LINKS

 

Hund & Harmoni

Vores "egen" adfærdsrådgiver Mai-Brit står sammen med sin veninde Charlotte bag denne spændende virksomhed, der tilbyder lydighedskurser, aktiveringskurser og meget mere..

     

ORGANISATIONER I GRÆKENLAND

Organisationer du kan henvende dig til hvis du er i Grækenland og har brug for hjælp:

Liste over samtlige organisationer i Grækenland fra World Animal Net

ATHEN: Ilioupolis Animal Welfare Union

Thrakomakedones Animal Welfare' Group of Friends

PATRAS: Anastasia Aravantinou, tlf.: +30 6933 224040

IOS: Ios Animal Welfare Society

SANTORINI: SAWA - Santorini Animal Welfare Association

LESBOS: Mytilini Animal Welfare Society

CHIOS: Chios Animal Welfare Society

KRETA: Arche Noah, Kreta (Facebook gruppe - mulighed for at sende besked)

MYKONOS: Mykonos Animal Welfare

NAXOS: Naxos Animal Welfare Society

---

Greek Animal Welfare Fund (GAWF) - Engelsk organisation der siden 1959 har arbejdet for at hjælpe dyrene i Grækenland. I 50 år har GAWF udført et fantastisk stykke arbejde.

Society for the Protection of Stray Animals (SPAZ) - Græsk organisation der siden 1987 har arbejde på at forbedre forholdene for herreløse dyr i Athen og omegn.

 

 

DANSKE ORGANISATIONER

Anima er en anerkendt dyrerettighedsorganisation, der i flere sammenhænge har hjulpet Græske Hunde på vej. Anima kører ofte kampagner til fordel for dyrerettigheder. Husk at checke deres side jævnligt og støt deres arbejde.

Dyreværnet - en helt fantastisk organisation, som hjælper mange, mange dyr hver eneste dag. Husk at besøge deres hjemmeside....

Kretahunde- En gruppe danskere har sat sig for at hjælpe hundene på Kreta.

Skiathoshunde - En gruppe danskere der hjælper hundene på øen Skiathos.

Danske dyreinternater - Danske Dyreinternater skaber en oversigt over alle alle dyreinternater og -pensioner i Danmark, og har i øvrigt til formål at formidle viden om kæledyr og deres trivsel, og at hjælpe mennesker der tænker på at anskaffe sig et dyr fra et internat til at træffe et velovervejet valg. Danske Dyreinternater har samtidig en underside dedikeret til gadehunde.

Dyreværnsforeningen Alle Dyrs Ret - Alle Dyrs Ret modtager og behandler dyreværnssager, og kan oplyse om dyrs rettigheder og dyreværnslovgivningen. Alle Dyrs Ret har i flere år stået i spidsen i kampen for oprettelse af et dyreværnspoliti i Danmark.

Gadehunde.dk - I et samarbejde med et internat lige uden for Warszawa, forsøger en gruppe danskere at hjælpe nogle af de hjemløse hunde i Polen, der enten er født og opvokset på gaderne eller er blevet svigtet af deres tidligere ejere.

Galgos SOS Foreningen for galgoer i nød. Læs om en gruppe danskeres arbejde for at hjælpe de fantastiske og meget smukke Galgos, som er en type hund der bliver avlet til sport (jagt og væddeløb) i Spanien, for blot at blive kasseret som skrald, når de ikke 'dur' mere....

Landsforeningen Forsøgsdyrenes Værn - Forsøgsdyrenes Værn gør et stort og flot stykke arbejde for at få afskaffet alle lidelsesvoldende dyreforsøg. Foreningen er stiftet i 1963, og har i dag ca. 19.000 medlemmer.

Husdyrenes Vel - organisation der hjælper husdyr i Danmark

     

ANDRE ORGANISATIONER DER ARBEJDER I GRÆKENLAND

Arche Noah, Tyskland - En hjemmeside om det fantastisk store stykke arbejde Arche Noah gør, og har gjort gennem mange år, for at hjælpe hunde i Grækenland.

CHANSHUND, Sverige - CHarity for ANimals Society i Sverige hjælpe dyr i nød i flere lande.

Greek Animal Rescue (GAR), England - Greek Animal Rescue (GAR) er grundlagt i 1989, og har gjort et kæmpe stykke arbejde for Grækenlands dyr.

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) - Amerikansk organisation der, som navnet siger, kæmper for at dyr behandles etisk og forsvarligt.

World Animal Net - Portal for dyreværnsorganisationer, og andre websites om dyr.

FLERE LINKS...

Karins Hundepension - Karin har en stor erfaring med hunde, og har fungeret som plejefamilie for Græske Hunde indtil hun var med til at grundlægge organisationer Kretas Gadehunde. Hendes hundepension i Herlufmagle tilbyder kærlig pleje af din hund når du er på ferie, og tilpasser så vidt muligt forholdene for hver enkelt hund.

 

HUSK OGSÅ AT BESØGE SIDEN MED SPONSORER, DER STØTTER OS

 

     

HUSK:

Rabat på hundeforsikring: Gartnernes Forsikring tilbyder10% i rabat for hunde der kommer til Danmark via Græske Hunde. Link til Gartnernes Forsikring