Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 24. august 2015

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

CHICO (hanhvalp) RESERVERET

Sted:

Alder: Ca. 4 måneder, vejer ca. 6 kilo (primo august 2015)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund
Chico blev dumpet sammen med sine søskende.

Beskrivelse

Sjov lille kortbenet hund, som er super charmerende og elsker alle, mennesker som hunde ..

 

 

UNGHUNDE

LOLA (tævehvalp)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 8 mdr., vejer 10 kilo (medio august 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Lola blev fundet på gaden sammen med sin søster Lily.

Plejefamiliens beskrivelse

Lola er den skønneste lille hund, en glad omkringfarende lille bandit, som både kan være meget aktiv, men også elsker at putte tæt i sofa/seng.

Hun bor sammen med andre hunde og katte og leger med alle der gider. Hun er renlig, og elsker at komme ud på gåture. Lola er umiddelbart ikke bange for noget som helst, og elsker alle mennesker.

Da hun er en lille lavbenet - lidt lang hund, vil hun ikke egne sig til hjem med mange trapper.

 

FONZY (han)

Pt. ikke til adoption.

 

LILY (tæve) RESERVERET

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 6 mdr., vejer ca. 5 kilo (ultimo juni 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Lily blev fundet på gaden sammen med sin søster Lola.

Beskrivelse

Lily er hjemme i trygge rammer, en sjov kærlig og kontaktsøgende fjolle gøj, som elsker at lege. Gæster er lidt farlige i starten, men det vare ikke så længe, så kommer hun og tager kontakt.

Hun bor sammen med 7 andre hunde, 3 katte, høns og heste. Hun har et super hundesprog og leger gerne med de andre hunde, kattene kan hun godt finde på at løbe efter og fik hun lov, ville hun nok også jage mine høns :-)

Hestene bliver bare skældt ud :-) Lily var meget utyg i starten ved alt og alle, men det er blevet meget bedre, hun vil dog nok ikke egne sig til at bo i en stor by.

Se flere billeder af Lily på plejemors Facebook-side

 

DOLLY (tævehvalp)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 6 mdr., vejer ca. 8 kilo (primo juni 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Debbie, Dee og Dolly blev samlet op da de var på gaden da der var frostvejr i Grækenland, og andre hvalpe døde, så vi måtte jo hjælpe dem, så de kom i sikkerhed. Debbie er i pleje i Danmark, og Dee er adopteret.

Beskrivelse

Søde kærlige hvalpe som dog kan være lidt tilbageholdende i starten ved nye mennesker og ting, men når først de føler sig trygge, så er de nogle små frække ballademagere, som de jo skal være.

 

MELINA (hun)

Sted: I pleje 4340 Tølløse

Alder: Ca. 9 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Melina blev fundet på øen Limnos, sammen med sin mor og søskende.

Plejefamiliens beskrivelse

Første gang jeg mødte Melina, kunne jeg ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bange. Dette har så ændret sig, så nu følger hun mig overalt, ligger tæt når vi skal sove og giver gerne mange møsser ud, især når hun opdager, at nu er jeg næsten vågen :-)

Hun er også begyndt at lege med sit legetøj og bider gerne i sko m.m lige præcis som en unghund skal :-)

Melina har ændret sig rigtig meget, men hun er stadig en lille skrøbelig hund, som nemt bliver bange og utryg ved nye ting og mennesker, dette vil helt sikkert blive bedre med tiden, men det betyder at hun skal ud til et hjem i rolige omgivelser og med anden hund, da hun støtter sig rigtig meget op af mine.

Melina bor pt. sammen med andre hunde, katte, høns og heste og vil mægtig gerne lege med kattene og hønsene :-)

 

BEAUTY (hun)

Sted: I pleje i Vordingborg

Alder: Ca. 7 måneder (primo maj 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Beauty, Garlic og Pogo (adopteret) blev fundet på gaden sammen med deres mor Pixie, som er til adoption under "Voksne hunde".

