Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 20. marts 2015

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

IZZI (hun)

Sted:

Alder: Ca. 4 måneder, vejer ca. 6 kilo (medio februar 2015)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Inja og Izzy kom ind sammen med deres mor Iris.

Beskrivelse

Søde kærlige små hvalpepiger, med de kæreste små kommodeben ..

 

UNGHUNDE

TOMMY (hanhvalp)

Sted: I pleje i Greve

Alder: Ca. 7 måneder, vejer 10,5 kilo (ultimo marts 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Toby (der er adopteret) og Tommy boede sammen med mange andre hunde på gaden i Xanthi. Deres tredje bror Tibbs overlevede ikke den usædvanlige kulde, og blev fundet død om morgenen den 8. januar 2015.

Plejefamiliens beskrivelse

Tommy har et super lækkert sind, social, glad for alt og alle og med mod på livet. Er begyndt og lære dansk, så nu forstår han "ned" og "nej" og de fleste gange også "sit" da han er en livlig omend lærenem dreng.

Han har hurtigt knyttet sig til plejefamiliens anden hund. Selen har han accepteret og halsbånd ligeså. Dog falder det ham stadig lidt svært og gå på alle fire poter frem for at hoppe frem på to, men det er ivrighed og er klart også noget der er forbedret, på de få dage plejemor har haft ham og uden tvivl går det væk med tiden.

Han er en rigtig skøn lillemand, som kan knuse hjerter med sine møs.

 

MIKEY (han) kastreret

Sted: I pleje i Køge

Alder: Ca. 1 år, vejer 8 kilo (medio marts 2015)

Kontaktperson June

Baggrund

Mikey blev fundet på Santorini af en engelsk kvinde, og da SAWAs internat var fyldt til randen med hunde, tog hun Mikey og hans bror Jet i pleje.

Plejefamiliens beskrivelse

Mikey er den dejligste lille pølsehund med de skønneste kommodeben. Da Mikey har boet hos sin engelske plejemor siden han var helt lille, er han vant til at bo i et hjem, han er helt renlig, kommer fint ud af det med husets to hunde og katten er heller ikke noget problem. Han har ingen problemer med at være alene hjemme.

Han elsker at komme med på tur, hopper glad ind i bilen og bliver ikke køresyg - Han er lidt usikker når han møder fremmede hunde, især store hunde, men det går hurtigt over, når hundene er venlige.

Han har ingen problemer med at være alene hjemme med mine hunde, skal han være enehund, skal hans nye familie påregne at bruge tid på at træne alene-hjemme med ham, til gengæld får de den sødeste kælegris som elsker at være tæt på sit menneske.

Selvom han har kommodeben kan han løbe MEGET stærkt, så han vil være rigtig glad for at flytte ind hos en familie, der holder af at gå nogle gode ture hvor han kan komme af med sin energi. Pga. sin krops- og benbygning kan han kun bo i lejlighed, hvis der er elevator.

Her kan du se video af Mikey på hans plejemors Facebook-side

 
 

KOULA (hunhvalp) steriliseret

Sted: i pleje i Frederiksværk

Alder: 9 måneder, vejer 5,5 kg. og er 37 cm høj (medio februar 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Hele kuldet blev fundet i bjergene sammen med deres mor Voula. Koulas søskende er adopteret.

Beskrivelse

Koula er en skøn lille hund med fart over feltet, men elsker også at nusse, sover i sofaen og sengen om natten. Hun kan med store og små hunde, dog er hun lidt mad agressiv så hun får maden på værelset,
Da hun er lidt vild og hapser lidt i en når vi kommer hjem og når hun er legesyg og glad, men det er ikke af ondskab, skal hun ikke til et hjem med helt små børn.

Koula kan være alene hjemme (med familiens andre hunde) uden og lave ballade. Da der er lidt lyd på hende, vil hun nok ikke egne sig til at bo i lejlighed.

Koula har været med på træf, der gør hun af de andre hunde og af børn, men det er fordi hun er usikker, men det arbejder vi med. Hun kan også lide at gå tur alt i alt en super dejlig hund, der venter på en skøn kærlig familie, der vil elske hende, som vi gør.

