Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 7. november 2016

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

HVALPE

Ingen pt.

UNGHUNDE

ZOE (tæve)

Sted: Afventer plejefamilie

Alder: 1½ år, vejer ca. 20 kilo (medio september 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Grundet ulykkelige omstændigheder i Zoe's familie, har hun akut brug for et nyt hjem.

Familiens beskrivelse

Zoe er sød og rolig indendøre og en kælegris på trods af sit lidt barske udseende. Hun er afgjort i lømmelalderen og skal lære grænser, men er dygtig til at fange signaler, specielt kropssprog, ligesom hun reagerer fint på andre hundes signaler.

Zoe elsker vand - indvordes som udvordes, og skal lige lære at gå fint i snor, men er godt på vej til at blive en helt fantastisk hund.

 

ROXY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Dragør

Alder: 1-2 år, vejer ca. 7 kilo (ultimo maj 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Roxy blev fundet efter hun var blevet sat af på gaden.

Beskrivelse

Roxy har nu været i pleje i Danmark i 14 dage og plejefamilien har lært hende af kende.

De fortæller at Roxy er en aktiv, utrolig glad og kærlig lille hund, der elsker at putte i arm og blive kælet en rigtig lille livsnyder med interesse for badeture og mad. Hun går fint i spænd og leger godt m. Familiens egne to hunde.

På dagens gåture, kommer Roxy fint v. Indkald. Der øves nu på sit og at gå pænt i snor.

 

HONEY (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 7 måneder, vejer 7,2 kilo, ca. 40 cm høj(primo november 2015)

Kontaktperson Linda

Baggrund

 

Plejefamiliens beskrivelse

Honey er noget usikker/bange i nye omgivelser og når hun møder nye mennesker og andre hunde, men det går hurtigt over, og så er der ellers fart over feltet og der bliver leget til den store Guldmedalje :-) om det er fangeleg i haven eller "slåskamp" i seng og sofa så er Honey parat :-)

Hun deler gerne mad og tygge ting med mine andre hunde og er i det hele taget en ualmindelig mild, glad og god hundepige, som bare lige skal lære, at nu er der ikke længere nogen der vil gøre hende noget ondt.

Her bor hun sammen med 5 andre hunde, 3 katte, høns, ænder og heste.​

Film med Honey

 

MELINA (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 9 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Melina blev fundet på øen Limnos, sammen med sin mor og søskende.

Plejefamiliens beskrivelse

Første gang jeg mødte Melina, kunne jeg ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bange. Dette har så ændret sig, så nu følger hun mig overalt, ligger tæt når vi skal sove og giver gerne mange møsser ud, især når hun opdager, at nu er jeg næsten vågen :-)

Hun er også begyndt at lege med sit legetøj og bider gerne i sko m.m lige præcis som en unghund skal :-)

Melina har ændret sig rigtig meget, men hun er stadig en lille skrøbelig hund, som nemt bliver bange og utryg ved nye ting og mennesker, dette vil helt sikkert blive bedre med tiden, men det betyder at hun skal ud til et hjem i rolige omgivelser og med anden hund, da hun støtter sig rigtig meget op af mine.

Melina bor pt. sammen med andre hunde, katte, høns og heste og vil mægtig gerne lege med kattene og hønsene :-)

 

VOKSNE HUNDE

LINUS (han)

Sted: Holstebro

Alder: 3-4 år gammel (primo oktober 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Linus familie søger en ny familie til Linus, da de føler at han ville være lykkeligere udenfor byens larm.

Familiens beskrivelse

Linus er en ca. 3-4 årig kastreret hanhund, som har boet på gaden i Grækenland og som jeg adopterede for et halvt år siden.

Han er den mest rolige, mildeste og dejligste hund man kan forstille sig, men han er desværre også meget nervøs, hvilket muligvis stammer fra en hård tid på gaden.

Vi bor inde i byen i et lille rækkehus, men jeg har erfaret, at hans nervøsitet bliver mindre, når han kommer ud i omgivelser med mere plads og ro. Derfor ser jeg mig nødsaget til at finde en ny dejlig familie til ham, som kan tilbyde ham netop dette.

Det perfekte hjem for Linus vil derfor være en familie, der bor på landet og som har en rolig hverdag uden for meget larm og uro.

Linus kan være alene hjemme, og går rigtig pænt i snor.

(Linus har en gammel skade på sit ene forben , men dette er intet han lader sig mærke med i hverdagen.)


 

GONZALES (han)

Sted: Herlev

Alder: Anslået 4 år og 9 mdr., vejer 11 kilo (primo oktober 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Gonzales kom til Danmark fra Santorini i juli 2013, og blev adopteret af et dansk par i marts 2014.

Familiens beskrivelse

Gonzo er et lille, charmerende festfyrværkeri. Han er fuld af energi til gåture og leg, men han nyder også at sove (meget) længe og dase på sofaen med sin familie, når der er ro til det.

Generelt kan han SÅ godt sammen med andre hunde – både i private hjem, i større flokke og i fx hundeskov. Her er han lynhurtig til at læse de andre hunde og indordne sig helt problemfrit. Han er kendt for at knytte venskaber til hunde, som ellers ikke gider andre hunde. Han har boet sammen med både hunde og katte uden problemer. Han kan på gåture i snor være usikker over for andre hunde (især de større) og gø, men han har aldrig gjort nogen noget.

