Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 19. november 2015

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

INGEN PT.
 

UNGHUNDE

HONEY (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 7 måneder, vejer 7,2 kilo, ca. 40 cm høj(primo november 2015)

Kontaktperson Linda

Baggrund

 

Plejefamiliens beskrivelse

Honey er noget usikker/bange i nye omgivelser og når hun møder nye mennesker og andre hunde, men det går hurtigt over, og så er der ellers fart over feltet og der bliver leget til den store Guldmedalje :-) om det er fangeleg i haven eller "slåskamp" i seng og sofa så er Honey parat :-)

Hun deler gerne mad og tygge ting med mine andre hunde og er i det hele taget en ualmindelig mild, glad og god hundepige, som bare lige skal lære, at nu er der ikke længere nogen der vil gøre hende noget ondt.

Her bor hun sammen med 5 andre hunde, 3 katte, høns, ænder og heste.​

Film med Honey

 

FONZY (han) kastreret

Sted: I pleje i Randers

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 17 kilo (primo oktober 2015)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Fonzy blev fundet på vejen i en sørgelig forfatning, fuld at flåter, så pigerne samlede ham op.

Plejefamiliens beskrivelse

Hej jeg hedder Fonzy, (min plejemor kalder mig Basse) må jeg bo hos dig??

Jeg er en skøn, livlig og super glad dreng, med krudt bagi. Jeg er hyrdehund, så jeg elsker at flokken er samlet, og især at begge mine plejeforældre er hjemme. Jeg kan godt være alene hjemme, med min plejefamilies hunde, og jeg ødelægger ingenting.

Jeg går pænt i snor og kommer (næsten) hver gang der bliver kaldt.

Jeg er faktisk renlig, men kan godt komme til at markere en dørkarm, her bor jo flere hanhunde, så de må godt vide, at jeg også har lidt at skulle have sagt :-)

Jeg vil gerne have et hjem med en anden hund, for jeg bryder mit ikke om at være helt alene hjemme, og så vil det være dejligt, hvis der er en have, så jeg kan få brugt mit krudt.

 

DOLLY (tævehvalp)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 6 mdr., vejer ca. 8 kilo (primo juni 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Debbie, Dee og Dolly blev samlet op da de var på gaden da der var frostvejr i Grækenland, og andre hvalpe døde, så vi måtte jo hjælpe dem, så de kom i sikkerhed. Debbie er i pleje i Danmark, og Dee er adopteret.

Beskrivelse

Søde kærlige hvalpe som dog kan være lidt tilbageholdende i starten ved nye mennesker og ting, men når først de føler sig trygge, så er de nogle små frække ballademagere, som de jo skal være.

 

MELINA (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 9 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Melina blev fundet på øen Limnos, sammen med sin mor og søskende.

Plejefamiliens beskrivelse

Første gang jeg mødte Melina, kunne jeg ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bange. Dette har så ændret sig, så nu følger hun mig overalt, ligger tæt når vi skal sove og giver gerne mange møsser ud, især når hun opdager, at nu er jeg næsten vågen :-)

Hun er også begyndt at lege med sit legetøj og bider gerne i sko m.m lige præcis som en unghund skal :-)

Melina har ændret sig rigtig meget, men hun er stadig en lille skrøbelig hund, som nemt bliver bange og utryg ved nye ting og mennesker, dette vil helt sikkert blive bedre med tiden, men det betyder at hun skal ud til et hjem i rolige omgivelser og med anden hund, da hun støtter sig rigtig meget op af mine.

Melina bor pt. sammen med andre hunde, katte, høns og heste og vil mægtig gerne lege med kattene og hønsene :-)

 

VOKSNE HUNDE

INGEN PT.
 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

ERIC (han)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 7 mdr., vejer ca. 5 kilo (ultimo juni 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Eric stammer fra Santorini

Beskrivelse

Eric, som bliver kaldt Zarzu, er en skrøbelig lille hund. Han fungerer perfekt sammen med hunde og katte, men mennesker er han ikke helt sikker på. Hans plejemor, som han kender godt, er han tryg ved, og putter gerne tæt - om natten, er det bedste han ved, at ligge i arm.

På grund af Zarzu's usikkerhed, skal han til et roligt hjem, uden børn. Et hjem hvor der er forståelse for, at det vil tage tid at få hans tillid, og at han måske ikke bliver helt tryg ved fremmede mennesker.

 

 

KATTE

INGEN PT.