 
 

AMIRA (tæve) steriliseret

Sted: 8900 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amira og Amir er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

       
 

AMIR (han) kastreret

Sted: 8900 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amir og Amira er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

 
 

NORA (tæve) neutraliseret RESERVERET

Sted: 4340 Tølløse

Alder: Ca. 17 måneder gammel, vejer ca. 17 kilo (ultimo august 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Nora blev smidt af ved en skole som hvalp, sammen med sine 5 søskende. Søde mennesker ringede heldigvis til vores kontakt, som tog dem til sig.

Hun blev efter noget tid adopteret i Grækenland, men det gik desværre ikke så godt, for hendes nye ejer lod hende gå løs, og en dag blev der skudt i nærheden og Nora blev så bange, at hun stak af.

Det tog lidt over 2 måneder før hun blev fundet og fanget igen.

Beskrivelse

Nora har brug for en helt speciel familie, som har forståelse, kærlighed, tålmodighed og ro nok til hende, for hun kræver lige lidt ekstra, da de mange svigt og tiden alene på gaden har gjort hende utryg ved os mennesker. Hun bor nu sammen med andre hunde, katte, høns og heste uden problemer.

Nora er renlig, vil gerne med ud at køre i bil, kan være alene hjemme uden at lave "ulykker" og går pænt i snor. Nora skal "bare" lære at mennesker ikke er farlige, så derfor skal hendes nye familie være indforstået med, at dette kan tage sin tid, og at hun nok ikke bliver en hund, der springer i favnen på alt og alle - men hun er det hele værd :-)

Hun er simpelthen så sød og kærlig :-)


 

VOKSNE HUNDE

MILLE (tæve) steriliseret

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 3½ år gammel, vejer 12 kg (ultimo marts 2015)

Kontaktperson Mona

Plejefamiliens beskrivelse

Lille Mille, der søger et nyt hjem, er nok noget af det sødeste. Hun er en mild hund, lidt forsigtig, men glad for både mennesker, hunde og katte. Hun elsker at komme ud og gå nogle dejlige ture, og når man så kommer hjem, er putte-hygge det bedste.

Da Mille er en lang hund, vil hun ikke egne sig til bolig med trapper. Om hun kan være helt alene hjemme vides ikke, da hun er vant til selskab af hund og kat, så det skal hun måske lige lære.

Mille er ikke en hund med lyd på.

 

HEBE (tæve) steriliseret

Sted: Amager

Alder: Ca. 4 år gammel, vejer 13,8 kg (ultimo marts 2015)

Kontaktperson Mona

Familiens beskrivelse

Vi har modtaget denne beskrivelse af Hebe fra hendes nuværende familie:

Af personlige årsager er vi nødt til, at skille os af med vores Græske tæve Hebe. Hebe er 4 år gammel og er steriliseret og vejer 13,8 kilo og er en Husky-blanding. Jeg personligt er gået hen og blevet syg og er i gang med at søge fleksjob og Hebe kan ikke med en af vores andre tæver. Hun går fint i spænd med hanhunde og elsker at løbe og kan løbe frit og lystre også, men har en enkelt gang haft halm i ørerne, så man skal have øjnene på hende, da hun godt kan lide at udforske. Hun har brug for at røre sig og er en meget glad og kærlig hund, der "snakker" meget.

Det ville være rigtig godt for Hebe, hvis hun kom ud til et sted med en hanhund på nogenlunde hendes egen størrelse. Hun er ikke vant til at være alenehund og slet ikke til at være alenehund alene hjemme. Hun kan være en smule usikker over for andre hunde og bjæffe. Hebe er ikke vant til børn og kan virke ret voldsom i sin fremtræden og hopper op. Hun er vant til at ligge i sofa og seng og andre bløde steder og er glad for legetøj. Hun er meget legesyg og meget meget kvik og lærenem.

