Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 31. januar 2015

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

ANNA (hunhvalp)

Sted: I pleje på Sjælland

Alder: Ca. 4 måneder, vejer ca. 3 kilo (ultimo januar 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Anna blev afleveret på SAWAs internat sammen med sin mor og søskende..

Beskrivelse

Meget kærlig og kontaktsøgende lille pige, som ikke forventes at blive særlig stor..

 
 

KOULA (hunhvalp)

Sted: i pleje i Frederiksværk

Alder: 3½ måned (ultimo september 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Hele kuldet blev fundet i bjergene sammen med deres mor Voula. Koulas søskende er adopteret.

Beskrivelse

Plejefamilien fortæller om Koula, at hun er en rigtig krudtugle, men elsker også at putte. Hun leger både med de store og små hunde vi har, katte har hun også mødt, kan også lide at gå tur, hun er bare noget af det sødeste.

 
 

UNGHUNDE

DANNY (han) kastreret

Sted: I pleje på Sjælland

Alder: Knapt 2 år, vejer ca. 8 kilo (primo december 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Danny blev givet som en gave til et par med en autistisk søn, han skulle være sønnens hund, men de bondede aldrig, og familien har ikke så megen tid til Danny, så de bad os om hjælp..

Beskrivelse

Danny er et Shiz Tzu mix, og har det sind, han er venlig, kærlig og sjov, og kan lide alle, mennesker og hunde..

 

TRUNTEN (tæve) steriliseret

Sted: 9520 Skørping

Alder: ca. 1 år (primo januar 2015)

Kontaktperson June

Baggrund

Trunten blev fundet, efterladt og alene, på gaden i Athen og blev samlet op af en af de frivillige i Ilioupolis.

Beskrivelse

Trunten er en vaskeægte hjerteknuser og charmør. Fra første øjekast bemærkede vi dog, at Trunten var lidt speciel. Hun havde besvær med at styre sine små, ivrige ben og gik ind imellem i ring. En hjernescanning viste en mørk plet bagerst i hendes hjerne, hvilket forklarede hendes motoriske udfordringer. Dyrlægen mente, at hendes tilstand højst sandsynligt forbliver stabil, men vi kan desværre ikke give nogen garantier.

Hos os (plejefamilien) har hendes motorik vist sig at være meget bedre end først antaget og hun fungerer fint i hverdagen. Hun hopper op af lave trapper, går fint i snor og sprinter rundt i fuld firspring uden problemer. Trunten er glad som dagen er lang, er nysgerrig og enormt legesyg. Hun er fuld af viljestyrke og er ikke nervøst anlagt. Hun bliver dog meget nemt forskrækket, men aldrig bange. Hun bryder sig ikke om at blive forstyrret når hun sover eller spiser og siger fra ved at knurre. Respekterer man ikke hendes advarsel finder hun på at hapse, dog aldrig særlig hårdt :-) Det er tydeligt, at hun ikke er blevet respekteret tidligere i sit lille liv og det tager tid at genoprette den tabte tillid, men vi ser heldigvis fremskridt.

Trunten er endnu ikke helt renlig og der sker et par uheld inde i løbet af dagen, derfor vil hun egne sig bedst til at bo i et hus eller lejlighed med have, så hun hurtigt kan komme ud når hun viser tegn på toilettrang.

Trunten er fyldt med kærlighed og det bedste hun ved er at putte i arm og hun uddeler gerne mysser når først hun lige har set nye hunde/mennesker an. Trunten skal have en rolig familie - uden yngre børn og meget gerne med en anden lille glad hund - der vil elske hende som den lille, unikke tumling hun er :-)

 

DAISY (tæve) steriliseret

Sted: 4340 Tølløse

Alder: Ca. 1½ år (primo december 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Daisy blev købt af en familie i Athen som hvalp, men de tabte hurtigt interessen for hende, så hun endte med at sidde alene på en altan hele dagen, indtil vi fik lov til at tage hende..

Beskrivelse

Daisy er en rigtig glad og kærlig lille bulldozer, som kræver man er vant til racen, og er klar til at træne almindelig lydigshed, da hun ellers tromler en ned i sin glæde og kærlighed, og derfor egner hun sig ikke til børnefamilier pt..

Hun er simpelthen bare sådan en lalleglad lille hund, der elsker at lege og komme med alle vegne og som ikke er bange for nogen eller noget.

Hun bor sammen med andre hunde, katte, heste og høns og vil bare meget gerne lege med dem alle sammen :-)

Daisy er når hun altså ikke leger, en lille puttefis der elsker at ligge tæt og helst oven på én.

 

KANELLO (han)

Sted: 6100 Haderslev

Alder: Ca. 6 måneder, vejer ca. 7 kilo (primo november 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Kanello gik rundt midt i trafikken i Thira på Santorini i slutningen af sæsonen, så han er sikker blevet efterladt af en familie :(

Plejefamiliens beskrivelse

Kanello er er frisk og livsglad lille fyr. Han elsker at lege med familiens anden plejehund, men også at ligge og blive nusset og forkælet.

