Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 23. april 2014

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

LARRY (hanhvalp) RESERVERET

Sted: I pleje i Smørum

Alder: Ca. 3 måneder, vejer ca. 3 kilo (medio april 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Larry blev fundet på gaden i Xanthi alene og meget ked af det.

Beskrivelse

En sød lille gut, som mest ligner et lille marsvin :) Larry vil forblive en lille hund, og mangler nu bare sit helt eget hjem.

 

HARRY (hanhvalp)

Sted:

Alder: Ca. 3 måneder, vejer ca. 3,5 kilo (ultimo februar 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Holly (adopteret) og Harry blev sat af i bjergene sammen med deres mor Honey, som er til adoption under "Voksne hunde".

Beskrivelse

To små skønne små uldtotter som er lidt generte i starten, men som meget gerne vil have opmærksomhed og blive nusset.


 

UNGHUNDE

MIKA (tæve) steriliseret

Sted: 9440 Aabybro

Alder: Ca. 13 mdr. (primo april 2014)

Kontaktperson Merete

Baggrund

Mika blev fundet på gaden i Xanthi.

Plejefamiliens beskrivelse

Jeg hentede Mika dagen før påske, og jeg er allerede helt fortabt. Hun er den sjoveste og sødeste lille hund, der danser for alle mennesker, hun møder. Hun er aktiv, nysgerrig, glad og helt igennem charmerende. Hun elsker at nusse og smider sig gerne på ryggen, så maven også kan få en tur.

Hun var de første par dage ikke til at drive ind, men nu drøner hun ind ad hoveddøren og tager en æres-runde inden hun får snoren af. Hun er kanon med andre hunde, men der er en del jagt i hende (måske lidt breton?), så fugle, blade og alt andet bliver jagtet. Hun er ikke helt renlig, men det arbejder vi på.

Hun hygger sig vældig med min hund Sakis, selvom han så lidt stor ud i starten. Hun bruger en del tid på at tømme legetøjskurven, om ikke andet så bare for at se hvad der gemmer sig deri.

Se film med Mika og Sakis

 

ISABELLA (tæve)

Sted: I pleje i Smidstrup

Alder: Ca. 11 mdr. gammel, vejer ca. 12 kilo (primo april 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Isabella blev smidt på gaden på Santorini.

Plejefamiliens beskrivelse

Isabella er en lidt lang hund med det skønneste sind.

Hun er en super sød, lidt forsigtig hund, der trives fint med de andre hunde hos plejefamilien og katte bor hun også med uden problemer.

 

NOAH (han) kastreret

Sted: I pleje Frederiksværk

Alder: Ca. 1½ år gammel, vejer ca. 20 kilo (primo februar 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Noah blev sat af i bjergene sammen med en ældre tæve, hvor vi mødte dem, og da tæven blev tilbudt et hjem i Danmark, besluttede vi at Noah også skulle have en billet til Danmark. - Noah har været adopteret af en familie, som af personlige årsager desværre ikke kunne beholde ham, så derfor er han til adoption igen...

Plejefamiliens beskrivelse

Noah er en dejlig elskelig hanhund, som kommer fint ud af det med alle hunde og elsker mennesker. Han er legesyg, tillidsfuld og glad, elsker lange ture, er MEGET glad for mad..

Noah er renlig og han kan være alene hjemme med plejefamiliens hunde, uden at ødelægge noget.

 

FIFFI (tæve)

Sted: I pleje 2791 Dragør

Alder: Ca. 1 år gammel, vejer ca. 20 kilo (medio januar 2014)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Fiffi og hendes bror Fortis (der nu kaldes Futte) stod lænket på en mark. Fiffi og Fortis' mor er en smuk tæve på ca 20 kilo, som blev efterladt sidste år af sin tidligere ejer på Ios.. Moren har fået et godt hjem hos en græker.

Plejefamiliens beskrivelse

Fiffi er en utrolig smuk og kærlig hund, dog nervøs anlagt. Hun går fint i snor og elsker at løbe og lege samt bade på dagens gåture med plejefamiliens 2 græske hunde. Hun skydes til at være en jagthunde blanding, idet fugle og katte bliver jagtet - hvis hun ikke er i snor :-)

Fiffi er en rigtig putte-hund der sover i arm (hos plejemor) hele natten og helst følger en i hælene rundt i huset.

En rigtig dejlig hund, der skal ha' sin selvtillid bygget op fra bunden.

 

COOPER (han) RESERVERET

Sted: I pleje København N

Alder: Ca. 7 mdr. gammel (primo november 2013)

Kontaktperson Mona

Baggrund

...

Plejefamiliens beskrivelse

Smukke Cooper er en virkelig sød, kærlig, lærenem, lidt fræk, men også en forsigtig dreng. Han søger en god familie, som elsker at være udenfor, som han selv.

