Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 28. oktober 2014

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

SONNY (hanhvalp)

Sted: Stubbekøbing

Alder: Ca. 3 måneder gammel, 28 cm høj og vejer 7,5 kg (ultimo oktober 2014)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Sonny & Cher blev sat af på internatet.

Beskrivelse

Sonny er en glad og fræk lille humørbombe. Han skal lige se nye mennesker an, men der går kun få sekunder så er de accepterede. Han er meget kontaktsøgende og vil gerne være hvor plejemor er. Selvom han er lille, kan han sagtens selv komme op og putte i sofaen, og han sover gerne i ske med kattene.


       
 

CHER (tævehvalp)

Sted: Odense

Alder: Ca. 3 måneder gammel, vejer ca. 4 kilo (ultimo august 2014)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Sonny & Cher blev sat af på internatet.

Beskrivelse

Charmerende Cher er en sjov lille pølsehund med sølvblå øjne og en herlig personlighed.

Cher er meget tillidsfuld og vil gerne være der hvor plejemor er. Hun kan være alene hjemme sammen med plejemors egne hunde og hun er meget kærlig, social og kontaktsøgende.

 
 

SOULA (hunhvalp)

Sted: 6100 Haderslev

Alder: 3½ måned, vejer 4.6 kg (ultimo oktober 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Hele kuldet blev fundet i bjergene sammen med deres mor Voula.

Beskrivelse

Soula er en glad og sød hundepige. Hun elsker at lege, og kan sagtens underholde sig selv. Hun sover helst i sengen og holder sig tæt til sin ejer. Hun er en smule angst i nye situationer og ved møde med nye personer/hunde, men ligeså snart hun har set dem an kan hun falde i søvn i armene på dem.
Hun er en rigtig cirkushund, som vil kunne lære mange sjove kunstner.

Hendes udseende og størrelse minder meget om en Jack russel terrier/chihuahua blanding m.m.


       
 

KOULA (hunhvalp)

Sted: Frederiksværk

Alder: 3½ måned (ultimo september 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Hele kuldet blev fundet i bjergene sammen med deres mor Voula.

Beskrivelse

Plejefamilien fortæller om Koula, at hun er en rigtig krudtugle, men elsker også at putte. Hun leger både med de store og små hunde vi har, katte har hun også mødt, kan også lide at gå tur, hun er bare noget af det sødeste.

 
 

UNGHUNDE

AMIRA (tæve) steriliseret

Sted: 6100 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amira og Amir er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

       
 

AMIR (han) kastreret

Sted: 6100 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amir og Amira er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

 
 

FREDDO (han) kastreret

Sted: I pleje 8940 Randers

Alder: Ca. 10 måneder gammel, vejer ca. 18 kilo (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Freddo blev fundet efterladt foran et supermarked alene og sulten. En dansk familie, bosat i Grækenland, opdagede ham, da et par drenge nærmest brugte ham som en fodbold i deres spil. Det kunne de ikke holde ud at se på og tog ham tilbage til deres sommerhus - Freddo blev adopteret af en familie, som alligevel ikke mente de havde overskuddet til at have en ung hund i huset.

Plejefamiliens beskrivelse

Freddo er en dejlig og super glad hanhund, som kommer fint ud af det med alle hunde og han elsker mennesker. Han er legesyg, tillidsfuld og virker utroligt lærenem og lydig, så han vil sikkert egne sig til an aktiv familie, som gerne vil gå lange ture og måske træne agility.. - Han er helt renlig og meget glad for alt mad og spiser sin tørkost med stort velbehag..

Freddo har kun været her i få dage, så han har endnu ikke været alene hjemme, men vi forventer det ikke vil være et problem...


 

NORA (tæve) neutraliseret

Sted: 4340 Tølløse

Alder: Ca. 17 måneder gammel, vejer ca. 17 kilo (ultimo august 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Nora blev smidt af ved en skole som hvalp, sammen med sine 5 søskende. Søde mennesker ringede heldigvis til vores kontakt, som tog dem til sig.

