Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 14. juni 2018

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

Se flere billeder af plejehunde i Danmark på Facebook

 

HVALPE

BILLY (han) RESERVERET

Sted: I pleje i Frederiksværk

Alder: Ca. 14 uger, vejer ca. 6 kilo (medio maj 2018)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Billy og Buster (der allerede er adopteret) blev fundet på gaden sammen med deres mor og andre søskende.

 

EBBA (hun) RESERVERET

Sted: I pleje i Ribe

Alder: Ca. 4 måneder, vejer 7 kilo (medio maj 2018)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Ebba og Egon (som allerede er adopteret i Danmark) blev sat af udenfor internatet.

Beskrivelse

De er søde og sociale, elsker mennesker, og er ikke bange for alle hundene på internatet, som man ellers kunne tro når de er så små..

 

ALBERT (han)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 5 måneder, vejer 12,5 kilo (medio marts 2018)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Alice, Albert og Alfonso blev dumpet i bjergene i Grækenland.

Plejefamiliens beskrivelse

Albert er en super social og glad hvalpedreng, han trives fint med både hunde og katte. Han er en aktiv hund, der gerne ville lære :-)

Han går rimelig pænt i snor, og er næsten renlig.

Albert leger med alt og alle der gider, og er der ingen... så er han god til at lege selv..

BEMÆRK: Albert var så uheldig at brække sit ene forben. Han er nu opereret, men vil først kunne flytte fra plejemor når hans ben er helet ...

 

 

UNGHUNDE

MANU (han) kastreret

Sted: I pleje på Sjælland

Alder: Ca. 1½ år, vejer ca. 30 kilo (ultimo april 2018)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Manu er en omplacering, da han var i et hjem med børn, og da han har et lidt beskyttende gen, så er det ikke en god kombination.

Plejefamiliens beskrivelse

Han er en lækker stor social bamse, som er god med alle hunde, og også bor med katte..
Han ligner mest af alt et mix af Newfoundlander, Labrador ..

Han er en super kærlig og kælen dreng, som gladeligt ligger på skødet, han ved ikke helt selv hvor stor han
er :)

Han går fint i snor, og elsker en god lang gåtur :)

Se en lille film med Manu

 

MALUCA (tæve)

Sted: I pleje Tølløse/Holbæk

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 16 kilo (ultimo april 2018)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Maluca kom til Danmark i marts 2017. Desværre var det ikke muligt for hendes nuværende familie at beholde hende, og hun er derfor til omplacering.

Plejefamiliens beskrivelse

Maluca ;-)

Hjemme hvor hun er tryg, er hun en kæmpe glad hyggefis, der helst skal ligge helt tæt på en i seng og sofa :-) og som skal følge med i alt, hvad der sker omkring hende :-)

Hun er meget legesyg, og leger meget med mine andre hunde ( hun bor pt. sammen med 5 andre ) og gider de ikke lege, så leger hun selv med sit legetøj, eller gumler på kødben :-)

Hun kan gå løs, og kommer fint ved indkald, er renlig og elsker at køre i bil.

Kattene ( har 2 ) er hun meget glad for, og vil meget gerne møsse og "lege" med dem, hvad de ikke altid gider, men siger de fra, så trækker hun sig.

Hun er en "anelse" grådig ( forklædt piratfisk :-) m.h.s til mad / godbidder, så det træner vi med, hun har dog ingen problemer med at søge efter mad / guffere sammen med de andre hunde når jeg smider det rundt i haven.

Men, lige så glad og tryg, hun er hjemme hos mig og de andre hunde / dyr, lige så usikker og utryg er hun, når her kommer gæster eller ved møde af andre mennesker / hunde på gåture.

Alt og alle, er lidt farlige og skal ses an.

