på landet og som har en rolig hverdag uden for meget larm og uro.

Linus kan være alene hjemme, og går rigtig pænt i snor.

(Linus har en gammel skade på sit ene forben , men dette er intet han lader sig mærke med i hverdagen.)


 

ARLI (han)

Sted: Hos sin familie i Vejen

Alder: Ca. 3½ år, vejer ca. 18 kilo (medio juni 2016)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Arli kom til Danmark som hvalp, men desværre har hans familie af personlige årsager været nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

Familiens beskrivelse

Arli er en sød og kærlig hund der elsker opmærksomhed. Han er god med børn og andre hunde.

Arli er en meget aktiv hund, så han vil foretrække en familie med tid til hundetræning, da han er en intelligent hund som gerne vil lære en masse.

Han er god til at gå i snor, men kan ikke gå uden, medmindre det er i indhegnede områder, da han er så nysgerrig at han ikke lige kommer ved indkald.

Det perfekte hjem for Arli vil være et med en anden hund, og gerne en have at boltre sig i.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

 

KATTE

Ingen pt.