Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 21. marts 2017

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

ORION (han) - den lyse & OLGA (hun)

Sted: Orion er i pleje i 4750 Lundby, og Olga er i pleje i 2765 Sømrum

Alder: Ca. 4 måneder, vejer ca. 3 kilo (ultimo marts 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Orion og Olga kommer fra en familie der havde begge forældre, og som konstant havde hvalpe, og da manden i familien også bankede hundene, så ringede nogen til pigerne på Limnos og bad om hjælp ...

Beskrivelse

De er begge meget søde hvalpe. Olga er lidt mere tilbageholdende end Orion, måske fordi hun er mørk (de fleste kan desværre bedst lide de lyse hunde) har hun haft det lidt sværere. Men begge hvalpe skal nok komme helt ud af deres skal når de først finder ud af at ikke alle mennesker de møder er utilregnelige.

 

UNGHUNDE

PESEUS (han) kastreret RESERVERET

Sted:

Alder: Ca. 8 måneder, vejer ca. 12 kilo (ultimo februar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Perseus blev fundet på gaden hvor han var dumpet sammen med sin søster.

Beskrivelse

En meget social og glad dreng, han elsker alle, mennesker som andre hunde :)

 

 

STRAWBERRY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje 9000 Aalborg

Alder: Ca. 2 år, vejer 4 kilo (medio januar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Strawberry boede på gaden sammen med Bluebell som er adopteret.

Beskrivelse

Hun er en lidt mere forsigtig hundepige end Blueberry, men så snart hun kender folk, så er hun en dejlig, kærlig lille hundepige. Hun er god med andre hunde og også med katte.

 

PABLO (han)

Sted: I pleje på Falster

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 3 kg (medio februar 2017)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Pedro (der allerede er adopteret) og Pablo kommer fra en ulovlig hvalpefabrik.

Plejefamiliens beskrivelse

Pablo, som hos plejemor bliver kaldt Malte, er en super social glad lille hund. Han elsker selskab, hvorfor han nok ikke skal ud som alene hund. Han er meget legesyg og leger med alle som gider, uanset deres størrelse, også kattene er hans legekammerater.

Malte elsker at komme ud på gåture, er ikke bange for noget, dog kan han være lidt reserveret overfor nye mennesker, men det går hurtigt over.

Malte er en hund med lyd på, hvorfor han ikke er egnet til lejlighed. Han er endnu ikke helt renlig, men det er blevet meget bedre.

Søger du en lille hund, som elsker at være med i alt hvad der sker, som elsker at sidde på skødet og putte under din dyne, så er han lige det rette match :)

 

TEDDY alias MAGNUS (han) kastreret

Sted: Hos nuværende familie på Sjælland

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 25 kg og er ca. 60 cm høj (medio december 2016)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Magnus levede på gaden som hvalp, blev taget ind i pleje i Grækenland og kom til Danmark 1. oktober 2016. Af personlige årsager i hans familie, skal han desværre omplaceres.

Familiens beskrivelse

Magnus er en rigtig gadedreng, sød og kærlig, men også fræk.Han er god med andre hunde og vil meget gerne lege, men da han ikke altid respekterer hvis de siger fra, vil han nok egne sig bedst til et hjem, med en anden større hund, som også gider at lege.

Magnus er kærlig og vil gerne ligge tæt. Han elsker at gå ture, og har deltaget grundlæggende lydighedstræning, han er dygtig når der er godbidder i nærheden.

Magnus kan finde på at stjæle fra bordet, når han er alene hjemme, så man skal være opmærksom på, at der ikke skal ligge noget fremme, som han kan tygge i stykker. Han er nu helt renlig.

 

ZOE (tæve)

Sted: Afventer plejefamilie

Alder: 1½ år, vejer ca. 20 kilo (medio september 2016)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Grundet ulykkelige omstændigheder i Zoe's familie, har hun akut brug for et nyt hjem.

Familiens beskrivelse

Zoe er sød og rolig indendøre og en kælegris på trods af sit lidt barske udseende. Hun er afgjort i lømmelalderen og skal lære grænser, men er dygtig til at fange signaler, specielt kropssprog, ligesom hun reagerer fint på andre hundes signaler.

Zoe elsker vand - indvordes som udvordes, og skal lige lære at gå fint i snor, men er godt på vej til at blive en helt fantastisk hund.

 

VOKSNE HUNDE

MANNY (han) kastreret

Sted: I pleje 3300 Frederiksværk

Alder: Ca. 2 år, vejer 12 kilo (ultimo februar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Manny blev efterladt sammen med sin lille familie på gaden oppe nordpå i Grækenland midt i snevejr og kulde...

Beskrivelse

Meget social glad lille hanhund, som nu bare mangler sin helt egen familie. Han bor sammen med katte, som han er helt okay med.