Små børn er han lidt usikker over for, så det anbefales IKKE, at Gonzo kommer til et hjem med børn under ti år.

Gonzo er utroligt lærenem, og han elsker at lære nyt – han har i sit nuværende hjem gået til almindelig lydighedstræning, og han var meget dygtig. Han er desuden god til at omstille sig. Fx lærte han på to nætter at sove i sin egen seng, helt uden at være ked af det. Han spiser intet, ej heller et saftigt stykke kød lige foran næsen, før der bliver sagt værsgo. Gonzo er en hund, som bare gerne vil gøre det rigtige. Og have en masse kærlighed.

Det store problem for Gonzo er, at han ikke bryder sig om at være alene hjemme. Han ødelægger intet, men han er meget ked af det. Erfaringen viser, at problemet er mindre, når der er andre hunde sammen med ham. Gonzo skal derfor bo hos en familie, som i forvejen har minimum én stabil og bundsolid hund uden alene hjemme-problemer.


 

ARLI (han)

Sted: Hos sin familie i Vejen

Alder: Ca. 3½ år, vejer ca. 18 kilo (medio juni 2016)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Arli kom til Danmark som hvalp, men desværre har hans familie af personlige årsager været nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

Familiens beskrivelse

Arli er en sød og kærlig hund der elsker opmærksomhed. Han er god med børn og andre hunde.

Arli er en meget aktiv hund, så han vil foretrække en familie med tid til hundetræning, da han er en intelligent hund som gerne vil lære en masse.

Han er god til at gå i snor, men kan ikke gå uden, medmindre det er i indhegnede områder, da han er så nysgerrig at han ikke lige kommer ved indkald.

Det perfekte hjem for Arli vil være et med en anden hund, og gerne en have at boltre sig i.

 

LOUIS (han) kastreret

Sted: I pleje i Herfølge

Alder: Ca. 4 år, vejer 5.2 kg (ultimo maj 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Louis blev fundet på gaden, og vi troede egentlig at nogen savnede ham, men desværre var det ikke tilfældet, så derfor er han nu til adoption.

Plejefamiliens beskrivelse

Louis er den sødeste og gladeste lille fætter. Han er meget social overfor både mennesker og andre hunde af begge køn, dog muligvis ikke god med katte.

Han er renlig og kan være alene hjemme med vores hunde. Han er en puttegøj med både os og vores hunde. Han er nysgerrig, og vi har ikke observeret at han er bange for noget, men han er dog ikke ubetinget glad for mindre børn.

Han elsker sine daglige gå-ture, at snuse rundt i haven og er ikke meget gøende. Han virker meget lærenem og der er vist en lille ”cirkushund” gemt i ham :)

Der må påregnes nogen pelspleje. Det er en stor, stor fornøjelse at have ham i huset!.

 

BOBBO (han) kastreret

Sted: I pleje i Ishøj

Alder: Ca. 2½ år (ultimo april 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Bobbo kom til Danmark i januar 2016, men desværre har hans familie af personlige årsager været nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

Plejefamiliens beskrivelse

Bobbo er en glad og aktiv lille fyr. Han går godt i spænd med plejefamiliens to andre hunde, og er også ved at vænne sig til deres katte.

Han er sprængfyldt med energi, så han vil foretrække en familie med tid til hundetræning og evt. agility. Han er intelligent og vil gerne lære en masse.

Bobbo kan være alene hjemme med andre hunde.

Det perfekte hjem for Bobbo vil være et med anden hund og gerne en have de kan boltre sig i, da han er meget legesyg.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

MAUI (tæve)

Sted: Hos sin familie i Smørum på Sjælland

Alder: Ca. 8 år, vejer ca. 18 kg (ultimo august 2016)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Maui er en skøn lille hund som blev adopteret gennem Græske hunde, da hun var helt ung og nu mangler hun et nyt hjem, på grund af personlige omstændigheder i hendes famile.

Familiens beskrivelse

Maui er reserveret overfor fremmede og hendes nye hjem skal derfor være et sted hvor hun ikke konstant bliver presset til at tage stilling til nye mennesker. Og hvis der kommer mennesker på besøg skal der være plads til at hun bare kan gå et sted hen og passe sig selv.

Hun er ikke interesseret i børn, så et hjem med ældre børn, eller helt uden børn er at foretrække.

Når man først har vundet hendes tillid, hvilket sagtens kan lade sig gøre med lidt tålmodighed og en masse lækker mad, er hun jordens dejligste vovse. Sød, rolig og meget lydhør og hengiven.

Maui bor sammen med en ældre dansk svensk gårdhund, så hun er vandt til andre hunde, men ligesom med mennesker skal der lidt tålmodighed til, og hun er ikke udpræget social - har ikke et decideret behov for andre hunde og man ser hende ikke lege med andre hunde.

Hun kan sagtens være alene hjemme, en normal arbejdsdag.

 

BEMÆRK:

MAUI ER TIL ADOPTION GENNEM VORES PLEJEPROGRAM,
SOM DU KAN LÆSE MERE OM HER: GRÆSKE HUNDES PLEJEPROGRAM

 

 

KATTE

Ingen pt.