Hun blev efter noget tid adopteret i Grækenland, men det gik desværre ikke så godt, for hendes nye ejer lod hende gå løs, og en dag blev der skudt i nærheden og Nora blev så bange, at hun stak af.

Det tog lidt over 2 måneder før hun blev fundet og fanget igen.

Beskrivelse

Nora har brug for en helt speciel familie, som har forståelse, kærlighed, tålmodighed og ro nok til hende, for hun kræver lige lidt ekstra, da de mange svigt og tiden alene på gaden har gjort hende utryg ved os mennesker. Hun bor nu sammen med andre hunde, katte, høns og heste uden problemer.

Nora er renlig, vil gerne med ud at køre i bil, kan være alene hjemme uden at lave "ulykker" og går pænt i snor. Nora skal "bare" lære at mennesker ikke er farlige, så derfor skal hendes nye familie være indforstået med, at dette kan tage sin tid, og at hun nok ikke bliver en hund, der springer i favnen på alt og alle - men hun er det hele værd :-)

Hun er simpelthen så sød og kærlig :-)


 

VICTOR (han) kastreret

Sted: 4700 Næstved

Alder: Ca. 1 år gammel, vejer 9,4 kilo (primo august 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Victor blev smidt over hegnet til Ilioupolis' lille internat i Athen.

Plejefamiliens beskrivelse

Victor er en dejlig lille hund, som er lidt forsigtig, men på ingen måde aggressiv. Han elsker at hygge i sofaen eller i sengen. Han er ikke så glad for at være alene, men han gør små fremskridt allerede, så med tålmodighed, skal han nok få det lært.

Han gøer lidt af plejefamiliens katte, men han gør dem ingenting, vil bare gerne have dem til at lege. Han leger også rigtigt godt med Bibi, som også er til adoption gennem GH.

Victor kan have mad stående, uden at hugge i sig, så han spiser lidt, når han har behov for det.

Victor går rigtigt fint i snor og han er helt renlig,..


 

CELINE (tæve)

Sted: 4571 Grevinge (Holbæk)

Alder: Ca. 7 måneder gammel, vejer ca. 7 kilo (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Celine blev sat af ved internatet på Santorini sammen med sin søster Quinta.

Plejemors beskrivelse

Celine (Sisse) bor sammen med andre hunde og katte og bruger meget tid på at lege med de andre hunde.

Hun er en lille vimmergøj, som helst skal være tæt på en, på skødet eller imellem ens ben, så man er ved at falde over hende, gør ingen forskel, bare der er kontakt :-)

Gæster bliver modtaget med glæde og masser af møsser.

Celine er renlig og kommer styrtende ved indkald, og er i det hele taget en meget sød, kærlig og nem hund, som bare er flyttet ind her uden problemer. Celine er en super skøn hund, som vil egne sig fortrinligt til agility, hun er en hurtig og vims lille hund som vil elske en masse aktivering af både hjerne og krop. Celine ville være lykkeligst i en familie med en anden hund, da hun hygger med deres plejefamiliens andre hunde hele tiden.

 


 

NOAH (han) neutraliseret

Sted: I pleje i Frederiksværk

Alder: Ca. 1½ år gammel, vejer ca. 20 kilo (primo februar 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Noah blev sat af i bjergene sammen med en ældre tæve, hvor vi mødte dem, og da tæven blev tilbudt et hjem i Danmark, besluttede vi at Noah også skulle have en billet til Danmark. - Noah har været adopteret af en familie, som af personlige årsager desværre ikke kunne beholde ham, så derfor er han til adoption igen...

Plejefamiliens beskrivelse

Noah er en dejlig elskelig hanhund, som kommer fint ud af det med alle hunde og elsker mennesker. Han er legesyg, tillidsfuld og glad, elsker lange ture, er MEGET glad for mad..

Noah er renlig og han kan være alene hjemme med plejefamiliens hunde, uden at ødelægge noget.