Plejefamiliens beskrivelse

Beauty er en meget sød og kærlig pige, der har været meget forsigtig, men for hver dag der går bliver mere nysgerrig og glad for livet i Danmark.

Hun er en puttefis, der elsker at ligge tæt og sover lige midt i sengen på hovedpuden. Det er tydeligt at hun er vant til at være i en familie og holder meget af katte og mennesker, også andre hunde hvis de ikke tager hendes plads :)

Beauty er så dejlig og hengiven til alle mennesker der vil give hende et nus og et skød at sidde på. Og så er hendes søde ansigt og colgatesmil slet ikke til at stå for! Beauty er renlig.

 

 

KOULA (hunhvalp) steriliseret

Sted: i pleje i Frederiksværk

Alder: 9 måneder, vejer 5,5 kg. og er 37 cm høj (medio februar 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Hele kuldet blev fundet i bjergene sammen med deres mor Voula. Koulas søskende er adopteret.

Beskrivelse

Koula er en skøn lille hund med fart over feltet, men elsker også at nusse, sover i sofaen og sengen om natten. Hun kan med store og små hunde, dog er hun lidt mad agressiv så hun får maden på værelset,
Da hun er lidt vild og hapser lidt i en når vi kommer hjem og når hun er legesyg og glad, men det er ikke af ondskab, skal hun ikke til et hjem med helt små børn.

Koula kan være alene hjemme (med familiens andre hunde) uden og lave ballade. Da der er lidt lyd på hende, vil hun nok ikke egne sig til at bo i lejlighed.

Koula har været med på træf, der gør hun af de andre hunde og af børn, men det er fordi hun er usikker, men det arbejder vi med. Hun kan også lide at gå tur alt i alt en super dejlig hund, der venter på en skøn kærlig familie, der vil elske hende, som vi gør.

 
 

VOKSNE HUNDE

FRIXOS (han) kastreret

Sted: I pleje 4700 Næstved

Alder: Ca. 2 år, vejer ca. 8 kilo (ultimo maj 2015)

Kontaktperson Linda

Baggrund

Frixos blev sat af på gaden...

Plejefamiliens beskrivelse

Vi har haft Frixos - kaldet Gismo her hos os - i en lille uges tid. Han er så småt begyndt at søge os, når han vil have tryghed.

Han er en sky dreng, som skal se folk an flere gange, før han vil hen til dem.

Han enes fint med vores egen hund Vida og vores katte. Han spiser pænt og han er så småt begyndt at sætte sig ned når han skal have godbidder. Han vil dog ikke komme hen til os når vi kalder, det er han for utryg til endnu, men det kommer i det små med det.

Han elsker at være med ude at gå tur og han er begyndt at blive nysgerrig på naturen når vi går. Det er ikke altid han kan enes med andre hanhunde, men det arbejder vi stille og roligt på. Vida er en god plejemor og viser Gismo at det hele ikke er så farligt, og at vi passer på ham.

Engang imellem går han selv med op på 1. sal for at sove med os og han går selv ned af trapper. Han er en dejlig dreng som når man vinder hans følger dig overalt i huset.

Man skal være indstillet på at Gismo ikke bare løber hen til én første gang, og at der vil være noget arbejde med at få ham gjort tryg ved nye ting.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

ERIC (han)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 7 mdr., vejer ca. 5 kilo (ultimo juni 2015)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Eric stammer fra Santorini

Beskrivelse

Eric, som bliver kaldt Zarzu, er en skrøbelig lille hund. Han fungerer perfekt sammen med hunde og katte, men mennesker er han ikke helt sikker på. Hans plejemor, som han kender godt, er han tryg ved, og putter gerne tæt - om natten, er det bedste han ved, at ligge i arm.

På grund af Zarzu's usikkerhed, skal han til et roligt hjem, uden børn. Et hjem hvor der er forståelse for, at det vil tage tid at få hans tillid, og at han måske ikke bliver helt tryg ved fremmede mennesker.

 

 

KATTE

ingen pt.