Cooper kan med alle andre hunde, han er dog lidt forsigtig ved første møde, men når han møder hundene igen, er det med stor glæde, som han viser bla. ved at pive og gå ned i legestilling.

Cooper kan godt lide børn, men er dog IKKE helt begejstret for de mindste af slagsen, der vises INGEN tegn på aggresivitet eller anden upassendne adfærd, men han vælger at gå ind i sin hule og bliver gerne der, til de små er lagt i seng.

Cooper elsker mad, legetøj, gåture og at lege med andre hunde, i vores tilfælde i en løbegård/indhegning hvor han kan løbe frit omkring.

Da Cooper kan være svær at fange, fordi han ikke bryder sig om at blive "fanget ind", vil jeg ikke opfordre til, at gå uden snor udenfor indhegninger..

 

VOKSNE HUNDE

VALDEMAR (han) steriliseret

Sted: I pleje i Køge

Alder: 3 år, vejer ca. 4 kilo (primo april 2014)

Kontaktperson Merete

Baggrund

Valdemar blev fundet på gaden.

Plejefamiliens beskrivelse

Valdemar, eller Valde som jeg kalder ham, er en ualmindelig sød hund – De sider han har vist af sig selv i den korte tid, jeg har haft ham er positive. Som mange små hunde, har også Valde et kæmpe-ego, han tror mindst han er på størrelse med en Grand Danois!

Han er en sød og kærlig hund, han er glad for mennesker og vil gerne både hilse og nusses. Der er heller ikke problemer med tæver uanset om de er små eller store, men da han endnu ikke er klar over han er kastreret, kan han have en uhensigtsmæssig adfærd overfor hanhunde, så det skal man være opmærksom på.

Han er glad for at gå tur, og er også dygtig til at gå i snor. Han har været med til et af vores minitræf, hvor han mødte en masse nye hunde i alle størrelser, det tog han i stiv pote, så min umiddelbare vurdering er at han som sådan er en lille ukompliceret hund, der bare er klar til at flytte ind i sit eget hjem, hos den rigtige familie med nogen hundeerfaring. Det er vigtigt at man ikke lader sig snyde af hans størrelse, for der er rent faktisk rigtig meget hund i den lille fyr.

Jeg fik at vide, at han var vogtende overfor sin mad, men det har jeg slet ikke haft problemer med, begge hunde spiser i køkkenet uden problemer, selv når der deles godbidder ud foregår det stille og roligt og helt problemfrit. Her bor han også sammen med en kat, som han er lidt bange for, så katte burde ikke være et problem.

 

HONEY (tæve) vil blive steriliseret

Sted:

Alder: Ca. 2 år, vejer ca. 7 kilo (ultimo februar 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Honey blev fundet i bjergene med sine 2 hvalpe.

Beskrivelse

Sød lidt genert hundepige, som lige skal se folk an. Hun er god med andre hunde, og gør ikke noget stort væsen af sig selv.

 

MILLIE (tæve) steriliseret

Sted: I pleje på Sjælland

Alder: 2-3 år gammel, vejer ca. 7 kilo (primo april 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Millie var blevet smidt ud i en sæk, og det tog to dage før der var nogen der åbnede sækken, og fandt Millie indeni...

Beskrivelse

Meget kærlig lille hundepige, som følger sin plejemor overalt, men som også elsker at lege og kan løbe haven rundt i glæde pludselig. Hun er i pleje sammen med en hvalp og en anden voksen tæve uden problemer.

 

CARL (han) kastreret RESERVERET

Sted: I pleje i Køge, Sjælland

Alder: Ca. 4 år gammel, vejer ca. 10 kilo (ultimo november 2013)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Carl kommer fra en hvalpefabrik i Grækenland. Han blevet adopteret til Danmark i foråret 2013, og er nu til omplacering.

Plejefamiliens beskrivelse

Carl er en sød lidt usikker hund, som helst vil være, hvor jeg (plejemor) er, han er ikke særlig interesseret i husets hund og kat, han vil hellere have menneskekontakt. Han er meget glad for at gå tur, og det er han også dygtig til - i begyndelsen gik han klistret op ad mit ben, men nu tør han mere og mere at løbe så langt flexlinen rækker.

Carl fandt hurtigt sin plads i sengen og deler gerne hovedpude med katten, han er en puttegøj, som elsker at få opmærksomhed og at blive nusset, og jeg tror han ville elske et "voksent" hjem uden børn, hvor hans selvtillid kan blive stivet lidt af.

Carl kan bo både i hus og i lejlighed, da han ikke gøer. Han er stort set renlig, der kan komme en lille sø, hvis man ikke lige sørger for at han kommer ud, han beder ikke selv om det endnu.