 

VOKSNE HUNDE

OSCAR (han) kastreret

Sted: København

Alder: Ca. 3-4 år

Kontaktperson Mona

Baggrund

Oscar blev fundet af en turist i Grækenland, hvor han havde været bundet til et træ uden væske og føde i lang tid og derfor var i kritisk tilstand. Han kom til Danmark i 2011.

Beskrivelse

Oscar ønskes omplaceret, da han, på grund af familieforøgelse, ikke vil kunne få den opmærksomhed, stimulation og motion han fortjener. Han er et elskeligt væsen og det er med stor sorg at der gives slip på ham.

Oscar er formentlig en beagleblanding eller ren beagle - det man kalder en sort beagle. Lille pølseformet krop, lange brede ører, brune øjne og meget lodne brede nuttede forpoter. Hans halespids er hvid og når han leder efter spor, kan man se hans halespids i vejre i det høje græs. Hengiven, meget kontaktsøgende og energisk. Han er meget aktiv udendørs og meget rolig inde.

Han vil, modsat nogle hunde, gerne have øjenkontakt som han aktivt søger. Han sover helst helt tæt op af en. Han elsker at blive nusset på maven i sofaen om aftenen, her kan han ligge i timevis, bare han har kropslig kontakt til sin ejer eller kan fornemme, at man er tæt på.

Især når mørket falder på, nyder han at være tæt på mennesker. Måske fordi han har været efterladt i en snor i Grækenland og forbinder mørke med at være lidt fortabt.

Oscar vil formentligt egne sig bedst til en familie, som før har haft hund, grundet sit stædige sind (kendetegn ved beagle) og da han er vant til at bo sammen med en ældre tæve er han sjældent alene, vil en familie med hund i forvejen nok være det optimale for ham. Han er selvfølgelig renlig og kan basale ting som sit, dæk, indkald og søge.

 

BOB (han) kastreret

Sted: København

Alder: Ca. 3 år

Kontaktperson Iben

Baggrund

...

Plejefamiliens beskrivelse

Bob er en herlig Shih Tzu blanding med det mest charmerende underbid. Bob er en meget kærlig hund som elsker at lege med sit legetøj, men han vil også rigtig gerne putte i arm og er i det hele taget meget kontaktsøgende.

Bob kan være alene hjemme og er renlig. Når han går tur kan han godt trække i linen i starten, men det går over efter nogle minutter. Plejefamilien arbejder på, at lære Bob at gå pænt.

 

MAGGY (tæve) steriliseret

Sted: 2920 Charlottenlund

Alder: Ca. 3 år, vejer 8 kilo (primo september 2014)

Kontaktperson Linda

Baggrund

Maggy blev fjernet fra en familie, hvor hun boede i en snor bag deres bil. De blev bedt om at ændre forholdene for hende, men ignorede dette, så til sidst blev hun fjernet af myndighederne efter folks mange klager..

Beskrivelse

Til trods for det liv hun har levet, er hun en sød og kærlig hundepige, som elsker at gå tur, og ikke mindst at være sammen med mennesker og få den opmærksomhed hun har savnet.

 

QUINTA (tæve)

Sted:

Alder: Ca. 7 måneder gammel, vejer ca. 7 kilo (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Quinta blev sat af ved internatet sammen med sin søster Celine, der nu er i Danmark

Plejefamiliens beskrivelse

Lille og utrolig nem hundepige, som er trådt ind i vores familie, som om hun altid har været her.

Der er fuld fart over feltet, men hun er samtidig også meget rolig - hun er en hund i balance, som elsker at blive nusset og ligge i arm og så er hun glad for mad.

Hun sluger lidt sin mad, nok fordi hun har været vant til, at man skulle holde sig til, hvis man ville have noget. Vi lader hende ofte søge efter maden på græsplanen.

Hun er ikke så god til at gå i snor, men hun er utrolig lærenem, så det skal hun nok hurtig få lært - man kommer langt med en godbid i lommen.

Hun er én af de nemmeste plejehunde vi har haft - hun er bare så skøn og dejlig.