Hebe gøer ikke, hun bjæffer kun når hun vil lege og nogle gange når hun møder andre hunde udenfor, men hun hyler som en husky af og til. Hun har aldrig prøvet at være alenehund, hun har altid levet i en flok med andre hunde, så alene hjemme problematikken kender jeg ikke? Jeg ved hun kan give sig til at hyle, når de andre hunde gøer, for det har vi hørt når vi forlader lejligheden, så hun vil have bedst af ikke at være alenehund og selvfølgelig skal hun ikke ud til en anden tæve.

Hebe kan med nogle tæver og kan sagtens lege med dem udenfor når hun er løs på grønne områder. Hun kan ikke gå løs ved veje.

Hun er sød og kærlig og elsker legetøj hun kan gå rundt med i munden.


 

OSCAR (han)

Sted: København

Alder: Ca. 3-4 år gammel (ultimo januar 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund
Oscar blev fundet af en turist på en af de græske øer, efterladt, bundet til et træ.

Oscar blev adopteret gennem Græske Hunde og bor i København. Her har han boet siden 2011. På grund af familieforøgelse og tidsnød i hverdagen skal Oscar skal have en ny familie, som kan give ham den opmærksomhed og stimulation han fortjener.

Hans race er formentlig en beagleblanding. Nuværende ejer står gerne til rådighed med vejledning. I fald ny ejer ønsker det vil der også være hjælp at hente til pasning.

Familiens beskrivelse

Oscar er en glad lille fyr, en usædvanlig dejlig hund med et blidt væsen. I starten er han lidt forsigtig når han skal lære nye mennesker at kende men når han kender een, overøses man med kærlige kys og logren.

Han elsker at ligge i sofaen og blive nusset på maven, er meget tryghedssøgende og i det hele taget glad for at være tæt på mennesker.

På tur holder han af at have snuden i jorden, han er meget optaget af at følge spor og vil gerne gå lange ture, hvor han kan bruge snuden. Han er vant til at gå løs i et stort grønt område med vildnis, park og strand. Man kan nemt holde ham i nærheden og kalde ham ind med godbidder i lommen og ved at træne indkald op en gang i mellem. Når han er i snor og skal hilse på andre hunde, kan det være lidt svært for ham at slappe af, som det kan for mange hunde. Man kan dog nemt guide ham med rolig stemme og ved selv at hilse på den hund han møder, eller ved at tage snoren af.

Uden snor leger Oscar som oftest energiske lege med de hunde han møder på sin vej. Han leger hellere med tæver end med hanhunde. Han skal lige se dem an og så går det derud ad.

Oscar er vant til at bo sammen med en ældre tæve. Han vil egne sig bedst til en kærlig familie/ ny ejer, som arbejder hjemme eller er meget hjemme. Den optimale løsning vil være en familie med hund i forvejen.


 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

MAUI (tæve)

Sted: I pleje

Alder: Ca. 6 år, vægt ca.18 kg, højde ca. 50 cm (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Mauis familien er flyttet til København, og Maui trives ikke med at bo hvor der er så meget uro, så familien ønsker derfor, at hun kommer til en familie der bor mere fredeligt..

Plejefamiliens beskrivelse

Maui er ikke særlig god til fremmede mennesker, og søger derfor rolig ejer/familie (uden små børn) med massere af plads.

Maui er ikke ellers en vanskelig hund, men bliver det når man bor i en lille lejlighed i KBH, for så kommer det rigtig til udtryk at hun er meget bange for fremmede.

Hun kan sagtens vænne sig til et nyt menneske, men man skal være forberedt på at det tager nogle dage, samt en masse lækkerier at vinde hendes tillid.

Men har man først vundet hendes hjerte kvitterer hun med ubetinget kærlighed, venskab og dejligt selskab. Hun er, i trygge rammer, en MEGET rolig hund. Ligger bare og slapper af.

Vi er overbevist om at de problemer min kæreste og jeg oplever ved Maui, slet ikke ville komme til udtryk hvis hun boede på landet med masser af plads omkring sig, og evt. kunne løbe frit rundt.

Vi håber virkelig at den rette ejer, som er klar til at give Maui et skønt og mere ubekymret liv, dukker op herinde en dag:-)

Se flere billeder af Maui på Hundegalleriet

 

KATTE

ingen pt.