Han er ikke vant til at køre i bil, og er ikke helt vild med det. Heldigvis bliver han ikke køresyg, så vi arbejder flittigt på sagen, og det er ved at gå op for ham at en lille tur i bilen ender med sjov og ballade på stranden..

Opdatering d. 3. januar 2014

Jeg har nu haft Carl i pleje i 7 uger, og det er en fornøjelse at se, hvordan han hele tiden udvikler sig. Han er stadig en forsigtig fyr, men han har efterhånden fået rigtig meget mod på livet. Han er blevet glad for at køre i bil, og han elsker vores daglige ture på stranden. Han hilser glad på de mennesker vi møder, både mænd og kvinder, og de bemærker til gengæld at det er da skønt at se to så glade hunde!

Carl er også blevet rigtig glad for både husets hund og kat, men plejemor er altså stadig den bedste. Han kan sagtens være alene hjemme en arbejdsdag, han ødelægger ikke noget og han er renlig. Carl er dygtig til at gå i snor, men på stranden er han løs. Han kommer med det samme, når jeg kalder på ham, men han holder sig stadig i nærheden af mig, og holder øje med at jeg ikke bliver væk. På stranden er han begyndt at løbe efter pinde, men ellers leger han ikke rigtigt med legetøjet hjemme, og han har også fundet ud af, at han kan gø, så især de store hunde kan godt få et ord med på vejen.

Alle der møder Carl synes han er en utrolig dejlig hund, hvilket jeg kun kan give dem ret i, han er meget mild, og det er vigtigt at forstå at en hund med hans sind skal opdrages blidt, for han vil simpelthen gøre alt for lidt kærlighed – Den familie, der får lov til at adoptere ham, er en meget heldig familie!

Opdatering den 18. marts 2014

Carl er den sødeste cockerdreng man kan tænke sig, og med det mildeste sind. Han er helt renlig, er dygtig til at gå i snor, kan gå løs på stranden og kan du lide at løbe, er jeg sikker på han vil være den perfekte løbepartner.

Carl knytter sig MEGET til sit menneske og vil elske at være midtpunktet i hjemmet, han kan dog også sagtens bo sammen med en anden sød hund samt med katte - Han er blevet en rigtig glad hund, men der er ingen tvivl om at han i sit tidligere liv er blevet både sparket og slået - Så han fortjener i den grad sit eget hjem, hvor han forhåbentligt snart helt vil kunne glemme sin skrækkelige fortid!

Se video af Carl

 

SIGURD (han)

Sted: København Ø

Alder: 3,5 år, vejer 8 kg, ca. 35 cm høj (primo marts 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Sigurd blev smidt på gaden, sammen med sine søskende, da han var ca 6 uger gammel. Han blev adopteret i Danmark da han var ca. 3-4 måneder og har været hos sin familie siden. Sigurd omplaceres kun, fordi han ikke kan finde ud af dele sine forældre, med deres lille datter. Derfor vil det ikke anbefales at han kommer ud til en familie med hjemmeboende mindre børn.

Plejefamiliens beskrivelse

Sigurd er en skøn hund, som dog har sine meninger, så hans kommende familie skal have hundeerfaring, og kunne være en tydelig hundefører, da Sigurd har brug for faste grænser og nogle gange en hjælpende hånd, så han kan få vist at en situation ikke er f.eks. ikke er farlig.

Han er utrolig kvik og lydig, og har allerede lært de basale kommandoer, plus adskillige tricks. Så hvis man ønsker en lærenem og samarbejdsvillig hund, der f.eks. kan gå til rally eller agility, så er Sigurd helt sikkert hunden for dig! Han elsker at "arbejde" og lære nye ting, og man må påregne at han skal mentalt stimuleres for at trives optimalt.

Sigurd er en sød og glad hund, der godt kan lide at være sammen med andre hunde, men som også godt kan have et temperament, især overfor han hunde. Vi arbejder dagligt på at han bliver bedre til det, og det går stille og roligt frem ad. Han er blevet kastreret primo februar 2014.

Pt. bor han inde på Østerbro, og det er tydeligt at mærke at han ikke bryder sig så meget om at gå på de meget trafikerede veje, så det vil klart anbefales at han ikke skal bo i centrum af københavn, men et sted hvor der generelt er mere roligt.

I hjemmet er han super nem, ødelægger ikke noget når man ikke er hjemme, og han er vant til at være alene hjemme. Han er altid klar på at blive kløet på maven, deler gerne kys ud og møder en med en dejlig logrende hale. Han er ikke altid helt tryg ved fremmede i hans hjem, er mere sky overfor mænd end kvinder, men han tør op når han lige har set dem an. Derefter får de samme kærlige behandling som hans plejemor får. Sigurd nde at bo med en rolig tæve.