 

BELLA (tæve)

Sted: Privat pleje på Sjælland

Alder: Ca. 2 år, og vejer knapt 4 kilo (medio marts 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Bella kommer fra en hvalpefabrik i Athen.

Beskrivelse

Bella er en forsigtig lille tæve, som skal bo på landet hvor der er en have, da hun stadig er en noget usikker når hun skal ud og gå i snor, så det træner vi på..

Hun er god med andre hunde, nye mennesker skal hun dog lige se an, men når først det er gjort, så kender hendes kærlighed ingen grænser.

Vi vil gerne finde et roligt hjem uden små børn til Bella, og helst med en anden hund som hun kan læne sig op af.

 

ERI (tæve) neutraliseret

Sted:

Alder: Ca. 3 år, og vejer ca. 8 kilo (primo februar 2017)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Eri blev dumpet udenfor Lemnos lufthavn november 2016.

Beskrivelse

Eri er meget social og udadvendt og hun elsker opmærksomhed. Hun har det fint med de andre hunde i internatet, og hun er ikke aggressiv, men hun finder dem irriterende og vil hellere bo som den eneste hund i huset og få alle opmærksomheden til sig selv ;-) Hun er virkelig en sej lille karakter - en sjov, kærlig og meget klar til at flytte ind hos en dejlig familie.

Hun er en rigtig lille prinsesse, og ville ELSKE at flytte til Danmark - hun synes ikke et internat er passende med larm og snavs, og vil meget hellere være forgudet af sin egen familie i et varmt hus :)

 

MARA (tæve) RESERVERET

Sted: I pleje i Sønderborg

Alder: Ca. 3 år gammel (primo februar 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Mara har været I Danmark et halvt år, og søger en ny familie, da hendes mor har allergi overfor hende.

Plejefamiliens beskrivelse

Mara er en meget mild og rolig hund. Hun elsker at ligge i sofaen og blive nusset i timevis. Hun kommer godt ud af det med vores andre hunde, og jeg vil anbefale at hun kommer til et hjem med minimum én anden veltilpasset hund i huset, som hun kan støtte sig lidt op af.

Mara trækker sig stille og roligt tilbage i sin kurv, hvis hun bliver utryg når vi får gæster eller lignende. Hun er aldrig aggressiv.

Når hun føler sig tryg er hun en meget kærlig, god og lydig hund.

Hun har hurtigt lært at gå i snor, også i byen. Hun er nem at gå tur med, da hun ikke trækker i snoren medmindre hun bliver utryg. Hvis der kommer fremmede imod hendes kan hun godt trække lidt for at komme væk. Det arbejder vi på, og det bliver bedre for hver dag der går.

 

LINUS (han)

Sted: Holstebro

Alder: 3-4 år gammel (primo oktober 2016)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Linus familie søger en ny familie til Linus, da de føler at han ville være lykkeligere udenfor byens larm.

Familiens beskrivelse

Linus er en ca. 3-4 årig kastreret hanhund, som har boet på gaden i Grækenland og som jeg adopterede for et halvt år siden.

Han er den mest rolige, mildeste og dejligste hund man kan forstille sig, men han er desværre også meget nervøs, hvilket muligvis stammer fra en hård tid på gaden.

Vi bor inde i byen i et lille rækkehus, men jeg har erfaret, at hans nervøsitet bliver mindre, når han kommer ud i omgivelser med mere plads og ro. Derfor ser jeg mig nødsaget til at finde en ny dejlig familie til ham, som kan tilbyde ham netop dette.

Det perfekte hjem for Linus vil derfor være en familie, der bor på landet og som har en rolig hverdag uden for meget larm og uro.

Linus kan være alene hjemme, og går rigtig pænt i snor.

(Linus har en gammel skade på sit ene forben , men dette er intet han lader sig mærke med i hverdagen.)


 

ARLI (han)

Sted: Hos sin familie i Vejen

Alder: Ca. 3½ år, vejer ca. 18 kilo (medio juni 2016)

Kontaktperson Tina/Freddy

Baggrund

Arli kom til Danmark som hvalp, men desværre har hans familie af personlige årsager været nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

Familiens beskrivelse

Arli er en sød og kærlig hund der elsker opmærksomhed. Han er god med børn og andre hunde.

Arli er en meget aktiv hund, så han vil foretrække en familie med tid til hundetræning, da han er en intelligent hund som gerne vil lære en masse.

Han er god til at gå i snor, men kan ikke gå uden, medmindre det er i indhegnede områder, da han er så nysgerrig at han ikke lige kommer ved indkald.

Det perfekte hjem for Arli vil være et med en anden hund, og gerne en have at boltre sig i.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

 

KATTE

Ingen pt.