Så Malucas nye ønske hjem, er et roligt hjem med ( mindst :-) en anden legesyg hund, hun kan lege med og støtte sig op af, samt en familie der har forståelsen for hendes usikkerhed i nye situationer og som lader hende tage tingene i sit eget tempo :-)

Til gengæld får man så også den mest kærlige hund, der følger en i tykt og tyndt :-) :-)

 

LUNA (tæve)

Sted: I pleje i Jylland

Alder: Ca. 7 måneder, vejer ca. 9 kilo, (ultimo marts 2018)

Kontaktperson Tina & Freddy

Baggrund

Luna blev fundet udenfor internatet på Santorini.

Beskrivelse

En rigtig glad fræk lille hund, som bare elsker at lege og putte, hun vil være perfekt til en aktiv familie der godt vil have en mindre hund, men en hund som alligevel sagtenes kan følge med også når der er fart på ..

 

 

VOKSNE HUNDE

MILLY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Sønderborg

Alder: Ca. 2 år, vejer 5,6 kilo (medio juni 2018)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Milly kom fra en ulovlig opdrætter sammen med sin datter Molly.

Beskrivelse

Milly er en forsigtig, men meget hengiven lille hundepige, som virkelig nyder at få opmærksomhed, og som knytter sig meget til sine mennesker.

Man skal være indstillet på at det vil tage lidt tid og tålmodighed inden hun bliver den lille selvsikre pige hun burde være.

Hun skal til et roligt hjem uden børn, ikke fordi hun ville gøre dem noget, men fordi børn hurtigt kan gøre hjemmet noget uroligt.

 

SAMICA (tæve)

Sted: I pleje Tølløse/Holbæk

Alder: Ca. 2 år, vejer ca. 16 kilo (ultimo april 2018)

Kontaktperson: Gitte F på mailadressen spip88@gmail.com

Baggrund

Samica kommer fra Bosnien, hvor hun blev fundet efterladt i en papkasse, sammen med sine 5 søskende ca. 7 dage gammel :-( Hun kom til DK i januar 2017, men det gik desværre ikke så godt i hendes nye familie, så hun kom i pleje i slutningen af februar 2017, og har været hos sin dygtige plejefamilie siden da.

Plejefamiliens beskrivelse

Samica har nu været her i over 1 år, og jeg ville ønske at jeg kunne beholde hende, men har allerede selv 4 hunde, samt endnu en plejehund, græske Maluca, så nu leder jeg efter den perfekte familie til Samica :-)

At der er gået så lang tid, før jeg leder efter en ny familie, er at Samica var meget bange og utryg for alt og alle, da hun kom her og jeg ville ikke sende hende videre, før hun var klar til det :-)

Det er hun så nu. Dog - hvis du leder efter en hund, der springer i favnen på fremmede, og som du gerne vil have med allevegne - så er det ikke Samica.

Hun er nu blevet meget bedre og hilser glad på gæster, hvis de er rolige og lader hende komme til dem :-)

Når det så er sagt, så er hun her, hvor hun nu er tryg, den gladeste lille hundefis, der elsker at ligge i arm, give masser af møsser ud og bare er så sød, nem & kærlig :-) Hun er meget legesyg og kan bruger timer i haven i leg med de andre hunde :-) Mine 2 katte ignorer hun, gederne og hestene er lidt farlige, men hønsene vil hun mægtig gerne lege med !!!! :-)

Det eneste "negative" er, at hun er vagtsom, så alle der kommer forbi grunden (bor på landet) får lige et ord (VOV) med på vejen, det arbejder jeg så meget med, at vænne hende fra :-) og hun stopper også promte når jeg beder hende om det :-)

Det perfekte hjem til Samica, er et roligt hjem med anden hund, hvor der er forståelse for, at hun selv skal bestemme farten mht. nye udfordringer/gæster m.m og med hus/have, da hun elsker at være ude :-) og ikke vil egne sig til at bo i en lejlighed.

Samica er jo ikke fra Grækenland, men Græske Hunde været så søde, at jeg må bruge deres hjemmeside :-)

Så skulle du/I være interesseret i at give Samica det helt rigtige hjem, så skriv en mail til mig :-)

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

 

KATTE

Ingen pt.