På trods af hans halv lange pels, så fælder han ikke meget og er vant til at blive børstet, hvilket skal gøres jævnligt.

Opdatering ultimo marts 2014:

Sigurd har virkelig rykket sig meget, og er rigtig godt på vej til at også kunne blive storby hund. Han har lært at løbe ved siden af en cykel, hvilket han synes er noget af det bedste i verden, fordi han elsker at løbe der ud af. Derud over er han også helt tosset med stranden og generelt nysgerrig og følger gerne med på ukendt grund, bare man går med ham. Han kan godt nogle gange være lidt beskyttende overfor plejemor, hvis der er andre hunde der kommer for tæt på, imens han står ved hendes side.

Han er blevet meget bedre til at komme overens med andre hanhunde, og nyder at komme i løbegårde og lege fangeleg med de andre hunde. De store og støjende veje er ikke farlige mere, og han er faktisk bare en rigtig sød, sjov, kærlig, lydig og nem hund at have i pleje. Vi træner lidt hver dag på turene, og han er igang med at lære nye tricks, hvilket han er lyn hurtig til! Han kan også godt lide at komme med plejemor ud og løbe en tur, og han er rigtig dygtig til generelt at gå pænt og ikke hive i snoren, også under en sjov løbetur.

 

PIXIE MILLY (tæve) steriliseret

Sted: 4520 Svinninge

Alder: Ca. 4 år, vejer ca. 2 kilo (ultimo januar 2014)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Hendes ejer - en ældre dame - skulle på hospitalet og hendes familie ønskede ikke at passe Pixie så de afleverede hende til os.

Beskrivelse

Sjov kær lille bette hundepige, som i starten ikke helt forstod hvad det var at blive kælet og nusset, men nu elsker hun det, ligesom hun også elsker at sove i sengen, hvor hun snorker højlydt.

Hun kan med alle hunde, MEN, hun bliver bange hvis de er for store, og hun er beskyttende overfor sine ting, og vil helst ikke dele dem med en anden hund. Hun har ikke nogen problemer med mennesker, men vi mener at hun vil egne sig bedst til at være forkælet enehund, selvom hun sagtens kan møde andre hunde ude og synes de er super sjove at lege med.

Katte er ikke noget problem, dem har hun ingen interesse for.

Pixie har kun et øje, så det skal man lige tage hensyn til også, selv om det ikke umiddelbart ser ud til at genere hende ..

Plejefamiliens beskrivelse

Milly er en super sød, kærlig og sjov lille hund som elsker at komme med over alt og som helst vil være hvor jeg er, men kan sagtens være alene hjemme.

Er næsten renlig, elsker at køre i bil og vil mægtig gerne lege med sit legetøj eller mig. Hun har den mest kære grynten, som hun bruger meget når hun snakker med en, men kan også gø, hvad hun så også gør, når hun mener hun skal passe på.

Milly skal ikke ud til en familie med anden hund, da hun helst vil have sin familie helt for sig selv. Kattene syntes hun er sjove her, og løber gerne efter dem, men gør dem ikke noget.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

LIBRA (han) kastreret

Sted: I pleje 8940 Randers SV

Alder: Ca. 11 måneder, vægt ca.11 kg (primo december 2013)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Libra blev sat af på internatet SAWA på Santorini, sammen med en bror. - Han kom til Danmark i sommeren 2013, men skulle være helt rask, før han kom til adoption.

Plejefamiliens beskrivelse

Libra, som vi kalder HUBERT, er en super dejlig og meget social hund. Han kan med både hanhunde og tæver, og kan også enes med katte.

Han går fint i snor, kan være alene hjemme med vores hunde og er renlig, hvis ikke han lige skal markere, hvor en anden allerede har gjort det !!!

Libra havde løse knæskaller, da han kom til Danmark, men er nu opereret og fungerer 100% - Han kan leve et helt normalt liv, men på grund af operationerne og hans korte ben, søger vi en familie med hus og have, da han ikke skal bo med trapper...

 

KATTE

KAKTUS tæve) steriliseret

Sted:

Alder: Ca. 3½ år (ultimo april 2013)

Kontaktperson Jette

Familiens beskrivelse

Kaktus har fået sit navn for sjov. Hun stikker nemlig ikke spor, men er meget dejlig, sød, blød og social.

Hun er 3½ år, steriliseret og passet efter alle kunstens regler, rask og frisk. Hun er vant til større børn og går selv ud gennem sin kattelem.

Hun er til adoption, fordi vi har fået en græsk hund, men "familiesammenføringen" gik slet ikke, da Kaktus har vist sig at være meget bange for hunde.