OPDATERING:

Blot en lille hilse fra Quinta. Hun trives og har det godt. Hun er helt renlig, og selvom hun stadig trækker, når vi går tur, så er det mest i starten, når vi har gået lidt, kommer der ro på. Hun er stadig meget fjollet, når der er mad, men gode faste rutiner gør, at hun nu sidder pænt og venter. Hun bliver også utrolig glad, når der kommer gæster, hun ved næsten ikke, hvor hun skal gøre af sig selv. Hun kan lege i timevis med vores egen hund og andre hunde, vi har på besøg. Hun kæmper meget om vores opmærksomhed, når der er andre hunde (også vores egen) i nærheden, men når man har hende på 2-mandshånd, hviler hun mere i sig selv og er helt rolig. Hun ELSKER at komme op på skødet og sniger sig også gerne indimellem op til børnene i sofaen/sengen. Hun er utrolig lærenem, så hvis man gider træne med hende, så kommer resultaterne hurtigt.

Hun er lidt af en udbryder-dronning og kan nemt springe over en låge, selvom hun er lille - vi har gået vores hegn efter mange gange, så nu håber vi den er der :-)

Jeg kan godt se hende som ene hund - hun er glad for alle hunde, men hun kæmper for at få hele opmærksomheden, og snapper kærligt efter vores hund (hun kender godt sin plads), men "besøgshunde" bliver der knurret ad, hvis hun er kommet først på skødet.

Quinta er en utrolig dejlig og skøn lille hundepige, som har mange gode "ansigts-udtryk", hun er meget opmærksom, man får altid en kongemodtagelse, når man kommer hjem og er hun en rigtig kælepotte. Lidt mærkeligt at der slet ikke er nogen, der har fået øje på hende.


 

CRUSOE (han) kastreret

Sted: I pleje 8940 Randers

Alder: Ca. 2 år, vejer ca. 20 kilo (ultimo juni 2014)

Kontaktperson June

Baggrund

Crusoe blev afleveret på internatet som hvalp med 2 andre søskende, som er adopteret for længst, Crusoes far er en Basset Hound, deraf den lange krop..

Plejefamiliens beskrivelse

Crusoe er en helt fantastisk hund, som man ikke kan sige noget negativt om.

Han er lidt forsigtig, men efter et par uger, er han nu en del af vores store hundeflok, helt uden problemer.

Han har været renlig fra første dag, han gøer sjældent, går pænt i snor og enes fint med de andre om både mad, kødben og tyggeting.

Han er god med børn og virker ikke interesseret i vores katte...

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

MAUI (tæve)

Sted: I pleje

Alder: Ca. 6 år, vægt ca.18 kg, højde ca. 50 cm (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Mauis familien er flyttet til København, og Maui trives ikke med at bo hvor der er så meget uro, så familien ønsker derfor, at hun kommer til en familie der bor mere fredeligt..

Plejefamiliens beskrivelse

Maui er ikke særlig god til fremmede mennesker, og søger derfor rolig ejer/familie (uden små børn) med massere af plads.

Maui er ikke ellers en vanskelig hund, men bliver det når man bor i en lille lejlighed i KBH, for så kommer det rigtig til udtryk at hun er meget bange for fremmede.

Hun kan sagtens vænne sig til et nyt menneske, men man skal være forberedt på at det tager nogle dage, samt en masse lækkerier at vinde hendes tillid.

Men har man først vundet hendes hjerte kvitterer hun med ubetinget kærlighed, venskab og dejligt selskab. Hun er, i trygge rammer, en MEGET rolig hund. Ligger bare og slapper af.

Vi er overbevist om at de problemer min kæreste og jeg oplever ved Maui, slet ikke ville komme til udtryk hvis hun boede på landet med masser af plads omkring sig, og evt. kunne løbe frit rundt.

Vi håber virkelig at den rette ejer, som er klar til at give Maui et skønt og mere ubekymret liv, dukker op herinde en dag:-)

Se flere billeder af Maui på Hundegalleriet

 

KATTE

ingen pt.