Kort tid efter, at han var kommet til Danmark var huset fuld af fødselsdagsgæster. Kanello var glad og ville bare snakke med alle gæsterne, han elskede dem alle sammen.

Han er så godt som renlig, har lært "sit" og går pænt i snor.

Større hunde er han lidt betænkelig ved - han er selv på størrelse med en Jack Russel, dog lidt mere robust.
Katte har han ikke mødt, men plejefamiliens kaniner (i bur) siger han ikke noget til.

OPDATERING JANUAR 2015:

Kanello er en MEGET nem hund, laver ikke ulykker rundt i huset (ødelægger ikke møbler, ting og sager), og vil hellere end gerne med ud og køre i bil. Han er ikke rigtigt bange for noget, og elsker stadig alle mennesker han møder.

Han har nu mødt 2 katte, og dem er han egentligt bare lidt ligeglad med. Andre hunde kan han godt lide.

 

AMIRA (tæve) steriliseret

Sted: 8900 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amira og Amir er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

       
 

AMIR (han) kastreret

Sted: 8900 Haderslev

Alder: 8 måneder og de vejer ca. 14 kilo hver (primo oktober 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Amir og Amira er et søskendepar fra Egypten, som blev dumpet på gaden, da de var 3-4 måneder gamle.

Beskrivelse

De er meget aktive, elsker at lege, komme ud på ture og opleve verden omkring dem. De trækker en del, når man går med dem, så de trænger til kærlig træning og omsorg. De springer meget højt så en indhegnet have med et rimeligt højt hegn, vil være en fordel.

De er kærlige, sociale og super glade hunde.  De skal gerne adopteres af en familie der har tid og lyst til at motionere dem.

 
 

NORA (tæve) neutraliseret

Sted: 4340 Tølløse

Alder: Ca. 17 måneder gammel, vejer ca. 17 kilo (ultimo august 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Nora blev smidt af ved en skole som hvalp, sammen med sine 5 søskende. Søde mennesker ringede heldigvis til vores kontakt, som tog dem til sig.

Hun blev efter noget tid adopteret i Grækenland, men det gik desværre ikke så godt, for hendes nye ejer lod hende gå løs, og en dag blev der skudt i nærheden og Nora blev så bange, at hun stak af.

Det tog lidt over 2 måneder før hun blev fundet og fanget igen.

Beskrivelse

Nora har brug for en helt speciel familie, som har forståelse, kærlighed, tålmodighed og ro nok til hende, for hun kræver lige lidt ekstra, da de mange svigt og tiden alene på gaden har gjort hende utryg ved os mennesker. Hun bor nu sammen med andre hunde, katte, høns og heste uden problemer.

Nora er renlig, vil gerne med ud at køre i bil, kan være alene hjemme uden at lave "ulykker" og går pænt i snor. Nora skal "bare" lære at mennesker ikke er farlige, så derfor skal hendes nye familie være indforstået med, at dette kan tage sin tid, og at hun nok ikke bliver en hund, der springer i favnen på alt og alle - men hun er det hele værd :-)

Hun er simpelthen så sød og kærlig :-)


 

CELINE (tæve) steriliseret

Sted: 4571 Grevinge (Holbæk)

Alder: Ca. 7 måneder gammel, vejer ca. 7 kilo (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Celine blev sat af ved internatet på Santorini sammen med sin søster Quinta.

Plejemors beskrivelse

Celine (Sisse) bor sammen med andre hunde og katte og bruger meget tid på at lege med de andre hunde.

Hun er en lille vimmergøj, som helst skal være tæt på en, på skødet eller imellem ens ben, så man er ved at falde over hende, gør ingen forskel, bare der er kontakt :-)

Gæster bliver modtaget med glæde og masser af møsser.

Celine er renlig og kommer styrtende ved indkald, og er i det hele taget en meget sød, kærlig og nem hund, som bare er flyttet ind her uden problemer. Celine er en super skøn hund, som vil egne sig fortrinligt til agility, hun er en hurtig og vims lille hund som vil elske en masse aktivering af både hjerne og krop. Celine ville være lykkeligst i en familie med en anden hund, da hun hygger med deres plejefamiliens andre hunde hele tiden.

 


 

VOKSNE HUNDE

OSCAR (han)

Sted: København

Alder: Ca. 3-4 år gammel (ultimo januar 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund
Oscar blev fundet af en turist på en af de græske øer, efterladt, bundet til et træ.

Oscar blev adopteret gennem Græske Hunde og bor i København. Her har han boet siden 2011. På grund af familieforøgelse og tidsnød i hverdagen skal Oscar skal have en ny familie, som kan give ham den opmærksomhed og stimulation han fortjener.

