GRÆSKE HUNDES PLEJEPROGRAM

 
Siden er opdateret den 21.juni 2017

Mange ældre hunde i Grækenland bliver smidt på gaden eller afleveret på et internat, når de ikke længere er spændende. For ældre hunde er det meget traumatisk at skulle overleve på gaden, eller under de ofte kaotiske forhold på et internat, og når enhund har nået en alder af 7-8 år, har den ikke længere nogen chance for at blive adopteret. Derfor har vi startet et plejeprogram for disse ældre hunde. Hvis en familie ønsker at give en sådan hund et godt otium, betaler Græske Hunde størstedelen af omkostningerne i forbindelse med hjemtagelse af hunden, dvs. dyrlægecheck, vaccinationer, pas samt transport til Danmark, og hunden kan herefter adopteres for bare kr. 1.000,-.

Har du spørgsmål eller ønsker du at blive plejefamilie eller adoptere én af hundene, bedes du sende en mail til adoption@graeskehunde.dk med overskriften "Plejeprogram"

 

BORAGE

Borage er en pragtfuld kastreret hanhund på 7 år, der siden han kom til Danmark i 2012, har boet hos en dejlig familie.

Borages familie er nu kommet i den ulykkelige situation, at deres helbred ikke længere tillader dem at passe en hund, og det er derfor med stor sorg at de har bedt os om at finde et kærligt hjem til deres elskede Borage.

Borage blev i sin tid fundet i en park i Kefalonia, hvor nogen havde bundet ham til en bænk, og kom til Danmark i 2012, hvor han flyttede til Nordjylland. Her har han boet sammen med katte helt uden problemer, og er vant til store børn.

Borage kan sagtens være alene hjemme, og er en dygtig vagthund, der gøer når der kommer fremmede. Han er ikke en stor hund, og vejer bare 14 kilo.

Vi håber inderligt at vi kan finde endnu et kærligt hjem til den dejlige charmetrold - det har han i den grad fortjent.

Kunne du tænke dig at vide mere om Borage, er du velkommen til at kontakte Iben: Kontaktperson Iben