Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 24. april 2017

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

Ingen hvalpe pt.

 

 

UNGHUNDE

STRAWBERRY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje 9000 Aalborg

Alder: Ca. 2 år, vejer 4 kilo (medio januar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Strawberry boede på gaden sammen med Bluebell som er adopteret.

Beskrivelse

Hun er en lidt mere forsigtig hundepige end Blueberry, men så snart hun kender folk, så er hun en dejlig, kærlig lille hundepige. Hun er god med andre hunde og også med katte.

 

PABLO (han)

Sted: I pleje på Falster

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 3 kg (medio februar 2017)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Pedro (der allerede er adopteret) og Pablo kommer fra en ulovlig hvalpefabrik.

Plejefamiliens beskrivelse

Pablo, som hos plejemor bliver kaldt Malte, er en super social glad lille hund. Han elsker selskab, hvorfor han nok ikke skal ud som alene hund. Han er meget legesyg og leger med alle som gider, uanset deres størrelse, også kattene er hans legekammerater.

Malte elsker at komme ud på gåture, er ikke bange for noget, dog kan han være lidt reserveret overfor nye mennesker, men det går hurtigt over.

Malte er en hund med lyd på, hvorfor han ikke er egnet til lejlighed. Han er endnu ikke helt renlig, men det er blevet meget bedre.

Søger du en lille hund, som elsker at være med i alt hvad der sker, som elsker at sidde på skødet og putte under din dyne, så er han lige det rette match :)

 

TEDDY alias MAGNUS (han) kastreret

Sted: Hos nuværende familie på Sjælland

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 25 kg og er ca. 60 cm høj (medio december 2016)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Magnus levede på gaden som hvalp, blev taget ind i pleje i Grækenland og kom til Danmark 1. oktober 2016. Af personlige årsager i hans familie, skal han desværre omplaceres.

Familiens beskrivelse

Magnus er en rigtig gadedreng, sød og kærlig, men også fræk.Han er god med andre hunde og vil meget gerne lege, men da han ikke altid respekterer hvis de siger fra, vil han nok egne sig bedst til et hjem, med en anden større hund, som også gider at lege.

Magnus er kærlig og vil gerne ligge tæt. Han elsker at gå ture, og har deltaget grundlæggende lydighedstræning, han er dygtig når der er godbidder i nærheden.

Magnus kan finde på at stjæle fra bordet, når han er alene hjemme, så man skal være opmærksom på, at der ikke skal ligge noget fremme, som han kan tygge i stykker. Han er nu helt renlig.

 

ZOE (tæve)

Sted: Afventer plejefamilie

Alder: 1½ år, vejer ca. 20 kilo (medio september 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Grundet ulykkelige omstændigheder i Zoe's familie, har hun akut brug for et nyt hjem.

Familiens beskrivelse

Zoe er sød og rolig indendøre og en kælegris på trods af sit lidt barske udseende. Hun er afgjort i lømmelalderen og skal lære grænser, men er dygtig til at fange signaler, specielt kropssprog, ligesom hun reagerer fint på andre hundes signaler.

Zoe elsker vand - indvordes som udvordes, og skal lige lære at gå fint i snor, men er godt på vej til at blive en helt fantastisk hund.

 

VOKSNE HUNDE

GULLIVER (han) kastreret

Sted: I pleje

Alder: Ca. 4 år, vejer ca. 14 kilo (ultimo februar 2017)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Gulliver boede på gaden i et par år, men folk blev ved med at samle ham op og dumpe ham i andre områder, så dem der fodrede ham blev urolige for ham, og tog ham ind da vi bad dem om det.

Beskrivelse

Han er en lidt forsigtig fyr i starten, men når først han kender en, så er han fyldt med kærlighed. Gulliver er en rolig hund, der har overstået hvalpestadiet, og nu bare fortjener et godt hjem.

Han er en charmerende pølsehund, med de skønneste små kommodeben :)

 

MANNY (han) kastreret

Sted: I pleje 3300 Frederiksværk

Alder: Ca. 2 år, vejer 12 kilo (ultimo februar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Manny blev efterladt sammen med sin lille familie på gaden oppe nordpå i Grækenland midt i snevejr og kulde...

Beskrivelse

Meget social glad lille hanhund, som nu bare mangler sin helt egen familie. Han bor sammen med katte, som han er helt okay med.

 

BELLA (tæve) RESERVERET

Sted: Privat pleje på Sjælland

Alder: Ca. 2 år, og vejer knapt 4 kilo (medio marts 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Bella kommer fra en hvalpefabrik i Athen.

Beskrivelse

Bella er en forsigtig lille tæve, som skal bo på landet hvor der er en have, da hun stadig er en noget usikker når hun skal ud og gå i snor, så det træner vi på..

Hun er god med andre hunde, nye mennesker skal hun dog lige se an, men når først det er gjort, så kender hendes kærlighed ingen grænser.

Vi vil gerne finde et roligt hjem uden små børn til Bella, og helst med en anden hund som hun kan læne sig op af.

 

ERI (tæve) neutraliseret

Sted: 6400 Sønderborg

Alder: Ca. 3 år, og vejer ca. 8 kilo (ultimo marts 2017)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Eri blev dumpet udenfor Lemnos lufthavn november 2016.

Beskrivelse

Eri er en hyggelig og omgængelig lille hund med korte ben og en lang krop. Hun ved ikke noget bedre end at ligge i sengen eller sofaen og blive nusset.

Hun er ikke en hund der stormer logrende ud til døren når der kommer gæster, og hun er ikke så tryg ved mænd og store hunde, dog er hun meget glad for sin plejefar og okay med den store rolige hund vi har.
Plejefamilien arbejder på at gøre hende mere tryg i situationer med nye mennesker og hunde, og det går allerede rigtig godt.

Hun er en glad lille hundepige der gerne vil lege, når hun er tryg.

Eri søger et roligt hjem som vil forstå at arbejde med hendes selvtillid, og give hende en masse kærlighed og tryghed så hun løsner op til den glade hund som hun er.

Da Eri er en lidt lang hund, vil et hjem uden for mange trapper og gerne med have, være at foretrække.

 

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

 

KATTE

Ingen pt.