Hans race er formentlig en beagleblanding. Nuværende ejer står gerne til rådighed med vejledning. I fald ny ejer ønsker det vil der også være hjælp at hente til pasning.

Familiens beskrivelse

Oscar er en glad lille fyr, en usædvanlig dejlig hund med et blidt væsen. I starten er han lidt forsigtig når han skal lære nye mennesker at kende men når han kender een, overøses man med kærlige kys og logren.

Han elsker at ligge i sofaen og blive nusset på maven, er meget tryghedssøgende og i det hele taget glad for at være tæt på mennesker.

På tur holder han af at have snuden i jorden, han er meget optaget af at følge spor og vil gerne gå lange ture, hvor han kan bruge snuden. Han er vant til at gå løs i et stort grønt område med vildnis, park og strand. Man kan nemt holde ham i nærheden og kalde ham ind med godbidder i lommen og ved at træne indkald op en gang i mellem. Når han er i snor og skal hilse på andre hunde, kan det være lidt svært for ham at slappe af, som det kan for mange hunde. Man kan dog nemt guide ham med rolig stemme og ved selv at hilse på den hund han møder, eller ved at tage snoren af.

Uden snor leger Oscar som oftest energiske lege med de hunde han møder på sin vej. Han leger hellere med tæver end med hanhunde. Han skal lige se dem an og så går det derud ad.

Oscar er vant til at bo sammen med en ældre tæve. Han vil egne sig bedst til en kærlig familie/ ny ejer, som arbejder hjemme eller er meget hjemme. Den optimale løsning vil være en familie med hund i forvejen.


 

MOLLY (tæve) steriliseret RESERVERET

Sted: Privat pleje i Næstved

Alder: Ca. 4-5 år gammel, vejer ca 8 kilo (primo december 2014)

Kontaktperson June

Baggrund
Molly blev fundet på gaden af en ung mand som tog hende ind, men han kunne desværre ikke beholde hende, og da han ikke kunne finde et hjem, så bad han pigerne i Ilioupolis om hjælp..

Plejefamiliens beskrivelse

Molly er en meget kærlig sjov lille hund, som bare er glad for alle, mennesker og dyr, og hun minder mest af alt om en Greek Kokoni også af sind. Hun er en glad og kærlig lille hundepige, som elsker at nusse, og katte er ikke noget problem.

 

CRUSOE (han) kastreret

Sted: I pleje 8940 Randers

Alder: Ca. 2½ år, vejer ca. 23 kilo (medio november 2014)

Kontaktperson June

Baggrund

Crusoe blev afleveret på internatet som hvalp med 2 andre søskende, som er adopteret for længst, Crusoes far er en Basset Hound, deraf den lange krop..

Plejefamiliens beskrivelse

Crusoe er en helt fantastisk hund, som man ikke kan sige noget negativt om.

Han er lidt forsigtig, men efter et par uger, er han nu en del af vores store hundeflok, helt uden problemer.

Han har været renlig fra første dag, går pænt i snor, kan også gå uden snor og kommer næsten hver gang, ved indkald, han enes fint med de andre hunde om både mad, kødben og tyggeting.

Han er rigtig god med børn og virker ikke interesseret i vores katte...

Crusoe vil gerne til et hjem, hvor der er en anden hund, eller et hjem hvor han ikke skal være for meget alene, da han stadig ikke er og nok aldrig bliver verdens modigste hund...

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

MAUI (tæve)

Sted: I pleje

Alder: Ca. 6 år, vægt ca.18 kg, højde ca. 50 cm (ultimo juni 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Mauis familien er flyttet til København, og Maui trives ikke med at bo hvor der er så meget uro, så familien ønsker derfor, at hun kommer til en familie der bor mere fredeligt..

Plejefamiliens beskrivelse

Maui er ikke særlig god til fremmede mennesker, og søger derfor rolig ejer/familie (uden små børn) med massere af plads.

Maui er ikke ellers en vanskelig hund, men bliver det når man bor i en lille lejlighed i KBH, for så kommer det rigtig til udtryk at hun er meget bange for fremmede.

Hun kan sagtens vænne sig til et nyt menneske, men man skal være forberedt på at det tager nogle dage, samt en masse lækkerier at vinde hendes tillid.

Men har man først vundet hendes hjerte kvitterer hun med ubetinget kærlighed, venskab og dejligt selskab. Hun er, i trygge rammer, en MEGET rolig hund. Ligger bare og slapper af.

Vi er overbevist om at de problemer min kæreste og jeg oplever ved Maui, slet ikke ville komme til udtryk hvis hun boede på landet med masser af plads omkring sig, og evt. kunne løbe frit rundt.

Vi håber virkelig at den rette ejer, som er klar til at give Maui et skønt og mere ubekymret liv, dukker op herinde en dag:-)

Se flere billeder af Maui på Hundegalleriet

 

KATTE

ingen pt.